IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä tuli itkupotkuraivarit.Perjantai 19.11.2021 06:32

Ihanaa viikonloppu taas alkaa. Hyvin selvisin tämän viikon. Nyt voi ottaa ihan rennosti. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Nyt kämppä on taas siisti ja kunnossa. Viihtyy taas. Eilenä mulla oli itkipotkuraivaripäivä.
Mikä teki ihan hyvää niin sai purettua kaikki pihalle. Kävin eilenä lenkillä iltapäivällä vielä tuulettamassa päätä mikä myös teki hyvää.
Nyt olo on taas hyvä eikä mikään ärsytä tällä hetkellä tai ahdista. Pakko sanoa että itkeminen helpottaa ainakin mun oloa paljon. Itken kun itkettää. Annan kaiken tulla ulos. Aijon tänään mennä lenkille. Illalla ajattelin mennä. Saa vähän liikuntaa tälle päivälle. Tuulettamaan päätä. Pitää katsoa jos viikonloppuna menisi käymään liikuntapuistossa. Huomenna pitäisi aurinko paistaa. Pakko päästä silloin ulkoilemaan jos on noin hyvä sää. Kävin eilenä kaupassa. Ostin vähän limua, sipsiä ja suklaata. Mun viikonloppu herkut. Olen osan jo kerennyt syödä niistä. Syöminen jatkuu tänään. Herkuttelen aina viikonloppuisin. Arki päivinä pystyn olla silleen etten herkuttele yhtään. Syön silloin terveellistä ruokaa. Sekä liikun paljon mikä mulla vaikuttaa hyvin mun painoon ettei se nouse. Nyt kun aloin käymään salilla niin mun paino on tippunut vaan. Toivon ettei se liikaa tipu ja että on normaalipainoinen niin sitten on hyvä. Olen tyytyväinen mun kroppaan Se on hyvä asia.
Ajattelin nukkua tänään päikkärit. Hyvin pystyy nukkumaan kun ei tarvitse lähteä mihinkään. Nukun aina päikkäreitä kun tuntuu siltä aina tuossa mun sohvalla. Siinä on hyvä nukkua. Olen taas big brotherissa pari jaksoa jäljessä. Mulla on onneksi viikonloppuna aikaa katsoa kaikki bb jaksot. Pysyn hyvin mukana siinä ja luen aina uutiset netistä mitä siellä on tapahtunut. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Viikonloppu fiilis vaan päälle. Tulee varmasti mukava kiireetön viikonloppu. Aijon vaan nauttia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.