IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli mukava päivä. Nautin koko päivän auringosta. Olin eilenä aika paljon ulkona. Siinä se päivä meni mukavasti. Nyt alkoi vesisateet. Pitää katsoa miten nyt sitten lenkkeilee. No se ei auta kun ottaa sateenvarjo käyttöön jos haluaa mennä lenkille. Kävin eilenä kaupassa ostin vähän herkkuja. Sipsiä ja suklaata. Limua mun ei tarvinnut ostaa koska poikaystävä osti mulle viime viikonloppuna coca colaa. Olo on ollut edelleen hyvä viikko mennyt todella hyvin. Ei ole ollut onneksi mitään ahdistusta. Onneksi en ole joutunut syömään rauhoittavia. Uskon että tulee mukava rento viikonloppu. Aijon vaan olla, herkutella, nukkua, katsoa sarjoja ja ohjelmia sekä lenkkeillä jos vaan pääsee. Ajattelin katsoa animea pitkästä aikaan. Mulla on pari sarjaa mitä en ole vielä katsonut niin voisin katsoa niitä nyt viikonloppuna. Ajattelin myös alkaa lukea noita mun manga kirjoja uudelleen. Niitä mulla on satoja. Kun olin nuorempi niin keräsin silloin paljon mangaa. Kertynyt kiva määrä.
Olen ylpeä että mulla on niitä todella paljon sekä niihin on mennyt todella paljon rahaa. Ai että mä odotan innolla desuconia. Pitää todellakin shoppailla siellä kaikkea kivaa, sekä ottaa paljon kuvia, fiilistellä..tulee kiva desucon viikonloppu varmasti! Toivottavasti vaan silloin ei sada vettä.
Jos sataa niin sataa. Otan sitten käyttöön tuon mun uuden takin. Se suojaa aika hyvin sateelta. Mun pitäisi laittaa yksi mun animejuliste tuonne olohuoneen seinälle mutta pitää ostaa teippiä että saan sen kiinni seinään. Käyn tokmannilla jossain vaiheessa sitten ostamassa sen teipin. Nyt otan aamulääkkeet ja muistin että pitää pestä taas pyykkiä.
Vien hetken päästä pyykit. Onneksi aamukahvi herätti nyt olen ihan hereillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.