IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli hyvää päärynäviiniä.Maanantai 23.05.2022 05:09

Oli kiva viikonloppu poikaystävän luona. Pääsi kunnolla rentoutumaan.
Juotiin ja saunottiin perjantai iltana. Mä join siideriä ja päärynäviiniä mikä on mun suosikki viini. Maistui hyvältä kun en ole juonut sitä pitkään aikaan. Saatiin katsottua viikonloppuna ne pari animeleffaa. Oli ihan hyviä molemmat. Nukuin myös päikkäreitä viikonloppuna kun nukutti. No ihan hyvä niin sai taas levättyä. Ei tullut krapulaa lauantaina vähän oli vaan väsynyt olo. Nyt en aijo juoda alkoholia taas hetkeen. Pidän ainakin parin viikon tauon siitä. Koitan nyt keskittyä liikuntaan ja terveelliseen ruokaan.
Sekä siihen että nukun hyvin joka yö. Onneksi pystyn nukkumaan hyvin joka yö kiitos leponex lääkkeen mikä rauhoittaa ja väsyttää illalla.
Ai niin kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin niin pitää tarkistaa pitääkö hakea lääkkeitä tällä viikolla. Mä heräsin jo neljän jälkeen tänään ennen herätyskelloa. Nousin vaan ylös ja aloin keittämään aamukahvia.
Pyykkiä pitää pestä tänään kaikki vaatteet mitä pidin viikonloppuna. No onneksi mulla on aikaa hoitaa ne tänä aamuna. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Saa nyt nähdä millainen viikko tulee. Hyvä vai huono. Tottakai toivon että hyvä. Varaudun siihen että se ahdistus tulee taas sekä harhat. Ne voi tulla ihan puuntakaa. Koitan nyt vaan elää tässä hetkessä ja päivässä. En vielä aijo miettiä huomista päivää. Tänään aijon käydä lenkillä. Tekee hyvää viikonlopun jälkeen. Pääsee liikkeelle. Näen yhtä mun kaveria illalla menen sen luokse kylään. Kivaa päästä juttelemaan. Nähtiin viimeksi viime viikon perjantaina. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella musiikkia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.