IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sumuinen aamu.Sunnuntai 29.05.2022 06:08

Eilenä oli mukava päivä. Kävin aamulenkillä pururadalla, näin poikaystävän myös eilenä käytiin lidlissä, sitten kävin vielä tekemässä toisen lenkin iltapäivällä..sain katsottua eilenä kaikki 8 jaksoa rantabaaria. Vitsit se sarja menee vaan koko ajan jännäksi! Innolla odotan jo ensi viikon jaksoja. Huomenna arki taas sitten alkaa. Nyt jaksaa aloittaa uuden viikon koska olen saanut tänä viikonloppuna aika hyvin levättyä. Toivon että tulee hyvä viikko mutta varaudun kyllä siihen että jos alkaa ahdistaa.
Se ahdistus voi tulla ihan yllättäen. No hetki ja päivä kerrallaan menen ensi viikkoa. Huomenna olen menossa kauppaan aamulla. Ajattelin tehdä ruoaksi nakkikeittoa ja lasagnettea ensi viikolla. Mun pitää ensi viikolla käydä myös apteekissa hakemassa lisää leponexia. Masennuslääkettä en hae ihan vielä sekin kyllä alkaa kohta loppumaan. Ulkona on näköjään sumua. Ajattelin mennä aamulenkille tänään sekä teen toisen lenkin iltapäivällä. Nyt en aijo herkutella taas viikkoon. Koitan vaan liikkua paljon ja syödä terveellisesti. Tuli ehkä herkuteltua liikaa tuossa viikonloppuna.
Kun olen menossa poikaystävän luokse ensi viikon viikonloppuna niin ajattelin juoda taas siideriä ja lonkeroa. Päätin että viiniä en nyt aijo juoda. Rahaa tulee ensi viikon perjantaina niin pystyy ostamaan ruoat ja juomat. Eilenä ennen kun menin nukkumaan niin mua alkoi itkettää. Mä itkin sen puolituntia mutta onneksi sitten nukahdin. Tunteet oli vähän pinnassa nyt on kevyempi olo. Itkeminen helpottaa aina mun oloa. Tästä tulee mukava rento päivä ihanaa kun ei ole kiire. Nautin tästä päivästä vielä ja hyvällä fiiliksellä aloitan sitten ensi viikon.
Otan nyt aamulääkkeet ja tiskaan. Pitää muuten tarkistaa myös onko mulla kauheasti pyykkiä niin sitäkin voisi vaikka pestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.