IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nautin kesästä. :)Perjantai 11.06.2021 06:59

Nyt on taas siivottu ja ikkunat pesty. Ei siinä ikkunan pesemisessä mennyt kun noin puolisen tuntia. Nyt ei taas vuoteen tarvitse pestä ikkunoita.
Aamu taas lähtenyt käyntiin kahvilla. Heräsin kuuden jälkeen. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä ohjelmaa. Aijon vaan olla ja nauttia kun ei ole mikään kiire. Aijon lenkkeillä ainakin. Menen varmaan taas iltalenkille.
Olin eilenä pururadalla lenkillä. Kuuma oli mutta jaksoin kävellä. Onneksi on hyvä kunto. Viikko on sujunut yllättävän hyvin. Mikä on vaan hyvä juttu. Olen nauttinut kesästä. Pitää nauttia koska kesä menee taas aika äkkiä ja syksy tulee. Saa nähdä koska sitä sitten uskaltaa mennä uimaan.
Mä yritän tänä kesänä mennä. Viime kesänä mä kävin kerran uimassa.
Se oli aika kivaa. Vesi oli lämmintä. Tuntuu ihan siltä että kesäkuu menee aika nopeasti. Kohta on heinäkuu. Kohta saan sen toisen koronarokotteen.
Heinäkuun alussa 2 päivä. Sitten se on kaikki rokotukset otettu.
varmasti jotenkin suojaa koronalta. Tänään vietän päivää itekseni koska muilla kavereilla on tänään muuta menoa. Näen niitä sitten taas ensi viikolla. No huomenna mä näen poikaystävän. Menen sen luokse viettämään päivää. Haetaan jotain hyvää ruokaa ja nautitaan toistemme seurasta. Tulee kiva lauantai päivä. Ajattelin huomenna laittaa mekon päälle. Tulee sitäkin nyt vihdoinkin käytettyä. Menin jo eilenä nukkumaan puoli kahdeksan. Pikkasen väsytti. En jaksanut katsoa salkkareita. Tänään katson salkkarit jaksot. Eilisen ja tämänpäivän. Illalla on aikaa katsoa taas. Nyt otan aamulääkkeen ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Viikonloppu fiilis vaan päälle.
Huomenna vissiin sataa vettä. No se ei haittaa. vesisade ei pilaa mun hyvää fiilistä. Innolla jo odotan huomista päivää. Sekä tästä perjantai päivästä tulee hyvä päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.