IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hetki ja päivä kerrallaan.Keskiviikko 04.03.2020 07:51

Viikko on tuntunut vähän rankalta. On ollut koko ajan semmoinen ahdistunut olo. Toivon että tästä tulee hyvä päivä. Mutta en ole ottanut yhtään rauhottavaa. Olen silleen selvinnyt. Mennyt nyt hetki ja päivä kerrallaan. Eilenä olin taas pelaamassa sählyä. Pelattiin noi puolisen tuntia. Oli hyvät pelit ja hiki tuli. Paras kaveri ja mä oltiin nyt eri joukkueissa. Mun joukkue hävisi. Ei se mitään. Oli kiva pelata.
Tänään pitää käydä kaupassa ostamassa lisää kahvia ja apteekissa. Leponexit pitää taas hakea. Rahaa on tullut taas kelalta tänään.
Saa taas kaikki laskut maksettua. Sekä laskujen jälkeen jää vielä kivasti rahaa jäljelle. Mitkä aijon vaan säästää. En aijo nyt shoppailla yhtään. Shoppailen seuraavan kerran sitten kesällä. Ostan kaikkia kivoja kesävaatteita. Toppeja ja mekkoja. Niin ja legginsejä. Ehkä ostan uuden kesälaukun. Jonkun semmoisen pirteän värisen mihin mahtuu kaikki. Saa olla semmoinen iso laukku. Tiedän jo mistä liikkeestä mä ostan sen laukun. Voin sanoa että siellä myydään paljon erilaisia laukkuja. Jotkut niistä laukuista voi olla alennuksessa.
Voi tehdä löytöjä siellä. Seuraavan kerran kun menen kaupungille niin pakko taas käydä arnoldsissa. Sieltä saa myös aika hyvää teetä. Kun käytiin siskon kanssa viimeksi siellä niin join vadelma vanilja teetä.
Tosi hyvää! Pakko taas juoda sitä joku kerta siellä. Tänään menen salille taas illalla. Teen nyt tällä kertaa kunnon treenit niin mun ahdistukset jää sinne salille. Varmasti tekee hyvää. Sitten sen salin jälkeen on aina kevyempi olo. Unikin tulee sitten hyvin illalla.
Huomenna sitten taas siivoan. Herään ajoissa siivoamaan.
Pitää pestä myös lakanat. Huomenna myös taas tehdään kavereiden kanssa ruokaa. En enää muista mitä ruokaa me taas tehtiin. No se selviää huomenna. Jos mun ahdistus pahenee, niin sitten se rauhottava.
Varaudun siihen. Näen taas kavereita tänään. Ne piristää mua aina.
Saan niiltä paljon tukea jos mulla on vaikeaa. Ihanaa kun on niin hyviä kavereita olemassa. Sekä että ei ole yksin. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Mistä tulee hyvä fiilis. Musiikin kuuntelukin auttaa ahdistukseen. Olen senkin huomannut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.