IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Maanantai. Uusi viikko taas alkaa. Mukavasti meni viikonloppu. Hyvä olo edelleen jatkuu ja se on hyvä. Uskon että tästä tulee mukava viikko. Varmasti parempi kun viime viikosta. Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki, pyykinpesua ja näen yhtä kaveria illalla. Huomenna mulla on aamulla verikokeet ja sydänfilmi puoli yhdeksältä. Onneksi on heti aamusta niin saa ne pois alta. Sitten kun on käynyt taas verikokeissa niin saa hakea leponexia. Haen sitä lääkettä sitten loppukuusta tai alkukuusta.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on niin ei tarvitse nyt hakea mitään. Onneksi tänään on aamu aikaa hoitaa pyykit. Mun pyykinpesu päivät on aina maanantaina ja torstaina. Ne on hyvät päivät aina pestä pyykkiä. Sain eilenä katsottua tempparit jaksot. Siinä on alkanut nyt tapahtua. Peitto heilui näköjään taas. Odotan jo kovasti loppua ja nähdä ketkä parit pysyvät yhdessä ja ketkä eivät. Vielä on muutama jakso ennen viimeistä iltanuotiota. Pakko sanoa että on ollut paljon parempi kausi kun taas viime kausi. Tällä kaudella on tapahtunut enemmän. Saa nähdä mitä tapahtuu tällä viikolla salkkareissa. Innolla haluan nähdä. Aijon tällä viikolla jatkaa myös syke ja kotikatu sarjojen katsomista. Nyt on paljon katsottavaa ja se on vaan hyvä. Saa ajan hyvin kulumaan. Syke sarja on todella hyvä. Olen niin jäänyt siihen koukkuun.
Siinä tapahtuu koko ajan jotain. Nyt otan aamulääkkeet ja vien pyykit hetken päästä pesuun. Onneksi aamu on alkanut hyvin. Nyt olen ihan hereillä taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.