IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Tänään taas pitää siivota. Alan siivota kun saan taas blogin kirjoitettua.
Oli taas hyvät treenit salilla eilenä. Hiki tuli pintaan ja hyvä olo. Ensi viikolla sitten taas salille. Mä heräsin jo tänään viiden jälkeen. Pakko sanoa että tykkään olla aamuvirkku. Mä tykkään näistä aamuista sen takia koska mulla ei ole mihinkään kiire. Saa rauhassa juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Olo on edelleen hyvä paitsi on vähän kireä olo. No se menee jossain kohtaa varmasti ohitse. Pääasia on että ei ahdista.
Pesen pyykkiä tänään jos pesukone on vaan vapaa. Saa ne hoidettua. Pitää vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn tänään ja pestä edelliset. Sitten on kivaa mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin. Luin bb uutisia niin taloon on tulossa näköjään uusia asukkaita. Innolla haluan nähdä millaisia asukkaita sinne menee. Jännäksi menee taas tuo big brother. Siinä taas tapahtuu vaikka mitä. En ole vielä kerennyt katsoa eilistä jaksoa. Katson sen tänään taas niin olen siinä mukana. Niillä on aika hyvä viikkotehtävä tällä viikolla. Ovat muurahaisia. Ajelin eilenä sähköpotkulaudalla. Tänään taas ajattelin ajella sillä vielä kun vaan pystyy ennen kun talvi tulee.
Sitten sillä ei pysty enää liikkumaan. No sitten kun kevät tulee ja lumet sulaa niin sitten sillä pystyy taas ajella. Uskon että lauta on vielä hyvässä kunnossa ensi vuonna. Olen huomenna menossa viikonlopuksi poikaystävän luokse. Päästään viettämään taas aikaa toistemme kanssa. On ollut ikävä sitä. Aijon ottaa sähköpotkulaudan mukaan jos ajellaan sillä sitten viikonloppuna. Varmasti lenkkeillään viikonloppuna.
Poikaystävä on innostunut lenkkeilemään mikä on vaan positiivinen juttu. Voidaan lenkkeillä yhdessä. Silloin kun olin viimeksi poikaystävän luona niin lenkkeiltiin 4 kilsaa. Mutta nyt alan siivota. Sekä otan kohta aamulääkkeet. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Ainakin on intoa siivota. Sitten on mukavaa kun kämppä on siisti. Aloitan imuroimalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.