IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Liikuntapuistoon ehkä tänään.Lauantai 19.12.2020 07:33

Lauantai. Viikonloppu on taas alkanut. Mulla ei ole oikeastaan mitään ihmeellistä nyt viikonloppuna. Aijon vaan olla. Nauttia siitä kun ei ole kiire. Heräsin tänään jo vähän ennen seitsemää. Hyvin nukutti viime yönä. Menin jo kahdeksan aikaa nukkumaan. Menen nykyään joka ilta siihen aikaa nukkumaan. Nukahdan heti kun menen sänkyyn. Olen kyllä siitä tyytyväinen että nukun joka yö tosi hyvin. Kun on nukkunut hyvin niin jaksaa seuraavan päivän. Olen tämän huomannut. Mä nukun joka yö sen 10 tuntia ainakin. Sekin on hyvä että tuo leponex lääke rauhoittaa illalla ja on samalla hyvä unilääke. Se on aika vahva lääke. Mutta toimii. Olo on ollut hyvä. Ei ole masentanut tai ahdistanut. Päivä kerrallaan vaan elän taas tätä elämää. Nyt pitää nauttia vaan tästä hyvästä olosta. Ennen kun tulee taas paskaa niskaan.
Olen todella hyvin kyllä selvinnyt ilman rauhottavia. Olen löytänyt keinoja millä mä selviän ilman sitä. Lenkkeily on yksi keino. Kun alkaa ahdistaa tai vituttaa niin lähden ulos lenkille. Kun saa raitista ilmaa niin se tekee tosi hyvää. Saa happea ja ajatukset muuttuu paremmaksi.
Salilla käyminen on toinen keino mutta sinne ei nyt pääse koska se on suljettu koronan takia. Toivon että ensi vuonna pääsee taas salille.
Sitten alan taas innolla treenaamaan. Alan käymään taas pari kertaa viikossa salilla. Käyn aina maanantaina ja keskiviikkona.
Illalla menen sinne aina. Olen noin tunnin tai puolitoista tuntia treenaamassa. Ajattelin mennä tänään tai huomenna tuonne liikuntapuistoon. Ulkotreenit. Se paikka on ihan tässä lähellä.
Käyn siellä aina kun on innostusta. Nyt voisi mennä.
Toivottavasti iltapäivällä on hyvä sää. Ajattelin mennä silloin.
Mutta. Tästä tulee hyvä päivä. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia.
Sekä olen taas menossa aamulenkille. Katsoo minkä lenkkireitin tekee.

Lahjoja ostamaan tokmannilta.Perjantai 18.12.2020 07:11

Perjantai. Viikonloppu taas alkaa. Pakko sanoa että tää viikko on mennyt taas nopeasti. On ollut paljon mielialanvaihtelua tällä viikolla.
Olen ollut iloinen, surullinen, masentunut..kaikkia fiiliksiä on ollut mutta tällä hetkellä mulla on hyvä olo. Nautin taas siitä. Eikä ole onneksi joutunut syömään noita rauhottavia. Kohta on uusi vuosi ja mulla ei ole mitään tietoa miten mä sitä vietän. Katsoo jos sitä viettää sitten taas poikaystävän kanssa. Se olisi aika kiva. Mutta katsotaan. Kunhan nyt eka joulu on vietetty. Menen varmaan tänään käymään tokmannilla.
Ostan nyt ne loput lahjat kavereille. Suklaata ajattelin ainakin ostaa.
Katsoo jos löytyy jotain muutakin. Mulla ei ole mihinkään kiire tänään. Voi vaan olla taas. Nyt on hyvä mieli siitä että kämppä on taas siisti ja pyykit on pesty. Kämpän siivoan sitten taas ensi viikolla ennen kun lähden joulun viettoon. Nyt aika kuluu hiitaammin kun odottaa joulua.
Lähden ensi viikon keskiviikkona. Sisarukset tulee myös jouluksi vanhempien luokse niin näen ne taas pitkästä aikaan. Kiva nähdä ne.
Soitin eilen parhaalle kaverille. Kyselin miten sillä menee. Saa nyt nähdä koska taas näemme. Toivottavasti pian. Onneksi voidaan soitella ja laittaa viestiä. Sovittiin että sitten kun näemme niin meillä on kunnon bileet. Vietetään sitten iltaa kavereiden kanssa. Mikäs se parempaa.
Odotan sitä iltaa jo innolla. Tiedän jo mitä aijon juoda. Viiniä ja siideriä.
Sitten me valvotaan koko yö aamuun asti ja nukutaan pitkään.
Toivon myös että ensi vuonna sitten tehdään se laivareissu.
Jos onnistuu. Lähetään kavereiden kanssa laivalle juhlimaan.
Nyt alan säästämään siihen reissuun rahaa. Juoma rahat pitää olla silloin valmiina. Mä säästän rahaa niihin juomiin ja tuliaisiin mitä sitten ostan laivalta. Poikaystävälle pitää ostaa tuliaisia.
Varmaan taas viinaa ja suklaata. No katsotaan mitä mä löydän laivalta sille. Voihan se olla jotain muutakin. Ei enää mene kauaa niin näkee poikaystävän taas. Pakko sanoa että kova ikävä on ollut sitä. Ihanaa päästä sen kanssa viettämään joulua. Lupasin leipoa joulutorttuja. Sen on sitten pakko syödä niitä ja mä syön niitä ainakin. Tuoreet joulutortut on ihan parhaita.
Mulla on pieni vaatekriisi. Mitä puen jouluna päälle? Mekon aijon varmaan laittaa. Mulla on pari vaihtoehtoa.
Valitsen niistä jomman kumman. Haluan näyttää nätiltä jouluna.

Viikko jouluun. :)Torstai 17.12.2020 07:17

Viikko enää jouluun. Nopeasti taas tää aika menee. Onneksi pääsee viettämään sitä rakkaiden ihmisten kanssa. Tulee mukava joulu.
Pitää käydä ostamassa ne loput lahjat tässä lähipäivinä. Kavereiden lahjat. Olo oli eilen pikkasen ahdistunut. Tuossa iltapäivällä. Mutta kun lähettiin kaverin kanssa lenkille niin se teki tosi hyvää tälle ahdistukselle. Sekin teki hyvää kun höpöteltiin kaverin kanssa niitä näitä niin siinä unohtui murheet. Sitten taas sen lenkin jälkeen oli hyvä olo. Mä selvisin taas ilman rauhottavaa. Hyvä vaan. Tänään taas siivotaan ja pestään pyykkiä. Mun pitää enää mopata lattiat ja pestä vessa. Imuroin eilen koko kämpän kun oli hyvin aikaa. Sekä siivosin keittiön. Tabletti toimii hyvin. Aijon taas tänään käyttää sitä. Siitä riittää paljon iloa. Otan sen sitten jouluna mukaan kun lähden. Voi sitten leikkiä sillä. Aamu on lähtenyt taas kahvin voimalla käyntiin. Iso kuppi mustaa kahvia. Se on mun voimajuoma. Ilman sitä aamu ei lähde käyntiin. Kahvi ei saa koskaan olla loppu. Sitä pitää olla aina. Nytkin mulla on taas muutama kahvipaketti. Ei tarvitse hetkeen hakea kahvia.
Tänään taas aijon lenkkeillä. Varmaan tuossa illalla menen taas lenkille.
Tai sitten päivällä. En ole päättänyt vielä. Salkkareissa taas tapahtuu.
Paljon draamaa taas. Jutan ja Lassen kohdalla. Saa nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu. Pakko katsoa taas tänään. Salkkarit vissiin jää tauolle kohta. Sitten pitää keksiä jotain muuta katsottavaa.
Salkkarit on niin paras ohjelma. Olen katsonut ihan alusta asti ja nähnyt ihan kaikki jaksot. Mä muistan silloin kun se alkoi.
Olin 9 vuotias. Alkoi mun synttäripäivänä. Miia ja Saku oli mun ekat lempparihahmot. Harmi kun se Miia kuoli. Oli hyvä hahmo.
Mun suosikki on myös Seppo. Kiva kun se taas palasi salkkareihin.
Tuo paljon piristystä sarjaan. Mutta. nyt jatkuu siivoilu.
Nyt moppaamaan.

Kohta on joulu.Keskiviikko 16.12.2020 06:50

Viikon päästä olen lähdössä joulun viettoon. Vanhempien luokse. Olen yhden yön siellä ja toisen yön olen sitten poikaystävän luona. Pääsee molempien kanssa kanssa viettämään joulua. Tulee varmasti mukava joulu. Ostan poikaystävän joululahjan sitten tuossa viikon päästä kun lähden. Käyn alkosta ostamassa sen lahjan. Yhden sen lempi viinapullon mitä se juo useasti. Uskon että pitää lahjasta. Poikaystävältä mä saan ihan varmasti sitten suklaata. Mä saan aina joka joulu siltä suklaata.
Mikä on ihan hyvä lahja koska mä en tarvitse mitään sen ihmeellisempää. Ajatus on tärkein. Pitää vielä keksiä pari joululahjaa. Mun kavereille. Käyn taas tokmannilla katsomassa jos sieltä löytyy jotain. Kuulin että kaverit ovat jo hankkineet lahjat. Mä olen taas viimeinen joka hankkii. Olo on ollut nyt todella hyvä. Alkaa olla joulufiilis päällä. Nyt on ollut ihan parasta ettei ole yhtään masentanut tai ahdistanut. Olen taas oma itseni. Mikä on vaan hyvä kun joulu tulee niin on hyvä olla. En halua että jouluna mulla on sitten paha olo.
Mulla on vielä verikokeet ennen joulua. 21 päivä. Siellä pitää käydä että saa sitten taas haettua leponexia. Haen ne lääkkeet ennen joulua.
Sitten on taas lääkkeitä loppu kuulle. Masennuslääkettä mulla on vielä vaikka kuinka paljon. Se ei ihan heti vielä lopu. Tänään taas lenkille. Menen aamulenkille taas ja illalla kaverin kanssa. Siinä on mun tämän päivän liikunnat. Nyt me mennään aina keskiviikko iltana yhden kaverin kanssa lenkille. Siitä on tullut meille tapa. On juttukaveri kun lenkkeillään. Kiva siinä samalla höpötellä kaikenlaista. Sekä saa samalla liikuntaa. Syke nousee kun kävelee.
Uni tulee aika hyvin illalla kun on käynyt lenkillä. Olen tämän huomannut. Ajattelin tänään jo siivota tätä kämppää niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Tässä on hyvin aikaa siivoilla.
Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Aamupalan syön hetken päästä.

Tabletti on hyvä.Tiistai 15.12.2020 07:34

Olen todella tyytyväinen tuohon mun uuteen tablettiin. On nopea ja toimii. Hyvin pystyy katsomaan sillä sarjoja ja kuunnella musiikkia.
Uskon että se nyt kestää sen kolmisen vuotta. Aijon tänään taas käyttää sitä. Sekin on ihan parasta kun siinä on iso ruutu. Hyvä ostos. En kadu että hankin sen. Siitä riittää iloa pitkäksi ajaksi. Fiilis on muutenkin ollut nyt aika hyvä. Ei ole yhtään ahdistanut. Tai että olisi masennusta. Nyt vaan nautin taas tästä hyvästä olosta. Rauhottavia en ole nyt joutunut syömään. Mikä on vaan hyvä juttu. Selvinnyt ilman niitä taas. Aamu on lähtenyt jotenkin käyntiin. Kahvin voimalla. Join äsken ison kupin kahvia. Tänään on taas aamulenkit. Mistä on tullut mulle nyt tapa. Se pistää aina hyvin päivän käyntiin kun käy lenkillä aamulla. Sain eilen pestyä pyykit. Pesukone oli vapaa. Pyykkituvalle ei ole pitkä matka koska sen on ihan mun kämpän alapuolella. Menee vaan rappuset alas. Meidän talossa on todella hyvä pesukone mikä pesee nopeasti kaikki pyykit. Sekä sitä on helppo käyttää.
Laskuja maksan taas tuossa vähän ennen joulua. Saa loput laskut maksettua pois. Rahaa tulee taas lisää 22 päivä tätä kuuta.
Pitää katsoa jos alkukuusta saa taas siirrettyä säästötilille rahaa.
Aiankin siirrän sen 60 euroa. Ellei enemmän. No sen näkee alkukuusta.
Mutta pystyn kyllä jonkun summan siirtämään. Nyt aijon taas säästää.
Säästän nyt rahaa uuteen puhelimeen ja tuleviin reissuihin. Mitkä ovat sitten ensi vuoden puolella. Toivon että mun puhelin kestää vielä ainakin ensi kesään asti ellen hanki jo keväällä sitä uutta puhelinta. Sen mä tiedän että hankin sen Dna liikkeestä.
Mennään taas poikaystävän kanssa sinne liikkeeseen.
Ollaan suunniteltu tämä jo. Että poikaystävä lähtee myös mukaan puhelin ostoksille.

Uusi tabletti :)Maanantai 14.12.2020 07:29

Käytiin eilenä poikaystävän kanssa tuolla Dna liikkeessä. Poikaystävä osti uuden puhelimen ja mä löysin itselle uuden tabletin. Se tabletti on Samsung galaxy Tab A. Maksoi 199 euroa mutta olen tyytyväinen siihen.
Mun oli pakko hankkia uusi tabletti koska edellinen sanoi itsensä irti. No se oli jo 5 vuotta vanha. Nyt tuossa on paljon isompi ruutu. Pystyy hyvin katsomaan netflixiä ja muita sarjoja sillä ja siinä on hyvä netti.
On paljon nopeampi mikä on vaan hyvä. Se on mustan värinen. Edellinen oli valkoinen. Tykkään kyllä enemmän mustasta kun taas valkoisesta. Mä sanoin poikaystävälle että se tabletti on mun joululahja/synttärilahja itselle. Uskon että se kestää sen muutaman vuoden. Seuraava hankita on sitten uusi puhelin. Katsoo jos vaikka keväällä saa sen sitten hankittua. Tuo edellinen vielä toimii onneksi hyvin. Alan siihen nyt säästämään rahaa. Sitten puhelimen jälkeen hankin uuden tietokoneen. Pitää nyt päivittää kaikki laitteet. Kestävät sitten taas useamman vuoden. Tää mun tietokone toimii vielä ihan hyvin. Mikä on vaan hyvä. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Aamu lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Uskon että tästä on tulossa taas hyvä päivä. Sekä uskon että tästä on tulossa hyvä viikko. Viikonloppuna sai taas onneksi vähän levättyä. Nyt jaksaa taas. Kohta jaan viikon lääkkeet dosettiin ja nyt mun ei vielä tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkia on vielä.
Menen varmaan taas aamulenkille. Ihan hyvä niin saa taas vähän raitista ilmaa. Menen myös illalla kaverin kanssa lenkille.
Ollaan sovittu kaverin kanssa että lenkkeillään yhdessä maanantai iltana. Nyt kun ei pääse salille. Lenkki on ihan hyvä liikunta.
Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja hyvä fiilis nyt vaan päälle.
Jee, tänään tulee taas salkkarit ja rantabaari. Katson ne sitten illalla.
Saa taas nähdä mitä salkkareissa tapahtuu.
Paljon draamaa varmasti tiedossa.

Lääkkeet kuuluvat mun elämään.Sunnuntai 13.12.2020 07:33

Aamukahvit taas juotu. Nyt on taas kahvia kun kävin eilen kaupassa ostamassa taas muutaman paketin. Ostin myös lisää teetä. Nyt ne riittävät varmasti jouluun asti. Odotan jo innolla joulua. Pääsee viettämään sitä vanhempien ja poikaystävän kanssa. Aivan parasta. Toivon nyt että tämä mun hyvä olo kestää sinne asti. Mutta varaudun taas siihen jos huono olo iskee taas. Sitä ei voi tietää että mitä voi vielä tapahtua tässä parin viikon aikana. Päivä kerrallaan. Kävin myös apteekissa eilen. Nyt on taas vagisan voidetta ja karpalokapseleita.
Käyn sitten taas seuraavan kerran apteekissa ennen joulua. Pitää hakea leponexit niin on sitten niitä taas loppu kuukaudeksi.
Masennuslääkkeet riittävät vielä ensi vuoteen asti. Olen siitä todella iloinen ja onnellinen että mulla on ihanat kaverit. Olen tuntenut ne kaikki jo yli 10 vuotta. Pakko sanoa että on mun parhaat kaverit.
Ollaan loppuun saakka kavereita. Mun on pakko sanoa että ne on mun paras asia elämässä tällä hetkellä. Samoin poikaystävä. Meillä menee tosi hyvin tällä hetkellä. Odotan jo kovasti että näemme. On ollut kova ikävä. Uskon että tää aika menee nopeasti taas. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Pitää vähän suunnitella mitä ruokaa sitä tekisi. Mietin tänään jo ne ruoat mitä teen. Huomenna sitten kauppaan.
Ajattelin tehdä ainakin makkarakeittoa. Sitä en ole tehnyt pitkään aikaan. Yksi mun lempi ruoka. Tykkään tosi paljon kaikista keitoista.
Tänään aijon taas ulkoilla ja lenkkeillä. Olin eilenäkin taas lenkillä.
Siellä on kiva ilma. Pikkasen lunta ja pakkasta. Mä toivon että tulee valkoinen joulu. Mutta voi sekin olla että sitä ei tule. Mutta aina voi toivoa. Tänään pesen pyykkiä taas kun on hyvin aikaa.
Aamulenkin jälkeen alan heti pesemään. Kohta otan aamulääkkeet ettei unohdu. Mulla menee vaan aamuisin masennuslääke.
On hyvä lääke. En todellakaan aijo lopettaa sen syömistä.
Se lievittää mulla masennusta ja ahdistusta.
Olen syönyt masennuslääkettä 16 vuotta. Aloitin 14 vuotiaana syömään sitä. Se oli mun eka lääke. 17 vuotiaana aloitin syömään leponexia. Lääkkeet auttavat mua paljon elämään tätä mun elämää.
Jos en söisi mitään lääkettä niin olisin ihan sekaisin ja hukassa.
Onneksi olen tottunut ja hyväksynyt nuo mun lääkkeet.
Ne kuuluu mun elämään.

Uudet housut ovat hyvät.Lauantai 12.12.2020 07:27

Lauantai aamu. Heräsin tuossa hetki sitten. Hyvin jaksoin nousta sängystä ylös. Nää aamut on vaan niin parhaita kun ei ole mihinkään kiire. Saa rauhassa juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Fiilis on tällä hetkellä todella hyvä. Enää ei masenna tai ahdista. Nyt taas nautin tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Kävin eilen tokmannilla. Ostin vähän suklaata ja sipsiä. Herkuttelen tänään niillä. En mieti kaloreita kun syön.
Vaan nautin. Nyt on ollut todella hyvä etten ole syönyt rauhottavia viime aikoina. Pärjännyt hyvin ilman niitä. Luulen etten taas vähään aikaan joudu syömään niitä mikä on hyvä. Uskon että tää mun hyvä kausi kestää varmasti taas pitkään. Nyt pystyy elämään taas hyvin tämän mun sairauden kanssa. Mutta tiedän että se paska olo ja ahdistus taas sitten iskee jossain vaiheessa. En nyt mieti sitä. Hetki ja päivä kerrallaan taas. Soitin eilen parhaalle kaverille. Sillä menee onneksi hyvin. Juteltiin niitä näitä. Se on niin parasta kun paras kaveri asuu ihan tässä lähellä. Kilsan päästä täältä missä mä asun. Ei ole pitkä kävelymatka. Tänään taas aijon lenkkeillä aamulla. Menen varmaan myös kaupassa käymään iltapäivällä. Pitää ostaa teetä ja kahvia lisää.
Katson samalla jos käyn apteekissa jos on vaan auki. Onneksi on iltapäivällä aikaa käydä. Ne uudet housut mitkä ostin ovat olleet todella hyvät. Lämmittävät hyvin. Alan nyt niitä pitämään enemmän. Ne on nyt mun lempi housut. Maksoi vaan 15 euroa. Todella halvat. Hyvä löytö.
En kadu että ostin ne. Nyt ei taas tarvitse vähään aikaan taas ostaa uusia housuja. Uskon että kestävät useamman kuukauden.
Niissä on jopa taskut. Alan kohta varmaan taas maksamaan laskuja pois. Tässä on nyt hyvin aamu aikaa maksaa. Sain taas eilen yhden laskun lisää. Mutta. Tästä tulee hyvä päivä!

Shoppailu piristää. :)Perjantai 11.12.2020 07:32

Nyt mun olo on paljon parempi taas. Ei masenna tai ahdista nyt yhtään.
Nyt varmasti alkaa taas hyvä kausi ja mä toivon että se kestää jouluun saakka. Aamu on taas lähtenyt käyntiin kahvin voimalla. Join ison kupin mustaa kahvia äsken. Mikä nyt herätti mut. Tänään on ohjelmassa taas aamulenkki, pitää käydä kaupassa ja näen yhtä kaveria tuossa illalla.
Jonkin verran tekemistä tälle päivälle mikä on vaan hyvä. Ei tule tylsää.
Törmäsin eilenä yhteen vaatemyyjään ja ostin siltä uudet housut ja hupparin. Ajattelin nyt vähän piristää itseäni shoppailemalla. Nyt kun on ollut kaikkea paskaa. Housut maksoi vaan 15 euroa ja huppari 15 euroa. Yhteensä meni 30 euroa. Mutta halvalla kyllä sai ne. Mä olen etsinyt uusia housuja ja nyt ne löytyi. On hyvät jalassa.
Ne on paksut niin lämmittää mukavasti. Niissä on myös hyvät taskut.
Niistä tulee nyt mun lempi housut. Sain eilen siivottua. Sekä pestyä pyykit. Nyt kämppä on taas siisti. Viihtyy taas täällä. Salkkarit jäi kyllä eilenä todella jännään kohtaan. Selviääkö Eevan lapsi? Vai kuoleeko se?
No tänään se varmaan selviää. Yllätyin kyllä kun näin sen jakson lopun että siinä kävi dramaattisesti. Tänään mä koitan saada katsottua ne temppari jaksot. Pari vikaa jaksoa mitkä on tullut. Niissäkin riittää varmasti paljon draamaa. Toivon että ensi vuonna tulee taas uusi tempparit kausi. Ihan varmasti tulee. Sitten on taas katsottavaa.
Toivon että big brother tulee myös ensi vuonna. Saa taas nähdä millaisia asukkaita astuu taas taloon. Mun on pakko sanoa että odotan jo innolla seuraavaa vuotta. Mitä kaikkea tapahtuu sitten ensi vuonna. Aijon keskittyä vaan hyviin juttuihin mitä tulee.
Toivon että tulee paljon reissuja ensi vuonna. Etenkin se laivareissu.
Säästän nyt niihin rahaa. Kesällä varmaan juhlitaan paljon parhaan kaverin kanssa. Ihan parasta. Kevättä odotan myös niin tulee taas paljon valoa ja lämpöä. Kyllä se kesä sieltä tulee. Sitten pitää taas shoppailla kesävaatteita. Rahaa on varmasti niihin nyt kun säästän.
Ostan paljon mekkoja ja toppeja. Ehkä uudet bikinit. Jos vaan löydän. Tässä on aikaa suunnitella vaikka mitä!

Seppo palasi salkkareihin :)Torstai 10.12.2020 07:26

Fiilis on tällä hetkellä vielä vähän väsynyt ja masentunut. No kohta alkaa taas viikonloppu. Silloin ei ole onneksi kiire minnekkään. Voi vaan taas olla ja levätä. Silleen on hyvin mennyt etten ole syönyt yhtään rauhottavaa. Selvinnyt ilman sitä mikä on vaan hyvä juttu. Kävin eilen postissa hakemassa sen uuden sim kortin tuohon mun modeemiin. Sain sen laitettua ja nyt netti toimii tosi hyvin. Nyt mulla on netti taas pariksi vuodeksi. Sitä ei tarvitse nyt miettiä. Netti on ja toimii.
Alle pari viikkoa jouluun. Nopeasti tää joulukuu on taas mennyt. Toivon että jouluna olen sitten taas hyvässä kunnossa. Ettei sitten masenna tai ahdista. Nyt vaan päivä kerrallaan. Tänään taas siivotaan. Sekä pestään pyykkiä. Alan heti siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua.
Hyvin on aamu aikaa taas siivota. Sitten on kiva taas kun kämppä on siisti. Nyt ei vielä tarvitse hakea mitään lääkettä koska kaikkia on vielä.
Vähän ennen joulua käyn hakemassa leponexit. Ennen sitä pitää käydä verikokeissa. Mulla on se 21 päivä. Käyn tänään apteekissa ja kaupassa. Apteekista käyn ostamassa sitä vagisan voidetta ja karpalokapseleita. Kaupasta käyn ostamassa vähän teetä ja herkkuja viikonlopuksi. Mun tekee taas mieli suklaata ja sipsiä. Niitä voisi ostaa.
Limua mulla on vielä jäljellä. Sitä ei tarvitse ostaa.
Pitää käydä siellä tokmannilla viikonloppuna. Käyn ostamassa vähän joululahjoja. Poikaystävälle ja kavereille. On sitten niille lahjat.
Jotain pientä ajattelin ostaa. Muistaa ainakin kavereita. Saa nähdä mitä saan sitten kavereilta joululahjaksi. Luulen että suklaata. Suklaa maistuu aina. Tänään aijon taas lenkkeillä. Menen varmaan illalla taas lenkille. Mikä tekee vaan hyvää. Uskon että kohta mulla on taas parempi olla. Näitä paskoja kausia tulee aina välillä ja ne kestää sen jonkin aikaa. Salkkari jakso oli eilen niin paras kun Seppo tuli.
Mun lempi salkkari hahmo. Toivon että se jää edes hetkeksi salkkareihin. Pakko taas katsoa salkkarit tänään. Niin ja pitää myös katsoa temppari jaksot. Mitä iltanuotiolla taas tapahtuu.
Jonnan ja Jussin iltanuotio. Se on ihan pakko katsoa. Katson ne temppari jaksot tänään tai viimeistään huomenna. Katson ruudusta.
Sieltä on aina hyvä katsoa ohjelmia koska vaan.