IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Todella väsynyt olo.Tiistai 14.09.2021 06:48

Alku viikko on nyt tuntunut rankalta. En ole yhtään oma itseni. Mulla on koko ajan jotenkin voimaton olo. Väsyttää koko ajan. Tätä on oikeastaan jatkunut jo viimeiset pari viikkoa. Jos tää vaan jatkuu ja jatkuu niin menen lääkäriin selvittämään että mikä mulla on. Nukuin onneksi hyvin viime yönä ja jaksoin herätä jo kuudelta. Mua ei onneksi ahdista tai masenna. Mikä on vaan hyvä. Olisi vielä paskempi olo jos mulla olisi vielä nuo väsymyksen päälle. Jaksoin mennä salille eilenä illalla vaikka väsytti.
Tein kevyillä painoilla. Kävin eilenä apteekissa hakemassa karpalokapselit.
Nyt niitä on taas. Ei ole ihan heti loppumassa. Riittävät tämän kuun loppuun. 20 kapselia maksoi vaan 11 euroa. Kohta tulee taas kelalta rahaa niin saa maksettua loput laskut pois. Pitää maksaa vielä tässä kuussa netti ja puhelin. Mulla jää vielä kivasti rahaa tilille laskujen jälkeen niin pärjää taas loppukuun. Olen menossa ehkä poikaystävän luokse jos olen hyvässä kunnossa. Jos mulla on loppuviikosta vielä huonompi olo niin jään kotiin. Mutta nyt on vasta tiistai. Voi tapahtua ihan mitä vaan.
Koitan taas vaan elää hetken ja päivän kerrallaan. En aijo edes miettiä huomista päivää vielä. Tänään pitää katsoa eilinen bb jakso. Haluan nähdä millainen viikkotehtävä niillä on tällä viikolla. Saa nähdä kuka lähtee seuraavaksi bb talosta. Mä olen alkanut tykkäämään kovasti Akista.
Se on vaan niin jotenkin mielenkiintoinen. Parempi kun taas Pekka.
Alkuun Pekka oli mun suosikki mutta ei enää. Anssi on myös mun suosikki. Naisista suosikki on Laura R. Muista naisista en tykkää.
Miehet on parempia bb:ssä. Onneksi big brother tuo iloa mun elämään.
Jotain positiivista päivän aikana. Nyt pitää seurata mihin tää mun olotila menee. Se voi parantua tai pahentua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.