IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vihdoinkin <3Perjantai 27.02.2015 08:28

se olisi perjantai :) näen vihdoinkin poikaystävää <3 on ollut ikävä.
kiva mennä sen luokse viikonlopuksi. se hakee mut illalla kun pääsee töistä. on varmasti tulossa kiva viikonloppu. fiilis on hyvä tällä hetkellä.
pitää alkaa varmaan vähän jo pakkailemaan. tiedän suunnilleen mitän laitan tänään päälle. ja minkä laukun otan käyttöön.
aijon ottaa kannettavan mukaan. pystyy olemaan netissä.
ja blogia pystyy kirjoittaa viikonloppuna. tänään olisi ohjelmassa naisten ryhmä aamulla. en tiedä että mitä me tehdään. sen näkee sitten. sen jälkeen mulla ei ole mitään muuta ohjelmassa.
varmaan kulutan tämän päivän koneella. animea voisi katsoa ajan kuluksi. mietin että pitäisikö vielä käydä tänään suihkussa. ehkäpä.
eilinen päivä meni ihan mukavasti. toiminta tunti oli vähän tylsä. katsottiin telkasta hiihtoja. mä vaan juttelin parhaan kaverin kanssa.
saatiin silleen aika kulumaan. eilenä olin katsomassa lemmen viemää kaverin luona. tänään näen lemmen viemästä puolet. poikaystävä on aina siinä puoli kuuden aikaan täällä orimattilassa. pitää varmaan ensi maanantaina katsoa uusinta. ihanaa. tänään voi syödä vähän suklaata.
mulla on hasselpähkinä suklaa levy syömättä. syön sitten samalla kun katson salkkareita. sain eilenä pestyä pyykkiä. kone oli vapaa. nyt on puhtaat vaatteet viikonloppua varten. viikonloppu juomaksi otan limsaa ja kivennäisvettä. niillä kyllä pärjään viikonlopun. juon sitten vasta viikon päästä niissä bileissä alkoholia.
poikaystävä sanoi että käydään lidlissä tänään. saa nähdä mitä ostetaan. varmaan ruokaa. ja s-marketissa käydään myös. mun pitää ostaa sieltäkin ruokaa viikonlopuksi. rahaa ei varmaan mene paljoa kun en osta mitään siideriä tai lonkeroa. mä säästän rahaa. jippii. jotain positiivista. ai niin pitää ottaa nyt käyttöön ne uudet rintaliivit. päätin että nyt alan kunnolla käyttämään niitä. olen sitten vähän naisellisempi. ja poikaystävä varmasti tykkää. ihanaa. pääsee harrastamaan taas seksiä. olen kaivannut sitä kovasti.
voisi laittaa stringit. pitää kaivaa vaan kaapista ne. mä haluaisin kovasti uusia alusvaatteita. stringejä ehdottomasti. seksikästä.
no sitten kun menee shoppailemaan kavereiden kanssa niin pitää ostaa. parit,muutamat..rintaliivejä en aijo ostaa yhtään. käytän nyt niitä mitkä osti jokin aikaa sitten. kesällä voisi sitten ostaa vaikka uusia. pärjään nyt noilla kesään asti. ihanaa kun kesä taas tulee. pääsee käyttämään mini hameita. ja bikineitä. uudet bikinit pitää ostaa kesällä. olen päättänyt että tänä kesänä menen uimaan. viime kesänä en uinut ollenkaan. en tiedä miksi. varmaan sen takia koska luulin että se vesi on vaan niin kylmää. kun tulee helteet niin sitten järveen. on varmasti tulossa aika kiva kesä :) odotan innolla.
varmasti on paljon tekemistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.