IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

On todella kuuma!Sunnuntai 20.06.2021 06:58

Nyt olo on taas ollut normaali. Ei ole ahdistanut, masentanut, vituttanut..
mikä on vaan hyvä. Nautin siitä että on normaali olo taas. Eilenä oli todella kuuma päivä ja tänään taas sama. Mä kävin eilenä lenkillä iltapäivällä. Pururata lenkin kävin taas kävelemässä. Oli pikkasen lämmin mutta onneksi mä join paljon vettä ennen lähtöä niin jaksoin kävellä sen lenkin. Katsoo jos tänään menen uudestaan taas pururadalle lenkille. Siellä on hyvä kävellä koska siellä on varjoa. Huomenna alkaa uusi viikko.
Viikonloppu on mennyt muuten hyvin paitsi se perjantai päivä oli perseestä. Uskon että ensi viikko menee kivasti taas ja pääsee juhannuksen viettoon. Ai niin mä saan kohta sen toisen koronarokotteen.
2 päivä heinäkuuta. Sitten on saatu kaikki koronarokotteet. Toivon että ei tule pahoja sivuoireita kun saa sen. Kun sain sen ekan rokotteen niin mun kroppa meni ihan sekaisin siitä. Ei ollut kivaa. Tänään on aika rento päivä.
Mietin pitäisikö käydä tänään kaupassa? Voisi käydä ostamassa mehukivennäisvettä. Pitää nyt vaan juoda paljon kun on kuuma. Eilenä join kylmää coca colaa ja oli todella hyvää kylmänä. Juon sitä tänään myös. Ensi viikolla sitten apteekkiin. Voisin mennä vaikka tiistaina apteekkiin. Käyn ne leponexit hakemassa ja karpalokapselit. Tiistaina maksan kaikki loput laskut pois. Silloin tulee taas rahaa. Siitä jää sitten sen verran jäljelle että pärjää taas loppukuun. Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu. Huomenna sitten jaan viikonlääkkeet dosettiin. Pyykkiä pitää jossain vaiheessa taas pestä. Pesen varmaan huomenna vasta. Sillä ei ole mikään kiire. Kun olen käynyt taas lenkillä tänään niin menen sen jälkeen kylmään suihkuun. Tekee todella hyvää.
Salkkarit tulee taas huomenna. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu ensi viikolla. Innolla odotan taas. Niin ja myös odotan innolla mitä Emmerdale sarjassa tapahtuu myös. Viime jakso jäi jännään kohtaan.
Kiva kun illalla tulee katsottavaa ennen kun menee nukkumaan.
Mä menin jo eilenä nukkumaan taas puoli kahdeksan.
Nyt alan tiskaamaan. Sekä siivoilen keittiötä. Jotain hyvää musaa voisi hetken kuunnella. Uskon että on tulossa mukava päivä.

Hellettä tänään.Lauantai 19.06.2021 07:02

Eilenä oli taas itkupotkuraivaripäivä. Iltapäivällä kaikki vaan taas alkoi ärsyttää ja vituttaa. Mutta kun sain taas itkettyä niin se helpotti mun oloa paljon taas. Lähdin vielä iltalenkille purkamaan paineita. Niin sekin myös helpotti oloa. Nyt mulla on taas normaali olo. Eikä enää onneksi ärsytä mikään. Välillä vaan on tämmöisiä päiviä. Että vaan vituttaa.
Aamu on taas lähtenyt käyntiin kahvilla. Onneksi sain nukuttua taas hyvin viime yönä. Menin jo eilenä nukkumaan puoli kahdeksalta.
Kun menin sänkyyn niin nukahdin samantien. Mutta uskon että tästä on tulossa varmaan ihan hyvä päivä. Hellettä on ainakin tänään. Varmaan jotain 30 astetta lämmintä. Huhhuh. Pitää nyt sitten taas vaan juoda paljon. Kävin eilenä pyörällä kaupassa. Ostin limua, sipsiä, suklaata ja hunajaa. Ajattelin kunnolla herkutella. Kävin myös tokmannilla. Sieltä mä ostin taas lisää aurinkorasvaa. Sitä on taas laitettava tänään jos mä lähden lenkille jossain vaiheessa. Tosiaan ensi viikolla menen käymään apteekissa. Käyn hakemassa lisää leponexia ja karpalokapseleita.
Niin sitten niitä on taas. Leponex lääke riitti vielä onneksi tälle viikolle.
Masennuslääkettä ja rauhoittavia mulla on vielä paljon jäljellä. Ne ei ole loppumassa. Haen taas masennuslääkettä kesän lopulla. Pitää juoda tänään kylmää coca colaa. Maistuu varmasti näin kuumana päivänä.
En ole pitkään aikaan juonut coca colaa. Se on yksi mun lempi limu.
Ostin sitä 6 tölkkiä. Ei ole ihan heti loppumassa. Tänään on aika rento päivä. Mulla ei ole mikään kiire mihinkään. Nautin kesästä.
Odotan jo kovasti juhannusta. Viikon päästä se on. Luulen että ensi viikko menee taas nopeasti. Pääsee sitten poikaystävän luokse.
Tänään ajattelin taas jatkaa jersey shoren katsomista.
Pidän katsomismaratoonin. Eli katson monta jaksoa putkeen.
Siinä se loppu ilta taas menee. Nyt olen saanut katsottua kaikki salkkarit jaksot mitä on tullut. Olen kärryillä siinä. Innolla odotan ensi viikon jaksoja. Kohta salkkarit jää tauolle mutta jatkuu taas elokuussa. Kuukauden tauko. Viimeinen jakso on taas varmasti dramaattinen.
Eli jää taas jännään kohtaan. Joku taas varmasti kuolee siinä.
Mutta. Sen näkee sitten.

Oli kiva nähdä paras kaveri. :)Perjantai 18.06.2021 06:49

Eilenä oli mukava päivä. Oli kiva taas nähdä paras kaveri pitkästä aikaan.
Juteltiin niitä näitä ja naurettiin paljon. Juotiin teetä ja syötiin keksejä.
Saa nyt nähdä koska me näemme sitten seuraavan kerran. Ehkä ensi viikolla sitten taas. Olo on ollut ok. Ei ole pahasti ahdistanut. Mikä on vaan hyvä juttu. Harhojakaan ei ole onneksi nyt tullut. Se oli vaan yksi ilta kun ne iski. Onneksi mä otin siinä vaiheessa sen rauhoittavan. Nyt uskon että taas vähään aikaan ei tule noita harhoja. Nyt pitää taas nauttia siitä että on hyvä olo taas. Viikon päästä on juhannus. Silloin on vissiin aika lämmin. Mukavaa mennä viettämään sitä poikaystävän luokse. Pitää katsoa jos grillataan. Voisi ostaa makkaraa, pihviä..sitten laitetaan sauna.
Pääsee sitten kunnolla rentoutumaan. Tänään on jonkin verran ohjelmaa. Teen ruoan, käyn kaupassa, näen kaveria illalla..menen lenkille. Siinä se päivä taas menee. Nyt tosiaan alkaa helteet. Mun pitää käydä varmaan tänään ostamassa sitä aurinkorasvaa lisää. Alkaa olla kohta loppu.
Onneksi aurinkorasva ei ole kamalan kallista. Hyvin pystyy ostamaan sitä.
Tänään mä heräsin taas kuudelta. Nukuin hyvin taas viime yönä. Aamukahvi onneksi taas herätti mut. Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa kohta lisää. Ajattelin mennä pyörällä kauppaan. Otan repun niin saan siihen sitten kaikki mun ostokset. Pyörällä pääsee nopeammin kauppaan ja takaisin. En ole vielä katsonut eilistä salkkarit jaksoa. Katson sen tänään jossain vaiheessa. Eilenä mä katsoin kaikki Emmerdale jaksot mitä oli tullut. Illalla on sitten aikaa katsoa taas salkkareita. Innolla haluan nähdä mitä siinä on tapahtunut.
Viikonloppuna mä varmaan taas jatkan jersey shoren katsomista.
Vielä on monta jaksoa jäljellä sitä. On ainakin katsottavaa viikonloppuna. Ei tule tylsää. Kun menen kauppaan niin on pakko ostaa coca colaa. En ole pitkään aikaa juonut sitä.
Nyt mun tekee mieli sitä limua. Sitä on hyvä juoda kun helteet tulee.
Kylmänä kannattaa juoda. Tänään teen mifukastiketta ja makaronia.
Tykkään mifusta. Sitä on aina hyvä tehdä jos kyllästyy jauhelihaan tai kanaan. Hyvää vaihtelua. Se kastike on nopea tehdä.
Onneksi saa sitten rauhassa tehdä ruoan. Ei ole mikään kiire.
Mutta nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja nauttimaan siitä että nyt on perjantai! Viikon paras päivä!

Olen taas paremmassa kunnossa.Torstai 17.06.2021 05:57

Maha on jo paljon parempi eikä enää onneksi ahdista. Eilinen päivä meni silleen hyvin ettei joutunut ottamaan rauhoittavaa lääkettä. Uskon että nyt kaikki menee taas hyvin. Ettei nyt vähään aikaan tule taas tuota ahdistusta. Sekä harhoja. Aijon taas vaan olla ja levätä viikonlopun niin jaksaa sitten ensi viikolla mennä poikaystävän luokse viettämään juhannusta. Mä heräsin jo viiden jälkeen tänään. En enää saanut unta niin aloin keittämään kahvia. En eilenä jaksanut alkaa vielä siivota joten siivoan nyt tänään. Onneksi mulla ei ole mikään kiire. Saa rauhassa siivota ja pestä pyykkiä. Teen tänään ruoaksi kinkkukiusausta. Se on hyvä ruoka taas.
Sitten kun olen tehnyt ruoan ja syönyt niin menen lenkille. Menen lenkille nyt päivällä koska illalla olen menossa parhaan kaverin luokse kylään.
Soiteltiin tuossa eilenä illalla ja kysyin voinko tulla käymään. Paras kaveri lupasi ostaa pullaa niin juodaan teetä, syödään pullaa ja höpötellään siinä samalla. Ihan parasta. En ole nyt nähnyt parasta kaveria taas pariin viikkoon. On ollut ikävä sitä. Ihanaa nähdä tänään. Kaupassa pitää käydä jossain vaiheessa. Menen varmaan vasta huomenna kauppaan kun on aikaa. Hunajaa pitää ostaa koska se alkaa loppumaan. Laitan sitä aina teen sekaan. Sitten ajattelin varmaan ostaa jotain herkkuja. Jäätelöä mun tekee mieli tai sipsiä. Limua mulla on vielä pari tölkkiä. Limua pitää taas ostaa jossain vaiheessa lisää. Ostan sitten coca colaa seuraavan kerran koska sitä mä en ole juonut taas pitkään aikaan. Olen nyt juonut pepsi max limeä. Se on yksi mun lempi limu. Nyt alkaa taas helteet. Voi olla että jos viikonloppuna on kamalan kuuma, niin en varmaan mene sitten sinne liikuntapuistoon.
Menen sen sijaan lenkille vaikka pururadalle. Siellä on varjoa onneksi niin aurinko ei paahda kun kävelee metsässä. Pitää taas vaan laittaa aurinkorasvaa kun menee ulos. Muuten mun iho palaa.
Mulla on todella herkkä iho. Mutta toivon että tuleva viikko sujuu hyvin taas. Ettei enää tule ahdistusta ja masennusta.
Päivä kerrallaan taas eletään tätä elämää. Ei voi tietää mitä huomenna sitten tapahtuu. Keskityn nyt tähän hetkeen. Nyt alan siivota.
Niin saa kämpän kuntoon taas. Sitten on kivaa kun on siistiä.
Innolla jo odotan että näkee parhaan kaverin illalla.

Maha oli sekaisin ja ahdistus iski illalla.Keskiviikko 16.06.2021 07:22

Eilinen päivä oli aika perseestä. Aamu lähti silleen hyvin käyntiin, mutta sitten päivällä maha oli sekaisin ja kipeä. En yhtään tiedä mitä olen syönyt kun vatsa meni sellaiseen kuntoon. Söin sitten loppupäivän puuroa. Illalla taas sitten iski kauhea itku ja ahdistus. Mulle tuli taas niin huono olo että jouduin ottamaan sen rauhoittavan. Harhat iski siinä vaiheessa taas.
Mutta heti kun otin sen lääkkeen niin olo helpottui heti ja sain onneksi nukuttua. Heräsin juuri äsken ja olo on taas paljon parempi. Toivon että tästä on tulossa hyvä päivä taas. Eilenä kaikki tuli taas ihan puun takaa. Mutta se helpotti taas paljon oloa kun sain itkettyä. Nyt ei ole enää silleen kireää oloa päässä. Sai kaiken purettua ulos. Välillä mun elämä on tämmöistä. Että tulee se ahdistus ja harhat. Ne kuuluu tähän mun sairauteen. Mutta aamu on silleen lähtenyt hyvin käyntiin että nyt ei ahdista onneksi. Otan kohta aamulääkkeen niin sekin auttaa oloon niin ei tule sitä ahdistusta. Masennuslääke on samalla ahdistus lääke.
Tänään teen ruoaksi carbonarakastiketta ja pastaa. Se on hyvä ruoka tälle päivälle. Huomenna teen kinkkukiusausta. Se on ollut hyvä että jaksan käydä kaupassa ja tehdä ruokaa. Siinä ei ole onneksi nyt ollut silleen mitään ongelmaa. Se on ollut hyvä että aina kun teen ruoan niin mulla ei ole onneksi mikään kiire. Saa sen rauhassa tehtyä. Sekä siitä tulee aina hyvää. Tänään aijon taas lenkkeillä. Menen aamulenkille ja sitten vielä iltalenkille. Pakko saada paljon liikuntaa tänään koska se tekee vaan hyvää mulle ja lievittää masennusta ja ahdistusta.
Aijon ainakin kävellä taas yhteensä tunnin. Tänään aloitan siivoukset.
Niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Huomenna pesen lakanapyykkiä taas. Saa sitten kämpän kuntoon. Hyvä että sain ne ikkunat pestyä viime viikolla. Pesen ne taas vuoden päästä.
Viikonlopun suunnitelmat muuttuivat. Näen poikaystävän vasta sitten juhannuksena. Olen viikonlopun nyt täällä. Nyt kun mä olen viikonlopun täällä niin ajattelin mennä liikuntapuistoon treenaamaan viikonloppuna.
Pitää ottaa vesipullo mukaan. Mutta jos on kamalan kuuma niin sitten en välttämättä mene. Mutta katsotaan. Aijon lenkkeillä viikonloppuna ainakin. Mutta. Nyt otan aamulääkkeen. Uskon että tämä päivä on paljon parempi kun taas eilinen.

Aamulenkille pururadalle.Tiistai 15.06.2021 06:58

Tiistai aamu. Jaksoin taas nousta ajoissa ylös. Pakko sanoa että olen aamuihminen. Tykkään näistä aamuista sen takia koska saa herätä rauhassa, juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Näin mun aamut lähtee käyntiin. Kävin eilenä kaupassa. Nyt on taas ruokaa muutamaksi päiväksi.
Tänään teen nakkikeiton. Se on yksi hyvä ruoka mitä tykkään välillä tehdä. Koitan syödä aina jonkun keiton viikolla. Teen myös tällä viikolla ruoaksi kinkkukiusausta, mifukastiketta, carbonarakastiketta..niiden kastikkeiden kanssa pastaa tai makaronia. Hyviä ruokia tällä viikolla.
Kun syö niitä niin jaksaa hyvin. Sain eilenä pestyä pyykit. Pesen pyykkiä sitten taas ylihuomenna. Samalla kun siivoilen. Varmaan jo huomenna aloitan siivoilut. Osan ainakin siivoan. Tänään olen menossa aamulenkille tuonne pururadalle. Sitten kun tulen lenkiltä, niin alan tekemään sitä keittoa. Odotan jo innolla viikonloppua. Olen menossa taas poikaystävän luokse. Poikaystävä tulee varmaan hakemaan mut sitten moottoripyörällä.
Pääsee sen kyytiin taas pitkästä aikaan. Kivaa. Tykkään olla moottoripyörän kyydissä. Mulla on oma kypärä. Poikaystävä silloin osti sen mulle muutama vuosi sitten ja on edelleen hyvässä kunnossa.
Se on sinivalkoisen värinen missä on hieno kuvio. Pitää sitten pakata kaikki kamat reppuun. Koitan olla ottamatta kauheasti vaatteita. Vähän vaihtovaatetta mukaan. Ulkona on taas kiva ilma. Kiva lähteä kohta lenkille. Syön taas aamupuuron niin jaksaa lenkkeillä. Kohta otan aamulääkkeen. Käyn sitten ensi viikolla vasta hakemassa sitä leponexia lisää. Ostan samalla ne karpalokapselit. Rahaa tulee ensi viikolla niin hyvin pystyy ostamaan ne kapselit. Juhannus alkaa lähestyä. Olen menossa poikaystävän luokse sitten juhannuksena. Jos olen vaan silloin hyvässä kunnossa. Pitää taas nyt elää hetki ja päivä kerrallaan. Onneksi tämä viikko on alkanut ihan kivasti. Ei nyt ahdista mikä on hyvä.
Eikä masenna. Kiitos lääkityksen. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Tiskaan samalla. Uskon että tästä tulee hyvä päivä.
Nautin kesästä!

Pakko katsoa taas tänään salkkarit.Maanantai 14.06.2021 06:50

Jaksoin nousta ylös heti kun kello soi. Aamukahvit on taas juotu. Uskon että tänään on tulossa hyvä päivä. On jonkin verran tekemistä tänään.
Pitää käydä kaupassa, pestä pyykkiä, kaverin luokse menen kylään, illalla lenkille..ei ole tulossa tänään tylsää päivää. Menen pyörällä taas kauppaan. En ole nyt muutamaan päivään ajanut pyörällä. Kiva taas ajaa tänään sillä. Eilenä lepäsin koko päivän. Jaksoin mennä lenkille vielä myöhemmin iltapäivällä. Oli kiva ilma. Ei ollut onneksi kamalan kuuma. Vähän oli vaan pilviä taivaalla. Ei onneksi alkanut satamaan vettä.
Kohta pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä riittää vielä tälle viikolle. Ensi viikolla menen varmaan sitten taas hakemaan leponexia. Sekä ostan samalla ne karpalokapselit. Nekin alkaa kohta loppumaan. Olo on ihan ok tällä hetkellä. Uskon että tästä tulee taas mukava viikko. Vielä ei ole onneksi alkanut pahasti ahdistamaan. Onneksi olen oppinut elämään hetken ja päivän kerrallaan. Keskityn tähän päivään enkä aijo vielä miettiä huomista. Pitää tällä viikolla käydä ostamassa lisää aurinkorasvaa. Alkaa kohta taas loppumaan. En halua että mun iho palaa auringossa. Mulla on aika vaalea iho ja haluan suojata sen.
Onneksi aurinkorasva ei ole kamalan kallista. Tuo aurinkorasva mitä käytän niin maksoi vaan 12 euroa. Katselin taas eilenä pari jersey shore jaksoa. Odotan innolla että on tulossa uusia jaksoja siitä ohjelmasta.
Mä olen niin jäänyt siihen ohjelmaan koukkuun. Tänään on pakko katsoa taas salkkarit. Haluan niin nähdä mitä Viola sanoo sille Miralle.
Sekä mitä muuta tänään tapahtuu salkkareissa.
Ajattelin tänään soittaa taas parhaalle kaverille ja kysellä miten sen viikonloppu meni. Ei olla oltu nyt yhteydessä pariin päivään.
Haluan tietää miten sillä menee koska se on mun paras kaveri.
Soitan illalla kun on hyvin aikaa silloin. Tänään taas tulossa lämmin päivä. Hyvä lenkkeily sää. Menen vasta illalla taas lenkille.
Tulee liikuntaa sitten taas tälle päivälle. Mutta. Nyt otan aamulääkkeen.
Sekä jaan lääkkeet nyt dosettiin.

Oli kiva lauantai. :)Sunnuntai 13.06.2021 07:31

Sunnuntai aamu. Eilenä oli kiva päivä. Näin poikaystävän eilenä ja olimme yhdessä juhlatilaisuudessa. Siellä oli kahvia ja kakkua. Hyvä että laitoin sen sinisen mekon päälle niin oli siistit vaatteet. Ennen kun menimme sinne juhliin niin käytiin subwayssa hakemassa subit. Mä otin kanafaijta subin. Pakko sanoa että oli taas todella hyvää. En ollut syönyt taas vähään aikaan subia. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Ajattelin ottaa tämän päivän taas rennosti niin huomenna on taas kiva aloittaa uusi viikko. Suunnitelen tänään ensi viikon ruokia ja huomenna sitten kauppaan. Voi olla jos tänään sataa vettä iltapäivällä niin en ole menossa sinne liikuntapuistoon. Katsoo jos sitten ensi viikolla menee sinne joku päivä kun aurinko paistaa. Mutta koitan mennä lenkille taas tänään.
Satoi tai paistoi. Kohta pitää ottaa aamulääke ja tarkistaa paljon mulla on leponexia jäljellä. Vielä pitäisi riittää ensi viikolle. Käyn sitten ensi viikon lopussa apteekista hakemassa lisää leponexia. On sitten sitä lääkettä taas. Saan taas hakea kun kävin tällä viikolla siellä verikokeissa.
Masennuslääkettä on vielä paljon jäljellä. Riittää koko kesäksi vielä.
Alan kohta tiskaamaan ja siivoan keittiötä. Tiskiä on kertynyt taas.
Pitää myös katsoa koska pesee pyykkiä. Varmaan tuossa huomenna voisi pestä taas. Teen silleen. Tänään en jaksa pestä pyykkiä.
Ihanaa kun ei ole kiire. Parasta aamulla on se, kun saa juoda aamukahvit rauhassa. Aamukahvi on pakko saada joka aamu. Muuten mun päivä ei lähde kunnolla käyntiin. Nyt kahvia ei tarvitse hakea koska sitä on vielä jäljellä. Teetä on myös sen verran ettei sitäkään tarvitse hakea. Laskuja maksan pois sitten taas loppukuusta.
Rahaa tulee taas 22 päivä tätä kuuta, niin niillä rahoilla pystyy maksamaan loput laskut. Siitä jää rahaa vielä jäljelle laskujen jälkeen niin pärjää taas loppukuun. Ajattelin varmaan tänään katsoa jersey shorea. Nyt kun mulla on aikaa. Vielä on monta jaksoa jäljellä.
Katsottavaa riittää. Huomenna taas tulee salkkarit. Viime jakso jäi aika mielenkiintoiseen kohtaan. Mira ja Viola näkivät toisensa.
Saa nähdä mitä sitten tapahtuu? Kiva kun salkkarit tulee vielä tämän kuun. On katsottavaa illalla.

Tänään pitää näyttää nätiltä.Lauantai 12.06.2021 06:59

Tänään on tulossa kiva päivä. Näen poikaystävän tänään. Ei olla nyt kunnolla nähty aikoihin. Olen menossa sen luokse kylään koska ollaan menossa yhteen juhlatilaisuuteen. Se on tuossa iltapäivällä. Käydään hakemassa ennen sitä vähän jotain syötävää. Ajattelin jos kävisi hakemassa subit subwaysta. Tekee mieli nyt subileipää. Laitan sinne juhliin legginsit ja sinisen mekon. Sekä jalkaan yhdet mun kullanväriset sandaalit. Siinä on hyvät vaatteet sinne. Näyttää sitten nätiltä.
Oli semmoinen olo taas tänä aamuna ettei olisi jaksanut nousta ylös.
Mutta pääsin ylös. Nyt olen ihan hereillä koska join ison kupin mustaa kahvia. Onneksi musta kahvi herättää heti. En eilenä illalla mennytkään lenkille koska oli niin kuuma. Katsoo jos tänään illalla jaksaa mennä.
Uusi yritys. Vissiin vettä sataa iltapäivällä. Nyt aamulla on vielä hyvä ilma.
Ensi viikolla tulee helteet. Jippii. Pitää taas juoda vettä paljon ja laittaa aurinkorasvaa. Mun pitää muuten taas käydä ostamassa lisää aurinkorasvaa. Alkaa tuo edellinen kohta loppua. Kävin eilenä tokmannilla pyörimässä. Ihan vaan ajan kuluksi kun en jaksanut olla kotona. Mä näin siellä kivat valkoiset shortsit. Maksoi 16 euroa. Nyt mietin pitäisikö käydä ostamassa ne? Ne näytti aika kivalta. Harkitsen vielä. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Ihanaa kun on hyvä olo. Nautin siitä. Kesä on ihan parasta aikaa. Pitää nyt nauttia ihan täysillä kun pystyy. Koska se syksy sieltä lähestyy.
Mä toivon että syksyllä pääsee vihdoinkin kuntosalille. Tulee sitten taas tekemistä viikolle. Aijon sitten alkaa taas käymään pari kertaa viikossa.
Olen siellä ainakin sen tunnin verran treenaamassa.
Tekee hyvää mielelle ja kropalle. Kaverin kanssa mennään taas salille.
Kiva olla siellä aina kaverin kanssa. Mietin pitäisikö huomenna mennä liikuntapuistoon? Jos on hyvä ilma niin menen. Pääsee samalla ulkoilemaan. Pitää ottaa vesipullo mukaan. Pitää alkaa suunnitella ensi viikon ruokia. Suunnittelen ne huomenna kun on hyvin aikaa.
Sitten tekee taas kauppalapun ja menee kauppaan alkuviikosta. Menen taas pyörällä. Otan repun mihin saa sitten kaikki pakattua.
Mutta nautin tästä päivästä. Tulee mukava päivä. Ihanaa taas nähdä poikaystävä. Ollut ikävä sitä. Näemme sitten taas ensi viikolla myös.
Pääsee viettämään laatuaikaa.

Nautin kesästä. :)Perjantai 11.06.2021 06:59

Nyt on taas siivottu ja ikkunat pesty. Ei siinä ikkunan pesemisessä mennyt kun noin puolisen tuntia. Nyt ei taas vuoteen tarvitse pestä ikkunoita.
Aamu taas lähtenyt käyntiin kahvilla. Heräsin kuuden jälkeen. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä ohjelmaa. Aijon vaan olla ja nauttia kun ei ole mikään kiire. Aijon lenkkeillä ainakin. Menen varmaan taas iltalenkille.
Olin eilenä pururadalla lenkillä. Kuuma oli mutta jaksoin kävellä. Onneksi on hyvä kunto. Viikko on sujunut yllättävän hyvin. Mikä on vaan hyvä juttu. Olen nauttinut kesästä. Pitää nauttia koska kesä menee taas aika äkkiä ja syksy tulee. Saa nähdä koska sitä sitten uskaltaa mennä uimaan.
Mä yritän tänä kesänä mennä. Viime kesänä mä kävin kerran uimassa.
Se oli aika kivaa. Vesi oli lämmintä. Tuntuu ihan siltä että kesäkuu menee aika nopeasti. Kohta on heinäkuu. Kohta saan sen toisen koronarokotteen.
Heinäkuun alussa 2 päivä. Sitten se on kaikki rokotukset otettu.
varmasti jotenkin suojaa koronalta. Tänään vietän päivää itekseni koska muilla kavereilla on tänään muuta menoa. Näen niitä sitten taas ensi viikolla. No huomenna mä näen poikaystävän. Menen sen luokse viettämään päivää. Haetaan jotain hyvää ruokaa ja nautitaan toistemme seurasta. Tulee kiva lauantai päivä. Ajattelin huomenna laittaa mekon päälle. Tulee sitäkin nyt vihdoinkin käytettyä. Menin jo eilenä nukkumaan puoli kahdeksan. Pikkasen väsytti. En jaksanut katsoa salkkareita. Tänään katson salkkarit jaksot. Eilisen ja tämänpäivän. Illalla on aikaa katsoa taas. Nyt otan aamulääkkeen ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Viikonloppu fiilis vaan päälle.
Huomenna vissiin sataa vettä. No se ei haittaa. vesisade ei pilaa mun hyvää fiilistä. Innolla jo odotan huomista päivää. Sekä tästä perjantai päivästä tulee hyvä päivä!