IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kevät. :)Torstai 04.03.2021 06:51

Torstai. Viikko mennyt todella nopeasti. Huomenna alkaa taas viikonloppu. En tee mitään ihmeellistä viikonloppuna. Aijon vaan olla ja levätä. Aijon ulkoilla viikonloppuna. On varmasti hyvä lenkkeily sää.
Toivon että aurinko paistaa. Olo on ollut vaihteleva mutta nyt alan taas olla oma itseni. Kävin eilenä apteekissa. Nyt on leponexia ja panadolia.
Kaikkia lääkkeitä on taas. Ei taas hetkeen tarvitse mennä apteekkiin.
Apteekissa ei ollut eilenä onneksi ruuhkaa. Sain heti lääkkeet.
Se on aina välillä ärsyttävää apteekissa jos on kauhea ruuhka.
Tänään pitää taas siivota ja pestä pyykkiä. Perinteinen siivouspäivä.
Alan taas siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Nyt on innostusta siivota mikä on vaan hyvä asia. Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle kun siivoan. Sitten on kiva kun kämppä on siisti. Viihtyy taas.
Nyt mä olen päässyt jersey shore ohjelmassa neljännelle kaudelle.
Tällä kaudella ne on italiassa. 17 jaksoa. On katsottavaa. Varmaan tuossa viikonloppuna aijon pitää katsomismaratoonin. Ajatella että nyt on jo maaliskuu. Kevät on alkanut. Ihanaa. Kohta se kesäkin sieltä tulee. Menen sitten kesällä käymään tokmannilla katsomassa kivoja kesävaatteita. Shoppailua. Mikä piristää varmasti mieltä. Kun toppeja tulee sinne myyntiin niin ostan niitä heti. Mä en omista tällä hetkellä ainuttakaan toppia. Mulla on vaan t-paitoja. Toppeja haluan pitää taas sitten kesällä. Kevyet päällä. Aijon katsoa jos löydän kivoja mekkoja.
Viime kesänä mä ostin tokmannilta kivan sinisen mekon.
Mikä on vielä hyvässä kunnossa niin sitä voi sitten pitää tänä kesänä taas. Saa nähdä menenkö tänä kesänä uimaan. Viime kesänä mä kävin uimassa. Oli ihanan lämmintä vettä silloin. Menen uimaan jos vesi on lämmintä. Uskon että kesällä alkaa sitten taas helteet.
Niin on kiva pulahtaa silloin järveen. Mutta. Nyt alan siivota.
Pitää vaihtaa myös lakanat sänkyyn. Sekä pestä tänään edelliset lakanat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.