IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tykkään mifusta.Tiistai 23.02.2021 06:58

Tiistai päivä. Selvitty maanataista mikä viikon paskin päivä. Mutta nyt alkaa varmasti taas helpottaa. Eilinen päivä ei mennyt ihan putkeen mutta mä selvisin siitä. Uskon että tänään kaikki on paljon paremmin.
Kävin eilenä kaupassa. Teen tänään ruoaksi mifumakaroonilaatikon. Keksin sen ihan itse. Siihen tulee jauhelihan sijaan mifusuikaleita.
Pakko sanoa että mä tykkään mifusta. Olen nyt vasta alkanut tekemään siitä ruokia. Alkuun ajattelin että en mä varmaan tykkää siitä mifusta mutta kun aloin tekemään siitä ruokia niin tykkäsin. Jos ei jaksa aina syödä jauhelihaa tai kanaa niin tekee mifusta ruokaa. Mifu on myös aika terveellistä. Viime viikolla tein mifujauhiskastikkeen. Tuli todella hyvää. Aijon ylihuomenna tehdä makkarakeiton. Mä rakastan makkarakeittoa. Yksi mun lempi ruoka mitä useasti teen. Nyt on ollut hyvä että olen jaksanut tehdä ruokaa. Ennen mulla ei ollut voimia tehdä. Mutta nyt taas jaksaa ja mä tykkään tehdä ruokaa. Siitä tulee joka kerta hyvää. Nyt mulla on onneksi taas semmoinen kausi että jaksaa. Sekä että elää hetken ja päivän kerrallaan. Elän nyt tässä hetkessä. Ennen kun alan tekemään sitä ruokaa niin menen taas aamulenkille. Mietin pitäisikö käydä kaupassa tänään. Mun pitäisi ostaa lisää hunajaa, teetä ja kahvia. Voisi käydä kun olen tehnyt sen ruoan ja syönyt. En eilenä muistanut silloin ostaa noita kun kävin kaupassa.
Tänä viikonloppuna alkaa se selviytyjät suomi. Pakko katsoa. Nyt tulee taas mielenkiintoista katsottavaa. Pakko katsoa koska siellä on Niko ja Kristian. Mä toivon että Kristian pääsee siellä pitkälle tai että se voittaa sen. Olen nyt ihan innoissani siitä että big brother tulee taas tänä vuonna. Mielenkiinnolla haluan nähdä millaisia asukkaita sinne taloon sitten menee. Sekä sitten näkee siinä että ketkä on suosikit siinä. Tempparit tulee taas huomenna. Katson ne jaksot sitten tuolta ruudusta. Kun tulee hyvä hetki. Salkkarit jäi eilenä aika mielenkiintoiseen kohtaan. Pakko taas tänään katsoa.
Alan kohta maksamaan laskuja. Saa ne hoidettua pois alta.
Sitten alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos taas aamukahvin.

Paljon tekemistä tänään.Maanantai 22.02.2021 06:50

Viikonloppu vietetty ja uusi viikko alkaa. Mukavasti meni viikonloppu.
Nyt on taas voimia aloittaa uusi viikko. Tänään mulla on ohjelmassa: aamulenkit, pyykipesua, kaupassa käynti, menen kaverin luokse kylään ja sitten mennään kaverin kanssa lenkille vielä illalla. Ei ole tulossa tylsää päivää. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin taas. Jaksoin herätä kuudelta kun kello soi. Mä herään joka aamu kuudelta. Olen aamuihminen. Eilenä mä kerkesin nukkua puolentunnin päikkärit. Päikkäreiden jälkeen mä lähdin sitten lenkille. Ulkona oli eilenä kiva ilma. Ihanaa kun ei ollut yhtään kylmä kun olin tuolla lenkillä. Tällä viikolla ei pitäisi varmaan olla kamalan kylmä. Mikä on vaan hyvä.
Toivon että se kevät ja kesä alkaa pikkuhiljaa jo tulla. Tulee enemmän valoa ja lämpöä. Sain katsottua tempparit jaksot. Pakko sanoa että aika mielenkiintoisia pariskuntia meni siihen ohjelmaan. Haluan kovasti nähdä mitä kaikkea siinä ohjelmassa sitten tapahtuu. Vielä tulee monta tempparit jaksoa. Hyvää viihdettä. Salkkarit tulee taas tänään. Mä en enää muista mihin kohtaan salkkarit jäi viimeksi. No tänään se selviää.
Kohta pitää jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Nyt on taas kaikkia lääkkeitä ei tarvitse hakea tällä viikolla. Karpalokapseleita mulla on vielä 120 kappaletta jäljellä. Syön niitä joka päivä. Otan ne aina illalla leponex lääkkeen kanssa. Aamulla mulla menee sitten vaan masennuslääke.
Pitää tänään soittaa parhaalle kaverille ja kysellä miten sillä menee.
Viestiteltiin tuossa viikonloppuna. Sillä meni kivasti viikonloppu.
Mikä on hyvä. Putous jakso oli taas hauska. Sain sen katsottua eilenä. Odotan jo innolla seuraavaa jaksoa. Mä olen niin putous fani.
Mun kaveritkin seuraa putousta. Puhutaan aina välillä siitä.
Mutta nyt alan tekemään kauppalappua. Mitä ruokaa ostan kaupasta tänään. Menen vasta iltapäivällä kauppaan. Ostan kaikki kerralla.
Niin sitten on ruoat tälle viikolle.

Aijon tehdä uusia ruokia ensi viikolla.Sunnuntai 21.02.2021 06:49

Oli eilenä tosi kiva päivä poikaystävän kanssa. Herkuteltiin ja katseltiin leffoja netflixistä. Löydettiin sieltä pari hyvää leffaa. Siinä se iltapäivä meni kivasti. Olin eilenä aamulla tunnin lenkillä ennen kun poikaystävä tuli. Tuli käveltyä muutama kilometri. Oli ihan hyvä lenkki. Tänään taas on paljon lenkkeilyä tiedossa. Aamulenkki ja sitten menen vielä iltapäivällä lenkille. Tänään ei tapahdu mitään ihmeellistä. Olen taas itekseni mutta huomenna taas näkee kavereita. En eilenä katsonut putousta. Innostuin vaan eilenä katsoa loppuillan jersey shorea. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Tänään katson sen eilisen putous jakson. Ai niin ja voice of finland jaksot pitää myös katsoa tänään.
Pakko sanoa että siinä on paljon hyviä laulajia, sekä että ne laulaa hyviä biisejä siinä ohjelmassa. Sen takia mä katson sitä ohjelmaa.
Ensi viikolla tulee taas tempparit. Pakko katsoa mitä iltanuotiolla sitten tapahtuu. Paljon draamaa varmasti. Ensi viikolla mun ei tarvitse hakea mitään lääkkeitä koska kaikkia on tällä hetkellä. Verikokeet mulla on sitten taas 15 päivä maaliskuuta. Vietiin eilenä poikaystävän kanssa lidliin mun kaikki tyhjät tölkit ja pullot niin mä sain niistä 23 euroa.
Aika kivasti rahaa. Niillä ostettiin sitten leffamässyt. Mulle jäi vielä 12 euroa siitä summasta minkä aijon nyt säästää. Pikkasen oli kertynyt mulle niitä pulloja ja tölkkejä. Niitä kertyy mulle aina. Pitää taas alkaa suunnitella mitä ruokaa tekisi ensi viikolla. Suunnitelen tänään ne ruoat.
Niin menen sitten kauppaan huomenna. Jotain uusia ruokia aijon testata. Eli etsimään niitä netistä. Valion sivuilla on paljon erilaisia ruokia. Katson ne ruoat siltä sivuilta. Huomasin että kohta pitää ostaa lisää teetä ja hunajaa. Alkaa kohta loppua. Mä laitan aina hunajaa sen vihreän teen sekaan. Kunnon terveysjuoma. Juon sitä mielummin kun taas kahvia. Olen enemmän tee ihminen.
Aamuisin mä juon aina kahvia. Yhden kupillisen. Se riittää mulle.
Pitää katsoa pesenkö tänään pyykkiä. Pesen jos pesukone on vaan vapaa. Saa taas kaikki pestyä.

Big brother tulee taas tänä vuonna.Lauantai 20.02.2021 06:58

Perjantai päivä meni mukavasti. Kävin aamulenkillä, nukuin päikkärit ja katselin jersey shorea ja muita sarjoja. Siinä se päivä sitten meni.
Tänään vietän päivää poikaystävän kanssa. Katsellaan leffoja päivä. Netflixiiin on tullut pari uutta elokuvaa mitkä me sitten katsomme.
Ostamme vähän leffamässyä. Eli sipsiä ja dippiä. Käydään subwayssa hakemassa sitten nuo subit. Mukavan rento päivä tänään tiedossa.
Olo on ollut edelleen hyvä. Ei ole enää ahdistanut tai ollut masennusta.
Mikä on hyvä juttu. Nautin taas tästä hyvästä olosta mikä mulla nyt on.
Hyvin olen nukkunut kaikki yöt. Tänään mä heräsin jo kuuden jälkeen.
Kahvit on juotu. Kerkiän käydä aamulenkillä ennen kun poikaystävä tulee. Sitten sen lenkin jälkeen kyllä maistuu subileipä. En ole vielä päättänyt että minkä subileivän mä otan koska kaikki ne leivät ovat hyviä. En ole nyt muutamaan viikkoon käynyt subwayssa. Kiva taas käydä siellä. Se on ihan tuossa lähellä. En asu kaukana siitä paikasta.
Kävelymatkan päässä. Huomenna mulla ei ole mihinkään kiire. Ajattelin huomenna lenkkeillä ja katsella taas jersey shorea. Kolmas kausi menossa. Vielä on monta kautta jäljellä sitä ohjelmaa. Luin hyviä uutisia. Big brother tulee taas tänä syksynä! Jee! Vitsit mä odotan sitä. Se on vaan niin paras! Pitää kertoa siitä parhaalle kaverille koska sekin on bb fani. Luulen että sekin tietää tästä jo. Mutta kerron sille silti.
Mielenkiinnolla mä odotan milllaisia asukkaita sinne taloon sitten menee.
Joel oli viimeksi ihan paras asukas ja että se voitti.
Salkkareissa taas tapahtuu. Elina näkee harhoja Talesta. Jännäksi menee. Mielenkiinnolla odotan mitä sitten tapahtuu.
En tosiaan enää katso sitä Home and away sarjaa. Yritin katsoa mutta ei se mun mielestä ollut kamalan hyvä.
Tänään tulee taas putous. Se pitää katsoa. Näkee taas kuka hahmoista tippuu. Saa samalla kunnon naurut kun sitä katsoo.
Toivon että putous jatkuu tulevaisuudessa.
Niin hyvää viihdettä! Monta hyvää kautta on tullut siitä. Paljon hauskoja hahmoja.

Selviytyjät suomi alkaa kohta. :)Perjantai 19.02.2021 07:24

Viikonloppu taas alkaa. Nopeasti tää viikko on kyllä mennyt. Muutenkin helmikuu on mennyt aika äkkiä. Mutta ihanaa kun kevät alkaa lähestyä ja kesä. Tulee enemmän valoa ja lämpöä. Olo on hyvä tällä hetkellä.
Nukuin hyvin viime yönä. Tänään mä taas heräsin kuuden jälkeen ja aamukahvit on taas juotu. Olen tämän päivän itseni kanssa. En näe kavereita tänään. Huomenna sitten poikaystävä tulee käymään. Vietetään kiva lauantai päivä. Kävin eilenä lidlissä. Ostin vähän limua viikonlopuksi. Löysin ruutusta taas katsottavaa. Aloin katsomaan Geordie shorea. Se on samanlainen kuin se jersey shore. Sitä on tullut 21 kautta. Olen ekalla kaudella siinä. Ei ainakaan katsominen lopu ihan heti kesken. On taas jotain katsottavaa millä saa ajan hyvin kulumaan.
En ole vieläkään kerennyt katsoa temppareita. Tänään mä koitan saada ne katsottua. Molemmat jaksot mitkä ovat tulleet. Katsoin eilenä uuden poliisit jakson. Se on hyvä ohjelma. Olen melkein kaikki sen kaudet katsonut. Yhdessä vaiheessa me katsottiin sitä parhaan kaverin kanssa.
Odotan että alkaa se selviytyjät suomi. Pakko katsoa koska siellä on bb:stä se Kristian. Joka voitti big brotherin. On sitten taas lisää katsottavaa. Saa sitten nähdä kuka voittaa sen selviytyjät.
Tottakai mä toivon että Kristian voittaa. Sekä mä myös toivon että se ei ihan heti tipu sieltä. Tänään aijon taas tottakai lenkkeillä. Menen aamulenkille ellei ole kamalan kylmä. Sekä vielä illalla lenkille. Olin eilenä illalla lenkillä. Kiva ilma oli ulkona. Noin 12 astetta pakkasta.
Ei tuntunut kamalan kylmältä. Saa nyt nähdä tuleeko vielä kovat pakkaset. Se voi olla mahdollista. Mä vaan toivon että pikkuhiljaa ilmat alkaa lämmetä ja että aurinko tulee esiin.
Sekä että ei tarvitse enää pitää toppahousuja. Aijon ehkä mennä viikonloppuna käymään tokmannilla. Aijon vähän katsella uusia kynsilakkoja. Nyt kun se mun lempi kynsilakkamerkki oli tullut myyntiin. Vaikea vaan päättää mitä kynsilakka värejä haluaa ostaa.
Koska kaikki ovat kivan värisiä. Jos siellä on pinkinvärinen kynsilakka niin ostan heti sen.
Torstai. Viikonloppu taas lähestyy. Nopeasti nää viikot vaan menee.
Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä paitsi että pitää siivota. Olen saanut osan jo siivottua. Tänään pitää vaan imuroida, mopata ja siivota vessa. Sekä pestä pyykit. Eilenä alkoi temptation island suomi. Katson sen eilisen jakson tänään sitten kun tulee hyvä hetki. Katson sen tuolta ruudusta. Tänään tulee toinen jakso. Mä haluan kovasti nähdä millaisia pariskuntia sinne menee. Sekä nähdä kun siinä taas tapahtuu ja on paljon draamaa. Paras kaverikin seuraa sitä. Voimme aina puhua temppareista että mitä kaikkea siinä tapahtuu. Se on yksi mun lempi ohjelmista. Olen nähnyt melkein kaikki kaudet mutta ekoja kausia en ole nähnyt. Joo en aijo jatkaa home and away sarjan katsomista. Ei se ollutkaan niin hyvä kun luulin. Kerkesin katsoa sitä 6 jaksoa ja totesin että joo ei. Se sarja vaan jotenkin tuntui tylsältä. Odotin että se olisi ollut hyvä. No onneksi salkkarit sarja on paljon parempi. Siinä kyllä tapahtuu vaikka mitä. Sekä on paljon mielenkiintoisempi. Aijon viikonloppuna jatkaa jersey shoren katsomista. Mulla on vielä monta kautta sitä ohjelmaa. Ei katsominen heti lopu kesken. Ajattelin pitää katsomismaratoonin. Eli katsoa monta jaksoa putkeen. Mulla on viikonloppuna aikaa hyvin katsoa sitä koska en ole menossa mihinkään.
Tänään taas aijon lenkkeillä. Sekä ajattelin varmaan käydä lidlissä.
Aika rento päivä tänään. Ihanaa kun ei ole mikään kiire.
Olo on ollut nyt aika hyvä. Ei ole ahdistanut enää. Mikä on hyvä juttu. Olen taas oma itseni. Nyt en ole syönyt rauhoittavia.
Mikä on vaan hyvä. Pärjää taas hyvin ilman niitä. Uskon etten joudu taas syömään niitä vähään aikaan. Sekä se on vaan hyvä että niitä on. Se lääke onneksi rauhoittaa heti kun sen ottaa.
Voin sanoa että se on aika vahva lääke vaikka se on vaan 5mg.
Se alkaa vaikuttamaan heti alle viidessä minuutissa.
Sekä sen vaikutus kestää useamman tunnin. Syön myös rauhoittavia silloin jos en saa vaikka unta. Se lääke auttaa myös siihen.
Niin saa nukuttua. Myös onneksi nuo iltalääkkeet rauhoittaa illalla niin saa niilläkin sitten nukuttua yön hyvin.
Eilinen päivä tuntui aika rankalta mutta mä selvisin. Mua vaan ahdisti koko päivän. Jouduin illalla ottamaan sen rauhoittavan että saisin nukuttua. Onneksi mä otin se niin sain nukuttua yöllä. Nyt mulla on paljon parempi olo ja fiilis. Uskon että tästä tulee taas paljon parempi päivä. Välillä noita olotiloja tulee mutta niistä sitten aina selviää. Ahdistus kuuluu mun elämään ja se tulee aina välillä. Hyväksyn sen.
Se kuuluu tähän mun sairauteen. Viikonloppu suunnitelmat muuttuivat.
Poikaystävä tulee käymään mun luona viikonloppuna. Pitkästä aikaan.
Suunniteltiin että käydään subwayssa ja ostetaan jotain leffamässyä ja katsellaan leffoja netflixistä. Sinne oli tullut pari hyvää leffaa mitkä me sitten katsotaan. Tulee kiva lauantai päivä. Odotan innolla sitä päivää.
Pitäisi jaksaa taas siivota ja pestä pyykkiä. Teen taas silleen että siivoan osan jo tänään niin huomenna ei ole sitten niin kauheasti siivottavaa. Mulla on hyvin aikaa siivoilla tänään. Laitan taas jotain hyvää musiikkia taustalle soimaan ja siivoan. Nyt on taas käyty verikokeissa. Pääsin sinne ajoissa. Nyt ei taas kuukauteen tarvitse mennä. Saa nyt taas haettua leponex lääkettä. Ei tarvitse ihan heti hakea koska mulla on vielä leponexia. Aijon taas mennä illalla lenkille.
Tulee hyvää liikuntaa taas tälle päivälle. Kuntosalille ei vieläkään pääse.
No onneksi voi lenkkeillä niin on jotain liikuntaa. Lenkkeily on yksi mun lempi harrastus. Mä voisin vaan kävellä ihan koko ajan. Pakko sanoa että kunto on vaan noussut kun on kävellyt.
Sekä paino on myös tippunut. Mikä on aika kiva. Kannattaa vaan lenkkeillä. Mutta innolla odotan sitä että pääsee taas salille.
Sitten on varmasti paljon innostusta kun sinne pääsee.
Ollaan kaverin kanssa menty yhdessä sinne.
Kivempi olla siellä kaverin kanssa kun taas yksin. Joudun viikonloppuna katsomaan yksin tuon putouksen koska kaveri lähtee reissuun viikonlopuksi. Tulee varmasti taas hyvä putous jakso niin voi vaan sitten nauraa.

Teen tänään jauhelihakeiton. :)Tiistai 16.02.2021 07:10

Tiistai aamu. En meinannut jaksaa nousta ylös. Mutta nyt olen taas ihan hereillä. Kiitos jälleen aamukahvin. Tänään on ohjelmassa ruoan laittoa, pitää mennä verikokeisiin, sekä lenkki. Niin ja näen kaveria vielä tuossa illalla. Eli ihan mukava päivä tänään tulossa. On jonkin verran ohjelmaa. Ei tule tylsää. Olo on ollut pikkasen väsynyt mutta kyllä se siitä. Ehkä tänään olen paljon pirteämpi mitä eilen. Sekä uskon että tämä päivä on parempi kun taas eilinen. Tosiaan verikokeisiin pitää taas mennä. Joudun kerran kuussa käymään leponex lääkkeen takia. Sitten sitä lääkettä taas saa kun on käynyt verikokeissa. Ne on todella tarkkoja siitä. Jos ei ole käynyt verikokeissa niin sitä lääkettä ei sitten saa. Mulla menee leponexia iltaisin 200mg. Mikä on sopiva annos mulle.
Illalla se lääke rauhoittaa ja saa nukuttua yöllä. Se on samalla vähän semmoinen unilääke. Mikä on vaan hyvä niin saa sitten hyvin nukuttua.
Sekä hyvä on myös se että se rauhoittaa. Vähän samalla tavalla kun rauhoittava pilleri. Mä syön tosiaan leponexia, masennuslääkettä ja medipam rauhoittavaa. Ne on mun lääkkeet elämässä. Pakko sanoa että on hyvä lääkitys päällä. Lääkkeistä on mulle iso apu koska niiden avulla pystyn elämään tätä mun elämää ja nuo lääkkeet auttavat tuohon mun skitsofrenia sairauteen. Sekä masennukseen.
Mutta nyt on taas hyvä kausi. Ettei ole ollut onneksi harhoja. Mutta ne kyllä sitten iskee jossain vaiheessa. Ne iskevät heti silloin jos olen todella ahdistunut tai väsynyt. Eilenä mä tein ruoaksi mifujauhiskastiketta. Sen kanssa pastaa. Laitoin loput siitä ruoasta pakkaseen. Tänään teen jauhelihakeiton. Siinä on mun ruoka tälle päivälle. Mä koitan aina kerran viikossa tehdä jonkun keiton.
Tykkään keitoista. Laittaa vaan kaikki kattilaan ja keittää.
Siinä ei mene kauaa. Hyvin kerkiän syödä ennen verikokeita.
Jaksaa sitten kävellä sinne terveyskeskuskeen.
Siinä tulee samalla hyvä lenkki. Hyötyliikuntaa. Nyt alan taas kuunnella jotain musiikkia. Siitä on tullut mulle tapa että kuuntelen joka aamu jotain musiikkia. Päivä lähtee silläkin hyvin käyntiin.

Kaverin kanssa illalla lenkille.Maanantai 15.02.2021 06:48

Uusi viikko taas alkaa. Pakko sanoa että nopeasti meni taas viikonloppu. Toivon että tästä tulee hyvä viikko. Luulen että tuskin masentaa tai ahdistaa tällä viikolla. Menee vaan hetki ja päivä kerrallaan. Niin kyllä se siitä. Pitää kohta jakaa viikonlääkkeet dosettiin.
Kaikkia lääkkeitä on tällä hetkellä niin ei tarvitse ihan heti hakea.
Alan kohta suunnitella mitä ruokaa teen tällä viikolla. Kauppaan olen menossa tänään. Heti kun olen saanut blogin kirjoitettua niin alan suunnitella ruokia. Sekä tehdä kauppalappu mitä tarvitsee.
Heräsin taas kuudelta tänään. Olen aamuvirkku. Herään aina arki päivisin kuudelta. Tykkään näistä aamuista sen takia koska kun heräät niin sulla ei ole mihinkään kiire. Voit rauhassa keittää aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Niillä mun aamu lähtee aina hyvin käyntiin.
Tänään taas aijon lenkkeillä. Menen aamulenkille ja sitten vielä kaverin kanssa illalla lenkille. Mä ja kaveri mennään aina maanantaisin yhdessä lenkille. Siitä on tullut meille tapa. Jutellaan niitä näitä kun lenkkeillään.
Tulee varmasti mukava lenkki. Pitää tänään taas katsoa eilinen voice of finland jakso. Salkkarit tulee taas. Saa nähdä mitä siinä tänään tapahtuu. Odotan jo innolla salkkareita. Kunnon draamaa.
Olen menossa varmaan taas tänä viikon viikonloppuna poikaystävän luokse. Pakko sanoa että on ollut ikävä. Ollaan soiteltu toisilemme viikon aikana. Onneksi voi soitella. Mä en varmaan aijo juoda tänä viikonloppuna. Ajattelin nyt taas pitää taukoa juomisesta mikä vaan tekee ihan hyvää. Mua ei edes huvita juoda. Mutta voi sekin olla että mieli muuttuu viikon aikana. Katsotaan. En nyt aijo miettiä sitä asiaa.
Keskityn nyt tähän päivään ja hetkeen.
Koitan taas liikkua paljon tällä viikolla. Aina kun tulee hyvä hetki.
Niin lähden lenkille. Lievittää hyvin ahdistusta.
Sekä masennusta. Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä niin pystyy jotenkin elää tätä mun elämää. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Ai niin pyykkiä pitää pestä tänään koska on pyykkipäivä. Alan heti pesemään aamulenkin jälkeen.
Saa nekin hoidettua pois alta.

Lempi kynsilakkamerkki tullut tokmannille.Sunnuntai 14.02.2021 07:16

Huomenna alkaa uusi viikko. Viikonloppu on mennyt taas nopeasti.
Jaksoin herätä taas tuossa hetki sitten. Aamukahvit on juotu taas.
Olen nyt viikonloppuna katsonut jersey shore sarjaa. Tänään taas jatkuu sen katsominen. Mulla ei ole mihinkään tänään kiire. Aika rento päivä. Nukuin eilenä päikkärit. Oli mukavaa nukkua. Nukuin parisen tuntia. Kävin siellä tokmannilla. Sinne oli tullut uusia david urheiluvaatteita. Ai että mä olisin halunnut ostaa mutta en ostanut.
Katsoo jos sitten kesällä ostaa niitä. Ostin kaverille suklaata. Annan sen tänään sille. Sitten jossain vaiheessa. Kun tulee hyvä hetki.
Nyt ei tarvitse hakea lääkkeitä. Kaikkia on taas. On leponexit ja masennuslääkkeet. Verikokeet ovat sitten ylihuomenna. Päivällä on aika. Tänään on taas aamulenkit ja iltapäivällä myös lenkille. Aijon tänään liikkua paljon mikä vaan tekee hyvää. tokmannille oli tullut myyntiin wild mild merkkistä kynsilakkaa. Se on mun lempi kynsilakkamerkki. Maksoi alle 4 euroa kappale. Pakko ostaa niitä sitten jossain vaiheessa. Oli paljon kivoja eri värejä. Se on hyvä kynsilakka koska se kestää kynsissä. Koitan taas tänään katsoa tuon voice of finland jakson mikä tuli viime perjantaina. On taas aikaa tänään katsoa se.
Huomenna tulee taas salkkarit. Saa nähdä mitä kaikkea jännää siinä sitten tapahtuu ensi viikolla. Aijon jossain kohtaa taas katsoa sitä Home and away sarjaa. Maskit pitää tänään keittää kattilassa niin saa ne käyttöön. Mulla on valkoisia kangasmaskeja ja mustia.
Tykkään enemmän mustasta kun taas valkoisesta. Pitää sitten ostaa niitä lisää jossain vaiheessa taas niin sitten niitä on.
Mä käytän aina maskia kun menen kaupoille tai apteekkiin.
Nyt siihen maskiin on tottunut kun sen laittaa kasvoille.
Alkuun se tuntui vähän oudolta. Huomenna olen menossa taas kauppaan. En ole vielä suunnitellut että mitä mä syön. No tänään on hyvin aikaa suunnitella. Saa kauppalapun tehtyä.
Kohta otan aamulääkkeet ettei unohdu. Huomenna sitten taas jaan viikonlääkkeet dosettiin.