IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Hellettä tänään.Lauantai 19.06.2021 07:02

Eilenä oli taas itkupotkuraivaripäivä. Iltapäivällä kaikki vaan taas alkoi ärsyttää ja vituttaa. Mutta kun sain taas itkettyä niin se helpotti mun oloa paljon taas. Lähdin vielä iltalenkille purkamaan paineita. Niin sekin myös helpotti oloa. Nyt mulla on taas normaali olo. Eikä enää onneksi ärsytä mikään. Välillä vaan on tämmöisiä päiviä. Että vaan vituttaa.
Aamu on taas lähtenyt käyntiin kahvilla. Onneksi sain nukuttua taas hyvin viime yönä. Menin jo eilenä nukkumaan puoli kahdeksalta.
Kun menin sänkyyn niin nukahdin samantien. Mutta uskon että tästä on tulossa varmaan ihan hyvä päivä. Hellettä on ainakin tänään. Varmaan jotain 30 astetta lämmintä. Huhhuh. Pitää nyt sitten taas vaan juoda paljon. Kävin eilenä pyörällä kaupassa. Ostin limua, sipsiä, suklaata ja hunajaa. Ajattelin kunnolla herkutella. Kävin myös tokmannilla. Sieltä mä ostin taas lisää aurinkorasvaa. Sitä on taas laitettava tänään jos mä lähden lenkille jossain vaiheessa. Tosiaan ensi viikolla menen käymään apteekissa. Käyn hakemassa lisää leponexia ja karpalokapseleita.
Niin sitten niitä on taas. Leponex lääke riitti vielä onneksi tälle viikolle.
Masennuslääkettä ja rauhoittavia mulla on vielä paljon jäljellä. Ne ei ole loppumassa. Haen taas masennuslääkettä kesän lopulla. Pitää juoda tänään kylmää coca colaa. Maistuu varmasti näin kuumana päivänä.
En ole pitkään aikaan juonut coca colaa. Se on yksi mun lempi limu.
Ostin sitä 6 tölkkiä. Ei ole ihan heti loppumassa. Tänään on aika rento päivä. Mulla ei ole mikään kiire mihinkään. Nautin kesästä.
Odotan jo kovasti juhannusta. Viikon päästä se on. Luulen että ensi viikko menee taas nopeasti. Pääsee sitten poikaystävän luokse.
Tänään ajattelin taas jatkaa jersey shoren katsomista.
Pidän katsomismaratoonin. Eli katson monta jaksoa putkeen.
Siinä se loppu ilta taas menee. Nyt olen saanut katsottua kaikki salkkarit jaksot mitä on tullut. Olen kärryillä siinä. Innolla odotan ensi viikon jaksoja. Kohta salkkarit jää tauolle mutta jatkuu taas elokuussa. Kuukauden tauko. Viimeinen jakso on taas varmasti dramaattinen.
Eli jää taas jännään kohtaan. Joku taas varmasti kuolee siinä.
Mutta. Sen näkee sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.