IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kevät lähestyy.Keskiviikko 05.02.2020 08:29

Viikko on sujunut tähän asti tosi hyvin. Päivä kerallaan elänyt tätä elämää. Ei ole ahdistanut yhtään. Mikä on vaan hyvä juttu. On taas hyvin kaikki asiat. Eilen olin pelaamassa taas sählyä sählyryhmässä.
Mun joukkue hävisi tällä kertaa mutta hyvät oli pelit. Pelattiin se puolisen tuntia. Paras kaveri oli toisessa joukkueessa.
Tänään taas olen menossa salille illalla kaverin kanssa. Nyt on taas intoa mennä salille treenaamaan. Tulee hyvät treenit. Paino on taas tippunut puolitoista kiloa. Mikä on hyvä juttu. Olen nyt laihtunut vuoden aikana 6 kiloa. Se on paljon. Yhdessä vaiheessa mä lihoin, mutta nyt kun on alkanut paljon liikkumaan niin painokin on alkanut tippumaan.
Sekä jättänyt kokonaan sokerin pois. No viikonloppuisin tulee syöytyä suklaata missä on sokeria ja juotua limua. Mutta se ei vaikuta mun painoon yhtään. Kulutan ne kaikki kalorit aina sitten salilla.
Viikonlopun jälkeen. Olin hammaslääkäri tarkastuksessa viime maanantaina. Joutuvat paikkamaan yhden ylähampaan. Seuraava aika on sitten maaliskuussa. 12 päivä. Onneksi pääsen tutun hammaslääkärin luokse taas joka on hoitanut mun hampaita viime aikoina. Mä en pelkää ollenkaan hammaslääkäriä. Mulle on tehty ihan kaikki. Ollut oikomishoidot, poistettu kaikki viisauden hampaat, revitty yksi tulehtunut hammas..paikattu reikiä. Siis ihan kaikki.
Olen selvinnyt vaikka mistä. Ai niin mä kävin viime sunnuntaina tokmannilla. Lahjakortin käytin David merkkisiin legginseihin.
Maksoivat juuri sen 20 euroa. Kiva löytö. Ostin samalla lisää sukkia ja hammastahnaa. Nyt on taas ehjiä sukkia. Apteekissa pitää varmaan käydä tällä viikolla. Leponex lääke alkaa taas olla loppu.
Käyn huomenna viimeistään apteekissa. On sitten sitä lääkettä taas.
Verikokeet on taas mulla tämän kuun lopussa.
Sain sen ajan. Kevät alkaa lähestyä mikä on aivan ihanaa. Alkaa olla enemmän valoa illalla. Ei ole enää niin pimeää. Odotan kesää kovasti. Sitten kun kesä taas tulee niin menen shoppailemaan heti kesävaatteita. Uusia toppeja ja t-paitoja mä ainakin tarvitsen. Ostan ne varmaan sitten cubukselta. Siellä ainakin myydään kivoja toppeja. Paljon eri värejä. Mekkoja aijon ostaa jos löytyy jotain kivoja. Ehkä ostan pitkästä aikaan taas jonkun kivan kesälaukun.
Semmoisen pirteän värisen mihin mahtuu kaikki.
Haaveilen edelleen sitä uutta Guess laukkua. Pitää vaikka alkaa pikkuhiljaa myös siihen säästämään. Saa sen sitten joskus taas hankittua. Viime Guess laukun ostin laivalta. Muutama vuosi sitten. On vielä hyvässä kunnossa se laukku. Se on punaisen värinen.
Mutta. Tästä tulee hyvä päivä. Nautin nyt siitä että on hyvä olla.
Innolla sitten salille illalla.
Putous jakso oli eilen hauska. Katsottiin se kaverin kanssa. Tuli hyvät naurut. Menin sitten putouksen jälkeen nukkumaan. Nukuin tosi hyvin viime yönä. Heti kun menin sänkyyn niin nukahdin samantien.
Poikaystävä tuli eilen käymään sittenkin. Käytiin subit hakemassa subwaysta. Poikaystävä tarjosi Tällä kertaa. Katsottiin pari animeleffaa. Olivat ihan hyviä. Nyt netflixiin on alkanut tulla animeleffoja.
Mikä on ihan kiva niin on sitten taas katsottavaa. Ajattelin taas tänään katsoa animea kun mulla on hyvin aikaa tänään. Alan taas katsomaan yhtä uutta sarjaa mikä on tullut. En ole vielä kerennyt käymään tokmannilla. Mutta tänään voisin mennä. Käyttämään sen lahjakortin.
Katsoo mitä sillä sitten hankkii. Ehkä ne uudet rintaliivit. Käyn vaikka sitten iltapäivällä tokmannilla kun on aikaa. Nyt olen aamupäivän kotosalla. Pitää katsoa joutuuko menemään apteekkiin ensi viikolla.
Pitää taas hakea leponexia. No nythän mä saan taas sitä kun kävin verikokeissa viime perjantaina. No kun jakaa huomenna lääkkeet dosettiin niin näkee pitääkö hakea lääkettä. Nyt mua ei ole ahdistanut. Ollut vaan vähän väsynyt olo. Toivon että jaksan hyvin sitten ensi viikon. Päivä kerrallaan. Niin selviän ihan varmasti viikosta.
Huomenna on menen taas salille illalla. Tekee ihan hyvää viikonlopun jälkeen. Pääsee vähän liikkeelle. Nyt kuntoilen kunnolla ensi viikolla.
Niin hyvin kun vaan pystyy. Paino pysyy aika hyvin sitten kurissa.
Olen normaalipainoinen onneksi. Aijon olla niin jatkossakin.
Olen aika hyvin päässyt sokerista eroon. No limua tulee juotua vaan viikonloppuisin. Muuten viikolla en syö yhtään mitään sokeria.
Syön vaan normaalia ruokaa ja juon vettä, teetä ja kahvia.
En lisää yhtään sokeria noihin juomiin. Kahvin juon aina mustana.
Joka aamu. Juon paljon vihreää teetä kahvin sijasta. Mutta se aamukahvi on se pakollinen. Mutta. Hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa ensi viikon. Nyt on paljon energiaa taas.
Uskon että tulee hyvä viikko. Aijon vaan ajatella positiivisesti.
Toivon että ensi viikon selviän ilman rauhottavia.
Ettei niitä nyt joudu syömään. Katsotaan miten käy. Mutta nyt en mieti noita asioita. Aijon vaan keskittyä tähän päivään.
Tästä tulee mukava rento päivä.
Eilinen posse jakso oli aika hauska. Odotan seuraavaa jaksoa innolla.
Tänään tulee taas putous. Katsomme sen kaverin kanssa. Varmasti hauska taas. Joku hahmoista tippuu tänään. Saa nähdä kuka.
Mä niin odotan että alkaa taas Rantabaari sarja telkasta taas.
Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Tosi hyvä. Kaverit katsoo sitä myös. Siinä sarjassa on tosi hyviä hahmoja. Sekä siinä sarjassa tapahtuu paljon. Niin kuin salkkareissa. Eilinen päivä meni ihan kivasti.
Oli vähän kyllä väsynyt olo. Se varmaan ihan johtui siitä kun jouduin syömään rauhottavia silloin yksi päivä. Nyt toivon etten joudu vähään aikaan syömään taas rauhottavia. Joudun aina ottamaan niitä kun alkaa pahasti ahdistaa tai harhat iskee. Luulen että viikonloppu menee ihan kivasti. Nyt saa vaan olla ja lepään nyt samalla. Ajattelin varmaan tänään mennä lenkille. Niin ja voisin käydä tokmannilla koska mulla on se 20 euron lahjakortti sinne. Sain sen kaverilta synttärilahjaksi.
Oli kyllä kiva lahja. Ehkä käytän sen lahjakortin uusiin rintaliiveihin.
Rintaliivejä ei ole koskaan liikaa. Tokmannilla myydään yhtä kivaa rintaliivimallia mikä sopii hyvin minulle. Olen nyt kaikki mun rintaliivit ostanut aina tokmannilta. Suosittelen. Kävin eilen nostamassa pankkiautomaatilta sen 20 euroa desucon säästöön.
Tästä tää säästäminen alkaa. Ihan varmasti saan kivan summan säästettyä desuconiin. Ajattelin aina alku kuusta nostaa nyt aina sen 20 euroa. Silloin tulee kelalta aina kivasti rahaa.
Katsoo jos vaikka enemmänkin nostaa sitten säästöön. Mutta nyt alkuun se 20 euroa. Mitäköhän sitä tekisi nyt aamupäivän? Mun tekee mieli mennä vielä nukkumaan. Nukun jos nukuttaa.
Poikaystävä ei ole tulossa nyt käymään koska sillä on muuta menoa.
No ei se mitään mä vietän mun kaverin kanssa tänään aikaa.
Ihme on tapahtunut. Ulkona on lunta! Nyt se talvi sitten tuli.
Ihan kiva niin on vähän valoisampaa. Kevät alkaa myös lähestyä.
Alkaa olla enemmän valoa illalla. Mikä on vaan hyvä.
Ei ole enää pimeää ja synkkää. Kesää odotan kovasti.
Silloin on kaikkea kivaa tiedossa: Desucon, laivareissu kavereiden kanssa heinäkuussa. On jotain mitä odottaa! Hyvin on nyt monta kuukautta aikaa säästää rahaa noihin juttuihin.'

Jipii, perjantai!Perjantai 31.01.2020 07:57

Viikko on mennyt hurjaa vauhtia taas ja alkaa viikonloppu. Eilen oli muuten ihan ok päivä mutta illalla alkoi ahdistaa. Jouduin ottamaan sen rauhottavan mikä onneksi vaikutti heti. Ei sitten enää onneksi ahdistanut. Sain myös nukuttua hyvin viime yönä. Nyt kun on nukkunut hyvin niin jaksaa taas. Uskon että tästä päivästä on tulossa vähän parempi. Mulla ei ole muuta ohjelmassa kun ruoan laitto, kaupassa käynti ja näen kaverit. Siinä menee mun perjantai päivä. Mukavaa tekemistä. Animea aijon katsoa varmaan tänään taas. Katson niitä uusia sarjoja mitä on nyt tullut. Oli muutama ihan mielenkiintoinen mitä olen nyt katsonut. Kävin tosiaan eilen verikokeissa. Pääsin vähän etuajassa mikä ei mua haitannut yhtään. Jaksoin kävellä sinne ja takaisin. Yhteensä kävelin 6 kilsaa. Onneksi mulla on hyvä kunto niin jaksoin kävellä. Tänään käyn pankkiautomaatilla nostamassa 20 euroa desucon säästöön. Nyt alan ihan oikeasti säästämään siihen.
Pystyn siihen kyllä. Niin ja kaverille maksan sen 30 euroa desucon lipusta mitkä se sitten hankkii meille. Pitää nyt vähän seurata koska desucon liput tulee myyntiin. Saadaan ne ajoissa hommattua.
Toivon kun kesällä on desucon niin olisi hyvä sää. Aurinko saisi paistaa ja olisi ihanan lämmin. Tai sitten sataa vaan vettä. Voi olla ihan mikä sää vaan. No sen näkee sitten. Katsoo koska otan käyttöön tuon mun uuden kahvinkeittimen minkä sain synttärilahjaksi. Varmaan viikonloppuna testaan vähän sitä. Tulee ihan hyvät kahvit sillä. Pitää vaan keittää vedet pari kertaa läpi että se vähän puhdistuu. Tuon edellisen kahvikeittimen sain poikaystävältä. Ollut hyvä keitin. Siitä tulikin mieleen että kun käyn tänään kaupassa niin ostan lisää kahvia. Kulta katriinaa.
Kahvi ei koskaan saa olla loppu. Aamukahvit on pakko saada joka ikinen aamu. Muuten mun päivä ei lähde käyntiin.
Tänään mä heräsin seitsemän jälkeen. Jaksoin nousta ylös.
Nyt olen täysin pirteä kun join äsken aika vahvaa kahvia.
Mä keitän aina tosi vahvaa kahvia. Se ainakin herättää mut.
Mutta nyt kunnon perjantai fiilis päälle ja alkaa viettämään viikonloppua. Tulee ihan mukava viikonloppu. Voi vaan olla ja ottaa ihan rennosti. Putous on pakko katsoa huomenna.
Katsomme sen taas kaverin kanssa niin kuin viimeksi. Saadaan kunnon naurut. Nyt sitten näkee mikä hahmoista tippuu.

Verikokeet.Torstai 30.01.2020 07:31

Mulla oli sittenkin tänään ne verikokeet eikä huomenna. Olen vähän sekaisin näistä päivistä. Olen kohta lähdössä sinne. Syön vähän ruisleipää niin jaksan kävellä sinne terveyskeskukseen. Sinne oli se kolme kilsaa täältä. Olin eilen salilla. Hyvät treenit oli. Jaksoin hyvin vaikka olin kipeä hetki sitten. Muutenkin on nyt hyvä olo. Sain hyvin nukuttua viime yönä. Kun pääsen kotiin verikokeista, niin alan siivoilemaan ja pesemään pyykkiä. Nyt mulla on taas tänään siivouspäivä. Sitten on mukavaa kun kämppä on taas siisti. Viikonloppuna vietän kavereiden kanssa aikaa. Katsotaan putousta taas kaverin kanssa lauantaina. Parhaan kaverin kanssa katsomme perjantaina possea. Poikaystävästä en vielä tiedä onko tulossa käymään viikonloppuna. Nyt ei ole onneksi ahdistanut. Mikä on vaan hyvä juttu. Olo on taas normaali. Harhoja ei ole ollut nyt vähään aikaan. Mutta ne kyllä sitten tulee taas jossain vaiheessa ja silloin pitää taas ottaa rauhottava että ne harhat sitten häviää.
Sekä olo helpottuu. Onneksi rauhottava on aika vahva lääke.
Uskon että tästä tulee taas hyvä päivä. Nyt on ainakin levätty niin jaksaa taas. Positiivinen ajattelu vaan päälle. Ajattelen positiivisesti.
Olen aika positiivinen ihminen. Minusta kasvoi semmoinen.
Kun olin teini niin kaikki oli silloin ihan perseestä. Pukeuduin aina mustiin vaatteisiin. Olin koko aika masentunut. Silloin 14 vuotiaana aloin syömään masennuslääkkeitä.
Siitä se lääkitys sitten alkoi. Nyt olen tyytyväinen siitä että mulla on hyvä lääkitys päällä. Pystyy jotenkin elää tätä mun elämää.
Päivä kerrallaan aina. Sitä ei voi tietää mitä seuraavana päivänä voi tapahtua. Voi tapahtua ihan mitä tahansa.
Mutta. Nyt alan valmistautua lähtöön. Kerkiää verikokeisiin. Sitten ei taas tarvitse kuukauteen mennä.

Olen parantunut.Keskiviikko 29.01.2020 08:02

Nyt olen taas terve. Vatsatauti tuli ja meni. olen samalla saanut nyt kunnolla levättyä. Jaksaa taas. Tänään olen menossa salille illalla.
Kaverin kanssa mennään. Saa nyt vähän liikuntaa koska olen maannut pari päivää sohvalla. Tekee ihan hyvää. Tänään näen taas kaverit. En ole nähnyt niitä pariin päivään koska olen ollut kipeä. Parhaan kaverin kanssa katsomme tänään salkkarit. Eilen katsoin viime perjantai posse jakson katsomosta. Oli aika hauska. Pakko taas katsoa se perjantaina.
Aijon katsoa kaikki jaksot siitä. Yksi mun lempi ohjelmista.
Katsomme sen parhaan kaverin kanssa. Menen perjantai iltana parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Tulee hyvä ilta. Varmaan juon siinä samalla vähän limua. Coca colaa. Sitä pitää taas muuten ostaa. Mulla on enää yksi tölkki jäljellä. No käyn hakemassa huomenna tai viimeistään perjantaina. Mun oli eilen pakko ottaa illalla rauhottava. En meinannut saada unta niin oli pakko ottaa se. Kun mä otin sen niin nukahdin heti. Nukuin taas viime yön sohvalla. Nyt mä heräsin seitsemän jälkeen. Join kunnon aamukahvit. Nyt olen täysin hereillä ja jaksaa aloittaa uuden päivän täysillä. Nyt on levätty ihan tarpeeksi.
Katsoin eilen animea. Parisen tuntia tuli katsottua. Aloitin pari uutta sarjaa katsomaan. Olivat hyviä. Katsominen jatkuu taas tällä viikolla kun tulee sopiva hetki. Kohta otan aamulääkkeet ettei unohdu.
Mulla on taas verikokeet ylihuomenna. Heti aamusta. Vähän ennen yhdeksää. Sinne sitten taas. No samalla tulee heitettyä aamulenkki kun kävelen sinne terveyskeskukseen. Sinne on täältä noin kolme kilsaa. Syön hyvän aamupalan niin jaksan kävellä sinne.
Toivon että ei sada vettä tai räntää silloin. Aijon käydä nostamassa pankkiautomaatilta 20 euroa säästöön. Alan nyt kunnolla säästämään seuraavaa desuconia varten. Saan varmasti säästettyä rahat kasaan. Kun nostaa joka kuukausi jonkun summan.
Ainakin se 20 euroa. Uskon että onnistuu. Pitää myös alkaa säästämään sitä hotellia varten. Joka me varataan kaverin kanssa.
Uskon että sekin onnistuu. Hirveästi suunnittelua.
Mutta se on kivaa. On sitten jotain mitä odottaa.

Sairastuin heti desuconin jälkeen.Tiistai 28.01.2020 07:39

Mukavasti meni sunnuntaina desuconissa, Mutta heti sen jälkeen sairastuin vatsatautiin. Mulla oli erittäin kiva yö vessassa. Söin vaan mehukeittoa eilen. Tänään koitan syödä normaalia ruokaa. Uskon että pysyy sisällä. Lepään vielä tämän päivän. En näe nyt kavereita etteivät saa tartuntaa. Voin sanoa että tuo on ollut rajuin vatsatauti ikinä.
No onneksi ei kestänyt kauaa. Sain otettua vielä sunnuntaina kuvia desuconista. Hienoista cosplayasuista. Mennään sitten kaverin kanssa kesällä taas desuconiin ja varataan se hotelli. Yhdeksi yöksi. Katsoo jos nyt keväällä saisi sen varattua. Ei ole vielä tietoa koska desucon liput tulee myyntiin. No pitää seurata netistä. Mun budjetti riitti desuconiin juuri ja juuri. Riittivät rahat bussimatkoihin, ruokaan, ja shoppailuun. Nyt alan säästämään seuraavaa desuconia varten. Kun menen seuraavan kerran kylille, niin käyn nostamassa 20 euroa jo säästöön. Koitan nyt joka kuukausi nostaa ainakin sen verran rahaa.
Sitten on kiva summa desuconiin. Ei tarvitse välttämättä ottaa sitten rahaa ollenkaan säästöistä. Nyt mä teen silleen etten ota sieltä yhtään. Hyvin pärjään noilla kelan rahoilla mitä saan joka kuukausi.
Ei ahdistanut yhtään desucon viikonloppuna. Mulla oli rauhottava mukana varmuuden vuoksi. Hyvin selvisimme kaverin kanssa.
Meillä oli onneksi hauskaa. Käytiin sunnuntaina syömässä subwayssa. Otin kanasubin tällä kertaa. Oli hyvää. Suunniteltiin kaverin kanssa että mentäisiin joku viikonloppu syömään kotipizzaan. Täällä lähellä on kotipizza. En ole käynyt siellä aikoihin. Nyt olisi kiva taas mennä. Nyt kun saa taas enemmän rahaa kuussa niin olisi varaa mennä sinne syömään. Nyt kun poikaystävä tulee käymään viikonloppuna niin aijon tarjota ruoat.
Rahatilanne sallii sen. Ensi viikolla tulee taas lisää rahaa.
Mutta. Nyt alan lepäilemään. Kohta voisi syödä mehukeittoa.
Pysyy varmasti sisällä. No nyt en varmasti ihan heti sairastu vatsatautiin. Ei kiitos enää. Tänään ajattelin katsoa varmaan animea kun on hyvin aikaa. En nyt tänään osallistu sählyryhmään.
Ensi viikolla sitten taas. katsoo jos huomenna pääsisi jo salille.
Jos pääsen niin teen alkuun kevyillä painoilla.
Kevyet treenit.

Mukavasti meni päivä desuconissa :)Sunnuntai 26.01.2020 09:30

Eilenä oli kivat synttärit. Desuconissa päivä meni mukavasti. Tänään ollaa kaverin kanssa menossa sinne uudestaan. Paljon oli ihmisiä siellä.
Sain otettua eilen paljon kuvia ja videokuvaa. Tulihan sitä sitten myös vähän shoppailtua. Ostin hienon pokemon t-paidan. Toisen anime t-paidan, pikachupipo, pitkät mustat sukat..sellaista. En nyt tällä kertaa ostanut mitään pehmolelua tai figuuria. Poikaystävälle löytyi hienot pokemon bokserit. Saa nähdä millainen ilme sillä on kun saa ne.
Ne oli aika hauskat. Eilen olimme burger kingissä syömässä. Nyt me varmaan tänään mennään subwayhin. Eikä mua eilen ahdistanut yhtään koko päivänä. Ei joutunut ottaa ollenkaan rauhottavaa. Mikä oli vaan hyvä. Nyt on vaatekrisi mitä puen tänään desuconiin. Varmaan toisen niistä mun uusista t-paidoista voisi laittaa päälle. Sain eilen vähän lahjoja. Uuden kahvinkeittimen, lahjakortti tokmannille. Uusi muki..kivoja lahjoja. Katsottiin kaverin kanssa putous eilen. Oli aika hauska. Me vaan naurettiin kun katsottiin se. Sitten sen jälkeen menin nukkumaan. Nukahdin heti kun pääsi sänkyyn. Mutta mukavaa mennä tänään taas desuconiin. Tulee kiva päivä taas. kaikki menee varmasti hyvin. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Fiilistelyä vähän taas.
A niin ja ostin mä pari hienoa animepinssiä. Laitoin ne kiinni tuohon mun pokemon olkalaukkuun. Ajattelin niitä alkaa keräilemään.
En ole ennen kerännyt niitä. Kalliita on mutta hienoja.
Nyt tänään nautin tästä päivästä täysillä. Seuraava desucon on sitten kesällä. Sitä odotellen. Mennään silloin kaverin kanssa hotelliin yhdeksi yöksi. Näin me vähän suunniteltiin. Niin bussilla ei tarvitse koko ajan kulkea edes takaisin. Pitää alkaa suunnitella sitä hotellia ja varata se ajoissa. Saa nähdä koska desucon liput tulee myyntiin. Saadaan ne ihan varmasti. Ollaan aina saatu ne.
Heti kun ne tulee niin kaveri hommaa ne. Puhelin on latautumassa.
On akku sitten täynnä niin pystyy ottamaan kuvia taas.
Hienoja cosplay asuja on siellä desuconissa taas.
Kivaa ottaa niistä kuvia. Mä aina kysyn saanko ottaa kuvan.

Syntymäpäivä :)Lauantai 25.01.2020 08:39

Nyt tämä päivä sitten koitti. Synttärit. 30 vuotta tulee täyteen. Musta ei tunnu yhtään 30 vuotiaalta. Tänään sitten viettämään synttäreitä desuconiin kaverin kanssa. Mennään burger kingiin syömään tänään kun päästään lahteen. Sitten sen jälkeen desuconiin. Tulee hyvä päivä.
Otan rauhottavan mukaan jos alkaa ahdistaa. Mutta uskon että kaikki menee ihan hyvin. Onneksi kaveri on mukana. En eilen jaksanut katsoa possea. Mä katson sen jakson vähän myöhemmin. Sitten kun tulee hyvä hetki. salkkarit katsoin eilen. Otin eilen käyttöön sen mun uuden aamutakin minkä sain parhaalta kaverilta. Ihanan lämmin. Kun kävin suihkussa niin laitoin sen päälle. Aivan paras. Lämmittää hyvin.
Mulla on laukku jo valmiina. Pitää enää vaan pakata lompakko.
Vaatteet puen hetken päästä. Me lähetään tuossa aamupäivällä kaverin kanssa. Yhdentoista jälkeen bussilla. Ollaan sitten 12 aikoihin lahdessa. Matkaan menee noin puolisen tuntia.
Luulen että bussi ei ole kamalan täynnä. Mikä vaan olisi ihan hyvä ettei ala ahdistaa. Aijon nyt nauttia tästä päivästä. Ihan mukavaa päästä täältä kämpästä muualle. Ei tarvitse katsoa koko ajan mitään ruutua.
Pääsee näkemään muita ihmisiä ja shoppailemaan. shoppailu piristää mua aina. Mun shoppailu budjetti on se 100 euroa.
Katsoo jos sillä rahalla löytyy desuconista jotain kivaa. Enempää en sitten tuhlaa. Mutta nyt aijon vaan nauttia. Elämästä ja kaikesta muusta kivasta. Tulee ikimuistoiset synttärit. Harvoin on tällaisia synttäreitä. Nyt mulla kävi tuuri!

Huomenna synttärit.Perjantai 24.01.2020 07:48

Viikonloppu. Desucon viikonloppu. Ihan parasta! Huomenna mennään kaverin kanssa sinne. Tänään käyn pankkiautomaatilla nostamassa sen desucon rahan. Sain siirrettyä eilen rahaa säästötililtä käyttötilille.
Sitten rahat on valmiina. Uskon että bussimatkat menee ihan hyvin. Yleensä mua alkaa ahdistaa bussissa mutta onneksi kaveri on mun tukena siinä. Sekä mulla on rauhottava jos alkaa ahdistaa.
Tehtiin eilen hyvää ruokaa kavereiden kanssa. Mä tein kookoskanakeittoa. Mikä oli tosi hyvää. Jälkiruoaksi oli uuniomenapaistos. Salaattina kaalisalaatti. Kävin eilen kaupassa. Kulta katriina kahvi oli tarjouksessa niin ostin sen. 2,50 euroa maksoi.
Nyt mulla on taas pari pakettia kahvia. Ei ihan heti lopu.
Synttäri on sitten huomenna. Minusta tulee vanha. Voin sanoa että en kyllä näytä kauheasti 30 vuotiaalta. Vaan paljon nuoremmalta.
Aina kun sanon mun iän niin kukaan ei usko että olisin niin vanha.
No olen tottunut. Sain eilen parhaalta kaverilta synttärilahjan. Aamutakin ja susu suklaata. Ihana lahja! Aina kun tulen suihkusta niin voin ottaa sen aamutakin käyttöön. Kietoudun siihen aina.
Huomenna saan sitten toiselta kaverilta lahjan. Niin ja poikaystävältä saan sitten jossain vaiheessa lahjan. Kauheasti lahjoja.
Sain eilen siivottua. Sekä pestyä pyykit. Hyvin oli aikaa tehdä nuo.
Koko aamupäivä. Oli kyllä eilen mukavaa nähdä kaikki entiset työkaverit. Sanoin että tulen aina moikkaamaan niitä kun pyörin siinä lähellä. Itku siinä tuli kun piti hyvästellä ne.
Sain niiltä punaisenruusun muistoksi ja pari korttia. Missä luki että olen ihana ja mukava ihminen. Laitan ne kortit johonkin esille tuonne olohuoneeseen. Pakko olla näkyvillä. Sain eilen maksettua loput laskut. Rahatilanne on aika hyvä tällä hetkellä.
Sitä ei tarvitse murehtia. Rahaa on. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia. Desucon fiilis nyt vaan päälle. Tulee paras viikonloppu! Nautin mun synttäreistä sitten huomenna. Kivaa viettää niitä kaverin kanssa. Huomenna tulee taas putous. Pakko katsoa. Tulee taas lauantai iltaisin ohjelmaa telkasta. Niin ja se rehtori sarjaa pitää myös katsoa huomenna. Se oli mun mielestä hauska.
Viikon vika salkkari jakso tulee tänään. Saa nähdä mihin kohtaan se sitten jää. Varmasti taas johonkin jännään.