IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jasmiina on ärsyttävä bb asukas.Perjantai 24.09.2021 06:40

Jipii, se on taas perjantai! Viikon paras päivä. Koko viikko on mennyt tähän asti todella hyvin. Olen nauttinut tästä hyvästä olosta. Ei ole ollut yhtään huonoa oloa tai väsymystä. Heräsin jo tänään kuuden jälkeen. Aamukahvit on juotu. Kävin eilenä lidlissä hakemassa muutaman paketin kahvia, niin se mun lempi kahvin hinta oli noussut 40 sentillä. Olin että ok mutta ei se mitään koska mulla on onneksi rahaa ostaa aina kahvia.
Sain maksettua eilenä kaikki laskut. Tilille jäi taas sen verran rahaa että pärjää hyvin loppukuun. Sekä mulla on rahaa kun olen ensi viikolla menossa poikaystävän luokse. Pystyy ostamaan ruoat ja juomat.
Tänään menen sinne apteekkiin. Hakemaan leponexit. Käyn taas samalla kaupassa. Mun tekee mieli kauheasti irtokarkkeja ja sipsiä. Aijon niitä ostaa viikonlopuksi. Herkuttelen taas. Olen huomannut että vaikka syön mitä tahansa, niin mun paino ei nouse onneksi yhtään. Mikä on vaan positiivinen juttu. Olin eilenä illalla lenkillä. Kiva ilma oli. Menen tänäänkin lenkille. Huomaa että ilmat ovat alkaneet kunnolla viiletä. No onneksi kun puen lämpöisesti päälle ja kävelen kovaa niin ei tule onneksi kylmä.
Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Nyt sitten voi vaan viikonloppuna ottaa ihan rennosti. Aijon olla itekseni koko viikonlopun. Ensi viikolla sitten taas näen muita ihmisiä ja kavereita. Se tekee ihan hyvää olla välillä yksin. Olen huomannut tämän. Viihdyn ihan hyvin itseni kanssa.
Mikä on positiivinen asia. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee. Sillä oli kaikki hyvin. Hyvä niin ei tarvitse olla huolissaan siitä. Pitää kysyä siltä jos näemme taas ensi viikolla. Ei olla nyt nähty taas muutamaan viikkoon. Viimeksi nähtiin kun olin sen luona yötä. Tänään pitää taas katsoa eilinen bb jakso. Saa nähdä kuka lähtee talosta tällä viikolla. Mä toivon että se on Jasmiina. En yhtään tykkää siitä asukkaasta. Se vaan valittaa koko ajan ja kiroilee. Nillä on ollut aika hyvä viikkotehtävä tällä viikolla. Ovat olleet melkein koko viikon ulkona. Nyt perjantai musat soimaan ja nauttimaan viikonlopusta.
Ihanaa kun ei ole kiire. Tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.