IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kevättä odotellen. :)

Selaa blogimerkintöjä

Masennuslääkkeet haettu.Tiistai 07.12.2021 06:10

Tiistai. Itsenäisyys päivä vietetty. Nyt arki taas alkaa. Tämä päivä tuntuu ihan maanantailta. kävin apteekissa eilenä hakemassa masennuslääkkeet.
Nyt on taas sitä lääkettä kolmeksi kuukaudeksi. Resepti piti nyt uusia taas niin saa haettua sitä lääkettä. En ole vielä saanut verikoe aikaa. No saan sen varmaan kohta. Tänään on taas sählypelit iltapäivällä. Saa nähdä millaiset joukkueet on tällä kertaa ja että kuka voittaa. Pelaan niin hyvin kun vaan pystyy. Aijon olla taas hyökkääjä. Salkkarit tulee taas tänään. Saa nähdä mitä salkkareissa tapahtuu tällä viikolla ja temppareissa. Katson ne tempparit jaksot sitten taas kun kerkiää eli ruudusta.
Aamulenkille olen varmaan taas tänään menossa jos vaan ulkona ei ole kamalan kylmä. Katson kohta paljon siellä ulkona on pakkasta.
Eilenä oli todella kireä olo ja vähän ahdisti, mutta nyt kun sain nukuttua viime yönä hyvin niin nyt on taas ok olo. Aamu alkanut ihan hyvin. Heräsin taas viiden jälkeen. Kohta alan maksamaan laskuja. Rahaa on tullut tänään. Maksan vuokran ja hammaslääkäri laskun. Sitten niitä ei tarvitse miettiä kun ne on maksettu. Soitin eilenä parhaalle kaverille Sillä on kaikki hyvin. Ei tarvitse olla huolissaan siitä. Pitää katsoa koska taas nähtäisiin. Ei olla nyt nähty vähään aikaan. Onneksi voi aina soitella jos ei näe. Nyt alan tiskaamaan. Sekä otan aamulääkkeet. Uskon että tulee mukava päivä. Kivaa mennä taas pelaamaan sählyä.

Nyt on siivottu kunnolla. :)Maanantai 06.12.2021 06:54

Itsenäisyyspäivä. Ei tule linnan juhlia koronatilanteen takia. Se oli arvattavissa. Mä siivosin eilenä kämppää ainakin kolme tuntia. Sain kaikki mahdolliset siivoukset tehtyä. Tuuletin matot, imuroin joka nurkan, pesin uunin sisältä, jääkaapin sisältä, Puhdistin lattiakaivon, pesin pyykkiä..
Koko aamu oli hyvin aikaa hoitaa nuo kaikki. Tänään mun pitää käydä siellä apteekissa hakemassa nuo masennuslääkkeet. Apteekki on auki kahteen asti. Lidliin olen myös menossa tänään. Tulee käytyä kylillä. En jaksanut eilenä lähteä lenkille.
Lepäsin koko sunnuntai päivän. Sain katsottua kaikki tempparit jaksot mitä on tullut. Nyt olen siinä ihan mukana. Innolla odotan ensi viikon jaksoja saa nähdä mitä tapahtuu. Katsoin myös eilenä sitä viisi miestä viikossa ohjelmaa. Se on musta todella mielenkiintoinen. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Sitä ohjelmaa voisi katsoa tuntikausia.
Ne miehet kiinnostaa mua siinä millaisia ne on. Sitten haluaa nähdä kenet se nainen lopulta valitsee. Huomenna maksan laskuja pois. Pääsee eroon siitä hammaslääkäri laskusta mikä oli kivat 60 euroa. Maksan myös vuokran huomenna. Loput laskut maksan loppukuusta. Olo on tällä hetkellä ihan ok. Koitan taas hetki ja päivä kerrallaan elää tätä elämää.
Nukuin hyvin viime yönä. Mä menen joka ilta jo nukkumaan vähän ennen kahdeksaa. Iltalääkkeet aina rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke.
Kun nukkuu joka yö hyvin niin jaksaa. Olen tämän huomannut. Nukun myös välillä noita päikkäreitä kun väsyttää.
Nyt otan aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Uskon että on tulossa mukava päivä. Ei ole mikään kiire.

Tänään ajattelin tuulettaa matot.Sunnuntai 05.12.2021 06:41

Viikonloppu on mennyt mukavasti. Hyvin on taas saanut levättyä. Eilenäkin kävin lenkillä ja nukuin päikkärit. Katsoin taas eilenä temppareita. Mulla on vielä yksi jakso katsomatta ja aijon katsoa sen tänään. Taas iltanuotio jakso. Tänään pitää pestä pyykkiä nyt kun on hyvin aikaa. Niin huomenna ei tarvitse pestä kun on itsenäisyyspäivä.
Otan huomenna taas rennosti. Ensi viikolla pitää käydä apteekissa. Haen ne masennuslääkkeet. Niin on sitten sitä lääkettä taas muutamaksi kuukaudeksi. Se on hyvä että saan aina ison paketin sitä lääkettä niin ei tarvitse ihan heti hakea. Leponex lääkkeet riittävät aina pariksi viikoksi. Sitä pitää aina hakea joka kuukausi. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Nautin taas tästä hyvästä olosta. Onneksi nukkuu joka yön aina hyvin niin sekin vaikuttaa aika paljon hyvään oloon. Nukun yössä sen 8 tuntia ainakin.
Herään joka aamu aikaisin koska olen aamuvirkku. Tykkään näistä aamuista kun ei ole kiire. Ennen mä nukuin aina niin pitkään kun mahdollista mutta en enää paitsi viikonloppuna jos olen poikaystävän luona. Niin silloin nukun pitkään ja jos olen viikonlopun täällä niin sitten herään aikaisin. Mietin pitäisikö käydä tänään lidlissä? Voisi käydä. Siinäkin tulee hyvin askelia kun kävelee sinne ja takaisin. Menen iltapäivällä sitten. Nyt lumi on pysynyt hyvin maassa. Toivon kovasti että jouluna on myös lunta. Kiva käydä sitten haudoilla jouluna. Pitää ostaa tokmannilta ne muistokynttilät. Käyn ne ostamassa ennen joulua niin saa ne vietyä haudoille. Siitä tulee sitten hyvä mieli.
Pitää vähän siivoilla kämppää taas tänään ja koitan saada matot tuuletettua ulkona. Sitten pitää samalla imuroida joka nurkka.
Teen nyt joulusiivouksia kun on hyvin tänään aikaa. Sitten on mukavaa kun on taas siistiä.

Tuli kiva hammaslääkäri lasku.Lauantai 04.12.2021 07:05

Eilenä oli mukava päivä. Tuli tehtyä vaikka mitä. Siivosin mun makuuhuoneen ja vaihdoin vähän sen järjestystä. Tuli nyt erilaisempi makuuhuone. Mikä piristää kivasti. Vaihdoin sängyn ja hyllyn paikkaa.
Mulla on aika punainen makuuhuone koska mun verhot on punaiset, hylly on punainen, päiväpeitto..kaikki samaa väriä. Punainen on yksi mun lempi väri. Kävin eilenä tokmannilla. Piti ostaa kaikkea mitä tarvitsee: Sukkia, hoitoaine, suihkusaippua, vessapaperia..sitten ostin myös suklaata ja sipsiä. Olen syönyt jo puolet niistä. Olo on ollut edelleen hyvä. Ei ole ollut yhtään ahdistusta viime päivinä. Nyt mulla on taas parempi kausi. Pakko vaan nauttia siitä kun vaan pystyy. Olen huomannut että harhoja mulla ei ole ollut pitkään aikaan ja se on vaan hyvä juttu. Eikä ole joutunut syömään rauhoittavia. Sain eilenä kasan laskuja ja mulle tuli se hammaslääkärilasku. 60 euroa. No onneksi rahaa tulee ensi viikolla taas niin saa sen maksettua pois. Pitää vuokra myös maksaa samalla.
Aloitin eilenä vihdoinkin katsomaan temppareita. Kerkesin pari jaksoa katsoa. Tänään jatkuu katsominen. Ne pariskunnat siinä ovat no..ihan mielenkiintoisia. Haluan nähdä ketkä pysyvät yhdessä ja ketkä eivät.
Tai ehkä ne kaikki siinä lopussa ovat sitten yhdessä. Ei voi tietää. Varmasti peitto heiluu siellä. Iltanuotiolla itketään ja vaikka mitä draamaa.
Saa nähdä onko hyvä kausi. Aijon katsoa sen silti koska olen katsonut kaikki temppari kaudet. Sain eilenä katsottua kaikki salkkarit jaksot.
Nyt olen siinäkin mukana. Tuonne mtv palveluun oli tullut pari uutta sarjaa mitä alan seuraamaan. Ne molemmat olivat draama sarjoja. Nimiä en nyt muista tällä hetkellä. Katsoo onko ne hyviä. Mä tykkään kovasti draama sarjoista. Nyt otan aamulääkkeet. Sekä aijon tässä aamulla mennä lenkille. Saa raitista ilmaa. Onneksi aamukahvi myös herätti tänä aamuna.

Otan rennosti viikonlopun. :)Perjantai 03.12.2021 06:01

Se on taas perjantai ja viikonloppu alkaa. Aijon olla nyt ihan itseni kanssa koko viikonlopun. Olen nähnyt tällä viikolla paljon muita ihmisiä niin se tekee ihan hyvää olla pari päivää itsensä kanssa. Aijon tehdä kaikkea rentoa tekemistä: Nukkua, käydä lenkillä, herkutella, saada katsottua kaikki tempparit jaksot mitä on nyt tullut..sekä levätä siinä samalla.
Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Olen iloinen että selvisin tästä viikosta.
Toivon että ensi viikko menee myös hyvin. Ensi viikolla mun pitää käydä apteekissa hakemassa ne masennuslääkkeet. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Kohta pitää myös sitä leponex lääkettä hakea myös ennen joulua. Verikokeet pitäisi olla tässä kuussa. Ennen joulua. Varmaan saan sen ajan ensi viikolla. Sain eilenä katsottua vähän salkkareita eteenpäin. Nyt olen kolme jaksoa jäljessä. Katson loput tänään. Aijon ostaa suklaata ja sipsiä viikonlopuksi. Nyt saa taas herkutella kun on viikonloppu. Olen koko viikon ollut ettei mitään herkkuja. No onneksi lenkkeilen viikonloppuna niin siinäkin kalorit kuluu aika hyvin herkkujen jälkeen. Toivon että viikonlopuksi olisi kiva ulkoilu sää. Pitää suunnitella mitkä lenkkireitit aijon tehdä viikonloppuna. Voisi käydä taas kuntoportailla pitkästä aikaan. Jos ne eivät ole kamalan liukkaat. Laitoin jouluvalot eilenä päälle. Tulee niistä vähän semmoinen joulufiilis. Aijon nauttia tästä päivästä sekä siitä ettei ole mikään kiire. Tästä tulee hyvä päivä.
Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin.

Ensi viikolla ostamaan joululahjoja.Torstai 02.12.2021 06:52

Torstai päivä. Huomenna on taas perjantai. Miten tämä viikko on mennyt nopeasti? No se ei haittaa koska mulla on ollut viime päivinä ihan hyvä olo. Eilenäkään ei ahdistus iskenyt. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Onneksi kohta alkaa taas viikonloppu niin voi taas ottaa ihan rennosti. Koitan saada viikonloppuna katsottua tempparit jaksot. Pidän katsomismaratoonin katson kaikki jaksot putkeen. Tuntuu kyllä oudolta kun ei tule enää big brotheria. Toivon että ensi vuonna tulee siitä uusi kausi. Saa nähdä millaisia asukkaita sitten taas astuu taloon. Alan kohta siivoilla. Siivosin osan jo eilenä. Pitää vielä keittiö ja vessa hoitaa. Sitten on kaikki tehty. Pyykkiä pesen sitten kun tulee hyvä hetki.
Pitää pestä lakanat. Vaihdoin taas puhtaat lakanat sänkyyn. Teen sen aina kerran viikossa. Mä heräsin tänään vasta kuuden jälkeen vaikka mun piti jo herätä viideltä. Sammutin taas herätyskellon. No hyvä etten nukkunut pommiin. Kerkesin äsken keittämään aamukahvit. Mä en ole vieläkään katsonut tämän viikon salkkareita. Mä olen joka ilta jo mennyt puoli kahdeksalta nukkumaan koska on vaan väsyttänyt siihen aikaan.
No onneksi kaikki salkkarit jaksot pystyy katsomaan katsomosta.
Alkaa pikkuhiljaa olla joulufiilis. Pitää varmaan ensi viikolla mennä ostelemaan joululahjoja kavereille. Onneksi tokmanni on ihan tuossa vieressä niin löydän varmasti kaikki lahjat sieltä. Jotain pientä ostan jokaiselle. Siihen lahjaan kuuluu myös ehdottomasti suklaa. Se pitää olla joka joululahjassa. Nyt jatkan siivoilua ja otan aamulääkkeet. Laitan jotain hyvää musiikkia soimaan taustalle niin on kivempi siivota.
Keskiviikko. Miten nää päivät menee niin nopeasti? Enää menee pari päivää niin on taas viikonloppu. En ole nyt viikonloppuna lähdössä mihinkään. Olen täällä Kerään taas voimia. Eilenä sählyssä oli semmoiset joukkueet että mun joukkue hävisi. Sain tehtyä tällä kertaa vaan yhden maalin! Oltiin todella huonoja. No jos ensi viikolla pelit menisi taas vähän paremmin. Aina ei onnistu. Tänään taas illalla salille treenaamaan. Teen kunnon treenit niin tulee hyvä olo. Ehkä menee vähän paremmin kun viime maanantaina. Mulla oli eilenä todella hermostunut ja jännittynyt olo koko päivän. Nyt ei onneksi enää tunnu siltä. Onneksi ei joutunut ottamaan sitä rauhoittavaa. Jos olo olisi todella mennyt huonoksi niin sitten olisin ottanut sen. Välillä tulee noita ihme oloja. Ihan puun takaa tuli taas nuo. No uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Tuskin alkaa ahdistaa. Nyt kun ulkona on lunta niin kyllä se mun mieltä aika paljon piristää. On enemmän valoisampaa kun on lunta. Hyvä että löysin tokmannilta ajoissa nuo uudet talvikengät mitkä ovat olleet todella hyvät.
Jalka on jo tottunut niihin. Siivosin tuossa yksi päivä mun vaatekaappia ja mä tein sieltä hyviä löytöjä. Löysin yhdet farkut mitä en ole varmaan koskaan pitänyt jalassa. Ajattelin laittaa ne tänään jalkaan. En ole aikoihin pitänyt farkkuja. Mulla on ollut aina legginsit jalassa. Koska ne on kevyet päällä eikä purista. Ajattelin aloittaa jo tänään siivoukset. Niin huomiselle ei tule kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pesen huomenna kun tulee hyvä hetki. Olen pari salkkarit jaksoa jäljessä.
No kerkiän katsoa ne myöhemmin kyllä tuolta mtv palvelusta.
Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin. Otan nyt aamulääkkeet.

Poikaystävän synttärit lähestyy.Tiistai 30.11.2021 06:24

Maanantai päivästä selvitty. Eiliset salitreenit eivät menneet ihan putkeen. Jotenkin mun kroppa ei pysynyt yhtään mukana kun treenasin. No välillä menee niin. Huomenna taas uusi yritys Jos vaikka menisi paremmin.
Tänään taas sählypelit iltapäivällä. Kivaa mennä taas peleihin. Aijon olla taas hyökkääjä ja tehdä monta maalia. Saa nähdä millaiset joukkueet on tänään. Heräsin tänään vasta puoli kuudelta vaikka mun piti jo viideltä herätä. No ei haittaa. Kerkesin hyvin keittämään aamukahvit. Aamukahvilla mun kaikki päivät alkaa joka aamu. Mulle riittää hyvin päivän aikana vaan yksi kuppi kahvia. Juon teetä enemmän. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Toivon että ei tulisi ihan yllättäen taas ahdistusta. Koitan nyt vaan keskittyä hyviin asioihin mistä tulee hyvä fiilis päälle. Kohta otan aamulääkkeet. Kaikkia lääkkeitä riitti vielä tälle viikolle.
Ensi viikolla käyn hakemassa ne masennuslääkkeet. Sitten parin viikon päästä mun pitää taas hakea leponexit. Mulla pitäisi olla vielä verikokeet ennen joulua. En ole saanut aikaa vielä. Saan se varmasti tällä viikolla jossain vaiheessa. Kohta vaihtuu kuukausi. Joulukuu. Tuntuu että tää aika menee nopeasti. Poikaystävän synttärit alkaa lähestyä. Pitää keksiä sille joku lahja. No onneksi tokmanni on vieressä käyn sieltä ainakin etsimässä lahjaa. Jos en löydä mitään sieltä niin sitten pitää keksiä jotain muuta.
Alkosta voisi myös ostaa lahjan. Joku juoma. Nyt alan tiskaamaan ja menen tässä myöhemmin aamulenkille pururadalle. Saa raitista ilmaa mikä tekee hyvää. Siellä on vähän pakkasta. Puen lämpöisesti päälle.
Talvitakki on pakko laittaa. Ei tule kylmä.

Jasmiina voitti. :)Maanantai 29.11.2021 05:28

Oikea henkilö voitti big brotherin. Onnea Jasmiina! Pakko sanoa että oli todella hyvä bb kausi. Innolla odotan taas uutta kautta jos tulee. Oli lähellä myös että Aki olisi voittanut. Pienestä kiinni.
Nyt taas tuntuu oudolta kun ei tule enää big brotheria. Oli mukava viikonloppu poikaystävän luona. Pääsi kunnolla rentoutumaan. Saunottiin lauantaina ja juotiin siinä samalla. Join vaan siideriä. Sunnuntaina nukuttiin päikkärit. Mikä teki ihan hyvää koska siinä sai samalla levättyä.
Tuli syötyä vaikka mitä viikonloppuna. Pizzaa, suklaata..nyt en aijo herkutella taas viikkoon. Onneksi tänään pääsee salille treenaamaan.
Teen kunnon treenit viikonlopun jälkeen. Pitää mennä tässä aamulla kauppaan. Sitten kun tulen kaupasta niin alan pesemään pyykkiä.
Sitä on kertynyt kiva määrä. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Ei tarvitse hakea mitään lääkettä vielä tällä viikolla. Ensi viikolla mun pitää hakea lisää masennuslääkettä. Alkaa kohta loppumaan. Saa sitä lääkettä taas muutamaksi kuukaudeksi. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Heräsin taas ennen herätyskelloa. Mikä ei haittaa yhtään koska aijon taas olla joka aamu aamuvirkku. Aamukahvit join äsken mikä myös herätti.
En ole vieläkään katsonut ekoja tempparit jaksoja. Onneksi ne kaikki jaksot on ruudussa niin voi katsoa ihan koska vaan. Jos en viikolla kerkiä katsomaan niitä niin viimeistään viikonloppuna. Saa nähdä millainen viikko on tulossa. Toivon että tulee mukava viikko. Hetki ja päivä kerrallaan vaan taas elää tätä elämää. Jos alkaa ahdistaa niin sitten ahdistaa. Varaudun siihen. Koska se voi taas tulla ihan puun takaa se olotila. Nyt jaan viikonlääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeet. Kauppalapun olen tehnyt valmiiksi niin sitä ei tarvitse miettiä. Saa samalla raitista ilmaa kun menen tässä aamulla kauppaan.
Piristää varmasti.

Jee, viikonloppu. :)Perjantai 26.11.2021 06:12

Ihanaa vihdoinkin taas perjantai. Pakko sanoa että tämä viikko on mennyt nopeasti mikä on ihan hyvä koska olen odottanut viikonloppua. Olen menossa pitkästä aikaan poikaystävän luokse. Ei olla nyt nähty pitkään aikaan. Ihanaa taas nähdä. Tulee varmasti mukava ja rento viikonloppu. Olen melkein pakannut kaikki. Pakkaan loput ennen lähtöä eli mun kannettavan ja tabletin. Otan ne mukaan niin voin katsoa ohjelmia, sarjoja ja animea viikonloppuna niillä. Ajattelin pitää anime katsomismaratoonin. Mulla on yksi sarja mitä en ole vielä kerennyt katsomaan niin ajattelin katsoa nyt sen. En ole pitkään aikaan katsonut animea. Jos nyt taas innostuisi. On nyt ollut tauko animen katsomisesta.
Se on edelleen mun lempi harrastus.
Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Nyt kämppä on taas siisti. Tiskaan vielä tänään ennen lähtöä. Heräsin jo kun kello soi eli viideltä. Olen joka aamu yrittänyt herätä siihen aikaan. Olen aamuvirkku. Ihan vaan sen takia koska mun ei tarvitse aamulla lähteä mihinkään paitsi lenkille tai kauppaan. Mulla ei ole aamuisin koskaan kiire. Kohta big brother loppuu.
Pakko sanoa että nopeasti meni tämä kausi. Saa sitten nähdä että kuka voittaa se voi olla ihan kuka tahansa. Mun voittaja suosikit ovat Taavi ja Aki. Tykkään kyllä Anssista mutta en halua että se voittaisi. En ole vielä kerennyt katsoa tämän viikon temppareita. No mulla on viikonloppuna aikaa katsoa ne jaksot. Saa nähdä onko hyvä kausi vai huono. Katsomalla se selviää. Ajattelin juoda viikonloppuna muutaman siiderin.
Viiniä en nyt juo koska mä kerkiän sitä sitten juomaan uutena vuotena ja kun vietän mun synttäreitä. Säästän viinin niihin. Varmaan sitten parhaan kaverin kanssa vietetään yhdessä mun synttäreitä.
Näin me ainakin suunniteltiin. Sitä odotellen. Varmaan ensi viikolla taas näemme parhaan kaverin kanssa. Ollaan nyt soiteltu toisilemme.
Sillä on onneksi kaikki hyvin. Ei tarvitse olla huolissaan. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Perjantai fiilis päälle.