IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vääksyyn :)Keskiviikko 27.05.2015 08:06

se olisi keskiviikko :) tänään on paljon ohjelmaa. mulla on aamulla kokkiryhmä. olen pää kokki ja teen ruoaksi pihvejä ja ranskalaisia. salaattina on feta salaattia ja jälki ruoaksi mansikka rahkaa. hyvät pöperöt. mun kaverikin on samassa ryhmässä. kiva tehdä sen kanssa ruokaa :) ja ohjaaja avustaa jos tulee ongelmia.
paja tunnilla ollaan menossa vääksyyn hengailemaan. kävellään siellä ja syödään jätskiä. onneksi tänään on hyvä ilma iltapäivällä niin on kiva kävellä siellä. illalla menen taas kuntosalille. jos en jaksa niin lenkille. sen näkee sitten myöhemmin miten jaksaa.
sain eilenä taas hammaslääkäri laskun. kivat 61 euroa. olin että jes. pitää soittaa äidille ja sanoa että siirtää mun säästöistä rahaa tuonne mun käyttö tilille että saan sen laskun maksettua.
onneksi mulla on noita säästöjä. jos tulee tuommoinen hätä tilanne.
eilenä joo kävin kirjastossa,seppälässä ja kaupassa. lainasin taas kolme leffaa kirjastosta kävin seppälässä vähän shoppailemassa. löysin ihanat farkku shortsit ja valkoisen napa paidan. rahaa meni noin 40 euroa. nyt on hitusen ostettu taas kesä vaatteita.
kaupasta ostin yhen paketin teetä. eilenä katsoin taas muutaman jakson sinkku elämää. toinen kausi menossa. hyvä sarja.
mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä puen tänään päälle. pitää mennä kohta kaivamaan vaate kaappia. pitää myös meikata tässä aamulla vielä. olo on muuten hyvä tällä hetkellä.
ihan mukava päivä taas tänään. aijon vaan nauttia.
syöminen ja ruoka on maistunut. ei ole ahdistanut. mutta uskon että saan ihan varmasti vielä tällä viikolla jonkun itku kohtauksen. en yhtään ihmettele. jos se tulee niin tulee. ainakin itkeminen helpottaa mun oloa. mikä on vaan hyvä. huomenna ajattelin syödä vähän jätskiä. mulla on sitä kivasti pakastimessa jäljellä. ja sitten mulla on syömättä poikaystävän antama suklaa levy. aijon syödä sen tänä viikonloppuna. nams. paras kaveri lähtee lomille. mä ja mun toinen kaveri ollaan viikonloppu täällä. poikaystävä tulee sitten taas käymään viikonloppuna. pitää katsoa jos haetaan koti pizzasta pizzat ;) ja vähän mässyä kun katsotaan taas leffaa.
puolen tunnin päästä on aamupala. ja pitää ottaa aamulääkkeet.
mulla menee masennus lääke aamuisin.
huomenna on aika rento päivä. pitää siivota ja on toiminta tunti iltapäivällä. käyn samalla kaupassa ja ehkä tokmannilla.
pitää ostaa jotain hyvää viikonloppua varten :)
perjantaina ollaan varmaan menossa kaverin kanssa taas pajalle kuluttamaan aikaa. ja käydään lenkillä viikonloppuna. jos on hyvä ilma. viikonlopusta ei tule ainakaan tylsä. menen sitten taas lomille ensi viikon viikonloppuna. varmaan taas poikaystävän luokse.
pitää alkaa suunnitelemaan minkä seksi asun aijon ostaa seuraavaksi. pitää kysyä poikaystävältä mitä se haluaisi mitä mulla on päällä. onhan tässä aikaa miettiä. rahaa tulee taas ensi kuussa niin pystyy ostamaan sen asun. aijon ostaa sen asun ja ehkä shoppailen jotain muutakin vielä kesä kuussa. jos löytyy jotain kivaa. esim lisää kesä vaatteita vaikka :)
uudet kengät haluaisin kovasti. pitää katsoa jos vaikka löytää ne kesän aikana. mutta. nyt menen kaivamaan vaatetta kaapista ja meikkaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.