IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Perjantai. Viikko on taas mennyt niin nopeasti. Ihan kiva kun alkaa taas viikonloppu. En ole nyt lähdössä mihinkään olen täällä. Eilenä mulla oli todella väsynyt olo. En tiedä että mistä se johtui. Ei onneksi silleen pahasti ahdistanut. Uskon että tänään olen enemmän pirteämpi.
Ajelin eilenä sähköpotkulaudalla. Ajattelin nyt viikonloppuna ajella sillä vielä lisää. Se pitää vaan laittaa lataukseen niin saa akun siitä täyteen.
Tänään olen menossa kaveriporukan kanssa shoppailemaan Stadium liikkeeseen. Ihanaa päästä pitkästä aikaan johonkin vaateliikkeeseen shoppailemaan. Katson jos löydän jotain kivaa sieltä. Salille uusia treenivaatteita. Pitää samalla katsoa jos löydän jonkun juomapullon salille. Sain eilenä siivottua. Pyykkiä pesen vasta tänään koska eilenä oli aika vauhdikas päivä. En eilenä kerennyt pesemään. Tänään pitää katsoa big brother jaksot. Ai niin tänä viikonloppuna alkaa se Tanhupallon oma ohjelma. Pakko alkaa katsomaan sitä koska olen Tanhupallo fani. Varmasti hauska. Posse tulee taas tänään ja se on pakko katsoa. Hyvää viihdettä.
Viikon viimeinen salkkari jakso tulee tänään ja saa nähdä mitä siinäkin tapahtuu. Jää varmasti taas mielenkiintoiseen kohtaan.
Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Mun pitää käydä taas apteekissa hakemassa noita karpalokapseleita taas. Alkaa taas kohta loppumaan.
Varmaan pitää ensi viikolla hakea leponexia. Nyt mä saan taas haettua sitä koska olen käynyt verikokeissa. Seuraavat verikokeet ovat tämän kuun lopulla. Tänään aijon illalla mennä lenkille jos on hyvä sää.
Pakko päästä liikkumaan ja nauttimaan raikkaasta ilmasta.
Liikunta tekee vaan hyvää. Mulle se tekee. Liikunta lievittää mulla aika hyvin masennusta ja ahdistusta. Suosittelen liikkumaan
Kunto ja paino pysyy samalla hyvänä. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja perjantai fiilis päälle. Tästä tää viikonloppu alkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.