IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Liikuntapuistoon ehkä tänään.Lauantai 19.12.2020 07:33

Lauantai. Viikonloppu on taas alkanut. Mulla ei ole oikeastaan mitään ihmeellistä nyt viikonloppuna. Aijon vaan olla. Nauttia siitä kun ei ole kiire. Heräsin tänään jo vähän ennen seitsemää. Hyvin nukutti viime yönä. Menin jo kahdeksan aikaa nukkumaan. Menen nykyään joka ilta siihen aikaa nukkumaan. Nukahdan heti kun menen sänkyyn. Olen kyllä siitä tyytyväinen että nukun joka yö tosi hyvin. Kun on nukkunut hyvin niin jaksaa seuraavan päivän. Olen tämän huomannut. Mä nukun joka yö sen 10 tuntia ainakin. Sekin on hyvä että tuo leponex lääke rauhoittaa illalla ja on samalla hyvä unilääke. Se on aika vahva lääke. Mutta toimii. Olo on ollut hyvä. Ei ole masentanut tai ahdistanut. Päivä kerrallaan vaan elän taas tätä elämää. Nyt pitää nauttia vaan tästä hyvästä olosta. Ennen kun tulee taas paskaa niskaan.
Olen todella hyvin kyllä selvinnyt ilman rauhottavia. Olen löytänyt keinoja millä mä selviän ilman sitä. Lenkkeily on yksi keino. Kun alkaa ahdistaa tai vituttaa niin lähden ulos lenkille. Kun saa raitista ilmaa niin se tekee tosi hyvää. Saa happea ja ajatukset muuttuu paremmaksi.
Salilla käyminen on toinen keino mutta sinne ei nyt pääse koska se on suljettu koronan takia. Toivon että ensi vuonna pääsee taas salille.
Sitten alan taas innolla treenaamaan. Alan käymään taas pari kertaa viikossa salilla. Käyn aina maanantaina ja keskiviikkona.
Illalla menen sinne aina. Olen noin tunnin tai puolitoista tuntia treenaamassa. Ajattelin mennä tänään tai huomenna tuonne liikuntapuistoon. Ulkotreenit. Se paikka on ihan tässä lähellä.
Käyn siellä aina kun on innostusta. Nyt voisi mennä.
Toivottavasti iltapäivällä on hyvä sää. Ajattelin mennä silloin.
Mutta. Tästä tulee hyvä päivä. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia.
Sekä olen taas menossa aamulenkille. Katsoo minkä lenkkireitin tekee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.