IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli kivaa olla mökillä. :)Perjantai 19.08.2022 04:44

Kivaa olla taas kotona oli mukava mökkireissu! Se mökki missä me oltiin oli todella iso niin mahduttiin kaikki sinne. Siellä oli ihana rantasauna minkä mä lämmitin mun kaverin kanssa. Saunottiin molempina päivinä. Mökin sisällä oli sähkösauna. Grillattiin, kävin uimassa niin sain heitettyä talviturkin vesi oli ihanan lämmintä. Oli mukavaa mennä järveen suoraan saunasta. Pelattiin myös mölkkyä, käytiin kävelemässä luonnossa noin tunti siellä oli kiva reitti. Oli kyllä ihan mahtavat kelit kun oltiin mökillä todella lämmin. Join aika paljon vettä, kivennäisvettä, limua ja mehua. Koko ajan piti juoda jotain kun oli todella kuuma sekä piti jatkuvasti laittaa tuota aurinkorasvaa ettei mun iho palanut. Hyvin nukuin mökillä. Ei mitään ongelmaa. Kun otti iltalääkkeet niin alkoi nukuttamaan enkä herännyt yöllä. Herättiin molempina aamuina vähän ennen yhdeksää. Illalla valvottiin johonkin kymmeneen asti. Pakko sanoa että nopeasti meni tuo reissu. Hyvin onneksi meni eikä mua alkanut yhtään ahdistamaan eikä joutunut ottamaan rauhoittavaa lääkettä mikä mulla oli mukana. Olen tämän viikonlopun nyt kotona. Lepäilen nyt mökkireissun jälkeen. Jaksaa sitten aloittaa uuden viikon. Kaupassa varmaan käyn tänään. Pyykkiä pitää pestä heti sitten kun pesukone on vapaa. Pesen nuo mun vaatteet ja lakanat mitkä mulla oli mökillä mukana. Heräsin tänään vähän ennen neljää aamukahvit juotu. Tajusin etten mökillä juonut yhtään kahvia. Ei tullut onneksi pää kipeäksi. Kun pääsin eilenä kotiin niin katsoin kaikki salkkarit jaksot mitä oli tullut. Nyt siinä taas tapahtuu. Tänään tulee viikon viimeinen salkkarit jakso. Aijon varmaan taas jatkaa love islandin katsomista. Nyt otan aamulääkkeet ja siivoilen vähän tätä keittiötä alan kuunnella myös musiikkia. Perjantai fiilis päälle.

Mökkeilemään. :)Maanantai 15.08.2022 04:47

Huomenna olen lähdössä parksi päiväksi yhdelle mökille hyvän porukan kanssa. Meille tulee varmasti mukava reissu. Ihanaa päästä samalla vaihtamaan vähän maisemaa mikä piristää. On luvattu todella lämmintä ja mä aijon heittää vihdoinkin mun talviturkin eli koitan mennä uimaan. Olen pakannut jo mun bikinit. Aijon saunoa siellä niin paljon kun vaan pystyy koska mä rakastan saunaa. Olen melkein pakannut kaikki mutta on vielä pieni vaatekriisi että mitä vaatetta otan mukaan ja mun kassi on jo aika täynnä niin joudun vielä ottamaan repun niin siihen sitten saa loput tavarat. Lähdemme huomenna päivällä ja matka kestää sen puolitoista tuntia. Mun on pakko ottaa aurinkorasva etten pala koska me ollaan varmasti aika paljon ulkona. Olen aika innoissani reissusta. Onneksi on hyvä olo ja fiilis niin on kiva lähteä. Aijon olla koko reissun oma iloinen itseni. Pitää tänään käydä ostamassa pari pulloa limua niin siinä on mun juomat mökkireissulle. En juo alkoholia nyt riittää hyvin limu.
Heräsin jo neljältä tänä aamuna. No ei se mitään aloin vaan keittämään aamukahvia. Otan kohta aamulääkkeet ja pitää jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Leponex lääke on seuraava mitä mun pitää hakea. Haen sitä loppuviikosta kun tulen takaisin reissusta. Eilenä mä katselin vaan taas love islandia. Tänään jatkuu katsominen. Olen niin jäänyt siihen koukkuun. Koitan muistaa katsoa salkkarit tänään. En saa unohtaa sitä!
Tänään ajattelin soittaa parhaalle kaverille ja kysellä miten sillä menee.
On ollut sitä vähän ikävä ja olisi taas kiva nähdä pitkästä aikaan.
No onneksi voi soittaa aina toiselle. Pesen pyykkiä tänään niin saa nekin hoidettua ennen reissua. Alan heti aamusta pesemään.
Nyt hyvät musat soimaan ja mökkeily fiilis päälle. Jatkan tässä samalla pakkailua. Innolla odotan lähtöä!

Olen iloinen! :)Sunnuntai 14.08.2022 06:06

Viikonloppu kohta vietetty on ollut kiva viikonloppu kun ei ole ollut mihinkään kiire. Olen käynyt lenkillä, katsonut Love island ohjelmaa, nukkunut päikkäreitä, herkutellut..eilenä mä katsoin Love islandia varmaan neljä tuntia putkeen. Olen kerennyt katsomaan 13 jaksoa ja jaksoja on 50. Tänään jatkuu taas katsominen saa hyvin sunnuntai päivän kulumaan. Olo ja fiilis on todella hyvä tällä hetkellä. Olen ollut positiivinen ja iloinen eli oma itseni. Ahdistusta ei ole ollut yhtään tällä viikolla. Onneksi nuo lääkkeet lievittävät ahdistusta esimerkiksi tuo masennuslääke. Nyt kun olen lenkkeillyt paljon niin sekin on lievittänyt hyvin ahdistusta kun saa kunnolla raitista ilmaa. Lenkkeilen joka päivä. Teen päivän aikana noin tunnin lenkin yhteensä. Pakko sanoa että mulla on todella hyvä kunto jaksaa kävellä pitkiä matkoja. Täällä missä mä asun niin on paljon erilaisia lenkkireittejä niin niitä voi aina vaihdella.
Kohta aloitan salilla käymisen ja olen innoissani. Alan treenata kovaa niin tekee kropalle hyvää. Otan kyllä alkuun kevyesti koska mä olin salilla viimeksi keväällä. Aloitan pienillä painoilla ja sitten nostan niitä pikkuhiljaa. Uskon että ekalla sali kerralla paikat ovat varmasti alkuun kipeät. Kyllä mun lihakset sitten tottuu. Aijon käydä tänään lidlissä menen pyörällä ja otan repun niin saan kaikki mun ostokset siihen. Voisi ostaa lidlistä tuota mehukivennäisvettä pari pulloa. Maksaa alle euron pullo.
Join eilenä pepsi max lime limua samalla kun katsoin love islandia.
Mun lempi limu mitä ostan aina. Nyt otan aamulääkkeet ja vien kohta roskat ja tiskaan. Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin.

Tänään lenkkeilyä.Lauantai 13.08.2022 06:09

Heräsin puoli viideltä ja join aamukahvit äsken. Hyvin nukuin viime yönä menin eilenä jo ajoissa nukkumaan niin nukahdin heti. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä aika rento päivä tulossa. Aijon käydä aamulenkillä ja teen taas toisen lenkin iltapäivällä, katson taas Love island UK ohjelmaa, Nukun ehkä päikkärit jos nukuttaa..Eilenä mä katsoin varmaan taas kolme tuntia putkeen tuota love islandia. Olen niin jäänyt siihen koukkuun. Pakko vaan sanoa että se on vaan niin jännittävä koko ajan vaan tapahtuu siinä jotain. Olen myös katsonut salkkareita niin niissäkin olen ihan mukana. Noel on näköjään elossa yllätys. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä ei ole onneksi ahdistanut. Olen mennyt tätä viikkoa hetki ja päivä kerrallaan. Kävin eilenä apteekissa ja kaupassa. Ostin litran jäätelöä ja limua sekä kävin ostamassa ne karpalokapselit. Menin mun sähköpotkulaudalla sillä oli taas kiva ajella. Täytyy laittaa se kohta taas lataukseen. Ensi viikolla pitää hakea taas lääkkeitä leponexia alkaa loppumaan. Masennuslääkettä on vielä muutamaksi viikoksi haen sitä sitten taas lisää tuossa syksyllä. Kolmen kuukauden paketin niin ne riittävät sitten loppu vuodeksi. Se on kätevää kun saa tuota masennuslääkettä sen verran ettei tarvitse jatkuvasti hakea sitä. Rauhoittavia lääkkeitä mulla on avaamaton paketti. Olen siitä todella iloinen etten ole joutunut syömään niitä. Pärjään aika hyvin ilman niitä. Otan niitä siinä vaiheessa jos on todella paha ahdistus tai harhat. Pystyn elämään tämän mun sairauden kanssa. Välillä on hyviä päiviä ja huonoja. Lakkasin mun kynnet uudella kynsilakalla. Nyt on kivat oranssin väriset kynnet. Piristää paljon se väri siitä tulee mun lempi kynsilakka. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia.
Koitan samalla etsiä Youtubesta uutta musiikkia. Jos vaikka löytyy uusia hyviä biisejä.
Sumuinen aamu. Huomaa että ilmat alkaa viiletä kun syksy alkaa. Ei edes enää ole kauheasti valoa aamulla kun herää. Se on taas perjantai ja viikonloppu alkaa. En ole nyt menossa mihinkään viikonloppuna olen täällä. Aijon ottaa ihan rennosti taas ja levätä. Mulla ei ole tulossa tylsää viikonloppua aijon katsoa koko viikonlopun Love island UK ohjelmaa. Mä olen jäänyt siihen koukkuun. Eilenäkin melkein katsoin sitä koko päivän.
Siinä on paljon draamaa mistä mä tykkään ja siinä tapahtuu koko ajan jotain niiden parien välillä. Tajusin juuri etten katsonut eilistä salkkarit jaksoa katson sen tänään. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Ei ahdista yhtään ja se on hyvä. Nautin taas tästä hyvästä olosta kun pystyy.
Kävin eilenä tokmannilla piti ostaa vessapaperia ja hammastahnaa. Ostin myös samalla kivan oranssin kynsilakan mikä maksoi 4 euroa. Lakkaan sillä mun kynnet seuraavaksi. Tänään nukun ehkä päikkärit jos nukuttaa ja käyn lenkillä. Ihanan rento perjantai päivä ei ole mihinkään kiire. Tänään menen sähköpotkulaudalla tuonne apteekkiin ja kauppaan pääsee sillä nopeasti. Heräsin tänään vasta puoli kuudelta. Aamukahvit juotu taas ja olen ihan hereillä. Otan hetken päästä aamulääkkeet. Alan kohta kuunnella jotain hyvää musiikkia mistä tulee perjantai fiilis päälle.
Olen löytänyt hyviä biisejä tuolta Youtubesta. Aijon etsiä niitä lisää sieltä.
Kuuntelen ihan laidasta laitaan musiikkia Kaikki menee. Tykkään iloisista biiseistä mistä tulee aina hyvä fiilis päälle.

Lepää rauhassa Vesa-Matti Loiri.Torstai 11.08.2022 05:09

Heräsin jo tänään neljän jälkeen ennen herätyskelloa. Join aamukahvit äsken mikä onneksi herätti. Juon mun kahvin aina mustana en lisää siihen mitään. Tänään olisi siivouspäivä ja pyykit pitää pestä. Hyvin on koko aamu tehdä nuo kaikki. Ajattelin tänään käydä kaupassa ja apteekissa ostamassa niitä karpalokapseleita. Menen sähköpotkulaudalla niin sillä pääsee nopeasti keskustaan. Eilenä mä järkytyin kun sai kuulla että Vesa-Matti Loiri on kuollut. Mä varmaan itkin tunnin mun tunteet tuli pintaan.
Pakko sanoa että oli hieno ihminen ja mä olen aina tykännyt siitä.
Sillä on hyviä biisejä mitä se on laulanut ja oli todella hyvä näyttelijä
levätköön rauhassa...no onneksi itkeminen tekee vaan hyvää niin siinä saa purettua sitä pahaa oloa pois nyt on paljon kevyempi olo.
Aloin katsomaan mtv palvelusta tuota Love island UK ohjelmaa. En ole koskaan katsonut sitä ohjelmaa niin ajattelin nyt huvikseen katsoa.
Jaksoja on tullut 50 niin katsottavaa on. Saa nähdä pysynkö siinä perässä Koska parit varmasti vaihtuu siinä koko ajan. Olen vasta katsonut ekan jakson. Salkkarit on nyt todella jännittävä koska ei tiedä vielä kuoliko Noel siinä sittenkin? Ehkä se tänään sitten selviää. Innolla odotan tämän päivän jaksoa. Tänään aijon lenkkeillä tuossa päivällä niin tulee liikuntaa.
Uskon että on hyvä sää tänään. Eilenä mä kävelin tunnin lenkin hyvin jaksoin vaikka oli todella lämmin. Kohta otan aamulääkkeet ja sitten imuri käteen ja siivoilemaan vaihdan samalla puhtaat lakanat sänkyyn.
Kun siivoan niin laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle.
Hyvä olo on tällä hetkellä ei onneksi ahdista ja uskon että tästä tulee hyvä päivä. Viikko on mennyt todella hyvin tähän asti.

Tein vahingossa oman maalin jalkapallossa.Keskiviikko 10.08.2022 06:01

Eilenä oli ihan mukava päivä. Kivaa oli taas pelata jalkapalloa. Sain tehtyä pari maalia ja tein vahingossa oman maalin mua vaan nauratti kun tein sen. Sellaista välillä sattuu pelatessa. Puolituntia pelasimme ja kentällä oli aika lämmin kun aurinko paistoi. Onneksi vesipullo oli mukana. Hyvin jaksoin juosta koko ajan kentällä mulla on todella hyvä kunto.
Hyvällä fiiliksellä aloitan kuntosalin tässä kuussa. Aijon käydä pari kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin illalla. Tulee jotain tekemistä tässä syksyllä. Olo on tuntunut vähän väsyneeltä mutta ei ole onneksi ahdistanut. Onneksi nuo lääkkeet mitä syön auttavat paljon noihin mun olotiloihin ahdistukseen ja psykoosiin. Harhoja mulla ei ole onneksi ollut koko kesän aikana ja se on hyvä juttu. Ahdistusta on ollut paljon enemmän mutta siitäkin olen onneksi selvinnyt. Kohta otan aamulääkkeet. Mulla menee vaan masennuslääke aamuisin ei muita lääkkeitä. Kohta mun pitää hakea taas leponexia varmaan jo ensi viikolla.
Saa nähdä mitä tänään tapahtuu salkkareissa tänään. Innolla katson sen jakson. Tuntuu jotenkin oudolta että salkkarit tulee taas kun tottui siihen kun sitä ei tullut kesän aikana. Pitäisi taas siivota. Siivoilen huomenna tänään en jaksa. Pesen pyykkiä myös. Hyvin on huomenna aikaa aamusta tehdä nuo kaikki. Tänään otan ihan rennosti. Tänään teen ruoaksi suikalelihakastiketta ja riisiä. Yksi mun lempi ruoka mitä teen usein. Kyllä huomaa että ruoan hinta on noussut. Onneksi saa tehtyä edes jotain ruokaa. Saa nähdä nouseeko vielä hinnat ylöspäin
se voi olla.

Teen tonnikalakiusausta.Tiistai 09.08.2022 05:37

Eilenä meni päivä ihan kivasti. Sain pyykit pestyä, kävin lenkillä, näin yhtä mun kaveria..Tänään pitää käydä kaupassa ja iltapäivällä on varmaan taas jalkapallopelit kivaa mennä pelaamaan. Salkkarit jakso oli jännittävä koska se Camilla heräsi koomasta. Tänään taas katsotaan salkkarit saa nähdä mitä tässä jaksossa tapahtuu innolla odotan. Olo on tällä hetkellä ihan ok ei ole yhtään ahdistanut mikä on hyvä. Menen taas hetki ja päivä kerrallaan tätä viikkoa en edes mieti vielä huomista päivää. Tänään teen ruoaksi tonnikalakiusausta. En ole syönyt sitä pitkään aikaan. Hyvä ruoka tälle päivälle. Laittaa kaikki vuokaan ja sen pitää olla uunissa 40 minuuttia. Menen varmaan pyörällä kauppaan nin tulee sillä ajeltua taas.
En ole hetkeen ajellut tuolla mun sähköpotkulaudalla. Aijon kyllä ajaa sillä tällä viikolla kun olen menossa lidliin. Latasin akun täyteen eilenä niin nyt siinä on virtaa. Otan kohta aamulääkkeet ja alan tiskaamaan voisi kuunnella musiikkia samalla. Päivä lähtee hyvin käyntiin kun kuuntelee hyvää musaa. Onneksi aamukahvi herätti taas tänä aamuna. Mä juon aina aamulla ison kupin mustaa kahvia. Siinä on mun kofeiini annos millä mä pärjään ihan hyvin koko päivän. Vihreää teetä juon päivän aikana enemmän kun kahvia. Katsoin eilenä loppuillan the rookie poliisi sarjaa mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Olen vielä ekalla kaudella siinä sitä on tullut pari kautta tuonne mtv palveluun. Katson sitä tänään taas illalla kun on aikaa. Uskon että tästä tulee mukava päivä. On jonkin verran tekemistä tänään.

Salkkarit alkaa! :)Maanantai 08.08.2022 05:34

Oli mukava viikonloppu poikaystävän luona. Valvottiin, katsottiin netflixistä leffoja, saunottiin..kaikkea rentoa ja mukavaa. Nukuin myös viikonloppuna pitkään Jonnekkin kahteentoista asti. Oli mukavaa nukkua eikä tarvinnut katsoa kelloa koko ajan. Join viikonloppuna siideriä ja lonkeroa oli hyvää kylmänä. Nyt en aijo hetkeen taas juoda alkoholia ajattelin pitää muutaman viikon tauon siitä mikä vaan tekee hyvää.
Siinä säästää rahaakin aika kivasti kun ei juo koko aikaa. Uusi viikko alkaa ja mä heräsin tuossa puoli neljältä aloin heti keittämään aamukahvia.
Oli hyvää koska viikonloppuna mä en juonut yhtään kahvia. Se on hassua kun olen poikaystävän luona, niin en juo koskaan silloin kahvia.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Masennuslääkettä ja leponexia on niin niitä ei tarvitse hakea tällä viikolla. Karpalokapseleita pitää hakea lisää ne alkavat loppua. Pyykkiä pitää pestä tänään ja käydä kaupassa. Tänään alkaa salkkarit! Pakko katsoa uusin jakso mtv palvelusta. Mä katson sieltä aina kaikkia sarjoja pystyy katsomaan koska vaan. Katson sen jakson vasta illalla. Tänään aijon lenkkeillä. Teen päivällä nyt pitkän lenkin niin saa liikuntaa taas. Viikonlopun makoilin vaan poikaystävän sängyssä en liikkunut mihinkään. Tässä kuussa aloitan kuntosalin kaverin kanssa aloitetaan se. Mennään yhdessä salille treenaamaan se on kivempaa kaverin kanssa. Mulla on paljon davidin urheiluvaatteita niin käytän niitä salilla. Aijon ehkä ostaa jossain vaiheessa sitten lisää niitä kun tulee uusia tuonne tokmannille. Nyt otan aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Pitää katsoa nuo pyykit mitkä vien jossain vaiheessa.

Suuhygienisti lasku 48 euroa.Perjantai 05.08.2022 04:41

Ihanaa kun alkaa taas viikonloppu. Olen menossa pitkästä aikaan taas poikaystävän luokse. Kivaa taas nähdä! Illalla olen vasta lähdössä koska poikaystävällä on työpäivä tänään. Käydään sitten kaupoilla ostamassa vähän ruokaa ja juotavaa. Aijon ostaa juotavaksi siideriä ja lonkeroa.
Ihan kivaa taas juoda. Viimeksi join alkoholia kun olin parhaan kaverin luona siitä on nyt pari viikkoa. Olen melkein pakannut kaikki. Otan mun kannettavan ja tabletin mukaan niin niillä pystyy katsomaan kaikkia sarjoja. Kohta maksan pari laskua pois. Sain eilenä sen suuhygienisti laskun mikä oli 48 euroa sitten maksan myös vuokran. Rahaa on tullut kelalta tänään onneksi. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä. Heräsin jo vähän ennen neljää en saanut enää unta niin aloin sitten vaan keittämään aamukahvia. Nyt kun on saanut kofeiinia niin nyt olen ihan hereillä.
Kerkiän tänään nukkua päivällä päikkärit ennen lähtöä. Nukuin eilenäkin päikkärit. Sekin voi olla että olen koko päivän hereillä. Mun tekee mieli kauheasti coca colaa. Pakko ostaa sitä kun käydään kaupoilla. En ole hetkeen juonut mitään limua. Tänään voisi juoda. Huomenna vasta juon sitten alkoholia. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Pyykkiä pesen alkuviikosta taas kun tulen kotiin. Jee, maanantaina alkaa salkkarit!
Viimeinen jakso oli jännittävä ja nyt näkee mitä seuraavaksi tapahtuu.
Yllätyin siitä että Camilla on vielä mukana salkkareissa heräsi koomasta.
Camilla on yksi mun lempi hahmoista salkkareissa. Sitten näkee kun ne kolme joutuivat vankilaan. Näkee vankila elämää kun ne on siellä.
Paljon draamaa tiedossa. Nyt otan aamulääkkeet ja kunnon perjantai musat soimaan. Alan nauttimaan täysillä viikonlopusta.