IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna verikokeet.Maanantai 01.08.2022 06:04

Elokuu alkoi nopeasti meni tuo heinäkuu. Jee, tässä kuussa alkaa salkkarit. Sitä pitää alkaa sitten katsomaan. Saa nähdä mitä kaikkea siinä nyt tapahtuu syksyllä. Paljon draamaa varmasti nyt kun se Camilla myös heräsi koomasta jännäksi menee. Eilenä oli ihanan rento päivä. Kävin lenkillä, nukuin päikkärit, katson taas the rookie sarjaa ja the good doctor sarjaa. Kävin myös tokmannilla ja ostin sieltä sokeritonta muumi limua mikä oli aika hyvää. Tokmannille oli tullut taas uusia david urheiluvaatteita siellä oli semmoiset hienot siniset david legginsit mitkä olisin halunnut ostaa. En onneksi ostanut koska mä vaan päätin etten nyt tarvitse uusia.
Siellä oli myös myynnissä ihana violetti pitkä huppari. En tarvitse sitäkään koska omistan aika monta hupparia ja nyt olen päättänyt että alan säästämään rahaa. Jättää nyt kaiken turhan shoppailun pois. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Kohta otan aamulääkkeet ja pitää jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Tällä viikolla pitää hakea vaan karpalokapseleita.
Kaikkia muita lääkkeitä on vielä. Huomenna on verikokeet puoli yhdeltä pitää sinne mennä. Menen pyörällä niin sillä pääsee nopeasti ja takaisin.
Huomenna vissiin sataa vettä. No ei se mitään. Laitan tuon mun yhden takin päälle niin se suojaa vesisateelta. Se on Skila merkkinen takki minkä ostin tokmannilta keväällä. Maksoi 100 euroa on ollut hyvä takki.
Pyykkiä pitää pestä tänään kun sitä on kertynyt. No onneksi on aamu aikaa pestä. Vien pyykit hetken päästä pesukone on varmasti vapaana.
Toivon että on tulossa mukava viikko. Olen menossa poikaystävän luokse taas tänä viikonloppuna. Kivaa taas nähdä sitä ja päästä viettämään sen kanssa aikaa. Ollaan soiteltu joka päivä. Nyt alan jakamaan viikonlääkkeet dosettiin ja tiskaamaan. Aamulenkille olen menossa pururadalle niin saa raitista ilmaa. Teen toisen lenkin sitten iltapäivällä tulee kivasti askelia ja liikuntaa. Huomenna on varmaan taas jalkapallopelit. Innolla olen menossa pelaamaan huomenna. Oli hyvät pelit viimeksi tein monta maalia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.