IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyvä maanantai päivä :)Maanantai 29.09.2014 14:29

uusi viikko alkaa taas. käytiin äsken kaupassa ohjaajan kanssa ostamassa mulle pariksi päiväksi ruokaa. tein äsken chili con carnea ja huomenna teen tonnikala kastiketta. ihan kiva tehdä ruokaa ja saa syödä omalla kämpillä. keittiö meni ihan sotkuisesksi kun tein sitä ruokaa. sain siivottua ja tiskattua. jaksoin katsoa eilenä big brotherin.
janne onneksi lähti. mä en tykännyt siitä yhtään. seuraavaksi voisi lähteä nimo. sekin on ärsyttävä. tänään taas tallenukseen bb ja iholla. katson ne sitten taas huomenna kun on aikaa. alle kahden tunnin päästä mulla on psykologi. en vielä tiedä että menenkö kävellen vai pyörällä. sinne ei ole kamalan pitkä matka onneksi.
jos menee kävellen niin siinä saa ainakin liikuntaa.
eilenä katoin animee. clannadin toista kautta. todella hyvä anime
joissakin kohtauksissa mua on alkanut itkettää. aivan ihana. muutama jakso niin olen senkin nähnyt.
en jaksanut pestä pyykkiä eilenä. pesen huomenna. aamulla.
ai niin täytyy sanoa psykologille että uusii tuon mun leponexin. lääkkeitä vielä riittää tälle viikolle ja sitten ne loppuu.
aamulla oli ihan semmoinen olo ettei meinannut jaksaa nousta sängystä. johtuu varmaan siitä kun eilenä tuli valvottua.
jee. salkkarit tulee taas tänään :) ja uusi päivä pitää katsoa ^^
huomenna on taas sähly. saa nähdä että millaiset joukkueet tulee.
mulle ihan sama. pää asia että pelataan. tänään taas kuntoilemaan kuntosalille illalla. :) ihan mukava päivä tänään tiedossa. kivasti ohjelmaa. fiilis on hyvä tällä hetkellä. toivotaan että tästä viikosta tulee hyvä viikko. vielä on hyvät ilmat tällä viikolla. auringon pitäisi paistaa. aijon käydä lenkillä tällä viikolla. eilenä kävin lenkillä. heitin puolen tunnin lenkin. kuuntelin musaa samalla.
mun pitäisi lakata kynnet taas uudestaan. ajattelin lakata ne pinkin värisiksi. tällä hetkellä mulla on violetin väriset kynnet. hieman kuluneet. mä haluaisin ostaa uusia kynsilakkoja. voisi käydä robbarissa ja ostaa pari kivan näköistä väriä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.