IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

aurinkoinen tiistai.Tiistai 28.07.2015 08:15

uusi päivä alkaa jälleen. kahvin voimalla. join äsken kahvia. olen nyt hereillä. aamu lähtenyt hyvin käyntiin :)
eilenä mulla oli tosi jännittynyt ja hermostunut olo. oli koko ajan semmoinen tunne että psykoottinen kohtaus tulee. juttelin ohjaajan kanssa eilenä iltapalan jälkeen ja sain rauhottavan varmuuden vuoksi. en onneksi tarvinnut sitä. luotin että ilta lääkkeet pisti väsyttämään. ja se auttoi. aijon palauttaa tuon rauhottavan takaisin kun menen aamu palalle. saa nähdä millainen päivä on sitten tänään. jännitän että tuleeko mulle se huono olo. toivottavasti ei. mä olen jännittänyt liikaa niin silloin mulle tulee se olo että kohatus meinaa tulla.
mutta jos se tulee niin tulee. onneksi on ohjaajat ja rauhottava.
eikä mua onneksi pelota se tilanne koska se on mulle aika tuttu. yleensä jos mulle tulee se kohtaus, istun paikallani, otan rauhottavan ja odotan että se alkaa vaikuttamaan. se vaikuttaa aika nopeasti mikä on vaan hyvä. ja sitten rentoudun. loppu päivä tai ilta olen sitten hieman lääke tokkurassa. se rauhottava on tosi vahva lääke. mutta auttaa onneksi. saa nähdä joudunko ottamaan sen tänään. toivon että tänään olisi hyvä päivä. kävin eilenä taas lenkillä. se teki ihan hyvää.
tänään on taas liikunta tunti iltapäivällä. mennään kavereiden kanssa lenkille. toinen vaihto ehto olisi pesäpallo. sitä en halua pelata. jaksoin eilenä pestä pyykkiä. nyt ei tarvi taas pestä vähään aikaan. katsoin eilenä taas tabletilla moderni perhe sarjaa muutaman jakson. ja katsoin eilenä myös pornoa ajan kuluksi.
katson varmaan taas tänään tässä aamulla.
kaupassa pitää käydä tänään. ajattelin mennä tuossa lounaan jälkeen. samalla ajattelin käydä seppälässä. varmaan ostan uudet rintaliivit. jos löytyy hyvät sieltä. tulee vähän tekemistä.
ja hieman shoppailua taas. tilillä on vielä kivasti rahaa niin pystyn ostamaan uudet rintaliivit. tekee mieli ostaa. sain eilenä pestyä kaikki mun rintaliivit. nyt on taas puhtaita. ei tarvi vähään aikaan pestä. ulkona on aika kiva ilma. ei sada vettä ainakaan. kiva kävellä sitten kylille. tänään varmaan aijon taas tabletilla katsoa jotain.
ehkä moderni perhe sarjaa taas. tai kolme miestä ja tyttö.
eilenä katsoin tabletilla yhtä leffaa mutta se oli aika tylsä. en jaksanut katsoa loppuun. animea pitäisi myös katsoa. tällä viikolla tulee taas uudet jaksot noista uusista anime jaksoista. pitää katsoa kun kerkeää. on sitten taas katsottavaa.
ruoka maistuu mulle taas. mikä on vaan hyvä. koitan syödä taas hyvin että jaksan. vatsa täyteen.
eilenä oli ihan hyvää ruokaa. saa nähdä mitä on tänään ruokana.
ai niin mun pitää käydä kirjastossa. pitää palauttaa noi cd levyt mitkä lainasin ja ne on nyt myöhässä. palautan tänään.
samalla kun menen kauppaan ja seppälään.
kaveri tulee taas tänään katsomaan lemmen viemää. se oli eilenäkin mun luona katsomassa. se sarja on mennyt nyt jännäksi.
pitää katsoa. kohta vaihtuu taas kuu. ja tulee taas rahaa ensi viikolla. jippii. pääsee maksamaan laskuja ja jää hiukan shoppailu rahaa onneksi. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä pistän päälle tänään. ajattelin laittaa noi mun vaaleat farkut varmaan, topin ja farkku takin. hiukset voisi laittaa poni hännälle. kivat korvikset voisi laittaa..on sitten nätti kun menee kylille. tunnen itseni kauniiksi.
tykkään mun vartalosta. se on juuri sopiva. en ole onneksi mikään lauta. paino on myös kohillaan. meillä on varmaan punnitus taas kohta. uskon että painan nyt sen 53 kiloa ainakin. ja vähän yli.
koitan käydä joka päivä aina lenkillä. huomenna taas ja tänään kun on liikunta tunti. otan vesi pullon mukaan. se oli mulla eilenäkin.
huomenna on taas paja. saa nähdä mitä tehdään. toivottavasti jotain kivaa. olisi kiva mennä taas jonnekkin. viimeksi oltiin kärkkäisellä. oli ihan mukavaa.
kohta pitää taas juoda teetä. eilenä mä join ainakin kolme kupillista teetä eilenä ja yhden kahvin. tänään tulee taas joutua varmaan aika paljon teetä. se on vaan mun mielestä hyvää. en laita ollenkaan maitoa tai sokeria. menee ihan raakana. ei ole kaloreita ollenkaan.
kahvinkin juon mustana. se on musta paremman makuista kun ei laita mitään maitoa. mulla on taas tiski vuori. pitää kohta tiskata. ja siivota vähän keittiötä. sänkykin pitää pedata.
teen sen kohta. aamupala on taas puolen tunnin päästä. syön ruisleipää. eilenä kun jaettiin lääkkeet niin mun ei tarvi vielä hakea onneksi mitään. ensi viikolla pitää varmaan hakea.
lääkkeet riittää sinne asti ainakin. leponexia pitää hakea ensi viikolla lisää. tuntuu oudolta kun tänä vuonna ei tule big brotheria. olisi ollut hyvä jos se olisi taas alkanut. ehkä sitten ensi vuonna. jatkuisi sitten taas. se on vaan niin hyvä ohjelma. katsottiin sitä aina parhaan kaverin kanssa. ollaan molemmat bb faneja. viime kausi oli tosi hyvä. piti aina joka päivä lukea netistä uusimmat uutiset mitä on tapahtunut jne. onneksi salkkarit alkaa taas syksyllä. ja uusi päivä. tulee edes jotain ohjelmaa syksyllä. ai niin ja vain elämää uusi kausi alkaa. pitää todellakin katsoa. hyvä ohjelma.
siellä on nyt Maija Vilkkumaa ja Anssi Kela ainakin.
katsoin eilenä vähän noita vanhoja salkkari jaksoja. niitä on kiva atsoa kun kaikki näyttää niin nuorilta siinä. katson niitä samalla kun skypetän poikaystävän kanssa. sivu silmällä katson.
onneksi puoli kahdeksalta tulee toi emmerdale. tulee edes jotain ohjelmaa silloin siihen aikaan. ja uusi päivä sarjan vanhat jaksot. niitä on hauska katsoa. eilenä naurettiin parhaan kaverin kanssa kun oli huvittava jakso. tänään taas katsotaan.

mukava viikonloppu ja mukavat häät :)Maanantai 27.07.2015 07:15

viikonlopusta selvitty. häät olivat mukavat. ne pidettiin lahden mylly saaressa. vihittiin rannalla. oltiin siellä häissä muutama tunti. oli hyvät ruoat ja kakku. sekä ohjelmaa mitä siellä oli.
ne häät alkoi siinä kahden aikaan. ja oltiin häissä jotain seitsemään asti. en juonut yhtään alkoholia. vettä vaan join.
onneksi oli mukava ilma lauantaina. kaverit laittoi viestiä ja soitti mulle
illalla ja lähetti terveisiä. ne oli siellä pippaloissa.
syksyllä on sitten taas noi pippalot. juhlitaan parin kaverin synttäreitä. niitä odotellessa :) silloin on pakko päästä juhlimaan.
menin lauantai iltana nukkumaan jo kahdeksan jälkeen. pikkaisen väsytti. ja nukuin pitkään sunnuntaina. poikaystävä kävi meillä porukoilla kylässä. keitin teetä meille ja syötiin pullaa. ihan kiva kun se kävi. oli jo vähän ikävä. poikaystävä on varmaan lähdössä tänä viikonloppuna taas reissuun niin me ei varmaan nähdä sitten viikonloppuna. mutta. tuleehan noita viikonloppuja ja on ihanaa nähdä taas toista pitkän ajan jälkeen <3 onneksi on puhelin ja skype.
pystyy soittelemaan joka päivä. halsin herätä tänään vähän aikaisemmin. join äsken ison kupin kahvia. teki hyvää. en juonut lomilla kun yhden kupin kahvia. aina kun olen lomilla niin olen tosi huono kahvia juomaan. teetä juon enemmän lomilla.
tulin eilenä takasin tänne eilen iltana. kerkesin käydä suihkussa ennen iltapalaa. ja menin eilen illalla parhaan kaverin luokse. juteltiin miten viikonloppu meni. paras kaveri oli pikkaisen väsynyt juhlimisesta. mutta oli vielä hengissä. näen tänään toista kaveria. saa nähdä onko sekin vähän väsynyt. tänään on ompelu ryhmä niin nähdään ja sitten vielä illalla jos se tulee taas mun luokse katsomaan lemmen viemää. tänään pitää käydä kaupassa ja lenkillä.
toivottavasti illalla ei sada. lainaan taas kaverin sateenvarjoa taas. pakko päästä tänään lenkille. satoi tai paistoi.
ei se haittaa jos vähän sataa. en kastu pahemmin.
muuten mulla on ihan hyvä olo tällä hetkellä. ja ruoka varmasti maistuu. syön taas hyvin niin jaksan. siellä häissä en syönyt paljoa ruokaa. ei maistunut oikeen. mutta eilenä maistui taas ruoka.
uusi viikko alkaa jälleen. toivottavasti on mukava viikko.
eikä ole huonoja päiviä. koitan käydä joka päivä lenkillä taas. tuli herkuteltua viikonloppuna taas. söin suklaalevyn ja pari suklaa patukkaa. sitten ne hää ruoat. lenkki tekee varmasti hyvää taas.
odotan että kuntosalikin aukeaisi. ensi kuussa taas avautuu.
eilenä katsoin taas tabletilta moderni perhe sarjaa ja kolme miestä ja tyttö sarjaa. ne on ihan hauskoja. varmaan katson taas tänään niitä. eilenä katsoin muutaman tunnin taas kun en keksinyt muutakaan. en jaksanut tulla koneelle.
nyt olen taas koneella. en ollut kahteen päivään koneella. nyt jaksaa kirjoittaa taas tätä blogia. viikonloppuna en jaksanut kirjoittaa. eikä muutenkaan huvittanut olla koneella. nyt olen varmaan ainakin tämän aamun koneella. en ihmettele yhtään.
tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. saa nähdä pitääkö tällä viikolla hakea lisää lääkkeitä. voi olla että täytyy. mutta. sen näkee sitten. pesen varmaan tänä aamuna pyykkiä. jos kone on vapaa. yleensä pesen tiistaisin mutta voisi tänä aamuna pestä. kun olen syönyt aamupalan. mulla on kiva pyykki vuori.
kun pesee nyt niin ei tarvi taas viikkoon pestä. onneksi omistan paljon vaatteita. kohta on elokuu. tää kuukausi on mennyt ainakin mun mielestä nopeasti. kohta alkaa noi muut ryhmät syksyllä.
sähly alkaa taas ja naisten ryhmä.
ei enää kauaa niin salkkarit alkaa taas. ja uusi päivä.
tulee taas ohjelmaa telkasta syksyllä.
mulla on verokokeet viikon päästä. maanantai aamuna.
ja sydän filmi. ihan hyvä että ne on heti alku viikosta. saa ne pois alta. ja psykologi on myös ensi kuussa taas. näkee sen uuden psykologin. hyvin se varmaan tapaamine menee. koitan olla positiivinen. katselin taas yksi päivä eros.fi sivuilta noita seksiasuja taas. siellä olisi pari mitä haluaisin mutta maksaa jotain 50 euroa asu. voisi ensi kuussa vaikka ostaa sitten. kun rahaa tulee taas.
innostun taas vähän shoppailemaan. ostan nyt vaan yhden asun ensi kuussa. en enempää. ettei vaan kaikki rahat mene noihin asuihin. mulla on jo aika kiva kokoelma niitä. omistan nyt 4 seksiasua. ja lisää pitää ostaa. ne asut roikkuu henkareissa ettei ne mene ryppyyn. ensi kerralla voisi käyttää taas tuota ekaa asua minkä ostin silloin. se on vähän kireä. se on s koko. olisi pitänyt ostaa se m koko niin ei olisi kamalan kireä. mutta menee kyllä mun päälle. pitää juoda taas teetä jossain vaiheessa aamulla. varmaan sitten kun on jakanut noi lääkkeet. vielä mun ei tee mieli kun join äsken kahvia. hyvin lähtenyt kyllä tää aamu käyntiin.
ja varmasti on tulossa ihan mukava päivä. pääsee lenkille taas :)
aijon ottaa vesipullon taas mukaan. kävelen ripeää vauhtia sen puoli tuntia ainakin. sitten suihkuun sen jälkeen, keittää teetä ja katsoa lemmen viemää. sitten lemmen viemän jälkeen skypetystä poikaystävän kanssa, ja parhaan kaverin luokse vielä illalla.
teen taas tänään ompelu ryhmässä sitä kaulahuivia. ei ole vielä pitkään aikaan valmis vielä. teen sitä ihan rauhassa. ei ole mikään kiire. kohta voisi kuunnella taas musaa. tekee mieli kuunnella koska viikonloppuna en kuunnellut ollenkaan musaa.
tulee hyvä fiilis kun kuuntelee taas. pitäisi ostaa tokmannilta noi kuulokkeet tuohon puhelimeen niin silläkin voisi sitten taas kuunnella musaa. ostan ne kuulokkeet jossain vaiheessa. maksaa jotain vähän yli kymmenen euroa. ei ole onneksi kamalan kalliit.
katsoo vaikka jos ensi kuussa ostaisi ne.

tänään lomille ja huomenna häihin :)Perjantai 24.07.2015 08:17

se olisi taas perjantai :) lähden taas lomille. porukoiden luokse. isä hakee mut iltapäivällä. käydään samalla kaupassa ja haetaan äiti sitten töistä. huomenna on sitten ne häät. ne on lahdessa. en muista mitä aikaa ne alkaa. mutta ihan kiva mennä. aijon laittaa päälle sinne sen punaisen mekon minkä ostin silloin kun oltiin siskon kanssa helsingissä.
sukkahousut,mustat kengät ja sitten semmoinen musta korsetti takki.
ihan hyvät vaatteet sinne häihin. pitää myös meikata.
kaverit lähtee sitten huomenna iltana sinne kaverin pippaloihin. sanoin kavereille että pitää hauskaa munkin puolesta.
näen taas parasta kaveria taas sunnuntaina. luvattiin tekstailla viikonloppuna. en aijo juoda yhtään alkoholia. pysyn ihan limsa linjalla.
juon varmaan sitten taas kun menen poikaystävän luokse. me ei nyt nähdä tänä viikonloppuna. näemme sitten taas viikon päästä.
ikävä on kova. mutta kyllä me näemme.
eilenä kävin kaupassa. ostin kahvia ja teetä. sekä suklaata. aijon tänään syödä suklaata. samalla kun katson lemmen viemää.
ajattelin tänään illalla syödä kana hampurilaisen. pitää ostaa tänään kaupasta. tekee mieli. aijon ottaa mun kannettavan mukaan ja tabletin.
pystyy sitten tänään illalla skypettää poikasytävän kanssa.
saa nähdä kauan ollaan siellä häissä huomenna. varmaan muutama tunti. pitää kohta vähän pakata. ja siivota vähän tätä kämppää. pitää tiskata taas. en ole jaksanut pestä pyykkiä. pesen ensi viikolla. onneksi mulla on kaappi täynnä vaatteita. ei heti lopu kesken. ei vaan ole huvittanut pestä pyykkiä. kerkeää hyvin ensi viikolla. kävin eilenä taas lenkillä päivällisen jälkeen. kerkesin hyvin käymään ennen kun alkoi satamaan. kävin sitten suihkussa ja menin kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. oli aika huvittava jakso taas. tänään pitää taas katsoa. sain eilenä maksettua loput laskut. tilille jäi vielä rahaa. ihan kivasti.
animea pitäisi taas katsoa. vaikka tuossa viikonloppuna. kun kerkeää. ja pitää taas katsoa tabletilla tuota weeds sarjaa. sekin on aika hyvä. eka kausi menossa. ai niin pitää laittaa toi tabletti lataukseen. laitan sen kohta. akku on melkein lopussa.
laitan sen kun olen kirjoittanut tämän.
muuten on aika hyvä olo ja fiilis. kiva lähteä lomille taas.
ruoka on maistunut ja olen syönyt hyvin. ihanaa kun on taas viikonloppu niin voi taas herkutella. olen odottanut koko viikon että saa syödä taas suklaata. se on ihan hyvä että viikolla en herkuttele, mutta viikonloppuisin. sitten voi syödä niin paljon kun jaksaa.
voisi ostaa limua tänään kaupasta. sauna juoma. jos me saunotaan viikonloppuna. luulen että ensi viikolla meillä on taas toi veren paine mittaus ja punnitus. saa nähdä mihin suuntaan paino on mennyt. toivottavasti on pysynyt samana.
ai niin pitää muistaa pakata mukaan toi hiusten hoito aine. viimeksi kun olin porukoilla niin olin unohtanut ottaa sen mukaan. nyt pitää muistaa ottaa se mukaan niin hiukset ei mene helposti takkuun.
ja meikit pitää ottaa mukaan.
hirveästi kaikkea mitä pitää ottaa nyt tänä viikonloppuna mukaan.
aamupala on taas kohta puolen tunnin päästä. pitää ottaa aamulääkkeet. varmaan ensi viikolla pitää käydä taas apteekissa.
leponexit varmaan alkaa loppumaan.
nyt on taas onneksi kahvia. ostin kulta katriinaa. maksoi vaan alle kolme euroa paketti. saa nyt taas aamukahvit.
join taas kahvia tuossa hetki sitten. aijon kohta juoda taas teetä.
ajattelin että pitäisi käydä lahdessa tässä lähi aikoina. haluaisin käydä suomalaisessa kirja kaupassa. ostamassa noita aikuisten väritys kirjoja. mun paras kaveri värittää niitä ja se näytti mulle yhden väritys kirjan minkä se oli saanut siskolta.
mäkin haluan alkaa myös värittää. pitää samalla ostaa jotkut värikynät tai tussit. ne väritys kirjat ei ollut edes kamalan kalliita mitä katsoin netistä eilenä. muistan kun olin pieni niin väritin tosi paljon. voisi nyt alkaa taas värittää. se on ihan mukavaa puuhaa.
mä tykkään ainakin. pitää katsoa kun menee seuraavan kerran lahteen. pitäisi muutenkin käydä tuolla sokoksessa. aijon katsoa jos löydän vaikka sieltä jonkun kivan laukun. jonkun kalliin varmaan.
tykkään ostella kalliita laukkuja. olen jäänyt koukkuun niihin. niitä pitää välillä ostaa. laukkuja ei ole koskaan liikaa. ja poikaystävä on sanonut mulle varmaan sata kertaa etten tarvitse uutta laukkua. mutta mä tarviin. mä haluaisin semmoisen pinkin laukun. mulla on yksi pinkki laukku mitä en ole kamalsti käyttänyt. se on jossain tuolla mun kaapissa. pitäisi sitäkin käyttää joskus. kun vaan musitaa.
sitten pitäisi katsoa noita uusia korviksia sokoksesta. jos sieltä löytyisi taas parit kivat. niiden pitää olla hopeaa. tykkään enemmän hopeasta kun taas kullasta. varmaan löytyy jotkut korvikset.
meikkejä mun ei tarvi ostaa. mulla on vielä niitä.
ei heti lopu kesken. uusi haju vesi olisi myös kiva. omistan vaan yhden haju veden. voisi ostaa taas uuden. jos löytyy joku kiva tuoksu. hirveästi taas kaikkea mitä haluaisin taas ostaa. sitä odottellessa kun pääsee ostamaan. täytyyhän sitä välillä shoppailla.
pitää pyytää kaverit mukaan shoppailemaan. se on kivempaa shoppailla kavereiden kanssa kun taas yksin.
varmaan mennään sitten ensi kuussa sinne lahteen. rahaa tulee taas silloin niin pystyy shoppailemaan.
kohta voisi kuunnella vaikka musiikkia. tulee perjantai fiilis kun kuuntelee :) samalla voisi tiskata.
torstai päivä. kohta pitää alkaa siivoamaan. on siivous päivä.
kirjoitan eka tämän blogin. eilenä oli ihan mukava päivä. käytiin paja tunnilla kärkkäisellä ja kahvilla. en itselle löytänyt mitään mutta poikaystävälle löysin yhden paidan mikä maksoi vaan 9 euroa.
mun kaverit ei löytäny myös mitään. ohjaajat tarjosi meille kahvit ja munkit. mä join vaan teetä. vihreää teetä. oli ihan hyvää ja se munkki.
kävi eilenä myös lenkillä. alkoi satamaan loppu matkalla vettä.
mutta ei onneksi ihan kaatamalla. aijon mennä taas tänään lenkille.
pitää käydä myös kaupassa tänään. pitää ostaa lisää kahvia ja teetä. alkaa kohta loppumaan. muuten on ihan hyvä fiilis ja olo.
tänään on toiminta tunti. saa nähdä että mitä me tehdään.
tänään voisi taas katsoa tabletilla tuota weeds sarjaa. katson ekaa kautta. ihan hyvä sarja. eilenä katsoin sitä muutaman jakson.
yli huomenna on noi häät. ihan mukava mennä sinne.
menen porukoille varmaan huomenna. olen viikonlopun kotosalla.
en enää muista mitä aikaa ne häät alkoi lauantaina. muistaakseen iltapäivällä. silloin pitäisi olla aika hyvä ilma.
ei sada vettä. ajattelin pitää hiukset auki. en tee sen ihmeellisempää kampausta sinne. pitää myös meikata. kiva laittautua nätiksi.
pääsee syömään kakkua. kaverit lähtee sitten lauantai iltana kaverin luokse juhlimaan. vähän harmittaa kun en itse voi tulla. mutta no. tuleehan taas noita juhlia. mitä kaveri joskus järjestää. julitaan vielä monet kerrat. tänään on tullut noi loput rahat.
saa maksettua noi laskut. koitan tänään maksaa ne.
ei yhtään huvittaisi siivota mutta on pakko. siinä menee varmaan se puoli tuntia kun siivoaa. pitäisi pestä noi pyykit myös.
koitan tänään pestä. on koko päivä aikaa.
eilenä katsoin taas vähän animea. tuossa aamulla. pitää sitten jossain vaiheessa katsoa lisää. vaikka viikonloppuna.
jos kerkeää. nyt on vähän pirteämpi kun join äsken kahvia. jaksaa siivota. aijon ostaa kulta katriina kahvia. se on paras kahvi.
aamupala on taas kohta. saa nähdä mitä on tänään ruokana. eilenä oli ihan hyvää ruokaa. käytin eilenä noita mun uusia housuja. näyttää tosi hyvältä mun päällä. aijon käyttää niitä myös tänään kun menen kylille kauppaan. aijon mennä tuossa lounaan jälkeen kauppaan. kerkeää hyvin ennen toiminta tuntia.
eilinen lemmen viemää jakso oli hauska. tänään pitää taas katsoa.
se jäi jännään kohtaan. menen taas kaverin luokse katsomaan.
voisi kohta kuunnella musiikkia. samalla kun siivoaa.
ei ole sitten niin tylsää siivota. no sitten kun on siivonnut niin kämppä on taas siisti. koitan ajatella positiivisesti.
ruoka on maistunut onneksi. en ole pitkään aikaan näännyttänyt itseäni. mikä on vaan hyvä. pitää syödä että jaksaa.
vatsa täyteen. uskalsin eilenä syödä jopa sen munkin. mikä saavutus. teki mieli syödä se.
aijon tänään mennä taas illalla lenkille. ellei sada vettä.
toivotaan ettei sada. syön päivällisellä taas hyvin niin jaksaa kävellä. sen puolituntia ainakin. ripeää vauhtia.
se on tehokasta jos kävelee kovaa. mulla on aina vesi pullo mukana. se on hyvä olla mukana.
aijon mennä sitten taas syksyllä kuntosalille kun se aukeaa taas.
se aukeaa elokuussa. aijon varmaan taas käydä pari kertaa viikossa. niin kuin ennenkin. tykkään käydä kuntosalilla. on se kivaa vaihtelua. ei tarvi aina käydä lenkillä. voi käydä vaikka salilla.
saa nähdä tuleeko mun kaveri myös mukaan. jos se haluaa myös salille. tänä vuonna käytiin silloin yhdessä. ja varmaan taas käydään. se on kiva jos on juttu kaveri siellä. ei ole tylsää treenata.
aijon olla siellä ainakin 45 minuuttia. tai jopa tunti. riippuu mitä jaksaa tehdä siellä. mutta hyvää se tekee onneksi. syke nousee.
ja sitten tulee hyvä olo sen tunnin jälkeen. käy heti suihkussa sen jälkeen. sitten tulee taas ohjelmaa syksylle kun käy salilla.
aijon käydä aina iltaisin. silloin on kivasti aikaa.
saan ohjaajilta aina sen kuntosali kortin. kun menen salille.
mun ei tarvi maksaa siitä mitään. se kortti on kaikkien asukkaiden käytössä jotka käy salilla vaikka.
sählykin alkaa taas syksyllä. ihan kiva. mä ja mun paras kaveri ollaan odotettu sitä. tykätään pelata sählyä. ollaan aina puolustajia.
pelataan aina miehiä vastaan.
sekin alkaa varmaan elokuussa. tai syyskuussa. en tiedä. mutta kyllä se selviää. pääasia on että pääsee pelaamaan taas.
mutta nyt alan siivoamaan. saa sen pois alta.

sateinen päivä.Keskiviikko 22.07.2015 08:20

keskiviikko. kohta tulee taas viikonloppu. menen porukoille. ja sinne häihin mitkä on lauantaina. ihan kiva mennä. pääsee käyttämään sitä punaista mekkoa minkä ostin hesasta. lauantaina pitäisi olla hyvä ilma. ei varmaan sada vettä. ja eikä ole kamalan kuuma. sopiva keli. mutta sekin voi muuttua. eilenä katsoin varmaan jotain kolme tuntia animea putkeen. katsoin: "non non byori", "to love ru", ja "Himouto umaru-chan" anime jaksot. vielä on jonkin verran katsottavaa vielä. tänään pitää katsoa toi "monster musume no iru nichijou" uusin anime jakso. se on kolmas. huomenna tulee sitten uusin "ore monogatari" jakso. odotan innolla taas desuconia :) eilenä puhuttiin kaverin kanssa siitä ja sovittiin että kaveri hakee liput sinne. ja mä maksan sille sitten takaisin siitä lipusta. kuulin että nyt toi desucon on jatkossa k-18.
pitää mennä sinne sitten myös ensi kesänä.
odotan innolla. on jotain mitä odottaa.
eilenä oli ihan mukava päivä. kastoin eilenä vielä sarjoja tabletilla. eilenä meillä oli liikunta tunti. mentiin kaikki lenkille. tuli heitettyä 45 minuutin lenkki. ja oli kamalan kuuma. onneksi mulla oli vesi pullo mukana. tänään on toiminta tunti. ei mitään tietoa että mitä me tehdään. ollaan varmaan menossa jonnekkin. mikä on ihan kiva.
en varmaan mene lenkille tänään kun on sateinen ilma. huomenna sitten taas jos on hyvä keli. en muistanut pestä eilenä pyykkiä. kun katsoin vaan animea niin se unohtui kokonaan. pesen huomenna. silloin on aikaa. pitää myös vähän siivota tätä kämppää. huomenna pitää taas siivota. aamulla. siivoan osan tänään niin huomiselle ei tule kauheasti siivottavaa. ruoka on maistunut. mutta mulla on jotenkin neuroottinen olo ollut jo pari päivää.
mietin taas liikaa asioita. en ihmettele yhtään. mutta kyllä tää tästä. päivä kerrallaan. en vielä pysty edes kauheasti miettimään mitään ensi viikkoa. se jotenkin joskus ahdistaa jos miettii niin pitkälle.
ainakin mulla. aamupala on taas kohta. puolen tunnin päästä.
äsken join kahvia taas. ison kupillisen. syön taas ruisleipää aamulla.
niin kuin aina. saa nähdä mitä ruokaa on tänään. pitää syödä taas hyvin että jaksaa päivän. eilenä meillä oli makkara keittoa päivällisellä, niin se oli täynnä makkaraa. ei kauheasti ollut mitään perunaa. mutta ihan hyvää oli. pitää ostaa kaupasta lisää teetä ja kahvia. alkaa nekin kohta loppumaan. ostan huomenna niin sitten niitä taas on. sain eilenä labra ajan. kolmas päivä elokuuta. kahdeksan jälkeen. en saa syödä ja juoda 12 tuntiin. pitää tehdä eväät edellisenä iltana. kävelen sinne, käyn verikokeissa, ja mulla otetaan myös toi sydän filmi. sitten syön ne eväät että jaksan kävellä takaisin. otan ruileipää mukaan. teen tuhdin leivän.
sitten ei taas tarvi kuukauteen käydä verikokeissa.
ja sitä seuraavalla kerralla ne ottaa ne normaalit verikokeet.
saa taas syödä ja juoda ennen sitä. onneksi olen tottunut noihin verikokeisiin. en pelkää mitään neuloja. mikä on vaan hyvä.
aijon tänään laittaa noi mun uudet farkut. mikä on kiva. en vielä tiedä että minkä laukun otan käyttöön. ehkä guess laukun.
en ole pitkään aikaan käyttänyt guess laukkua.
nyt voisi taas käyttää. aijon laittaa myös kivat korvikset korviin ja meikata vähän. tästä on varmasti tulossa ihan mukava päivä.
vaikka on sateinen keli. kyllä se aurinko alkaa taas paistamaan.
se olisi kiva jos mentäisiin shoppailemaan paja tunnilla jonnekkin.
voisi ostaa taas pientä kivaa. saa nähdä. onneksi mun molemmat kaverit on mukana. kiva olla sitten niiden kanssa.
pitää katsoa taas tänään lemmen viemää. eilenä oli ihan hyvä jakso. menen taas kaverin luokse katsomaan sitä illalla.
ja juomaan teetä. onneksi tulee myös toi emmerdale. tänään pitää sekin katsoa. huomenna tulee noi loput rahat. saan maksettua loput laskut. niitä on pari ainakin. sitten taas näkee paljon jää rahaa taas.
onneksi en ole mikään tuhlaaja. nuorempana aina kun sain rahaa niin kaikki meni johonkin shoppailuun. nyt ei onneksi enää.
riittää onneksi joka kuukausi. ja pystyy vähän shoppailemaan.
nyt en aijo ostaa uusia housuja vähään aikaan. niitä mulla on aika paljon. uusi laukku olisi taas kiva. pitää katsoa jos ostaa sen jossain vaiheessa. haluaisin uudet korko kengät myös.
olisi kiva käydä taas kenkä kaupassa. kyllä mä sinne pääsen taas joskus. hirveästi taas kaikkea mitä haluan shoppailla.
pääsen kyllä sitten taas joskus oikeen kunnolla shoppailemaan. pitää kysyä parhaalta kaverilta että koska mentäisiin.
kaverin kanssa on kivempi shoppailla kun taas yksin.
pitää sitten tosiaan shoppailla kun on se desucon. haluan ostaa sieltä paljon kaikkea anime krääsää. viimeksi kun olin desuconissa niin mulla meni sata euroa siellä. voisi ottaa taas saman verran rahaa sinne taas. kyllä sillä rahalla saa jotain kivaa sieltä.
sitten pitää ottaa taas paljon kuvia noista cosplay asuista.
ja ottaa video kuvaa sieltä..odotan innolla ^_^
onneksi mun kaveri lähtee mukaan sinne. ei tarvi olla yksin. mietittiin että mentäisiin sinne kahtena päivänä. viimeksi oltiin vaan yksi päivä siellä. pitää myös suunnitella että missä käydään syömässä..ja kahvilla. jaksetaan sitten liikkua kun on vatsa täynnä.
mutta mä varmaan juon teetä kahvin sijasta.
no tässä on aikaa vielä suunnitella. monta kuukautta vielä.
varmasti on mukava desucon. olen jo alkanut suunnitella mun asua mitä laitan sitten kun desucon on taas ensi vuonna kesänä.
oikeastaan mulla on pari, kolme asua mitkä haluaisin laittaa silloin.
vaikeaa päättää. mutta jonkun aijon silloin laittaa. toivottavasti aurinko paistaa silloin. sinne on vielä alle vuosi. mutta odotan innolla.
ja nyt odotan myös tuota desuconia mikä on tammikuussa. en vielä ole päättänyt miten pukeudun sitten sinne. kumminkin laitan ne vaatteet ettei mulle tule kylmä. ajatelin varmaan laittaa taas ne vaatteet mitkä oli viimeksi. no pitää sitäkin vielä suunnitella.
jotain laitan päälle sinne.

tänään pitää katsoa animea.Tiistai 21.07.2015 08:12

nyt olen hereillä kun join ison kupin mustaa kahvia. aamu lähtee silleen hyvin käyntiin :) tänään ei ole kauheasti noita ryhmiä. liikunta tunti on ilatpäivällä. mennään lenkille kaveriden kanssa. toinen vaihto ehto olisi pesäpallo. kukaan meistä ei pidä siitä. lenkki on toinen vaihto ehto.
olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. tänään on rento aamu. pitäisi katsoa animea tänään. ne uudet jaksot mitkä on nyt tullut.
hyvin on aikaa katsoa ennen liikunta tuntia.
eilenä kävin seppälässä shoppailemassa. mulla meni 50 euroa. löysin ihanat farkut, neule paidan ja mustat stringit. siellä oli alennus myynnit jo. pyörin varmaan tunnin siellä seppälässä. sain siellä aikaa vähän kulutettua. kannatti käydä. nyt mulla on uudet housut. aijon huomenna ottaa ne käyttöön. ne on pilli farkut. sinisen väriset.
maksoi 30 euroa. ei ollut pahan hintaiset. eilenä katsoin taas tabletilla noita sarjoja. en keksinyt muutakaan tekemistä.
ompelu ryhmää ei ollut eilenä. se oli peruttu. ohjaajat soitti ja ilmoitti mulle kun olin seppälässä. en jaksanut eilen illalla mennä enää lenkille.
tänään tulee lenkki heitettyä kun on se liikunta tunti.
mun ei tarvi vieläkään hakea mitään lääkkeitä apteekissa. huomasin sen eilenä kun jaoin lääkkeet dosettiin.
ruoka on maistunut. mikä on hyvä juttu. en ole näännyttänyt itseäni. teen niin että syön vatsan täyteen.
se on vaan hyvä että ruoka maistuu. eikä silleen etten syö mitään. punnitus on varmaan taas pian. mulla on jotenkin semmoinen olo että mun paino on saattanut tippua. tai sitten olen väärässä. sen näkee sitten punnituksessa. sitä toivon että olisi pysynyt samana.
sain eilenä taas laskuja. pitää maksaa. yli huomenna tulee lisää rahaa onneksi. tänään pitää pestä pyykkiä aamulla. nyt kun pesen niin ei tarvi sitten viikkoon pestä. pitää nyt samalla pestä noi mun parit rintaliivit. sitten niitä on taas kiva käyttää kun on puhtaat.
pitäisi ostaa taas uudet rintaliivit. eilenä kun kävin seppälässä niin näin siellä parit kivat rintaliivit. katsoo jos ostaa vaikka ensi kuussa sitten. mun seuraava ostos. aamupala on taas puolen tunnin päästä.
ja pitää ottaa aamulääkkeet. hyvä että mulla menee aamulla vaan toi masennus lääke. ei sen enempää.
ohjaajat aina katsoo kun me otetaan noi lääkkeet. ne on tosi tarkkoja. onneksi olen jo monta vuotta syönyt noita lääkkeitä niin olen tottunut. mun pitää syödä niitä etten sekoa. kun syön noita lääkkeitä pystyn elämään jotenkin tätä elämää.
kavereiden kanssa ollaan puhuttu monta kertaa että onneksi me syödään leponexia ja masennus lääkkeitä.
ja varmaan joudutaan syömään niitä loppu elämä. olen hyväksynyt sen asian jo aikoja sitten. mutta nyt mulla on onneksi paljon parempi olo. nyt tulee varmaan taas aika hyvä pitkä kausi.
siitä olen varma. nyt pitää vaan nauttia kun pystyy.
näen sitten ensi kuussa sen mun uuden psykologin. mun kavereilla on se sama tyyppi. saa nähdä millainen se on. toivottavasti mukava.
pitää sitten kavereilta kysyä mitä mieltä ne oli siitä.
se on ihan hyvä että käyn nyt vaan kerran kuussa psykologilla. jos mulla on huonompi kausi niin sitten kävisin siellä useammin. nyt ei ole tarvinut käydä kun vaan kerran kuussa.
sille psykologille pitää aina sanoa että uusii noi lääke reseptit.
saa sitten lääkkeitä. se aina kirjoittaa ne ylös muistiin.
saa sitten nähdä että kuinka kauan sitten se keskustelu kestää. edellisen psykologin kanssa noi keskustelut kesti vaan sen puolituntia. se edellinen psykologi oli tosi mukava. rento tyyppi.
ei ollut vakava. ja se kertoi omia kokemuksia.
sitä oli ihan kiva kuunnella. se jäi nyt eläkkeelle.
huomenna on taas paja tunti. saa nähdä mitä tehdään. toivottavasti jotain mukavaa. se on kiva kun mun molemmat kaverit on noissa ryhmissä. ei tarvi olla yksin. mun toisella kaverilla alkoi kesä loma niin sekin on nyt noissa kaikissa ryhmissä.
tänään pitää katsoa taas lemmen viemää. eilinen jakso oli aika hauska. nyt tulee taas toi emmerdale illalla. katsotaan sitä parhaan kaverin kanssa. mun toinen kaveri tulee taas mun luokse katsomaan lemmen viemää. nyt siinä sarjassa palasi yksi hahmo takaisin. tänään pitää tosiaan katsoa.
nyt siinä sarjassa alkaa taas tapahtumaan jotakin.
mun kaveri kertoo aina joskus lemmen viemän juoni paljastukset mitä se on lukenut netistä. se aina kertoo jos siinä tapahtuu jotain hauskaa. odotan myös että alkaa noi uusi päivä uudet jaksot. sekin jäi jännään kohtaan ennen kun jäi tauolle. sekin jatkuu sitten taas syksyllä. nyt ollaan parhaan kaverin kanssa katsottu noita uusintoja.
niitä on ihan kiva katsoa. pitää kohta keittää taas teetä. voisi tänään aamulla vaikka katsoa noi anime jaksot ja juoda teetä samalla.
nyt kun on hyvin aikaa. ennen kun pitää mennä syömään.
taidan tehdä niin :)

tänään seppälään shoppailemaan :)Maanantai 20.07.2015 08:13

nyt alkaa taas jälleen uusi viikko. toivottavasti on hyvä viikko. positiivisin fiiliksen kanssa mennään. eilenä meinasin taas nukahtaa parhaan kaverin sohvalle. kun olin ottanut ilta lääkkeet niin heti sen jälkeen alkoi väsyttämään. nukuin aika hyvin viime yön. join taas kahvia niin nyt olen taas pirteä. eilenä oli ihan ok päivä. kirjoitin blogin, kävin kaverin kanssa lenkillä ja olin sen luona kylässä. juotiin teetä ja juteltiin siinä samalla. sitten katsoin pari tuntia sitä vankila sarjaa tabletilla ja skypetin poikaystävän kanssa. menin myös parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. katsottiin telkasta lapin poliisit ohjelmaa. tänään tulee taas emmerdale illalla. on sitten jotain katsottavaa illalla. ollaan parhaan kaverin kanssa odotettu että koska se taas jatkuu. tänään ajattelin mennä seppälään vähän shoppailemaan. tekee nyt mieli taas ostaa jotain kivaa. seppälässä on mun mielestä ihan kivoja vaatteita. aijon mennä sinne lounaan jälkeen. kerkeää hyvin käymään ennen ompelu ryhmää. meillä on ompelu ryhmä siinä puoli kahdelta. teen edelleen sitä kaulahuivia.
se kestää tunnin se ryhmä. tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. mun ei tarvi ainakaan vielä hakea mitään lääkettä. riittää vielä. olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. aijon nyt nauttia tästä fiiliksestä. ukson että tää viikko menee varmasti ihan mukavasti.
lauantaina on ne häät. olen menossa sinne ja mun kaverit menee sen mun kaverin pippaloihin. sanoin kavereille että pitää hauskaa munkin puolesta. olisin itsekin halunnut mennä sinne mutta ajattelin mennä nyt sinne häihin kun sain oikein kutsun sinne.
ihan mukava mennä sinne. tiedän jo mitä laitan päälle sinne.
toivottavasti ei sada vettä. ne häät on ulkona yhdellä rannalla.
toivottavasti on silloin hyvä ilma.
tällä viikolla tulee rahaa taas. mikä on hyvä. saa maksettua tuon yhden laskun. rahaa pitäisi tulla 23 päivä.
sitten ei tässä kuussa tule enempää. mutta kohta vaihtuu taas kuu niin tulee sitten taas rahaa. onneksi kela on myöntänyt mulle ne rahat. se olisi aika perseestä jos en saisi rahaa. en pystyisi maksamaan laskuja. saan ihan kivasti rahaa joka kuukausi. riittää onneksi noihin laskuihin. teen aina niin että eka maksan laskut ja sitten katson paljon mulle jää vielä jäljelle. jää onneksi aina vähän shoppailu rahaa. mikä on kiva. pystyy joka kuukausi ostaa jotain pientä kivaa. tykkään tosi kovasti shoppailusta. se on aina piristävää. kun löytää jotain kivaa ostettavaa. toivottavasti nyt seppälästä löytyy jotain. voisi ne farkut ostaa jos ne on sopivat.
mun piti viime viikolla käydä katsomassa mutta en jaksanut. katson tänään kun menen sinne. ne ei varmaan ole kamalan kalliit.
mutta sen musitan että ne oli ihan kivan väriset.
pitäisi ostaa uusia rintaliivejä. parit pitäisi ostaa taas. katsoo sitten vaikka ensi kuussa jos ostaisi silloin uusia. ja alusvaatteita pitäisi ostaa myös lisää. no katsoo ensi kuussa. mulla on vaate kriisi taas. en tiedä mitä pistän tänään päälle. pitää kaivaa vaatekaappia taas. jotkut housut aijon laittaa. farkut taas varmaan. ajattelin laittaa pitkästä aikaa jotkut korvikset korviin. en ole pitkään aikaan pitänyt korviksia. ai niin pitää laittaa tuo mun tabletti lataukseen. siinä on akkua enää jotain 35 prosenttia. laitan sen kohta niin ei unohdu. pystyy myöhemmin katsomaan sillä taas jotain. voisi katsoa taas kolme miestä ja tyttö sarjaa. en ole katsonut sitä pitkään aikaan. voisi tänään katsoa. ajattelin mennä lenkille taas tänään. päivällisen jälkeen. ellei sada vettä. tavoite on käydä lenkillä joka päivä.
kävellä sen puolituntia ainakin. tekee tosi hyvää. mulla on aina vesipullo mukana. hyvä olla jos tulee jano.
ja aina kun käy lenkillä niin tulee tosi hyvä olo sen jälkeen. nautin oikein siitä. ja lenkkeily lievittää ainakin mulla tuota kireää oloa mikä joskus on. mutta nyt ei onneksi ole.
aamupala on taas kohta. ja alan kohta tiskaamaan. on kertynyt taas tiskiä. pesen kun olen kirjoittanut tämän.
aamu lääkkeet pitää ottaa taas kohta. sen muistan että noita masennus lääkkeitä mulla on vielä kivasti. varmaan ainakin kuukaudeksi vielä. silloin kun kävin hakemassa niitä apteekista niin sain ison paketin niitä. ihan hyvä vaan niin riittää joksikin ajaksi eikä tarvi ihan heti hakea. ohjaajat aina merkkaa ja muistuttaa jos pitää käydä apteekissa. aina kun ollaan jaettu viikon lääkkeet dosettiin niin ohjaajat aina tarkistaa ne onko ne oikein ja pitää sanoa jos jotain lääkettä pitää hakea lisää. ne merkaa sen ylös.
onneksi apteekkiin ei ole kamalan pitkä matka.
pystyy helposti hakemaan. ja aina pitää näyttää kela korttia apteekissa että saa noita lääkkeitä.
kohta voisi kuunnella musaa. kuuntelen aika paljon youtubesta musaa. ja mulla on koneella jonkin verran musiikkia myös.
joskus kuuntelen aina aamuisin. se on hyvä välill kuunnella. tulee samalla hyvä fiilis kun kuuntelee.
voisi kuunnella samalla kun tiskaan. täytyy pedata toi mun sänkykin.
huomenna pitää taas pestä pyykkiä aamulla.
sitäkin on taas kertynyt kivasti.

erittäin mukava viikonloppu :)Sunnuntai 19.07.2015 13:23

nyt tulin vasta koneelle. eilenä poikaystävä kävi kylässä ja ajattelin että menisin kotiin lauantai iltana. ohjaajat päästi mut. olin yhden yön kotona. tulin juuri takaisin tänne. kävin äsken kaupassa.
eilenä oli ihanaa päästä saunaan. mulla oli sauna juomana limu pullo.
en juinut yhtään alkoholia. eilenä haettiin taas pizzat koti pizzasta. söin alla pollo pizzan. siinä oli kanaa ja ananasta. oli hyvää. sitten osettiin poikaystävän kanssa iso pussi irtokarkkeja. oli kyllä hyviä. leffa mikä katsottiin oli joku avaruus leffa. katsottiin se netflixistä.
viikon päästä on ne häät. porukat hakee mut lauantaina päivällä. tiedän mitä laitan päälle sinne häihin. ihan mukava mennä. tulee varmasti mukava päivä. menen sitten taas kotiin häiden jälkeen.
olen varmaan vähän pitempään kotona. pitää vähän suunnitella että kuinka kauan olisin. onhan tässä vielä viikko aikaa miettiä.
poikaystävää näen sitten varmaan vasta parin viikon päästä. kova ikävä tulee, mutta onneksi on puhelin ja skype.
soitellaan ja skypetellään joka päivä. ei tullut onneksi huono oloa viikonlopun aikana. ei tarvinnut syödä mitään rauhottavia.
ja sain nukuttua hyvin viime yön. huomenna alkaa sitten taas uusi viikko. saa nähdä miten se sitten menee. toivottavasti mukavasti.
näen kaverit joka päivä. ja on noi ryhmät missä me sitten ollaan. kaupassa ei tarvi nyt käydä kun kävin tänään.
huomenna aijon mennä lenkille. ja varmaan tänäänkin. ellei sada pahemmin vettä ajattelin pyytää kaveria mukaan.
voisi kohta soittaa ja kysyä haluaako se lähteä. kirjoitan ensin tämän blogin. katson varmaan taas tabletilla noita sarjoja. eilen katsoin taas sitä vankila sarjaa. varmaan katson sitä taas tänään.
animeakin pitäisi katsoa. en varmaan tänään jaksa katsoa. ehkä sitten ensi viikolla vaikka. ostin lisää puuroa kaupasta. nyt ei ainakaan heti lopu. riittää joksikin ajaksi.
mä syön puuroa joka päivä. se on vaan niin hyvää. ja halpaa. sekä ei tule nopeasti ainakaan nälkä kun syö sitä.
meillä on varmaan taas punnitus kohta. en yhtään tiedä että mihin suuntaan mun paino on mennyt. toivon että on pysynyt samana.
ja veren mittaus on myös kohta. huomenna aamulla jaetaan taas viikon lääkkeet dosettiin. mun ei varmaan vielä tarvi hakea mitään.
on lääkkeitä joksikin ajaksi. onneksi ei ole nyt kiire minnekkään. voi ottaa tämän päivän rennosti. illalla menen taas parhaan kaverin luokse illalla. vaihdetaan kuulumiset miten meni viikonloppu.
saa nähdä tuleeko sitten ensi viikolla telkasta toi emmerdale. saisi tulla. hyvä ohjelma. katsotaan sitä aina parhaan kaverin kanssa. saa nähdä koska noi salkkaritkin taas alkaa. kohta on jo elokuu.
varmaan syyskuussa alkaa sitten. harmi kun tänä vuonna ei tule big brotheria. mä ja paras kaveri niin odotettiin sit. mutta no. ehkä ensi vuonna. jos silloinkaan. onneksi tulee lemmen viemää edes.
huomenna pitää taas katsoa. mun kaveri tulee varmaan taas mun luokse katsomaan. en enää muista mihin se viime jakso oikeen jäi.
huomenna näkee sitten. nyt mulla ei ole onneksi enää kireää oloa. mulla on itse asiassa aika hyvä olo tällä hetkellä. mikä on vaan hyvä. jaksaa taas eteenpäin. ihan kiva mennä sitten taas viikon päästä kotiin. en vielä tiedäa ijonko juoda mitään sinä viikonloppuna. voi olla etten juo. fiiliksen mukaan aijon sitten katsoa.
jos en juo niin juon sitten taas limsaa. niin kuin eilenä.
säästän vähän rahaa taas jos en osta lonkeroa tai siideriä.
kerkeäähän sitä sitten myöhemmin juoda. tuleehan noita viikonloppuja. menen ehkä ensi viikolla sinne seppälään. sovitan niitä housuja onko ne hyvät. jos ei ole hyvät niin sitten en osta. katson löytyykö sieltä sitten jotain muuta kivaa. voisi ostaa.
tilillä on vähän shoppailu rahaa. no pitää katsoa.
äsken satoi vähän vettä mutta nyt ei sada. toivottavasti ei ala sataa kun mennään kaverin kanssa lenkille. en omista sateenvarjoa.
kaverilla varmaan on sateenvarjo. onneksi olen pieni niin mäkin mahdun sen alle sitten. ei se nyt haittaa jos vähän kastuu.
eilenä mulla oli huono päivä. sain ahdistus kohtauksen. itkin ja itkin ja menin ohjaajan luokse juttelemaan. mun mieli kuvitus laukkasi taas liikaa. en tiennyt mikä oli totta ja mikä ei. aloin melkein näkemään taas harhoja. sain onneksi rauhottavan mikä helpotti onneksi mun oloa. ajatukset pysähtyivät enkä enää ajatellut mitään.
sitten oli vähän masentunut olo sen jälkeen. illalla pyysin ohjaajalta taas rauhottavan varmuuden vuoksi jos en saa unta yöllä. onneksi iltalääkkeet pisti väsyttämään niin en tarvinut ottaa sitä rauhottavaa.
mutta nyt mulla on paljon parempi olo. ei ole enää kireää oloa.
itkeminen helpotti. ja noi rauhottavat. kävin eilenä lenkillä taas. tuulettamassa mun päätä. skypetin poikaystävän kanssa eilenä. lupasi tulla tänään käymään. ihana taas nähdä sitä. on ollut ikävä.
tästä on tulossa varmasti ihan mukava päivä. voisi syödä tänään suklaata. eilenä mulle ei maistunut. ei ruokakaan kauheasti maistunut mutta sain syötyä edes jotain. eilen illalla katsoin taas tabletilla sitä yhtä vankila sarjaa. kolmas kausi menossa. olin eilenä kaverin luona kylässä. katsottiin lemmen viemää ja juteltiin. näemme sitten taas huomenna. ollaan menossa lenkille jos on hyvä ilma.
nyt on vähän pirteämpi olo kun join ison kupin mustaa kahvia.
aamupala meillä on tänään yhdeksältä. aijon syödä ruisleipää. sanon samalla ohjaajalle että nyt on paljon parempi olo ja että sain nukuttua. vien sen rauhottavan pillerin takaisin koska en tarvonnut sitä. mutta nyt uskon ettei mulle tule taas pahaa oloa vähään aikaan.
sain eilenä purettua kaiken pois. ei ole enää kireää oloa.
kyllä se siitä :) hyvillä mielillä taas eteen päin.
animea pitäisi myös katsoa taas. katson tänään illalla tai huomenna. katson loput uudet jaksot mitkä on tullut tällä viikolla.
ulkona on aika kiva ilma. ei ole onneksi ollut mitään ukkosta.
eilenä luulin että se tulee mutta ei onneksi tullut.
käyn kohta pankin sivuilla katsomassa mun raha tilanteen. tänään menee taas rahaa kun käydään poikaystävän kanssa kaupassa.
pitää ostaa sitä suklaata. en vielä tiedä että mitä suklaata ostan. sipsiä mun ei tee yhtään mieli. syö sitä sitten joskus toiste.
olen viikon päästä menossa häihin. veljen serkun häihin. ne on lahdessa. tiedän mitä laitan päälle sinne. ihan kiva mennä. samana päivänä on myös ne kaverin pippalot. en ole menossa sinne mutta mun kaverit menee. sanoin kavereille että pitäkää hauskaa munkin puolesta. säästän rahaa taas kun ei tarvi ostaa mitään lonkeroa tai siideriä. juon sitten joskus toiste. en aijo juoda mitään sitten sinä viikonloppuna kun on ne häät. pysyn limu linjalla.
juon sitten vaikka taas kun olen menossa poikaystävän luokse.
siinä parin viikon päästä sitten taas. ellei tule mitään esteitä.
päivä kerrallaan mennään. mulla alkaa puuro kohta loppumaan. pitää ostaa lisää. teetä ei tarvi ostaa koska sitä on vielä paljon. ja kahviakin on vielä ihan kivasti. mulla on pakastimessa pari mangum jätskiä. ajattelin syödä toisen niistä tänään. ja toisen voisi antaa poikaystävälle. jos se haluaa syödä sen. pääsee niistä sitten eroon.
sitten voi ostaa taas lisää jätskiä pakastimeen.
pitää tänään laittaa parhaalle kaverille viestiä että miten viikonloppu on mennyt. nähdään sitten taas huomenna :) menen taas illalla sen luokse. mun toisella kaverilla loppui toi työ harjottelu niin sekin on sitten tulossa taas noihin ryhmiin. on seuraa ainakin kun on paras kaveri ja toinen kaveri. ei tarvi olla yksin.
näkee sitten millainen on ensi viikko. toivottavasti hyvä. oli ihan hyvä päätös jäädä nyt tänne viikonlopuksi. lepään ja kerään taas voimia. jaksaa sitten taas. aijon olla positiivinen.
mun pitää varmaan hakea taas apteekista lisää noita rauhottavia. pitää kysyä vaan ohjaajalta että onko mulla niitä nyt kuinka paljon.
että tarviiko hakea niitä. sitten on hyvä taas kun on niitä jos tarvii.
se medipam rauhottava on tosi vahva lääke. mikä on vaan hyvä.
helpottaa todellakin oloa jos ahdistaa. elämä ei ole aina helppoa. mutta aina on onneksi selvitty.

aijon levätä viikonlopun.Perjantai 17.07.2015 08:31

perjantai. aijon olla tämän viikonlopun täällä. en ole menossa lomille.
ajattelin että nyt on hyvä vähän levähtää. olen nyt ollut 6 viikonloppua putkeen lomilla. pitää nyt olla täällä välillä.
poikaystävä tulee taas varmasti käymään viikonloppuna.
aijon pitää mun kaverillekkin seuraa tänä viikonloppuna koska sillä on ollut nyt vaikeaa. aijon olla sen tukena. en aijo jättää sitä yksin. kavereista täytyy pitää huolta. katsotaan taas lemmen viemää, juodaan teetä, jutellaan ja käydään lenkillä ellei sada.
oltiin eilen illalla siellä teatterissa. oli ihan hyvä esitys. kesti kaksi tuntia.
sitten kun sai iltalääkkeet niin nukahdin saman tien. nukuin viime yön sohvalla. nukahdin siihen. aamu yöllä menin sitten omaan sänkyyn nukkumaan. nyt mulla ei ole aamulla mitään ohjelmaa. rento aamu. kaupassa pitäisi käydä. käyn huomenna. tänään sataa vettä ja on ukkonen. pitää laittaa tabletti taas lataukseen. pystyy sillä sitten taas katsomaan ohjelmia. eilenä katsoin taas sitä vankila sarjaa ja yhden leffan loppuun. animea katsoin myös pari jaksoa. se monster musume anime on kyllä paras. vitsit mä nauroin kun katsoin toisen jakson.
odotan innolla kolmatta jaksoa. sitten katsoin myös tuon ore monogatari jakson. sekin oli hyvä. pitää katsoa viikonloppuna noi loput jaksot mitä on tullut tällä viikolla. en jaksanut eilenä enempää katsoa. pitää sanoa tänään ohjaajille etten ole menossa lomille tänä viikonloppuna. sanon vaan että aijon olla nyt täällä ja levätä.
jaksaa sitten lomailla seuraavina viikonloppuina.
pitää välillä pysähtyä ja olla vaan. ei sitä aina jaksa.
aijon ottaa rennosti tämän viikonlopun. vietän kaverin kanssa aikaa, poikaystävä tulee kylään, katsotaan leffaa, leikin tabletilla..olen koneella, nukun, valvon..ihan ok viikonloppu tiedossa.
en aijo murehtia nyt mistään. mutta koitan syödä. ruoka maistuu taas varmasti. pitää ostaa taas suklaata kun on viikonloppu.
mulla on jätskiä pakastimessa. mangum jäätelöä. voisi syödä vaikka tänään illalla samalla kun katsoo lemmen viemää.
en varmaan jaksa tällä viikolla enää mennä katsomaan niitä farkkuja seppälästä. katsoo sen vaikka sitten ensi viikolla.
jos jaksaa ja kerkiää. ei ne häviä sieltä heti.
muuten mulla on hyvä olo. onneksi ei ole kiire minnekkään.
tänään olisi paja tunti. se on vapaa ehtoinen. en ole varmaankaan menossa sinne. ei huvita. mielummin katson tabletilla jotain sarjaa sen sijasta. aamupala on kohta taas ja pitää ottaa aamulääkkeet.
ensi kuun alussa on taas verikokeet. tällä kertaa en saa syödä tai juoda. ja ne ottaa samalla tuon sydän filmin. siinä ei mene onneksi kauaa. pääsee saman tien pois sieltä.
saa nähdä mihin aikaa se on sitten. ohjaajat aina soittaa ja varaa noi labra ajat. ne voi olla joko aikaisin aamusta, tai myöhemmin päivällä. tai ihan koska vaan. se on välillä ärsyttävää jos ne on heti aikaisin aamulla. en tykkää yhtään. mutta onneksi noi verikokeet on vaan kerran kuussa. olen tottunut. ja mun kaverit on tottunut. nekin käy kerran kuussa verokokeissa koska niillä on sama lääkitys kun mulla. pitää taas kohta tiskata. kahvi kuppi vuori on kertynyt.
pitää myös pedata sänkykin. onneksi lakanoita ei tarvi heti pestä. mutta ensi viikolla sitten taas. pitäisi käydä tokmannilla. voisi viikonloppuna käydä. ihan huvin vuoksi. kuluttamassa aikaa siellä.
mä haluaisin ostaa lisää jotain mukeja. mistä voi juoda sitten teetä.
ja jotain tekisi mieli taas shoppailla. pitää nyt kysyä parhaalta kaverilta että koska pidettäisiin se shoppailu päivä.
aijotaan tehdä se vielä tänä kesänä. siitä tulee mukavaa. shoppaillaan koko päivä. varmasti löytyy sitten taas jotain kivaa :)
rahaa tulee taas ensi viikolla. yli sata euroa.
en ole varmaan menossa lenkille tänään. tai no pitää katsoa tuossa lounaan jälkeen jos vaikka kävisi. ellei ole kamala ilma.
eilenä en käynyt lenkillä. silloinkin satoi vaan vettä ja oli vähän ukkosta. mutta viikonloppuna pitäisi olla hyvät ilmat.
jos poikaystävä tulee huomenna käymään, niin mennään sitten sunnuntaina kaverin kanssa lenkille. pitää kysyä kaverilta tänään haluaako se silloin mennä mun kanssa lenkille.
kuntosali aukenee vasta elokuun alussa muistaakseen. alan sitten käymään siellä. nyt vaan käyn lenkillä sen sijasta. sinne on sitten kiva mennä taas kun se aukenee.
odotan innolla. :) toi lenkkeilykin on aika tehokasta. kun kävelee ripeää vauhtia sen puoli tuntia ainakin. ja tulee hyvä olo aina lenkin jälkeen. nautin siitä. ja se lievittää ahdistusta. en ole pitkään aikaan ollut ahdistunut. mikä on hyvä juttu. hyvin siis menee edelleen.
se on ihan hyvä olla täällä niin ei ainakaan tule juotua mitään siideriä ja lonkeroa. juominen on täällä kielletty.
se on hyvä välillä pitää vähän pari viikkoa taukoa. sitten on taas kiva juoda sen tauon jälkeen taas.
juon nyt vaan tänä viikonloppuna kivennäisvettä. sitä pitää ostaa taas kun menee seuraavan kerran kauppaan. limsaa en aijo nyt juoda. ei tee mieli. kivennäisvesi on parempi.
kohta voisi juoda taas teetä vaikka. kahvit olen jo juonut.