IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tiistai.Tiistai 17.02.2015 08:37

eilinen päivä meni aika äkkiä. mutta oli ihan mukava päivä :) kävin kylillä kaupassa ja pyörähdin myös seppälässä. en ostanut mitään sieltä. katselin vaan. illalla oltiin kaverin kanssa kuntosalilla. oli hyvä tunti. syke nousi ja tuli hiki. huomenna sitten taas uudestaan salille :)
tänään mulla on ohjelmassa pyykin pesua ja sähly iltapäivällä. aijon katsoa myös animea tänään. "the idolmaster" animea aijon katsoa.
muuten olo on tällä hetkellä aika hyvä :) tästäkin on tulossa hyvä päivä. saa vaan nähdä kumpi voittaa sählyssä tänään. miehet vai naiset. mun kaveri tulee taas illalla katsomaan lemmen viemää. ja tänään aijon katsoa aamulla lemmen viemää uusinnan. tulee tuossa kymmenen aikaa. huomenna pajalla ollaan menossa pulkka mäkeen :D se on tosi jyrkkä mäki. mutta siitä on kiva laskea.
ollaan aina joka vuosi oltu pulkka mäessä. ei vitsit siitä tulee kivaa.
ja siinä saa liikuntaa samalla kun menee sitä mäkeä kävellen ylös.
huomenna on myös kokki ryhmä aamulla. tehdään ruoaksi spagettia.
ja mä teen semmoisen kinuski jäli ruoan. saa nähdä onnistuuko.
mutta varmasti on hyvää. meillä on talvi retki kuukauden päästä. mennään yhdeksi yöksi mökkeilemään himokselle. me ulkoillaan, saunotaan ja paistetaan makkaraa. mun molemmat kaverit lähtee mukaan. päästään varmaan samaan mökkiin. siitä on varmaan tulossa kiva reissu. nyt mulla on paljon animea mitä pitää katsoa. kun menen kotiin viikonlopuksi niin pitää ottaa tietokone mukaan että pystyy katsomaan animea. jos tulee tylsää.
kiva kun velikin tulee kotiin näkee sitäkin :) ja näen meijän osku koiran. se on aivan ihana. kiva päästä sitten puu saunaan. viimeksi olin saunassa poikaystävän luona. syöminen ja ruoka on maistunut.
tuntuu ihan siltä että mulla ei ole mitään syömishäiriötä kun ruoka on maistunut hyvin. nyt on hyvä kausi päällä. toivon että tää jatkuu vielä pitkään. mutta kyllä se sitten jossain vaiheessa alkaa toi syöminen tökkimään. mutta nyt koitan nauttia tästä hyvästä olosta. on paljon pirteämpi olokin. varmaan noi uudet e-pillerit on alkanut vaikuttaa. näkee sitten millaiset naisten vaivat mulla on sitten. toivon että mielikuvitus ei laukkaisi ja eikä olisi niin neuroottista oloa. ja että en saisi mitään itkupotku raivareita. mutta. sen näkee sitten. toivon vaan etten joudu vaihtamaan pillereitä.
ja mennä taas gynekologin luo. kiva kun aurinko on alkanut paistamaan :) on kivempi kävellä tuolla ulkona. saa vähän energiaa.
kohta on taas kesä :) odotan innolla. varmasti tulossa kiva kesä ;)
pääsee ostamaan uusia kesä vaatteita, pitää syödä jätskiä, juoda siideriä ja lonkeroa ulkona, uida. aijon tänä kesänä mennä uimaan. pitää ostaa uudet bikinit..pääsee poikaystävän moottoripyörän kyytiin :) on juhannus..kaikkea mahdollista. on ainakin paljon tekemistä. ja mun kaveri aikoo pitää alku kesästä taas bileet. ollaan taas ulkona, juodaan ja grillataan. tulee varmasti hauskaa.
kaikki kaverit on mukana :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.