IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Liikuntapuistoon.Sunnuntai 10.10.2021 06:27

Sunnuntai. Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki, katson big brotheria, sekä aijon mennä iltapäivällä liikuntapuistoon treenaamaan. Ei pitäisi sataa vettä. Olo ja fiilis on edelleen hyvä. Innolla olen menossa tänään sinne liikuntapuistoon. Saa samalla raitista ilmaa kun ulkoilee. Katsoin eilisen Posse jakson. Oli taas hauska. Innolla odotan taas seuraavaa jaksoa. Siinä saa vaan nauraa kun sitä katsoo. Innolla odotan taas seuraavia salkkarit jaksoja. Saa nähdä mitä kaikkea siinä sitten tapahtuu ensi viikolla. Olen pari bb jaksoa jäljessä taas. Ai niin tänään taas joku lähtee bb talosta. Saa nähdä kuka. Aijon sitten huomenna vasta katsoa tämän päivän bb jakson. En jaksa valvoa tänään. Uutisista mä luen huomenna että kuka lähti. Ensi viikon perjantaina parhaalla kaverilla on synttärit. Olen menossa sitten kahville sen luokse perjantaina. Sitten sen jälkeen lähden vanhempien luokse. Mun pitää tänään käydä tokmanilla ostamaan pari juttua parhaan kaverin lahjaan ja kortti. En ole pitkään aikaan käynyt tokmannilla. Voisin käydä sen vaateosaston läpi että onko sinne tullut kivoja syysvaatteita. En aijo ostaa vaan katson huvikseen.
Mä päätin etten enää tänä vuonna osta uusia vaatteita. Katsoo sitten taas ensi vuoden keväällä. Koska mä huomasin että mulla on ihan liikaa vaatteita tällä hetkellä. Siinäkin säästää kivasti kun ei osta nyt mitään.
Alan nyt säästämään uuteen puhelimeen. Koska sen mä tarvitsen.
Mennään sitten poikaystävän kanssa ostamaan se. Varmaan mennään tuonne Dna liikkeeseen niin sen saa sitten sieltä. Aijon nauttia tästä päivästä. Tulee hyvä päivä. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotaon hyvää musiikkia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.