IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli kiva päivä. :)Torstai 14.10.2021 05:28

Oli eilenä kivaa Keilata. Alkuun en ollut hyvä siinä mutta sitten mä nopeasti opin miten se pallo heitetään. Mä tulin toiseksi siinä. Tunti keilattiin ja oli todella hauskaa. Pakko päästä taas keilaamaan jossain vaiheessa taas. Mä heräsin jo tänään neljän jälkeen. En enää saanut unta. Nyt on juotu aamukahvit. Tänään taas siivotaan. Siivouspäivä. Alan heti siivota kun saan blogin kirjoitettua. Pyykkiä pitää taas pestä. Onneksi mulla on aamulla aikaa tehdä nuo kaikki. Sitten on kivaa kun on siistiä.
Pakko sanoa että tää viikko on sujunut tosi hyvin. Ei ole pahasti ahdistanut. Sekä sekin on ollut hyvä että harhoja ei ole ollut aikoihin.
Hyvin olen taas pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Nyt on hyvä kausi ja mä nautin siitä. Olen menossa vanhempien luokse viikonloppuna. Mukavaa taas nähdä ne pitkästä aikaan. Olin viimeksi kesällä niiden luona. Siitä on pitkä aika. Pääsee lenkkeilemään äidin kanssa, varmasti saunotaan..kaikkea rentoa tekemistä. Aijon vaan ottaa ihan rennosti ja nauttia. Tulee erilaisempi viikonloppu ja maiseman vaihdos tekee vaan hyvää. Tänään ajattelin käydä taas lenkillä. Eilenä oli todella hyvät salitreenit. Hiki tuli ja hyvä olo sen jälkeen. Tuli tehtyä jotain ja hyvä että jaksoi mennä salille vaikka vähän väsytti. Ensi viikolla taas treeneihin.
Pitää taas tänään katsoa kaikki bb jaksot mitä en ole kerennyt vielä katsoa. Pakko sanoa että se Noora on todella ärsyttävä asukas. Se sanoi ennen kun tuli taloon että on koko ajan positiivinen ja iloinen. Paskat. Valittaa vaan koko ajan. Jasmiina on paljon parempi kun Noora. Olen enemmän Jasmiina fani kun Nooran fani. Mun on pakko sanoa että olen alkanut tykätä Jasmiinasta. Alkuun mä en tykännyt siitä yhtään. Mutta nyt kun on seurannut sitä niin on aika värikäs persoona.
Sekä se on oma itsensä siellä ja sanoo asiat suoraan. Toivon että se pääsee pitkälle Big brotherissa. Mun voittaja suosikki on ehdottomasti Sami. Sami on ihana siinä. Sekä Taavia mä fanitan myös. Aki on myös hyvä. Huomenna on parhaan kaverin synttärit. Menen kahville sen luokse mun yhden kaverin kanssa. Pääsee vihdoinkin antamaan synttärilahjan. Minkä ole halunnut jo antaa kauan sitten.
Kivaa taas nähdä paras kaveri. Nähtiin viimeksi sählypeleissä.
Mutta nyt alan imuroimaan ja sen jälkeen pesen vessan. Viimeiseksi moppaan lattiat. Nyt on onneksi intoa siivota. Mikä on vaan hyvä niin saa sen sitten tehtyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.