IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vääksyyn :)Keskiviikko 27.05.2015 08:06

se olisi keskiviikko :) tänään on paljon ohjelmaa. mulla on aamulla kokkiryhmä. olen pää kokki ja teen ruoaksi pihvejä ja ranskalaisia. salaattina on feta salaattia ja jälki ruoaksi mansikka rahkaa. hyvät pöperöt. mun kaverikin on samassa ryhmässä. kiva tehdä sen kanssa ruokaa :) ja ohjaaja avustaa jos tulee ongelmia.
paja tunnilla ollaan menossa vääksyyn hengailemaan. kävellään siellä ja syödään jätskiä. onneksi tänään on hyvä ilma iltapäivällä niin on kiva kävellä siellä. illalla menen taas kuntosalille. jos en jaksa niin lenkille. sen näkee sitten myöhemmin miten jaksaa.
sain eilenä taas hammaslääkäri laskun. kivat 61 euroa. olin että jes. pitää soittaa äidille ja sanoa että siirtää mun säästöistä rahaa tuonne mun käyttö tilille että saan sen laskun maksettua.
onneksi mulla on noita säästöjä. jos tulee tuommoinen hätä tilanne.
eilenä joo kävin kirjastossa,seppälässä ja kaupassa. lainasin taas kolme leffaa kirjastosta kävin seppälässä vähän shoppailemassa. löysin ihanat farkku shortsit ja valkoisen napa paidan. rahaa meni noin 40 euroa. nyt on hitusen ostettu taas kesä vaatteita.
kaupasta ostin yhen paketin teetä. eilenä katsoin taas muutaman jakson sinkku elämää. toinen kausi menossa. hyvä sarja.
mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä puen tänään päälle. pitää mennä kohta kaivamaan vaate kaappia. pitää myös meikata tässä aamulla vielä. olo on muuten hyvä tällä hetkellä.
ihan mukava päivä taas tänään. aijon vaan nauttia.
syöminen ja ruoka on maistunut. ei ole ahdistanut. mutta uskon että saan ihan varmasti vielä tällä viikolla jonkun itku kohtauksen. en yhtään ihmettele. jos se tulee niin tulee. ainakin itkeminen helpottaa mun oloa. mikä on vaan hyvä. huomenna ajattelin syödä vähän jätskiä. mulla on sitä kivasti pakastimessa jäljellä. ja sitten mulla on syömättä poikaystävän antama suklaa levy. aijon syödä sen tänä viikonloppuna. nams. paras kaveri lähtee lomille. mä ja mun toinen kaveri ollaan viikonloppu täällä. poikaystävä tulee sitten taas käymään viikonloppuna. pitää katsoa jos haetaan koti pizzasta pizzat ;) ja vähän mässyä kun katsotaan taas leffaa.
puolen tunnin päästä on aamupala. ja pitää ottaa aamulääkkeet.
mulla menee masennus lääke aamuisin.
huomenna on aika rento päivä. pitää siivota ja on toiminta tunti iltapäivällä. käyn samalla kaupassa ja ehkä tokmannilla.
pitää ostaa jotain hyvää viikonloppua varten :)
perjantaina ollaan varmaan menossa kaverin kanssa taas pajalle kuluttamaan aikaa. ja käydään lenkillä viikonloppuna. jos on hyvä ilma. viikonlopusta ei tule ainakaan tylsä. menen sitten taas lomille ensi viikon viikonloppuna. varmaan taas poikaystävän luokse.
pitää alkaa suunnitelemaan minkä seksi asun aijon ostaa seuraavaksi. pitää kysyä poikaystävältä mitä se haluaisi mitä mulla on päällä. onhan tässä aikaa miettiä. rahaa tulee taas ensi kuussa niin pystyy ostamaan sen asun. aijon ostaa sen asun ja ehkä shoppailen jotain muutakin vielä kesä kuussa. jos löytyy jotain kivaa. esim lisää kesä vaatteita vaikka :)
uudet kengät haluaisin kovasti. pitää katsoa jos vaikka löytää ne kesän aikana. mutta. nyt menen kaivamaan vaatetta kaapista ja meikkaamaan.

viimeinen sähly.Tiistai 26.05.2015 07:44

eilenä oli ihan mukava päivä :) kävin lenkillä, oli ompelu ryhmä, aloitin taas alusta katsomaan sinkku elämää sarjaa. ja illalla olin noin puolituntia salilla. tuli hiki. eilenä sain liikuntaa noin tunnin. lenkki kesti puolituntia minkä kävelin. tänään pitää käydä kirjastossa. palautan cd:t ja dvd:t mitkä lainasin. ja kaupassa pitää samalla reissulla käydä. mun pitää ostaa lisää teetä. alkaa loppumaan.
tänään on taas sähly iltapäivällä. se on viimeinen sähly. ensi viikolla on sitten sen sijaan lenkkiä tai pesäpalloa. mä aijon mennä lenkille. en aijo pelata pesäpalloa. onneksi ei tarvi. onneksi kävely on toinen vaihto ehto. pitää kaupasta ostaa samalla aurinko rasvaa. kohta alkaa helteet. pitää laittaa etten pala. mulla on tosi herkkä iho.
mun tekisi niin mieli käydä seppälästä ostamassa ne farkku shortsit. aijon tehdä niin, että käyn katsomassa onko mulla tilillä minkä verran rahaa ja katson että ostanko. ne maksaa vaan 20 euroa. ei ole kamalan kalliit. ja nyt on kesä niin voisi ihan hyvin jo ostaa ne.
tänään pitää aamulla katsoa lemmen viemää uusinta. en nähnyt eilenä koska olin salilla. tänään taas näkee illalla ja kaveri tulee taas mun luokse katsomaan. fiilis on hyvä tällä hetkellä. ja ruoka on onneksi maistunut. ei ole ollut nyt mitään ongelmia ruoan kanssa. teen aina niin että syön vatsan täyteen. ja se on hyvä että paino on pysynyt samana. toivottavasti me naiset voitetaan jätkät sählyssä tänään. tulee tiukka matsi. olen taas puolustaja ja mun paras kaveri on myös puolustaja. hiki tulee jos ei muuta.
ei tarvi vielä ainakaan hakea mitään lääkkeitä. riittää vielä tälle viikolle. ensi viikolla pitää taas hakea. leponexia.
huomenna on taas kokki ryhmä aamulla. meillä on hyvät ruoat. mä paistan pihvit ja sen lisäksi on ranskalaisia. jälki ruoaksi on mansikka rahkaa ja feta salaattia. tosi hyvät ruoat. paja tunti on myös huomenna. mennään käymään vääksyssä. kävellään siellä ja syödään jätskiä. onneksi huomenna on ihana ilma. niin on kiva mennä :) menen sen jälkeen joko kuntosalille tai lenkille. katsoo millainen fiilis. jompi kumpi. huomenna on ainakin taas kivasti ohjelmaa. pääsee viettämään kavereiden kanssa aikaa.
kohta se viikonloppukin tulee. tänään aijon pestä pyykkiä. vien pyykit koneeseen kun olen syönyt aamupalan. pesen heti aamulla niin saa nekin pois alta. sitten ei tarvi pestä taas viikkoon.
pitää myös kohta tistaka. mulla on kiva kahvi kuppi vuori.
tänään aijon katsoa taas sinkku elämää. jos en jaksa olla koneella.
pitää tänään katsoa kirjastossa jos löytyisi jotain lainattavaa taas.
leffoja ja levyjä. saa siellä kulutettua aikaa jonkin verran.
toivottavasti löytyy jotain leffoja taas.
mutta. tänään on ihan mukava päivä tiedossa :) nautin kesästä <3
ja auringosta <3 vaate kriisi taas iski. en tiedä mitä laittaisin päälle. varmaan farkut ja joku paita. pitää myös meikata ja laittaa korvikset. hiukset laitan nutturalle. oon sitten taas nättinä.
pitäisi edelleen siivota toi vaate kaappi. voisin siivota sen tänä viikonloppuna kun olen täällä. hyvin on aikaa. pitää katsoa jos silloin jaksaa. pitäisi samalla heittää noita vanhoja vaatteita pois.
jotta mahtuu uusia vaatteita kaappiin.

tänään lenkille ja kuntosalille.Maanantai 25.05.2015 07:53

alkaisi taas uusi viikko. saa nähdä millaisella mielellä olen tämän viikon.
mulla alkaa viikon päästä taas ne ihanat päivät. naisten vaivat.
jos mua kiukututtaa niin kiukututtaa. mielikuvitus varmaan laukkaa taas ja itken silmät päästäni. aijon olla nyt tämän viikonlopun täällä. olen ollut jo kolme viikonloppua putkeen lomilla. olen nyt vaihteeksi täällä. paras kaveri lähtee lomille mutta toinen kaveri on maisemissa.
ehkä se on ihan hyvä vaan olla täällä niin saan kiukutella rauhassa enkä kiukuttele koko aikaa poikakystävälle. poikaystävä tulee sitten käymään taas täällä viikonloppuna. tänään olisi ohjelmassa lenkkeilyä, ompelu ryhmää, kuntosalia. pakko mennä lenkille ja kuntosalille koska tuli herkuteltua aika kivasti viikonloppuna. saa vähän kaloreita pois. teen taas niin että syön normaalia ruokaa taas viikolla. ei mitään herkkuja. sitten taas kun tulee viikonloppu.
mun pitäisi viedä pulloja kauppaan. sitten kun menen sinne seuraavan kerran. mulla on pulloja. ja paljon. vien pari kassillista kerrallaan.
ja kerään niistä rahat johonkin säästöön. se on kyllä hyvä että pulloista saa rahaa. noita pulloja kertyy koska juon paljon kivennäisvettä.
ja limsaa joskus. oli mukava viikonloppu poikaystävän luona :) menen varmaan taas sen luokse parin viikon päästä.
kohta tulee taas rahaa kun kuu vaihtuu. ja on kesä <3 ihanaa. pääsee käyttämään kesä vaatteita. pitää kaupasta ostaa tuota aurinko rasvaa. nyt kun ilmat lämpenee. mun on pakko laittaa aurinko rasvaa etten pala. se aurinko rasva maksaa sen vähän yli 10 euroa. saisi olla halvempi. pakko juoda kohta teetä. en juonut teetä ollenkaan kun olin poikaystävän luona. en vaan jotenkin tajunnut juoda :D oli paljon muuta. tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. mun pitää varmaan taas kohta hakea leponexia.
alkaa kohta muistaakseen loppumaan. en muista uusinko reseptiä viimeksi kun olin psykologin luona. jos en niin pitää soittaa sinne ja sanoa että uusii sen reseptin niin saan taas lääkkeitä.
saa nähdä koska on taas punnitus. uskon että paino on pysynyt samana. toivon ainakin. mutta näytän kyllä hyvältä tällä hetkellä :)
olen tyytyväinen mun vartaloon. haluan että se pysyy aina samana.
aijon kuunnella taas musiikkia kun menen lenkille. aina kun kuuntelee musaa samalla kun lenkkeilee niin tulee hyvä fiilis. aijon kävellä taas sen puolen tunnin lenkin. kun menen salille niin aijon olla sen 45 minuuttia ainakin siellä. se on ihan hyvä aika olla siellä.
melkein tunti. saa tehtyä liikkeet ihan rauhassa. siellä on välillä porukkaa mutta ei ole onneksi häirinnyt mua.
kerkeän tulla kuudeksi takaisin ja skypetän poikaystävän kanssa.
sitten menen taas illalla parhaan kaverin luokse katsomaan salkkareita. salkkarit tulee vielä ainakin pari viikkoa ennen kun jää tauolle. onneksi ei heti lopu kun alkaa kesä kuu.
tulee vielä monta jaksoa :) lemmen viemää jatkuu koko kesän onneksi. on sitten kesällä jotain katsottavaa mitä tulee telkkarista.
huomenna aijon pestä taas pyykkiä. heti aamusta niin saa sen pois alta. tiistai on aina mun pyykki päivä. silloin ei ole hirveää ruuhkaa kun pesen. pesen lakanat ja vaatteet. kaikki mahtuu hyvin pesukoneeseen. juuri ja juuri. mutta. tästä on tulossa ihan mukava päivä :) aijon nauttia auringosta. ^^

mukavaa on ollut :)Sunnuntai 24.05.2015 11:54

ihanaa kun voi nukkua pitkään. eilenä olin jo niin väsynyt että menin jo yhdeksältä nukkumaan. heräsin jo kymmeneltä. ja söin äsken puoli levyä suklaata. kohta menen syömään sen kana hampurilaisen.
eilenä harrastettiin seksiä poikaystävän kanssa ja se mun ostama asu toimi ;) oli mukavaa. poikaystävä oli tosi innokas.
ensi kuussa sitten uusi asu. varmaan vähän taas vaikea päättää minkä ostaa kun ne kaikki asut näyttää niin hyviltä.
eilenä tehtiin ruoaksi makaroni möössiä. eli makaronia ja jauhelihaa sekaisin. lisukkeena oli kebab kastiketta. oli hyvää se kastike sopi siihen ruokaan hyvin. iltapalaksi söin ostaman tonnikala salaatin. se oli tosi hyvää. söin myös eilenä pussillisen lakuja.
nyt on taas herkuteltu. nyt en herkuttele taas viikkoon.
huomenna menen taas lenkille ja kuntosalille illalla. aijon katsao myös animea. huomenna on myös ompelu ryhmä. teen sitä kaulahuivia.
kohta on kesä kuu. tää kuu on mennyt tosi nopeasti. mutta ihan mukavaa on ollut. odotan innolla kesää :) on varmasti kaikenlaista ohjelmaa. ei tule tylsää. kun olin viimeksi seppälässä niin siellä oli aika kivan näköiset bikinit. ne oli pinkin väriset. pitää käydä jossain vaiheessa sovittamassa niitä ja ostaa jos ne on hyvät.
ei ollut kamalan kalliit. kaikenlaista pitää taas shoppailla ensi kuussa :) ei haittaa mua ainakaan. shoppailen mielelläni.
sitten on taas kiva kun on uusia vaatteita.
olen jo maksanut tässä kuussa kaikki laskut. tässä kuussa meni vähän enemmän rahaa laskuihin kun tuli ne hammaslääkäri laskut.
onneksi niitä ei tule enää. hampaat on taas kunnossa.
pitää varmaan tehdä nyt silleen että kävisi siellä hammaslääkärissä aina kerran vuodessa. ei tule kauheasti sitten niitä reikiä. se on mun yksi tavoite. onneksi en pelkää ollenkaan hammaslääkäriä.
siellä täytyy vaan välillä käydä. kun mä syön noita lääkkeitä niin ne tekee helposti reikiä hampaisiin. mikä on perseestä. reikiä tulee nopeammin. mutta ei voi mitään. niin se on.
ensi kuun alussa mulla on taas verikokeet. sain ohjaajilta jo ajan sinne. ne on onneksi päivällä eikä heti aamusta. kerkeää syömään ennen kun menee sinne. toivottavasti on hyvä ilma kävellä sinne terveys keskukseen. eikä sataisi vettä.
psykologi on myös taas ensi kuussa. en enää muista mikä päivä. mulla on se aika lapulla ja se lappu on jossain. mutta onneksi ohjaajat muistaa sen ajan jos en itse muista. ne on aina niillä se siellä ylhäällä kalenterissa. kaverilla on taas bileet tiedossa. juhannuksen jälkeen. mennään taas tyttöjen kanssa sinne ja ollaan yötä. en aijo juoda alkoholia. juon vaan limua. tai kivennäisvettä.
kyllä ne tytöt ymmärtää sen etten juo enään. olen sanonut niille sen monta kertaa. ainakaan ei tule krapulaa :D
tai pään särkyä. eikä huonoa oloa :) tulee varmasti ihan kivaa.
ja kiva nähdä taas sitä kaveria. ollaan varmaan ulkona ja grillataan.
toivottavasti ei sada silloin vettä jos sataa niin ollaan sisällä.
saa nähdä mihin asti valvotaan taas. yö myöhään taas :D

lähdin sittenkin.Lauantai 23.05.2015 13:29

lähdin sittenkin eilenä poikaystävän luokse. täällä nyt ollaan. heräsin hetki sitten ja käytiin äsken kaupassa. ostin tonnikala salaattia,hampurilaisen, lakuja, sulaata, kivennäisvettä ja yhtä mehua.
poikaystävä osti mulle taas suklaata. ihana.
tänään tehdään taas ruokaa jossain vaiheessa.
eilenä menin jotain kymmenen aikaa nukkumaan.
eilenä oli ihan mukava päivä. katsoin ore monogatari animen uusimman jakson. oli hyvä. kävin seppälässä ja ostin uudet rintaliivit. semmoiset pinkin väriset. maksoi vaan kymmenen euroa. oli alennuksessa. kannati ostaa. sen jälkeen kävin kaupassa.
fiilis on muuten ollut nyt hyvä. ja ruoka on maistunut.
tänään ajattelin valvoa taas. aijon ottaa iltalääkkeet myöhemmin.
ja nukun huomenna pitkään. voisi katsoa animea tänään.
en tiedä vielä mitä katsoisi. eilenä en nähnyt salkkareita.
näen sitten taas maanantaina. lemmen viemää katsoin eilenä.
maha ei ole enään niin kipeä. alkaa paranemaan pikku hiljaa :)
eilenä mulla oli itkukohtaus. juttelin ohjaajan kanssa. se helpotti oloa.
en ole itkenyt aikoihin. nyt se sitten taas tuli. aina kun itken niin se helpottaa mun oloa. onneksi. en ole onneksi kiukutellut poikaystävälle. meillä menee hyvin. otin sen seksi asun mukaan. testataan sitä viikonloppuna ;) tulee varmasti hauskaa. ensi kuussa ostan sitten taas uuden asun. löysin pari netti sivua missä myydään aika kivoja seksi asuja. eikä ollut pahan hintaisia.
ensi kuussa aijon ostaa seppälästä ne yhdet farkku shortsit. maksaa vaan 20 euroa. sitten ostan samalla muita kivoja kesä vaatteita.
odotan innolla että pääsee taas shoppailemaan.
mun vaate kaappi pitäisi siivota. kaivaa kaikki kesä vaatteet esille ja laittaa talvi vaatteet syrjään. siinä menee jonkin aikaa kun saa sen siivottua. sitten olisi taas siisti vaate kaappi.
siivoan jossain vaiheessa.

asu saapui ;)Perjantai 22.05.2015 07:44

en ole menossa lomille. mulla on maha kipeä :( ollut jo muutaman päivän. olen nyt täällä. sanoin poikaystävälle etten ole nyt tulossa. poikaystävä tulee sitten huomenna käymään <3
eilenä tuli postiin se tilaamani seksi asu. näytti todella hyvältä mun päällä. otin kuvan itsestäni se päällä ja lähetin poikaystävälle.
poikaystävä tykkäsi kovasti ;) ensi kuussa ostan sitten seuraavan seksi asun. etsin netistä sivuja missä myydään noita seksi asuja.
haluaisin heti ostaa kaikki ;D mun pitää nyt hillitä itseni. ensi kuussa sitten vasta. testataan eka toi asu. laitan ehkä kuvan tänne irciin se asu päällä. olen vielä epä varma. mä näytän vaan niin hyvältä siinä kuvassa. mun tissit ei näy paljaana ainakaan eikä perse. eli voisihan sen ehkä laittaa tänne. alan siihen kuvaan keräämään sydämmiä.
pakko kyllä myöntää että se on paras kuva minkä olen ottanut itsestäni.
oli hyvä kun sain sen paketin postista niin se paino vaan 100 grammaa. olin eka silleen että onko tässä paketissa mitään? mutta onneksi oli. tosi pieni asu. mutta sopi mun päälle. se puku roikkuu nyt henkarissa ettei se rypisty. tänään on aamulla naisten ryhmä. ei mitään tietoa että mitä tehdään. toivottavasti jotain mukavaa. olen menossa taas pajalle kuluttamaan aikaa. pitää myös käydä kirjastossa ja kaupassa. onneksi ulkona on upea ilma. kiva kävellä.
pitää kuunnella musaa samalla. en muistanut eilenä katsoa ore monogatari animea. katson tänään sen uusimman jakson. odotan innolla että näen sen. varmasti hyvä jakso. ja voisi vähän taas katsoa muutakin animea. suunniteltiin poikaystävän kanssa että haetaan huomenna taas koti pizzasta pizzat. ei mun maha mene varmaan siitä kamalan kipeäksi. mutta sen näkee huomenna.
en viitsi kauheasti syödä mitään suklaata tai jätskiä. ettei maha ärsyynny enempää. en tiedä mistä tää kipu johtuu. se alkoi tiistaina. sanoin poikaystävälle että tulen sitten ensi viikon viikonloppuna sen luokse. ellen ole kipeä. onneksi aina tulee viikonloppu.
muuten mieli on ollut hyvä. ja ruoka on maistunut. mun tekee taas mieli kivennäisvettä. ostan tänään kun käyn kaupassa. juon sitä sitten illalla. jätskiä mun ei tarvi ostaa koska sitä mulla on vielä paljon pakastimessa. poikaystävä syö varmaan sitten kaikki mun jätskit kun tulee kylään. join äsken kahvia. nyt keitin vähän laihempaa. yleensä keitän joka aamu semmoista myrkky kahvia. tosi vahvaa. mutta nyt olen ainakin hereillä.
tänään pitää maksaa taas pari laskua. hammaslääkäri lasku tuli eilenä taas ja sitten yksi toinen lasku. onneksi tänään on tullut taas rahaa. niin pystyy maksamaan. käyn ehkä seppälässä tänään. katselen taas vähän noita rintaliivejä. voisi ostaa yhdet. ne on nyt alennuksessa. pakko ostaa. jos löytyy.
sitten en shoppaile enää tässä kuussa. mulla on nyt ollut vähän semmoinen shoppailu himo päällä. shoppailu on vaan niin parasta <3
rakastan kaikkea. ja nyt olen ihastunut kaikenlaisiin seksi asuihin.
mielummin käytän rahaa seksi asuihin kun johonkin alkoholiin tai tupakkaan. seksi asut voittaa ;) tänään täytyy ajaa kaikki karvat pois jaloista. en halua olla karva jalka kun mulla on se asu päällä. pitää olla sileät sääret. laitan mustat stringit sen asun alle.
sopii hyvin. sitten olen upea sen jälkeen. ja poikaystävä on varmasti onnellinen ;)

huomenna perjantai :)Torstai 21.05.2015 07:55

huomenna perjantai :) tää päivä menee varmasti äkkiä. tänään on ohjelmassa siivoamista ja toiminta tunti iltapäivällä.
alan siivoamaan kun olen eka kirjoittanut blogin. eilenä me pelattiin ulko pelejä pihalla ja grillattiin paja tunnilla. oli ihan mukavaa. olisi mennyt kuntosalille eilenä mutta liikunta kortti oli varattu. menin sitten sen sijaan lenkille. kävelin sen puoli tuntia ja kuuntelin samalla musaa. lenkin jälkeen menin kaverin luokse katsomaan lemmen viemää.
oli hyvä jakso. skypetin taas poikaystävän kanssa ja olin parhaan kaverin luona illalla. nukuin hyvin viime yön. nyt olen hereillä koska join äsken mustaa kahvia. eilenä mä katselin vaan leffoja ennen paja tuntia. sain katsottua pari leffaa. en jaksanut olla koneella.
sain eilenä maksettua hammaslääkäri laskun ja puhelin laskun. huomenna tulee taas rahaa niin pystyy sitten taas maksaa loput laskut.
mulla on hyvä olo tällä hetkellä. maha oli eilenä vähän vielä kipeä.
katsoo millainen se on tänään. toivottavasti parempi. haluaisin niin päästä lomille. olen menossa taas poikaystävän luokse. poikaystävä hakee mut varmaan taas moottoripyörällä. huomenna on aurinkoinen ilma. huomenna ollaan taas kaverin kanssa menossa pajalle kuluttamaan aikaa. samalla voisi käydä kaupassa. tai tänäänkin voisi käydä kaupassa. no pitää vielä miettiä.
eilenä kävin tokmannilla ostamassa ison pullon kivennäisvettä. aijon tänään juoda sen loppuun. huomasin että uusin ore monogatari jakso on tullut. pitää katsoa tänään se jakso. se on vaan niin hyvä anime. en eilenä jaksanut katsoa mitään animea. koitan viikonloppuna katsoa vähän enemmän kun on aikaa. pidän taas katsomis maratoonin. ja varmaan syön suklaata samalla.
aijon viikonloppuna syödä hasselpähkinä suklaata minkä poikaystävä oli ostanut mulle yllätykseksi. se on mun lempi suklaata. ehkä syön myös lakuja viikonloppuna. sipisä en aijo varmaan syödä. tai no. sen näkee huomenna mitä tekee sitten mieli. suklaata syön ainakin. viikonloppuna juon taas limua ja kivennäisvettä mun ei ole yhtään tehnyt mieli alkoholia. hyvin olen pärjännyt ilman sitä. en ole juonut kohta viiteen kuukauteen. hieno saavutus. olen ylpeä itsestäni. koitan elää terveellistä elämää.
vaikka mulla on nää sairaudet. onneksi olen jo oppinut elämään niiden kanssa. välillä on hyviä päiviä, välillä huonoja.
mutta nyt on hyvä päivä :) positiivinen fiilis. alan kohta innolla siivoamaan. laitan musaa samalla soimaan. kivempi siivota.
huomenna on taas aamulla naisten ryhmä. saa nähdä mitä tehdään.
toivottavasti jotain kivaa. se selviää aamulla.
pitää taas tänä aamuna miettiä että mitä laitan tänään päälle. vaate kriisi iski. laukun tiedän minkä ota käyttöön. pitää myös meikata ja valita korvikset. olen sitten taas nättinä.
aamupala on taas puolen tunnin päästä. ja aamulääkkeet pitää ottaa.
varmaan ensi viikolla pitää taas hakea lääkkeitä. leponexia ainakin.
masennus lääkkeitä ja e-pillereitä mulla on vielä paljon jäljellä. niin niitä ei tarvi hakea. noi uudet e-pillerit on aika hyvät. olen syönyt nyt niitä muutaman kuukauden. kannatti vaihtaa. vaikka olin ensi sitä vastaan. ne on parhaat e-pillerit tähän asti mitä olen syönyt.
kun kävin viimeksi apteekissa hakemassa masennus lääkkeitä, niin sain niitä aika ison pakkauksen. yleensä sain niitä pienissä pakkauksissa. nyt niitä ainakin riittää pitkään. ei heti lopu kesken.
saa nähdä kauan joudun vielä syömään masennuslääkkeitä.
ei se haittaa jos joudun syömään niitä aina. olen syönyt niitä jo muutaman vuoden. jos lopetan niiden syömisen niin varmaan mulle tulee sitten sitä ahdistusta tai itkuisuutta. eli parempi että syön niitä.

kaalimato.comKeskiviikko 20.05.2015 07:58

keskiviikko. tänään on ohjelmaa taas. paja on kahdelta. ollaan ulkona ja grillataan. pelataan jotain pelejä. on luvattu hyvä ilma. jopa 20 astetta lämmintä :) ihanaa. illalla menen taas kuntosalille.
koitan olla siellä ainakin 45 minuuttia. ajattelin katsoa animea tänään. nichijouta. vielä on muutama jakso jäljellä. hyvä anime. eilenä ostin kaupasta mirai nikki manga 11 osan. enää yksi osa niin olen kerännyt kaikki. ihan hyvä sarja. en ole vielä lukenut sitä osaa.
eilenä kävin kylillä. kävin seppälässä katsomassa rintaliivejä mutta en oikeen löytänyt. sitten join teetä kahvilassa ja selasin kännykkää.
katselin ihmisiä. ja kävin kaupassa. sain jotenkin kulutettua aikaa.
eilenä oli sähly peli. miehet vastaan naiset. me voitettiin :) oli hyvä peli. mä olin taas puolustaja. ja mun paras kaveri oli puolustaja.
ohjaajat kehu meitä että oltiin hyviä. pelattiin se puolituntia.
eilenä mulla oli vatsa vähän kipeä. pelkäsin että nyt tulee joku maha tauti. nyt kun heräsin aamulla niin mun vatsa on nyt paljon parempi. uskalsin äsken juoda kahvia. ei tullut onneksi mitään kipuja.
eilenä tilasin kaalimato.comista ensimmäisen ostoksen. yhden seksi asun mikä maksoi 41 euroa. tilaaminen oli helppoa. poikaystävän kanssa puhuttiin että seksistä tulisi erilaista jos pukeutuisin noihin seksi asuihin. innostuin kovasti :) ne vaatteet näyttää varmasti hyvältä mun päällä. joten ostin nyt yhden. siellä sivulla oli muutama asu minkä aijon ostaa. ei ole onneksi kamalan kalliita. maksan sen posti ennakolla. eli se tulee postiin ja maksan sen.
helppoa. katsoo ensi kuussa jos ostan sitten seuraavan asun.
ja pitää ostaa samalla noita kesä vaatteita. kelasta tuli eilenä päätös että saan asumis tukea. nyt mä saan taas rahaa kelasta. parin vuoden ajan. ei ole onneksi raha ongelmia.
mulla on hyvä olo ja fiilis tällä hetkellä. tästä on tulossa ihan mukava päivä. on ojelmaa. tää päivä menee varmasti äkkiä. kohta on taas viikonloppu. olen menossa taas varmaan poikaystävän luokse. tänään voisi vähän siivota tätä kämppää. huomenna on siivous päivä niin ei tulisi huomiselle kauheasti siivottavaa.
tänään ajattelin katsoa yhden leffan tässä aamulla. siinä on cameron diaz. se oli joku komedia. lainasin kaverilta sen leffan.
saa nähdä onko kuntosalilla paljon porukkaa. viimeksi siellä oli jonkin verran porukkaa. kerkeän tulla kuudeksi takaisin. silloin skypetän poikaystävän kanssa. ja myöhemmin menen taas parhaan kaverin luokse illalla. tänään maistuu varmasti taas ruoka.
varmaan ihat hyvät ruoat tänään. syön taas sen verran että jaksan salilla. sain eilenä labra ajan ohjaajilta. eli ajan verokokeisiin. alku kuusta. se aika on onneksi päivällä eikä heti aamusta. kerkeää syödä ennen kun menee sinne. toivottavasti on hyvä ilma kävellä sinne terveys keskukseen. jos sataa vettä niin pitää ottaa sateen varjo mukaan. mutta uskoisin että on hyvä ilma.
puolen tunnin päästä on aamupala. syön ruisleipää. ja pitää otaa aamulääkkeet. koitan nyt tässä aamulla maksaa pari laskua. varmaan sitten kun olen syönyt. saa ne pois alta.
kohta tulee taas rahaa. onneksi. saa sen yhden laskun maksettua. sitten taas näkee paljon jää tilille rahaa.

tiistai.Tiistai 19.05.2015 07:44

se olisi tiistai. eilenä oli ihan mukava päivä. katselin vaan leffoja, kävin kirjastossa. lainasin kirjastosta muutaman leffan ja cd levyjä.
meillä oli ompelu ryhmä eilenä. tein kaulahuivia. illalla menin sitten taas kuntosalille. oli siellä jotain puolituntia. tuli hyvä olo sen jälkeen. menen taas huomenna varmaan kuntosalille. tänään aijon käydä lenkillä lounaan jälkeen. iltapäivällä meillä on taas sähly. varmaan taas miehet vastaan naiset. saa nähdä kumpi tällä kertaa voittaa.
tänään aamulla pitää katsoa lemmen viemää uusinta. en nähnyt eilenä. kaveri tulee taas illalla mun luokse katsomaan lemmen viemää.
tänään voisi katsoa animea. on hyvin aikaa katsoa ennen sähly peliä.
toivottavasti ei ala satamaan. kun menen lenkille.
muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä :) olen syönyt hyvin ja jaksanut. ruoka on maistunut. ei ole ahdistanut mikään nyt.
päivä kerrallaan mennään. salkkarit tulee vielä muutaman viikon ennen kun jää tauolle. se varmaan jää taas tosi jännään kohtaan.
jatkuu sitten syksyllä. uusi päivä sarja jäi myös jännään kohtaan.
eilenä latasin vähän musaa koneelle. amy winehousen biisejä. se oli hyvä artisti ennen kun kuoli. sillä on tosi hyviä biisejä. aijon kohta ladata lisää. aijon nyt lataa lady gagaa ja jennifer lopezin vanhoja biisejä. lataan ne youtubesta. tänään pitää pestä taas pyykkiä. lakanat ja vaatteita. aloitan heti tuossa aamupalan jälkeen pesemään. mun tekee mieli mennä käymään tokmannilla. voisi käydä tänään. kun on aikaa. eka käyn siellä lenkillä.
eilenä mulle tuli hammaslääkäri lasku. 43 euroa. ei onneksi paljoa. pystyn maksamaan sen. pelkäsin että tulee joku sadan euron laksu. ei onneksi tullut. kohta tulee taas rahaa onneksi. pystyy maksamaan sen yhen laskun. kelasta tuli päätökset että saan rahaa jatkossakin. mikä on hyvä juttu. ei ole raha ongelmia.
pystyy edes maksamaan laskut ja jää vähän shoppailu rahaa.
jos tekee joskus mieli shoppailla. mun tekisi mieli ostaa uudet rintaliivit. ostan ensi kuussa sitten vasta. tässä kuussa en aijo shoppailla paljoa. aijon säästää rahaa taas. pitää vähän taukoa shoppailusta. se tekee joskus ihan hyvää ja sitten on myöhemmin kiva shoppailla. kun rahaa on kertynyt paljon. mulla on kaappi täynnä vaatteita, kenkiä ja laukkuja. kyllä mä niillä pärjään taas jonkin aikaa ennen kun ostan uusia. join äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt olen pirteä. toi aamukahvi aina herättää mut.
tykkään juoda kahvin aina mustana. en jaksa laittaa mitään maitoa tai sokeria. hyvin se menee mustana kurkusta alas.
samoin kuin raaka tee. voisi juoda taas teetä kun katson tuon lemmen viemää uusinnan. ihan mukava päivä tänään tiedossa :)
on ohjelmaa. ja näen kavereita. ihan kiva mennä lenkille. aijon kuunnella musaa samalla. siitä tulee hyvä fiilis kun kuuntelee.

uusi viikko jälleen.Maanantai 18.05.2015 07:49

arki alkaa taas. hyvällä fiiliksellä :) oli mukava viikonloppu vanhempien luona. eilenä kävin kaupassa, katsoin animea ja pari leffaa. illalla skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse vielä illalla. katsottiin hauskoja koti videoita. tänään on jonkin verran ohjelmaa taas. aijon aamulla katsoa lemmen viemää uusinnan kymmeneltä. lounaan jälkeen olen menossa kirjastoon. palautan leffat ja cd levyt mitkä lainasin. ja katson jos voisi lainata lisää leffoja.
ompelu ryhmä on taas iltapäivällä. teen sitä kaula huivia. viimeksi ei mennyt hermot sen kanssa. ei tippunut silmukoita onneksi.
illalla menen taas päivällisen jälkeen kuntosalille. pakko päästä sinne tänään. syön hyvin niin jaksan tehdä liikkeitä siellä.
animea ajattelin taas katsoa tänään. varmaan nichijouta. olen nyt katsonut sitä 14 jaksoa. niitä jaksoja on yhteensä 26. vielä on katsottavaa jäljellä. hyvä anime. eilenä jaksoin vaan katsoa sitä yhden jakson. tänään katson enemmän. tästä on tulossa ihan hyvä päivä.
olen psitiivinen. näkee kavereita :) se on kiva että ne asuu ihan tuossa naapurissa. ei ole kaukana. mun kaverit on tosi tärkeitä mulle. ja poikaystävä. näen ja kuulen niitä joka päivä :) ei tarvi olla yksin.
mulla on ihan hyvä elämä tällä hetkellä. vaikka mulla on nää sairaudet.
olen oppinut elämään niiden kanssa. välillä on helppoa, välillä vaikeaa. mutta nyt on hyvä kausi :) aijon nauttia siitä.
mun pitää taas kohta tiskata. ja siivota keittiö. huomenna aijon pestä pyykkiä aamulla. kun on aikaa. pitää taas lakanat pestä.
ja vaatteita. mun yhet farkut pitää myös pestä.
tänään taas jaetaan lääkkeet dosettiin. mun ei tarvi vielä hakea onneksi mitään lääkkeitä. riittää vielä varmasti tälle viikolle.
mulla on seuraavan kerran psykologi 9 päivä kesäkuuta.
yhdeltä. sinne on vielä aikaa. ensi kuussa pitää mennä taas verikokeisiin. alku kuusta. toivottavasti on hyvä ilma sitten kun menen kävellen terveyskeskukseen. jos sataa vettä niin pitää ottaa sateenvarjo. tällä viikolla pitäisi olla ihan hyvät ilmat. pitää lenkkeillä. koitan nyt joka päivä heittää noin puolen tunnin lenkin.
se on mun tavoite nyt. ja käyn kuntosalilla. tänään ja keskiviikkona.