IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonlopuksi kotiin :)Torstai 19.02.2015 08:12

huomenna alkaa taas viikonloppu :) olen menossa kotiin myrksylään.
velikin on tulossa kai myös kotiin silloin. kiva nähdä sitäkin :)
eilinen päivä oli ihan mukava. oli hyvät ruoat kokki ryhmässä, lakskettiin pulkka mäkeä paja tunnilla. oli ihan hauskaa. ja illalla olin kaverin kanssa kuntosalilla. ensi viikolla ei ole naisten kuntosalia koska on hiihtoloma viikko. aijon kumminkin käydä itse siellä maanantaina ainakin. fiilis on hyvä tällä hetkellä. pääsee huomenna lomille :)
pitää alkaa kohta siivoamaan. on siivous päivä. ja aamulla pitää katsoa lemmen viemää uusinta. eilenä en nähnyt koska olin salilla.
poikaystävä lähtee huomenna reissuun. pystytään vielä hyvin juttelemaan tänään skypessä ennen huomista. viikonloppuna varmaan soitetaan pika puhelut ja jutellaan miten on mennyt.
näen meijän osku koiraakin :) se on aivan ihana.
tänään pitää käydä kylillä kaupassa. tulee samalla lenkki heitettyä.
toiminta tunti on taas ilta päivällä. meillä on tieto visa. näin ainakin kuulin. huomenna on ohjelmassa naisten ryhmä aamulla ja menen kaverin kanssa pajalle kuluttamaan aikaa päivällä ennen kun lähden lomille. päätin etten aijo tänä viikonloppuna juoda. juon sitten taas kun menen poikaystävän luokse. ostan nyt juotavaksi kivennäisvettä ja limsaa. ihanaa. pääsee puu saunaan ^^ odotan innolla. aijon ottaa kannettavan mukaan niin pystyy olla netissä.
jos tulee tylsää niin katson animea. suklaata pitää syödä viikonloppuna. voisi alkaa pikku hiljaa jo pakkailemaan.
syöminen on edelleen mennyt hyvin. en ole ollut nälässä. olen siitä iloinen että nyt mulla on hyvä kausi päällä :) nautin elämästä. ja tosi onnellinen olo. toivon että tää jatkuu vielä pitkään.
animea voisi katsoa tänään. mulla on jonkin verran aikaa niin kerkeää katsoa. aijon ottaa lomille vähän manga kirjoja jos vaikka luen niitä. aijon ulkoilla myös viikonloppuna. pitää ottaa toppa housut mukaan. jos käydään vaikka äidin kanssa lenkillä.
aijon päivittää blogia myös viikonloppuna. kun mulla on netti niin pystyy. mun puhelimella saan netin koneeseen. ihan hyvä netti yhteys. kysyn äidiltä jos se vähän leikkaisi mun hiuksia. haluaisin vähän lyhyemmät hiukset. eikä maksa mitään. ei tarvi mennä mihinkään parturiin. mun oma hiusväri on alkanut tulla esiin. en aijo koskaan värjätä mun hiuksia. en ole värjännyt hiuskia kolmeen vuoteen. haluan mun oman värin takaisin. ei tarvi koko ajan värjäillä. pystyy käyttämään normaalia shampoota ja hoito ainetta hiuksiin. pitää muuten käydä pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on rahaa. varmaan ihan kivasti. teetä pitää muistaa ostaa kaupasta. alkaa kohta loppumaan. mutta. nyt alan siivoamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.