IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna pidemälle lomalle :)Tiistai 29.12.2015 08:16

se olisi tiistai. olen menossa tänään taas klubitalolle aamulla. nyt mulla on taas vaate kriisi että mitä pistän tänään päälle. alan kaivamaan vaate kaappia kun olen kirjoittanut blogin.
en olisi millään jaksanut herätä tänä aamuna. mutta pääsin ylös sängystä tuossa seitsemän aikaan. join äsken aamu kahvit. nyt on pirteä fiilis. tästä tulee hyvä päivä varmasti.
olen huomenna menossa poikasytävän luokse viettämään uutta vuotta.
olen sunnuntaihin asti. päästään viettämään laatu aikaa.
ja se on kiva kun poikaystävällä on nyt myös loma.
me tehdään pizzaa uutena vuotena. näin me sovittiin. tulee varmasti hyvää. aijon juoda uutena vuotena limsaa. se käy ihan hyvin.
koitan pysyä hereillä kun alkaa uusi vuosi. aijon ottaa ilta lääkkeet myöhemmin niin jaksan valvoa. huomenna on vielä työ päivä ennen kun lähden poikaystävän luokse. no se menee äkkiä. ja saa siellä aikaa kulutettua. poikaystävä hakee mut illalla varmaan.
kumminkin työ päivän jälkeen. kaupassa pitää taas käydä ennen kun menevät kiinni. pitää ostaa ruokaa.
sain eilenä pestyä pyykkiä. nyt on taas puhtaat vaatteet. pesen sitten seuraavan kerran kun tulen lomalta. fiilis on hyvä tällä hetkellä. odotan huomista innolla. pitää alkaa jo tänään vähän pakkailemaan. mukavaa taas päästä pidemälle lomalle.
kävin eilenä yksin lenkillä. kaverilla oli muita juttuja niin se ei tullut mun kanssa lenkille eilenä. aijon mennä tänään taas lenkille illalla.
pakko päästä liikkumaan. uutena vuotena tulee taas herkuteltua.
mutta sitten sen jälkeen taas vaan liikkeelle.
kävin eilenä kultasepän liikkeessä ja ostin sieltä yhden hopea kaulakorun itselle. maksoi vaan 42 euroa. mä olen pitkään halunnut jo uusia koruja niin toi löytyi sieltä liikkeestä. aijon laittaa sen kaulaan uutena vuotena. katselin myös korviksia ja sormuksia mutta en oikeen löytänyt. kävin eilenä myös seppälässä mutta sieltä mä en löytänyt mitään. siellä oli alennus myynti niin sen takia kävin siellä. noi toi kaulakoru löytyi ainakin. pitää huomenna käydä kaupan kautta ennen kun menen töihin. ostan mun eväät sieltä. en vaan tiedä että mitä mä söisin. no se selviää huomenna kaupassa. toi s market on auki jo ennen kun menen töihin ja se on matkan varrella. innolla olen menossa huomenna taas töihin. tulee varmasti mukava työ päivä. ja aika kuluu äkkiä taas. saa siellä aikaa kulutettua. aamupala on taas noin tunnin päästä. alkaa olla nälkä.
klubitalolla on ruoka taas kahdeltatoista. saa nähdä mitä on ruokana tänään. siellä on ollut hyvät ruoat.
pitäisi värittää taas mutta mistä mä saisin sen innostuksen taas?
mulla on vielä monta kuvaa mitkä pitäisi värittää.
kyllä mä sitten innostun jossain vaiheessa taas. sitä odotellessa.
en katsonut eilenä tabletilla mitään. tänään ehkä katson taas.
jos kerkiän. tai sitten mä olen vaan koneella taas.
illalla menen kaverin luokse taas katsomaan lemmen viemää, skypetän poikaystävän kanssa ja parhaan kaverin luokse illalla.
näen kaverit vielä tänään ennen kun lähden lomille.
paras kaveri lähtee vasta torstaina lomille. ja toinen kaveri lähtee myös huomenna. aijon muuttaa mun makuuhuoneen järjestystä.
kaipaan jotenkin vaihtelua. ja se on piristävää kun huonekalut makkarissa on erilailla. tiedän miten laitan sen huoneen mutta en ihan vielä. ajattelin tehdä sen sitten kun tulen lomilta.
ai niin tänään voisi jo siivota tämän kämpän ennen kun lähden lomille. niin huomenna ei tarvi sitten siivota.
siivoan vaikka sitten kun tulen klubitalolta.
pitää taas pyytää ohjaajilta bussikortti että pääsen sinne klubitalolle.
onneksi ei tarvi maksaa matkoja itse.
saa sen bussikortin. kohta alan taas tiskaamaan. tiskivuori on taas tullut. tiskaan kohta. kohta on vaihtuu kuu ja ensi kuun alussa tulee taas rahaa kelalta. ja laskuja. no onneksi pystyn aina maksamaan ne. ja jää vähän myös shoppailu rahaa laskujen jälkeen.
onneksi mun raha asiat on tasapainossa. ei ole huolta rahasta. sitä on onneksi. ulkona on jo vähän pakkasta. se on ihan hyvä vaan. ilma on jotenkin raikkaampaa. ja on hyvä hengittää kun käy lenkillä.
kohta voisi alkaa kuuntelemaan musaa. eilenä mä en kuunnellut yhtään. nyt voisi taas kuunnella. loma fiilis lisääntyy kun kuuntelee hyvää musaa. mutta tajusin juuri että mähän voisin jo tässä aamun aikana siivota. taidan tehdä niin. sitten kun tulen klubitalolta niin ei tarvi silloin enää siivota. aijon aloittaa imuroimalla. ja moppaan sen jälkeen. vessan pesen viimeiseksi.
pölyt pitää pyyhkiä, tasot pitää pyyhkiä..sitten on mukavaa tulla lomalta siistiin kämppään. ei ole sotkuista.
ja nyt mulla on innostusta siivota. en ole vielä laittanut noita mun uusia muumilakanoita. ajattelin nekin laittaa vasta kun tulen lomilta.
vitsit ne on tosi hienot lakanat. ja niissä on pinkkiä väriä.
paras joulu lahja. mulla on hirevä suklaa kasa. sain jouluna lahjaksi ihan liikaa suklaata. syön ne sitten pikku hiljaa.
kun kerkiän. aina viikonloppuisin syön niitä.
koitan viikolla olla syömättä niitä.
animea pitäisi katsoa taas. koitan lomalla vähän katsoa. mun piti eilenä katsoa animea mutta se vähän jäi. pitäisi katsoa taas tuota yuru yuri animea. se on tosi hyvä. ja kohta alkaa uudet sarjat ensi vuoden alussa.. niitä innolla odottaessa. katselin vähän netistä mitä sarjoja tulee. ja siellä oli monta kiinnostavaa mitä aijon alkaa katsomaan. viime sarjat mitkä tuli niin en löytänyt niistä mitään kiinnostavaa. mulla on tälläkin hetkellä muutama anime sarja kesken. nekin pitäisi katsoa ennen kun alkaa noi uudet sarjat. jos en kerkiä katsomaan niin katson ne sitten kun pystyn ja kerkiän.
mukavaa kun on taas innostunut katsomaan animea pitkästä aikaan.
olen taas innostunut. se on vaan hyvä.
harrastukseni on taas herännyt. teetä en kerkiä nyt juomaan tässä aamulla. pitää lähteä tuolla varttia vaille kymmenen bussilla klubitalolle. onneksi bussi pysäkki ei ole kaukana. sinne on vaan parin minuutin kävely matka. nyt mua ei ole onneksi ahdistanut bussissa. viime bussi matkat meni hyvin.
ja uskon että tänäänkin menee hyvin. en aijo ottaa tarvittavaa mukaan. selviän kyllä ilmankin. koska uskon että mulle ei tule huonoa oloa. mun tämän hetkinen olo on ihan hyvä.
verikokeet mulla on taas ensi viikon maanantaina. sain eilenä lapun siitä ohjaajilta. onneksi se on päivällä sitten eikä heti aamusta. kerkiän syömään ennen kun lähden sinne.
no ihan hyvä vaan että se on alku viikosta niin saa sen pois alta.
sitten ei tarvi taas kuukauteen mennä sinne.
mun leponex lääkkeet alkaa loppua taas. ne pitää uusia että saa niitä taas. ensi viikon alulle vielä riittää ne mutta ei loppu viikolle.
toivottavasti saan ne haettua loppu viikosta. on niitä sitten taas.
ja e-pillerit pitää myös hakea. niihin menee sitten se 40 euroa.
kolmen kuukauden annos. onneksi pystn ostamaan ne.
masennus lääkkeet mulla riittää vielä pitkäksi aikaa.
niitä ei tarvi hetkeen hakea. eikä rauhottavia. niitäkin on yksi paketti vielä. luulen että lomalla mä en varmaan tarvi rauhottavia.
hyvin menee varmasti poikaystävän luona. mukavaa olla useampi päivä sen luona. aijon samalla levätä ja nukkua. jaksaa sitten taas ensi vuoden puolella. saa nähdä koska on punnitus taas.
onko tullut kiloja joulun ja uuden vuoden jälkeen.
musta tuntuu että mun paino ei ole nyt ainakaan noussut. mutta punnituksessa sen näkee sitten miten on käynyt.
mutta nyt alkoi siivoaminen. ja musiikin kuuntelu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.