IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Tykkään mifusta.Tiistai 23.02.2021 06:58

Tiistai päivä. Selvitty maanataista mikä viikon paskin päivä. Mutta nyt alkaa varmasti taas helpottaa. Eilinen päivä ei mennyt ihan putkeen mutta mä selvisin siitä. Uskon että tänään kaikki on paljon paremmin.
Kävin eilenä kaupassa. Teen tänään ruoaksi mifumakaroonilaatikon. Keksin sen ihan itse. Siihen tulee jauhelihan sijaan mifusuikaleita.
Pakko sanoa että mä tykkään mifusta. Olen nyt vasta alkanut tekemään siitä ruokia. Alkuun ajattelin että en mä varmaan tykkää siitä mifusta mutta kun aloin tekemään siitä ruokia niin tykkäsin. Jos ei jaksa aina syödä jauhelihaa tai kanaa niin tekee mifusta ruokaa. Mifu on myös aika terveellistä. Viime viikolla tein mifujauhiskastikkeen. Tuli todella hyvää. Aijon ylihuomenna tehdä makkarakeiton. Mä rakastan makkarakeittoa. Yksi mun lempi ruoka mitä useasti teen. Nyt on ollut hyvä että olen jaksanut tehdä ruokaa. Ennen mulla ei ollut voimia tehdä. Mutta nyt taas jaksaa ja mä tykkään tehdä ruokaa. Siitä tulee joka kerta hyvää. Nyt mulla on onneksi taas semmoinen kausi että jaksaa. Sekä että elää hetken ja päivän kerrallaan. Elän nyt tässä hetkessä. Ennen kun alan tekemään sitä ruokaa niin menen taas aamulenkille. Mietin pitäisikö käydä kaupassa tänään. Mun pitäisi ostaa lisää hunajaa, teetä ja kahvia. Voisi käydä kun olen tehnyt sen ruoan ja syönyt. En eilenä muistanut silloin ostaa noita kun kävin kaupassa.
Tänä viikonloppuna alkaa se selviytyjät suomi. Pakko katsoa. Nyt tulee taas mielenkiintoista katsottavaa. Pakko katsoa koska siellä on Niko ja Kristian. Mä toivon että Kristian pääsee siellä pitkälle tai että se voittaa sen. Olen nyt ihan innoissani siitä että big brother tulee taas tänä vuonna. Mielenkiinnolla haluan nähdä millaisia asukkaita sinne taloon sitten menee. Sekä sitten näkee siinä että ketkä on suosikit siinä. Tempparit tulee taas huomenna. Katson ne jaksot sitten tuolta ruudusta. Kun tulee hyvä hetki. Salkkarit jäi eilenä aika mielenkiintoiseen kohtaan. Pakko taas tänään katsoa.
Alan kohta maksamaan laskuja. Saa ne hoidettua pois alta.
Sitten alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos taas aamukahvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.