IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Leponexia pitää hakea tällä viikolla.Maanantai 20.09.2021 07:13

Oli mukava viikonloppu poikaystävän luona. Pääsi vähän vaihtamaan maisemaa ja rentoutumaan. Käytiin eilenä lenkillä niin käveltiin melkein 5 kilsan lenkki. Poikaystävä on alkanut lenkkeilemään mikä on vaan hyvä juttu. Voidaan aina lenkkeillä yhdessä. Siellä missä poikaystävä asuu niin on paljon erilaisia lenkkireittejä. En juonut yhtään alkoholia viikonloppuna.
Pidän juomisesta taas vähän taukoa koska olen ollut viime aikoina ollut vähän väsynyt eikä alkoholi kauheasti auta siihen. Jos olisin juonut niin mulla olisi entistä paskempi olo. Join viikonloppuna vaan teetä ja limua.
Ei onneksi ahdistanut yhtään poikaystävän luona. Ihan hyvä koska mä unohdin rauhoittavat kotiin. Uusi viikko taas alkaa. Tänään mulla on ohjelmassa: aamulenkki, pyykipesua sekä illalla olen menossa taas salille treenaamaan. Teen kunnon treenit niin tekee vaan hyvää. Nyt isoilla painoilla. Viime viikolla kun olin väsynyt niin tein kevyillä painoilla.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Mun pitää hakea lisää leponexia. Käyn tällä viikolla hakemassa. Minna lähti bb talosta. Ei tule ikävä! En kauheasti tykännyt siitä asukkaasta. Hyvä että Taavi ja Sami jäivät vielä taloon.
Saa nähdä millainen viikkotehtävä niillä taas alkaa. Innolla haluan nähdä.
Onneksi aamukahvi herätti mut. Siitä tulikin mieleen että pitää käydä lidlissä tällä viikolla hakemassa kahvia. Muutama paketti niin on sitten taas. Niin ja teetä pitää ostaa myös. Rahaa tulee taas tällä viikolla niin saa maksettua loput laskut. Onneksi laskujen jälkeen jää vielä rahaa
niin pärjää loppukuun. Olo on tällä hetkellä ok. Nautin siitä. Ei onneksi ahdista. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Onneksi mä syön masennuslääkettä joka aamu. Auttaa paljon se lääke. Lievittää ahdistusta ja masennusta. En todellakaan aijo lopettaa sen lääkkeen syömistä. Se lääke kuuluu mun elämään. Samoin kuin leponex.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.