IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

siivoamista.Torstai 21.08.2014 15:18

huomenna on perjantai. olen menossa ehkä poikaystävän luokse viikonlopuksi. eilenä tuli lepäiltyä. kattelin animea. poikaystäväkin kävi eilenä kylässä. tuli töiden jälkeen. annoin sille ne tuliaiset laivalta.
tänään on ollut taas siivous päivä. ohjaaja ei kauheasti valittanut.
mikä oli ihan hyvä. eilenä en mennyt lenkille koska oli ukkosta ja satoi vettä. tänään aijon mennä lenkille. käyn samalla kaupassa.
tänään olisi ohjelmassa toiminta tunti iltapäivällä. illalla vietän taas kavereitten kanssa aikaa. ja skypetän. animea voisi katsoa tänään taas. oon kohta saanut katsottua clannad animen. vielä olisi sen jälkeen toinen kausi mikä pitää katsoa.
huomaa taas että menkat on tulossa. olen neuroottinen, ajatukset menee vuoristo rataa...mielikuvitus laukkaa. argh. ärsyttävää.
jos tulee oikeen huono olo niin aijon ottaa sen rauhottavan.
onneksi mulla on niitä. ja kun käyn illalla lenkillä niin sekin vähän helpottaa oloa. saa raitista ilmaa.
katsoin aamulla pari jaksoa true bloodia. puolet on vielä jäljellä kuudesta kaudesta. eilenä näki lemmen viemää pitkästä aikaan. nyt tiedän missä siinä mennään. tänään pitää katsoa.
ruoka on onneksi maistunut. meillä oli äsken ruokana liha mureketta, sienikastiketta ja perunoita. illalla on kanaa ruoaksi.
eilenä nukahdin saman tien kun menin omaan sänkyyn. olin parhaan kaverin luona yhdeksään asti illalla.
syyskuussa on taas yhden kaverin pippalot. olen varmaan menossa sinne. ja aijon ehkä silloin juoda. mun kaveritkin lähtee sinne. ollaan taas yötä siellä. tulee varmasti hauskaa :)
viimeksi oli myös kivaa. paitsi silloin tuli juotua ehkä liikaa.
tällä kertaa juon silleen ettei tule huono olo. väkeviin juomiin en aijo koskea. aijon vaan juoda siiderii ja lonkeroo.
kohta voisi juoda teetä. kun käyn kaupassa tänään niin ostan lisää teetä. alkaa loppua kohta. jee. rahaa tulee taas tällä viikolla. mutta se raha menee yhteen tyhmään laskuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.