IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kevättä odotellen. :)

Selaa blogimerkintöjä

Tänään ajattelin tuulettaa matot.Sunnuntai 05.12.2021 06:41

Viikonloppu on mennyt mukavasti. Hyvin on taas saanut levättyä. Eilenäkin kävin lenkillä ja nukuin päikkärit. Katsoin taas eilenä temppareita. Mulla on vielä yksi jakso katsomatta ja aijon katsoa sen tänään. Taas iltanuotio jakso. Tänään pitää pestä pyykkiä nyt kun on hyvin aikaa. Niin huomenna ei tarvitse pestä kun on itsenäisyyspäivä.
Otan huomenna taas rennosti. Ensi viikolla pitää käydä apteekissa. Haen ne masennuslääkkeet. Niin on sitten sitä lääkettä taas muutamaksi kuukaudeksi. Se on hyvä että saan aina ison paketin sitä lääkettä niin ei tarvitse ihan heti hakea. Leponex lääkkeet riittävät aina pariksi viikoksi. Sitä pitää aina hakea joka kuukausi. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Nautin taas tästä hyvästä olosta. Onneksi nukkuu joka yön aina hyvin niin sekin vaikuttaa aika paljon hyvään oloon. Nukun yössä sen 8 tuntia ainakin.
Herään joka aamu aikaisin koska olen aamuvirkku. Tykkään näistä aamuista kun ei ole kiire. Ennen mä nukuin aina niin pitkään kun mahdollista mutta en enää paitsi viikonloppuna jos olen poikaystävän luona. Niin silloin nukun pitkään ja jos olen viikonlopun täällä niin sitten herään aikaisin. Mietin pitäisikö käydä tänään lidlissä? Voisi käydä. Siinäkin tulee hyvin askelia kun kävelee sinne ja takaisin. Menen iltapäivällä sitten. Nyt lumi on pysynyt hyvin maassa. Toivon kovasti että jouluna on myös lunta. Kiva käydä sitten haudoilla jouluna. Pitää ostaa tokmannilta ne muistokynttilät. Käyn ne ostamassa ennen joulua niin saa ne vietyä haudoille. Siitä tulee sitten hyvä mieli.
Pitää vähän siivoilla kämppää taas tänään ja koitan saada matot tuuletettua ulkona. Sitten pitää samalla imuroida joka nurkka.
Teen nyt joulusiivouksia kun on hyvin tänään aikaa. Sitten on mukavaa kun on taas siistiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.