IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sairastuin heti desuconin jälkeen.Tiistai 28.01.2020 07:39

Mukavasti meni sunnuntaina desuconissa, Mutta heti sen jälkeen sairastuin vatsatautiin. Mulla oli erittäin kiva yö vessassa. Söin vaan mehukeittoa eilen. Tänään koitan syödä normaalia ruokaa. Uskon että pysyy sisällä. Lepään vielä tämän päivän. En näe nyt kavereita etteivät saa tartuntaa. Voin sanoa että tuo on ollut rajuin vatsatauti ikinä.
No onneksi ei kestänyt kauaa. Sain otettua vielä sunnuntaina kuvia desuconista. Hienoista cosplayasuista. Mennään sitten kaverin kanssa kesällä taas desuconiin ja varataan se hotelli. Yhdeksi yöksi. Katsoo jos nyt keväällä saisi sen varattua. Ei ole vielä tietoa koska desucon liput tulee myyntiin. No pitää seurata netistä. Mun budjetti riitti desuconiin juuri ja juuri. Riittivät rahat bussimatkoihin, ruokaan, ja shoppailuun. Nyt alan säästämään seuraavaa desuconia varten. Kun menen seuraavan kerran kylille, niin käyn nostamassa 20 euroa jo säästöön. Koitan nyt joka kuukausi nostaa ainakin sen verran rahaa.
Sitten on kiva summa desuconiin. Ei tarvitse välttämättä ottaa sitten rahaa ollenkaan säästöistä. Nyt mä teen silleen etten ota sieltä yhtään. Hyvin pärjään noilla kelan rahoilla mitä saan joka kuukausi.
Ei ahdistanut yhtään desucon viikonloppuna. Mulla oli rauhottava mukana varmuuden vuoksi. Hyvin selvisimme kaverin kanssa.
Meillä oli onneksi hauskaa. Käytiin sunnuntaina syömässä subwayssa. Otin kanasubin tällä kertaa. Oli hyvää. Suunniteltiin kaverin kanssa että mentäisiin joku viikonloppu syömään kotipizzaan. Täällä lähellä on kotipizza. En ole käynyt siellä aikoihin. Nyt olisi kiva taas mennä. Nyt kun saa taas enemmän rahaa kuussa niin olisi varaa mennä sinne syömään. Nyt kun poikaystävä tulee käymään viikonloppuna niin aijon tarjota ruoat.
Rahatilanne sallii sen. Ensi viikolla tulee taas lisää rahaa.
Mutta. Nyt alan lepäilemään. Kohta voisi syödä mehukeittoa.
Pysyy varmasti sisällä. No nyt en varmasti ihan heti sairastu vatsatautiin. Ei kiitos enää. Tänään ajattelin katsoa varmaan animea kun on hyvin aikaa. En nyt tänään osallistu sählyryhmään.
Ensi viikolla sitten taas. katsoo jos huomenna pääsisi jo salille.
Jos pääsen niin teen alkuun kevyillä painoilla.
Kevyet treenit.

Mukavasti meni päivä desuconissa :)Sunnuntai 26.01.2020 09:30

Eilenä oli kivat synttärit. Desuconissa päivä meni mukavasti. Tänään ollaa kaverin kanssa menossa sinne uudestaan. Paljon oli ihmisiä siellä.
Sain otettua eilen paljon kuvia ja videokuvaa. Tulihan sitä sitten myös vähän shoppailtua. Ostin hienon pokemon t-paidan. Toisen anime t-paidan, pikachupipo, pitkät mustat sukat..sellaista. En nyt tällä kertaa ostanut mitään pehmolelua tai figuuria. Poikaystävälle löytyi hienot pokemon bokserit. Saa nähdä millainen ilme sillä on kun saa ne.
Ne oli aika hauskat. Eilen olimme burger kingissä syömässä. Nyt me varmaan tänään mennään subwayhin. Eikä mua eilen ahdistanut yhtään koko päivänä. Ei joutunut ottaa ollenkaan rauhottavaa. Mikä oli vaan hyvä. Nyt on vaatekrisi mitä puen tänään desuconiin. Varmaan toisen niistä mun uusista t-paidoista voisi laittaa päälle. Sain eilen vähän lahjoja. Uuden kahvinkeittimen, lahjakortti tokmannille. Uusi muki..kivoja lahjoja. Katsottiin kaverin kanssa putous eilen. Oli aika hauska. Me vaan naurettiin kun katsottiin se. Sitten sen jälkeen menin nukkumaan. Nukahdin heti kun pääsi sänkyyn. Mutta mukavaa mennä tänään taas desuconiin. Tulee kiva päivä taas. kaikki menee varmasti hyvin. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Fiilistelyä vähän taas.
A niin ja ostin mä pari hienoa animepinssiä. Laitoin ne kiinni tuohon mun pokemon olkalaukkuun. Ajattelin niitä alkaa keräilemään.
En ole ennen kerännyt niitä. Kalliita on mutta hienoja.
Nyt tänään nautin tästä päivästä täysillä. Seuraava desucon on sitten kesällä. Sitä odotellen. Mennään silloin kaverin kanssa hotelliin yhdeksi yöksi. Näin me vähän suunniteltiin. Niin bussilla ei tarvitse koko ajan kulkea edes takaisin. Pitää alkaa suunnitella sitä hotellia ja varata se ajoissa. Saa nähdä koska desucon liput tulee myyntiin. Saadaan ne ihan varmasti. Ollaan aina saatu ne.
Heti kun ne tulee niin kaveri hommaa ne. Puhelin on latautumassa.
On akku sitten täynnä niin pystyy ottamaan kuvia taas.
Hienoja cosplay asuja on siellä desuconissa taas.
Kivaa ottaa niistä kuvia. Mä aina kysyn saanko ottaa kuvan.

Syntymäpäivä :)Lauantai 25.01.2020 08:39

Nyt tämä päivä sitten koitti. Synttärit. 30 vuotta tulee täyteen. Musta ei tunnu yhtään 30 vuotiaalta. Tänään sitten viettämään synttäreitä desuconiin kaverin kanssa. Mennään burger kingiin syömään tänään kun päästään lahteen. Sitten sen jälkeen desuconiin. Tulee hyvä päivä.
Otan rauhottavan mukaan jos alkaa ahdistaa. Mutta uskon että kaikki menee ihan hyvin. Onneksi kaveri on mukana. En eilen jaksanut katsoa possea. Mä katson sen jakson vähän myöhemmin. Sitten kun tulee hyvä hetki. salkkarit katsoin eilen. Otin eilen käyttöön sen mun uuden aamutakin minkä sain parhaalta kaverilta. Ihanan lämmin. Kun kävin suihkussa niin laitoin sen päälle. Aivan paras. Lämmittää hyvin.
Mulla on laukku jo valmiina. Pitää enää vaan pakata lompakko.
Vaatteet puen hetken päästä. Me lähetään tuossa aamupäivällä kaverin kanssa. Yhdentoista jälkeen bussilla. Ollaan sitten 12 aikoihin lahdessa. Matkaan menee noin puolisen tuntia.
Luulen että bussi ei ole kamalan täynnä. Mikä vaan olisi ihan hyvä ettei ala ahdistaa. Aijon nyt nauttia tästä päivästä. Ihan mukavaa päästä täältä kämpästä muualle. Ei tarvitse katsoa koko ajan mitään ruutua.
Pääsee näkemään muita ihmisiä ja shoppailemaan. shoppailu piristää mua aina. Mun shoppailu budjetti on se 100 euroa.
Katsoo jos sillä rahalla löytyy desuconista jotain kivaa. Enempää en sitten tuhlaa. Mutta nyt aijon vaan nauttia. Elämästä ja kaikesta muusta kivasta. Tulee ikimuistoiset synttärit. Harvoin on tällaisia synttäreitä. Nyt mulla kävi tuuri!

Huomenna synttärit.Perjantai 24.01.2020 07:48

Viikonloppu. Desucon viikonloppu. Ihan parasta! Huomenna mennään kaverin kanssa sinne. Tänään käyn pankkiautomaatilla nostamassa sen desucon rahan. Sain siirrettyä eilen rahaa säästötililtä käyttötilille.
Sitten rahat on valmiina. Uskon että bussimatkat menee ihan hyvin. Yleensä mua alkaa ahdistaa bussissa mutta onneksi kaveri on mun tukena siinä. Sekä mulla on rauhottava jos alkaa ahdistaa.
Tehtiin eilen hyvää ruokaa kavereiden kanssa. Mä tein kookoskanakeittoa. Mikä oli tosi hyvää. Jälkiruoaksi oli uuniomenapaistos. Salaattina kaalisalaatti. Kävin eilen kaupassa. Kulta katriina kahvi oli tarjouksessa niin ostin sen. 2,50 euroa maksoi.
Nyt mulla on taas pari pakettia kahvia. Ei ihan heti lopu.
Synttäri on sitten huomenna. Minusta tulee vanha. Voin sanoa että en kyllä näytä kauheasti 30 vuotiaalta. Vaan paljon nuoremmalta.
Aina kun sanon mun iän niin kukaan ei usko että olisin niin vanha.
No olen tottunut. Sain eilen parhaalta kaverilta synttärilahjan. Aamutakin ja susu suklaata. Ihana lahja! Aina kun tulen suihkusta niin voin ottaa sen aamutakin käyttöön. Kietoudun siihen aina.
Huomenna saan sitten toiselta kaverilta lahjan. Niin ja poikaystävältä saan sitten jossain vaiheessa lahjan. Kauheasti lahjoja.
Sain eilen siivottua. Sekä pestyä pyykit. Hyvin oli aikaa tehdä nuo.
Koko aamupäivä. Oli kyllä eilen mukavaa nähdä kaikki entiset työkaverit. Sanoin että tulen aina moikkaamaan niitä kun pyörin siinä lähellä. Itku siinä tuli kun piti hyvästellä ne.
Sain niiltä punaisenruusun muistoksi ja pari korttia. Missä luki että olen ihana ja mukava ihminen. Laitan ne kortit johonkin esille tuonne olohuoneeseen. Pakko olla näkyvillä. Sain eilen maksettua loput laskut. Rahatilanne on aika hyvä tällä hetkellä.
Sitä ei tarvitse murehtia. Rahaa on. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia. Desucon fiilis nyt vaan päälle. Tulee paras viikonloppu! Nautin mun synttäreistä sitten huomenna. Kivaa viettää niitä kaverin kanssa. Huomenna tulee taas putous. Pakko katsoa. Tulee taas lauantai iltaisin ohjelmaa telkasta. Niin ja se rehtori sarjaa pitää myös katsoa huomenna. Se oli mun mielestä hauska.
Viikon vika salkkari jakso tulee tänään. Saa nähdä mihin kohtaan se sitten jää. Varmasti taas johonkin jännään.

Näen entiset työkaverit.Torstai 23.01.2020 08:03

Tänään sitten siivotaan, näen entiset työkaverit ja teen kavereiden kanssa ruokaa. Siinä tää päivä sitten mukavasti menee. On jotain tekemistä. Eilenä oli hyvät treenit salilla. Mä vaan tein enkä ajatellut mitään. Isoilla painoilla.
Hiki tuli kyllä pintaan. Tunnin olin salilla. Tänään olen myös menossa moikkaamaan mun vanhoja työkavereita työpaikalle. Mukavaa nähdä heidät taas. On ollut kyllä ikävä niitä. Varmaan juodaan siellä kahvit.
Sekä höpötellään niitä näitä. Mukavia asioita. Hyvä etten tänään nukkunut onneksi pommiin. Heräsin nyt ajoissa taas. Saa blogin kirjoitettua ja sen jälkeen alan siivoilemaan sekä pesemään pyykkiä.
Nyt mua ei onneksi masenna mikään. Olen iloisella mielellä nyt ja nautin samalla siitä että nyt on hyvä olo! Viikonloppua odotan innolla. Pääsee viettämään synttäreitä ja on desucon. Paras lauantai päivä ikinä. Me nyt päätettiin kaverin kanssa että lauantaina ollaan menossa vaan burger kingiin syömään. Tulee halvemmaksi. Sunnuntaina mennään sitten syömään subwayhin tai kotipizzaan. Kunnon ruoat viikonloppuna. Mukavaa taas päästä pitkästä aikaan ulos syömään kaverin kanssa. Kaverilla on mulle jo synttärilahja. Saan sen sitten lauantaina. Ai niin ja kaverin kanssa katsomme putouksen lauantaina. Kivempi katsoa sitä kaverin kanssa kun taas yksin. Saadaan kunnon naurut kun katsotaan se. Putous on ihan paras. Yksi mun lempi ohjelmista. Salkkarit jäi aika hauskaan kohtaan eilenä. Pakko katsoa taas tänään miten siinä käy.
Katsottiin myös parhaan kaverin kanssa poliisit. Tykkään siitäkin ohjelmasta. Se on aika jännittävä mitä siinä tapahtuu.
Odotan jo innolla ylihuomista. Desucon täältä tullaan! Nyt ei ole vaatekriisiä enää. Tiedän mitä puen sinne sitten päälle. Pokemonia vaan. Huppari ja laukku on pokemonia. Mä toivon että viikonloppuna paistaisi aurinko. Eikä olisi kamalan kylmä.
Mutta sen näkee sitten. Nyt musiikit soimaan ja alan siivota.

Desucon lähestyy.Keskiviikko 22.01.2020 07:57

Eilen oli mukava päivä. Pelattiin sählyä iltapäivällä. Oli hyvät pelit. Pelasimme noin puoli tuntia. Mä ja paras kaveri oltiin eri joukkueessa.
Tiukka peli oli. Parhaan kaverin joukkue voitti. Ensi viikolla sitten uudestaan. Ei yhtään ahdistanut eilenä. Oli hyvä olo koko päivän.
Uskon että tästäkin päivästä tulee hyvä päivä. Tänään olen menossa salille. Illalla kaverin kanssa. Mennään vähän kuntoilemaan. Mikä tekee ihan hyvää. Saa nyt nähdä tippuuko mun paino tästä pikkuhiljaa. nyt kun yksi kilo on lähtenyt. No ei haittaa jos ei tipu kauheasti koska olen muutenkin normaalipainoinen jo nyt. Tänään pitää käydä pankkiautomaatllla. Käyn nostamassa 50 euroa. Se on ruoka ja bussiraha viikonlopuksi kun on desucon. Mun pitää varmaan tänään siirtää rahaa säästötililtä käyttötilille ne shoppailu rahat.
Sitten käyn ne nostamassa vaikka jo huomenna kun menen kylillä käymään. Sitten mun desucon rahat on valmiina. Nyt en ole onneksi nukkunut pommiin viime päivinä. Tänään heräsin jo seitsemältä.
Jaksoin nousta ylös. Join aamukahvit äsken. Nyt olen täysin hereillä ja valmiina uuteen päivään. Kohta voisi kuunnella vaikka musiikkia.
Huomenna sitten taas siivoan. Pesen pyykit samalla. Voisin itse asiassa siivota jo tänään. Nyt kun en ole töissä. Joo teen silleen.
Huomenna voi sitten ottaa rennosti aamupäivä. Huomenna tehdään taas kavereiden kanssa ruokaa yhdessä. Mä teen kanakeittoa.
Kaverit tekee salaatin ja jälkiruoan. Siinä se huominen iltapäivä menee mukavasti. Lauantaina mulla on synttärit. 30 vuotta tulee täyteen. Mennään sitten kaverin kanssa syömään amarilloon mun synttäreiden kunniaksi. Sitten sieltä menemme desuconiin.
Tulee ihan parhaat synttärit. Juuri desucon viikonloppuna.
Ihanaa. Aijon vaan sitten shoppailla ja nauttia tunnelmasta mikä siellä on. Ottaa paljon kuvia ja videokuvaa. Muistoksi.
Poikaystävälle ostan sieltä jotain tuliaisia. Tuntuu ihan siltä että hetki sitten olisi ollut desucon. Aika menee nopeasti.
Se on ihan kiva että se on pari kertaa vuodessa. On sitten jotain ohjelmaa vuodelle. Tulee käytyä sitten siellä. Mutta. Nyt alan siivoilemaan keittiötä. Sitten on siistiä taas hetken aikaa.
Mutta. Aijon nauttia tästä hyvästä olosta ja päivästä. Desuconia odotellen!!

Sählyä tänään.Tiistai 21.01.2020 06:40

Alku viikko on mennyt onneksi mukavasti. Ei ole onneksi pahasti ahdistanut. Viime viikko oli kyllä rankka mutta selvisin siitä. Uskon että tästä viikosta tulee paljon parempi. Ei nyt ole onneksi semmoista masentavaa oloa. Mikä on vaan hyvä. Nyt on enemmän energiaa myös.
Olin eilenä salilla. Oli hyvät treenit. Huomenna sitten taas uudestaan.
Nyt on hyvä että olen innostunut liikkumaan. Se tekee vaan hyvää kropalle ja mielelle. Lievittää mulla ahdistusta ja masennusta.
Tänään on sählyryhmä missä mä pelaan. Pelataan joka tiistai iltapäivä.
Olen aina hyökkääjä siinä. Voin sanoa että olen hyvä siinä pelissä. Olen kehittynyt paljon siinä. Olen pelannut sählyä monta vuotta. Melkein kymmenen vuotta. Paras kaverikin pelaa sählyä. Molemmat pelataan.
Ollaan välillä samassa joukkueessa. Välillä sitten eri joukkueessa. Vaihtelee välillä. Nyt mä heräsin ajoissa ylös. Eilen nukuin melkein pommiin. En herännyt kun kello soi. Olin taas laihtunut kilon. Mikä on vaan hyvä juttu. Alan olla normaalipainoinen. Liikunta tekee ihmeitä. Mun paino pysyy hyvänä kun liikun joka päivä. Käyn salilla, lenkillä, pelaan sählyä...Siinä on hyvät liikunnat viikolle. Mä rakastan liikuntaa.
Kaikissa muodoissa. Jaoin eilen lääkkeet dosettiin niin nyt ei tarvitse hakea mitään lääkettä. Kaikkia on. Riittävät hyvin.
Seuraava lääke mitä pitää sitten seuraavaksi hakea on leponex.
Sitä pitää hakea joka kuukausi. Sitä sitten aina saa sen jälkeen kun on käynyt verikokeissa. Masennuslääkettä pitää hakea vaan kolmen kuukauden välein. Siitä paketista riittää moneksi viikoksi.
Mulla menee vaan yksi tabletti aamulla. 10mg. Lievittää hyvin ahdistusta ja masennusta. Se lääke auttaa mua paljon.
Olen syönyt sitä monta vuotta. Ihan teini iästä asti. Nyt en ole joutunut ottamaan rauhottavia. Mikä on vaan hyvä.
Mutta. hyvät sählypelit varmasti tänään taas. Saa nähdä millaiset joukkueet on tänään. Ihan hyvät varmasti. Pitää vesipullo ottaa mukaan niin saa sitten vähän juotua kun pelataan.
Ettei tule nestehukka. Me aina pelataan se 40 minuuttia. Se menee äkkiä. Juoksee vaan kentällä pallon perässä.

Putous alkoi.Sunnuntai 19.01.2020 09:48

Eilen oli mukava päivä. Vietin sitä poikaystävän kanssa. Käytiin hakemassa subit subwaysta ja katseltiin animea. Yksi leffa ja sarjaa.
Valvoin eilen parhaan kaverin kanssa. Katsottiin putous ja rehtori sarjaa. Se oli aika hauska se rehtori sarja. Aijon katsoa kaikki jaksot mitä siitä tulee. Putous oli myös aika hauska. Nyt tulee viikonloppuna telkasta taas ohjelmaa. Mitä katsoa. Menee viikonloppu illat mukavasti.
Desuconiin on enää alle viikko. Jee. Odotan jo ihan innolla sitä. Käyn nostamassa rahat ensi viikolla niin on sitten valmiina. Shoppailuun, bussimatkoihin ja ruokaan. Noin 150 euroa mulla on sitten yhteensä rahaa. Sillä pitäisi pärjätä ihan hyvin koko viikonloppu. Uskon että ensi viikosta tulee hyvä viikko kun nyt odottaa desuconia. Tulee desucon fiilis päälle. Mä varmaan laita päälle sinne sen mun pokemonhupparin ja pokemon olkalaukun. Sitten kun kesällä on desucon niin aijon laittaa päälle mun pikachu mekon. Se on hieno. Ostin sen puolenkuun pelit liikkeestä. Eikä ollut kallis se mekko. Odotan kesää jo innolla. Koska kun on lämmintä niin voi pitää vaan mekkoja päällä.
Aijon tänä kesänä ostella taas mekkoja. Jos halvalla löytää ja hienoja niin mikä ettei. Shoppailen kesävaatteita sitten kun kesä alkaa olla.
Viime kesänä mä löysin kivoja vaatteita. Varmasti nytkin löydän.
En eilen illalla meinannut saada unta. Nukahdin jotain puoli kahdentoista aikoihin. Nukuin ihan hyvin viime yön. Heräsin tänään yhdeksältä. Katsoo menenkö kohta takaisin nukkumaan. Voisi mennä. Mulla ei ole muuta ohjelmaa tänään kun kaupassa käynti iltapäivällä. Siinä samalla tulee ulkoiltua. Mikä on vaan hyvä. Saa raitista ilmaa. Sekä liikuntaa. Ihanan rento päivä tänään.
Katsoo mitä sitten ensi viikon tekee. Mulla on onneksi ryhmiä mihin menen sitten taas. Ne kuuluu mun viikko ohjelmaan.
Ihan hyvä niin on jotan tekemistä. Huomenna salille taas illalla kaverin kanssa. Tulee hyvät treenit varmasti. Ensi viikko menee nopeasti taas. Sitten on desucon.

Kirppikselle.Perjantai 17.01.2020 08:13

Viikonloppu alkaa. Nopeasti mennyt taas viikko. On tuntunut oudolta kun ei tarvitse enää mennä töihin. Löydän kyllä jonkun paikan sitten jossain vaiheessa minne mennä. Uudet tuulet puhaltaa.
Tänään ollaan kavereiden kanssa menossa yhdelle kirppikselle. Siinä se aamupäivä menee mukavasti kun kiretelee siellä. Saa nähdä löytääkö sieltä sitten mitään. Jos ei löydy niin ei löydy.
Voihan tehdä silleen ettei osta mitään. Siinäkin säästää.
Putous alkaa huomenna. Tulee taas jotain telkasta mitä seurata. Katsotaan putousta parhaan kaverin kanssa. Saa nähdä millaiset sketsihahmot on tällä kertaa. Toivottavasti on hauskoja.
Eilinen päivä meni nukkuessa. Nukuin melkein koko iltapäivän eilen kun olin siivonnut. Pikkasen väsytti. Jos nyt tänään olisi enemmän hereillä. En eilen jaksanut lähteä mihinkään. Olin vaan kotosalla. En jaksanut mennä edes kauppaan. Tänään menen kauppaan. Saa samalla vähän raitista ilmaa kun kävelen kauppaan. Koitan tänään olla silleen etten nuku. Viikonloppuna kerkiää sitten nukkua kun nukuttaa.
Poikaystävä on tulossa käymään viikonloppuna. Pidetään taas leffa katselupäivä. Katsellaan netflixistä leffoja. Käydään hakemassa taas jotain ruokaa. Pizzaa tai subileivät. Tulee mukava päivä.
Eilenä mua ei onneksi ahdistanut. Oli vaan väsynyt olo.
Ei joutunut ottamaan onneksi rauhottavaa. Uskon etten vähään aikaan nyt joudu ottamaan sitä. Mikä on vaan hyvä. Pärjää ilmankin sitä. Luulen että nyt alkaa taas hyvä kausi. Kun saa nyt vaan tarpeeksi levättyä. Kohta katson vaatteet mitä puen päälle tänään.
Sekä minkä laukun aijon ottaa tänään käyttöön.
Tästä tulee hyvä päivä varmasti. Sekä viikonlopusta tulee mukava.
Ajattelee nyt vaan hyviä asioita mitä on elämässä.
Kaikki kyllä järjestyy taas. Onneksi mulla on kaverit mitkä antaa mulle voimia jaksaa huomiseen. Ilman niitä mä en pärjäisi.
Parhaan kaverin kanssa ollaan tunnettu jo 12 vuotta. Oltiin molemmat 18 vuotiaita kun meistä tuli kaverit.
Ollaan varmasti kavereita elämän loppuun asti. Tuemme toinen toisiamme. Silloin kun toisella on vaikeaa. Mutta. Nyt nauttimaan tästä päivästä. Tästä tulee hyvä päivä!
'

Eilinen päivä oli perseestä.Torstai 16.01.2020 08:07

Olin eilenä tosi masentunut. Sekä mua ärsytti ihan kaikki. Samalla alkoi ahdistaa yhdessä vaiheessa niin jouduin ottamaan sen rauhottavan.
Mikä sitten helpotti mun oloa heti. No tämä aamu on mennyt silleen hyvin ettei enää nyt ahdista. Mutta varaudun siihen koska se saattaa iskeä tänään vielä. Onneksi on rauhottavat siinä tilanteessa. Jos joutuu nyt syömään niitä niin syön. Ne on tarkoitettu juuri ahdistukseen. Joudun aina syömään rauhottavia tämän mun sairauden takia. Ahdistukseen ja harhoihin. No onneksi olen tottunut.
Alan taas kohta siivoilemaan. Siivous päivä on aina torstai päivä.
Pesen samalla taas pyykkiä. Käyn varmaan kaupassa tänään. Voisi sitten huomenna ostaa viikonloppu herkut. Mun tekee mieli suklaata tai sipsiä. Jompaa kumpaa. Limua mulla on. Lidlin coca colaa.
Mikä on ihan hyvää. Salkkarit on ollut taas mielenkiintoinen. Pakko katsoa taas tänään. Eilisen jakson loppu yllätti mut. Katsomme parhaan kaverin kanssa salkkarit. Toivon että tästä tulee hyvä päivä. Onneksi kohta alkaa taas viikonloppu niin saa taas levättyä.
Ei onneksi tarvitse lähteä viikonloppuna mihinkään. Desucon on sitten viikon päästä. Jaksaa sinne mennä sitten. Nostan desucon reissu rahat sitten ensi viikolla. Rahaa tulee onneksi ensi viikolla taas. Niin ja otan mun säästöistä vähän rahaa. Shoppailuun.
Otan sinne desuconiin rauhottavia mukaan jos alkaa yllättäen ahdistaa. Mutta uskon että kaikki menee ihan hyvin siellä. Onneksi on kaveri mukana. Tuki ja turva. Odotan jo innolla desuconia.
Kivaa mennä sinne taas. Mennään myös kesällä kaverin kanssa.
Siitä on nyt tullut meille tapa aina mennä desuconiin.
Ollaan käyty nyt desuconissa monta vuotta. Aina on ollut kivaa.
Onneksi bussimatka ei ole sinne pitkä.
Jaksamme kulkea bussilla edes takaisin. Bussimatkakin menee kivasti kaverin kanssa. Voidaan vaan höpötellä.
Niin matka menee äkkiä. Mutta. Nyt alkaa siivoaminen. Musiikit soimaan taustalle niin on kivempi siivota.