IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Juhannus lähestyy.Keskiviikko 23.06.2021 06:43

Keskiviikko. Viikon puoliväli. Kuuma on ollut mutta hyvin olen jaksanut.
Huomenna pääsee juhannuksen viettoon. Olen lähdössä vasta huomenna illalla kun poikaystävä pääsee töistä. Sitten se tulee hakemaan mut. En ole vielä alkanut pakkailemaan. No sen kerkiää ihan hyvin huomenna tehdä. Tänään aijo keskittyä siivoiluun. Siivoan tänään niin huomenna ei sitten tarvitse. Alan siivota kun saan blogin kirjoitettua. Pyykit sain pestyä eilenä. Nyt ei enää tällä viikolla tarvitse pestä mitään. Sain maksettua kaikki laskut. Tilille jäi taas sen verran rahaa että hyvin pärjää tämän kuun loppuun. Huomenna käydään poikaystävän kanssa kaupassa. Ostetaan varmaan jotain grilliruokaa. Grillataan varmaan. Pihviä ja makkaraa. Perunasalaattia pitää myös ostaa. Se on hyvää makkaran kanssa. Sitten jotain juotavaa pitää ostaa. Pääsee kunnolla viettämään juhannusta. Olo on ollut ok. Eilenä pikkasen ahdisti koska oli niin kuuma.
Mutta se meni onneksi ohi. Nyt on taas normaali olo. Aamu on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Jaksoin taas herätä kun kello soi.
Menen huomenna varmaan sinne apteekkiin. Tai tänään. Pitää katsoa fiiliksen mukaan. Pitää hakea ne lääkkeet. Niin on sitten niitä taas.
Leponex alkaa loppua kohta. Ostan nyt samalla niitä karpalokapseleita.
Niin ei tule tulehduksia kun niitä syö. Mä olen syönyt karpalokapseleita jo monta vuotta. Suosittelen. Yhden kapselin päivässä aina illalla.
Iltalääkkeiden kanssa. Kohta salkkarit jää kesätauolle. Mä näin mainoksen vikasta jaksosta. Joku kuolee siinä. Saa nähdä kuka.
Sitten salkkarit onneksi taas jatkuu elokuussa. Kuukauden tauko.
Odotan innolla uusia jaksoja. En ole nyt katsonut paratiisihotelli suomea. Sitä kerkiää kyllä taas katsoa myöhemmin. Kaikki jaksot ovat ruudussa niin sieltä pystyy katsomaan. Katson taas kun tulee semmoinen fiilis. Mutta nyt alan siivota. Saa kaiken tehtyä tässä aamulla. Keittiön mä siivosin jo eilenä. Pitää enää imuroida ja mopata.
Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle kun siivoan. Kivempi siivota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.