IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna alkaa taas viikonloppu. Olen menossa huomenna parhaalle kaverille yökylään. Huomenna pitäisi olla 25 astetta lämmintä. Ollaan ulkona parhaan kaverin takapihalla. Otetaan aurinkoa ja juodaan samalla.
Kuunnellaan musiikkia. Nautitaan kesästä! Kiva viettää taas laatuaikaa parhaan kaverin kanssa. Ei olla nyt taas nähty vähään aikaan.
Huomenna taas näemme. Näyttää siltä että on tulossa taas lämmin päivä.
Aijon taas mennä lenkille. Päivällä tai vasta illalla. Tänään jatkuvat siivoukset. Sain jo osan siivottua eilenä. Pyykkiä pesen myös tänään. Vien pyykit tuossa hetken päästä. Saa ne hoidettua. Onneksi tänään on aikaa pestä taas pyykkiä. Saa lakanat pestyä. Olo on ollut edelleen hyvä. Viikko on sujunut mukavasti. Ei ole ahdistanut, masentanut tai ollut harhoja.
Hyvin on taas pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Nyt on taas hyvä kausi ja mä olen nauttinut siitä täysillä. Onneksi olen hyvässä kunnossa niin voi mennä huomenna parhaan kaverin luokse.
Huomenna tulee taas asumistuki ja ensi viikon maanantaina lisää rahaa. Hyvä niin saa taas laskut maksettua. Maksan laskut taas heti kun rahaa tulee. Vuokran maksan taas pois maanantaina. Mun vuokra nousi 13 euroa. Onneksi ei sen enempää. Mulla on hammaslääkäri heinäkuun 22 päivä. Pitää sinne sitten mennä niin näkee millaisessa kunnossa mun hampaat on. Pääsen onneksi tutun hammaslääkärin luokse kenen luona olen käynyt useasti. Voin sanoa että se on paras hammaslääkäri kenen luona olen käynyt. Onneksi mulla ei ole hammaslääkäri kammoa. Ei pelota yhtään. Mun hampaille tehty ihan kaikki nuoresta asti. Olen tottunut. Sitten kun menen sinne hammaslääkäriin niin menen pyörällä. Pääsee sinne nopeasti ja takaisin. Huomenna menen sitten kaupoille pyörällä. Ennen kun menen parhaan kaverin luokse. Käyn ostamassa kaikki herkut ja juomat.
Tulen sitten takaisin kotiin, ja kävelen parhaan kaverin luokse. En mene tällä kertaa pyörällä. Onneksi paras kaveri asuu kilsan päässä.
Ei asu kaukana. Ei ole pitkä matka kävellä. Mutta nyt jatkuu siivoilu.
Tästä tulee hyvä päivä ja huomista odotan innolla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.