IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli todella väsynyt olo koko päivän ei onneksi sentään ahdistanut.
Salitreenit meni nyt kevyillä painoilla mutta se ei haitannut koska se oli pääasia että jaksoin lähteä salille. Menin tekemään sinne edes jotain.
Hyvin nukuin viime yön ja nyt heräsin tuossa viiden jälkeen ja aamukahvit on juotu. Luulen että tänään olen enemmän hereillä mitä eilenä mä nukuin päikkärit eilenä kun väsytti ja se kannatti. Siinä sai vähän levättyä taas. Tänään on taas sählypelit iltapäivällä kolmelta. Hyvällä fiiliksellä olen menossa pelaamaan. Saa nähdä millaiset pelit on sitten tänään. Koitan saada tehtyä taas maaleja. Kauppaan olen menossa tässä aamusta. Aijon tänään tehdä tonnikalakastiketta ja riisiä ja huomenna mifupastavuokaa. Siinä on hyvät ruoat taas parille päivälle. Huomasin että olen syönyt viime aikoina paljon perunaa ja ei yhtään tee mieli sitä. Nyt vähän vaihtelua syön vaikka ensi viikolla taas perunaa. Pitää jossain vaiheessa taas katsoa eilinen bb jakso. Olen nyt siinä ihan mukana ja tiedän mitä siinä tapahtuu.
Haluan nähdä miten Mia pärjää kun Aleksi lähti talosta. Onneksi Nabaz on talossa se on mun suosikki. Sain eilenä pestyä pyykit ja pyykkiä pesen taas ylihuomenna. Lakanat pitää pestä ja loput pyyhkeet. Sitten ovat taas puhtaita. Nyt otan aamulääkkeet ja tiskaan. Onneksi kun sai äsken kofeiinia niin se herätti. Juon aamulla aina todella vahvaa kahvia. Siitä tulikin mieleen että kohta pitää ostaa lisää kahvia alkaa loppumaan.
Käyn lildissä tällä viikolla ostamassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.