IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Haluan päästä shoppailemaan.Keskiviikko 22.09.2021 06:52

Viikko on mennyt taas nopeasti. Hyvin on viikko tähän asti mennyt.
Olo on ollut hyvä. Ei ole yhtään väsyttänyt tai ahdistanut. Olen taas oma itseni. Positiivinen ja iloinen. Nautin ihan täysillä tästä hyvästä olosta.
Heräsin tuossa kuuden jälkeen ja join aamukahvit. Pitää huomenna varmaan mennä käymään siellä lidlissä. Hakemassa lisää kahvia. Rahaa on tullut taas kelalta tänään niin saan maksettua loput laskut. Maksan ne tässä heti kun saan blogin kirjoitettua. Sitten niitä ei tarvitse enää miettiä.
Tänään olen menossa taas illalla salille treenaamaan. Olen innoissani.
Nyt taas jaksaa treenata täysillä. Ajattelin mennä ensi kuussa tokmannille vähän shoppailemaan David urheiluvaatteita. Saa nähdä onko sinne tullut myös myyntiin David huppareita. Jos on tullut niin ostan varmaan semmoisen. Pitää myös tehdä shoppailureissu tuonne kärkkäiselle.
Pitää ehdottaa poikaystävälle että mennään sinne yhdessä joku kerta.
Mulla on nyt joku shoppailu himo päällä. Tekee vaan mieli ostaa jotain kivaa itselle. Haluaisin kovasti ostaa jonkun uuden laukun, mutta mä omistan tällä hetkellä varmaan 20 laukkua. En nyt ihan heti tarvitse ostaa uutta. No ehkä sitten varmaan ensi vuonna ostan uuden. Sillä ei ole mikään kiire. Olen vähän salkkareissa jäljessä. Yksi jakso on katsomatta.
Se on se eilinen jakso. Kerkiän sen katsoa tänään. Big brotherissa olen ihan mukana. Mä olen siitä niin iloinen että Sami ei lähtenyt talosta sekä Taavi. Ne on mun lempi asukkaita. Toivon että ovat vielä pitkään talossa. Hyvä että se Minna lähti koska se vaan valitti koko ajan.
Nyt mä toivon että Jasmiina lähtee seuraavaksi talosta. Se kiroilee koko ajan. Enkä muutenkaan tykkää siitä. Saa nähdä ketkä sitten joutuvat tällä viikolla häätöäänestykseen. Kaikenlaista big brotherissa tapahtuu.
Jännäksi menee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.