IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on hyvä fiilis päällä. :)Keskiviikko 14.09.2022 05:12

Heräsin tuossa neljän jälkeen taas ja join aamukahvit äsken. Olo ja fiilis tuntuu hyvältä tällä hetkellä olen huomannut että ei ole ahdistanut yhtään tällä viikolla. Se on vaan hyvä asia pakko nyt nauttia täysillä tästä hyvästä olosta. Tänään illalla taas salitreenit hyvät treenit oli viime maanantaina.
Tänään taas täysillä että tulee hiki ja hyvä olo. Nyt olen alkanut tottumaan noihin salitreeneihin. Lihakset eivät enää tule kipeäksi kun kroppa alkaa pikkuhiljaa tottua. Painan tällä hetkellä noin 69 kiloa eli olen normaalipainoinen. Se on vaan hyvä ja olen tyytyväinen tähän mun kroppaan. Mulla on hyvä kunto ja aika litteä vatsa. Vatsalihaksia pitäisi taas alkaa treenaamaan kunnolla. Se voisi olla yksi tavoite salilla.
Olen pari bb jaksoa jäljessä. Kerkiän sitten katsomaan ne kaikki tänä viikonloppuna. Aijon pitää bb katsomismaratoonin. Olen viikonlopun täällä kotona en ole nyt lähdössä mihinkään. Saan olla itseni kanssa ja se tekee välillä hyvää koska olen aika sosiaalinen ihminen. Saa samalla levättyä viikonloppuna aijon nukkua päikkäreitä. Nukuin eilenäkin päikkärit kun olin tehnyt ruoan. Tänään teen makkarakeittoa hyvä ja terveellinen ruoka tälle päivälle. Eilenä tuli hyvää kanakastiketta pastan kanssa.
Kohta vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn ja huomenna on taas siivouspäivä. Pyykkiä pesen taas huomenna eli lakanat. Onneksi mulla on huomenna koko aamu aikaa tehdä nuo kaikki. Sitten on mukavaa kun on siisti kämppä. Mun pitää tällä viikolla käydä apteekissa hakemassa noita karpalokapseleita ne alkaa loppumaan. Ajattelin huomenna käydä apteekissa samalla kun käyn kaupassa. Tästä tulee mukava päivä. Näen tänään yhtä mun kaveria myös nähtiin eilenäkin.
Menen sen luokse kylään tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.