IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

On energiaa eikä väsytä. :)Lauantai 01.10.2022 05:41

Ihana kiireetön lauantai aamu. Heräsin äsken ja join aamukahvit hyvää kahvia tuo mun keitin keittää. Eilenä oli todella kiva päivä. Nukuin parin tunnin päikkärit, sitten kun heräsin niin lähdin lenkille, olin yhden kaverin luona kylässä..kaikkea mukavaa. Olen syönyt suklaata ja pähkinöitä.
Hyvät herkut tälle viikonlopulle. Sitten kun menen parhaan kaverin luokse viettämään sen synttäreitä niin herkutellaan sipsillä ja karkeilla. Mä ostan herkut meille sitten. Olo on ollut todella hyvä edelleen. Olen siitä iloinen että väsymys on poissa mikä mulla oli viime viikolla. Nautin siitä että on hyvä olo ja energiaa jaksaa tehdä asioita. Uskon että ensi viikosta on varmasti tulossa hyvä viikko. Nyt kun saan taas levättyä tämän viikonlopun niin jaksaa taas. Olen huomannut että harhoja mulla ei ole ollut pitkään aikaan tai psykoosia. Lääkkeet onneksi lievittävät noita oireita. Leponex lääke on todella hyvä lääke. Joskus ne harhat tulee silloin jos olen todella väsynyt tai ahdistunut. Sitten kun on niin huono olo niin sitten otan sen rauhoittavan lääkkeen jos mikään muu keino ei auta.
Nyt aijon keskittyä hyviin asioihin mitä mulla on elämässä ja mitkä tuo mulle paljon iloa. Niistä mä saan aina voimaa jaksaa huomiseen.
Onneksi olen oppinut elämään tämän sairauden kanssa. Välillä on hyviä aikoja välillä huonoja ne kuuluu elämään. Tänään aijon jatkaa Big brotherin katsomista. Olen kolme jaksoa jäljessä. Pitää myös jossain vaiheessa katsoa nuo pari jaksoa vain elämää mitkä on tullut. Eilinen vain elämää jakso oli Redraman päivä. Tänään aamulenkille jos on hyvä sää eilenä oli kiva ilma lenkkeillä. Nyt otan aamulääkkeet ja pesen tuon mun kahvipannun sekä tiskaan taas. Alan myös kuunnella hyvää musaa. Tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.