IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt siivotaan!Torstai 04.02.2021 06:47

Torstai. Tänään taas siivotaan. Mulla on aina torstai päivä siivouspäivä.
Alan sitten siivoilemaan kun saan blogin eka kirjoitettua. Jaksoin taas herätä kuudelta. Mä herään nyt joka aamu aina siihen aikaa arkena. Viikonloppuisin mä nukun aina sitten pitkään tai päikkäreitä.
Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Vielä on pikkasen kireä olo mutta kyllä se menee sitten ohi. Nyt taas vaan hetki ja päivä kerrallaan. Tänään olen menossa sinne apteekkiin päivällä. Hyvin on aikaa käydä. Saa lääkkeet haettua. Sitten niitä on taas. Rahaa on tullut tänään. Sekä vielä huomenna tulee lisää rahaa. Pärjää taas. Ajattelin huomenna mennä käymään tokmannilla. Käyn siellä kuluttamassa aikaa ennen kun poikaystävä tulee hakemaan. Lähden vasta illalla. Poikaystävä hakee mut kun se pääsee töistä. Sitten käydään kaupassa ja haetaan jotain ruokaa. Varmaan kebabia ja pizzaa. Siinä on hyvä perjantai ruoka.
Poikaystävä lupasi ostaa mulle sen viinipullon synttärilahjaksi. Tiedän jo minkä viinin valitsen. Se on omenaviini. Se on mun lempi viini tällä hetkellä. Nyt mulla on kriisi että minkä laukun mä otan sitten huomenna käyttöön. Mulla on niin monta ihanaa laukkua. No tässä on aikaa miettiä. Pakkailen huomenna sitten vasta kamoja kasaan. Kaikkea vaatetta. Otan mun tietokoneen ja tabletin mukaan. Mä otan ne aina mukaan kun menen poikaystävän luokse. Suunnittelen että hankin jossain vaiheessa uuden tietokoneen. Mutta ekana uusi puhelin.
Pitää katsoa sitä sitten että koska me mennään sinne dna liikkeeseen poikaystävän kanssa. Onneksi sillä ei ole mitään kiirettä.
Mun edellinen puhelin toimii vielä. Mulla on rahat siihen uuteen puhelimeen. Otan ne mun säästötililtä. Uskon että 200 eurolla saa hyvän puhelimen. Mulle riittää että pystyy selaamaan nettiä, soittaa ja laittaa viestiä. Ne on tärkeimmät. Sitten on kivaa kun on uusi puhelin. Tuo paljon iloa mun elämään. Ai niin mun pitää pestä pyykkiä tänään. Pesen kun tulee hyvä hetki. Uskon että pesukone on tänään vapaa. Mutta nyt alan siivota. Aloitan imuroimalla.
Saa kaiken tehtyä tässä aamulla.

Huomenna hakemaan lääkkeitä.Keskiviikko 03.02.2021 07:28

Keskiviikko. Pakko sanoa että tämä viikko on mennyt taas nopeasti. Kohta on taas viikonloppu. Odotan jo viikonloppua innolla. Pääsee poikaystävän luokse. Olo on ollut hyvän mutta pikkasen on ollut vähän kireä olo mutta kyllä se siitä. Heräsin vasta äsken. Mun piti jo kuudelta herätä mutta en päässyt ihan heti ylös. Huomenna ja ylihuomenna tulee taas rahaa kelalta. Pärjää taas kuukauden ja saa siitä sitten vähän säästötilille. Nyt en ole onneksi shoppaillut mitään koska mä päätin että mä shoppailen vasta sitten kesällä. Nyt alan säästämään niin kesällä mulla on sitten kivasti rahaa shoppailuun. Pääsee ostelemaan kivoja kesävaatteita. Tehdään sitten kaverin kanssa kunnon shoppailureissu kesällä. Tämä on päätetty. Teemme sen sitten varmaan tuossa kesäkuussa. Aijon sitten alkukesästä käydä myös tokmannilla katsomassa kesävaatteita. Siellä myydään ihan kivoja vaatteita. Ei ole kamalan kalliita. Sitten kun toppeja tulee sinne myyntiin niin mä käyn heti ostamassa. Mulla on aika vähän toppeja. Tykkään kesällä pitää toppia. Nyt mulla on paljon katsottavaa tuolta ruudusta. Mä olen jäänyt koukkuun nyt tuohon "jersey shore" ohjelmaan. Sitä on kuusi kautta ja olen vielä ekalla kaudella. Olen katsonut myös tuota "Snooki and Jwoww" sarjaa. Mä olen nyt noiden fani. En ole pitkään aikaa löytänyt mitään noin kiinnostavaa katsottavaa. Hyvä että löysin. Nyt on paljon katsottavaa ja ajattelin viikonloppuna pitää "Jersey shore" katsomismaratoonin. Aijon katsoa sitä poikaystävän telkasta. Makoilen vaan sängyllä ja katson. Huomenna olen menossa sinne apteekkiin. Käyn hakemassa ne leponexit ja masennuslääkkeet. Mulla on taas verikokeet tämän kuun 16 päivä. Pitää mennä piikille. Käyn kerran kuussa verikokeissa sen takia koska mä syön leponex lääkettä.
Onneksi olen tottunut. Ei ole mitään neulakammoa. Tänään taas lenkkeilyä. Menen aamulla lenkille ja illalla vielä lenkille.
Tulee taas tehtyä yhteensä tunnin lenkki tänään. Saa samalla raitista ilmaa kun menee ulos ja pakko sanoa että se piristää kun ulkoilee.
Mulla se lievittää onneksi masennusta ja ahdistusta. Pakko sanoa että mielummin menen ulkoilemaan kun taas otan sen rauhoittavan lääkkeen. Onneksi mä olen oppinut elämään tämän sairauden kanssa. Alkuun se oli yhtä helvettiä. Oli paljon harhoja ja olin itsetuhoinen. Silloin kun olin osastolla hoidossa. Mutta se kaikki on onneksi takanapäin. Nyt elän hyvää elämää ja olen onnellinen.
Aamu lähtenyt hyvin käyntiin kahvilla. Nyt ole ihan hereillä ja valmiina uuteen päivään. Heräsin jo kuudelta. Kello soitti siihen aikaan. Olo on hyvä tällä hetkellä. Ihanaa kun ei ole mitään masennusta ja ahdistusta nyt. Nautin taas ihan kaikesta. Oltiin eilenä kaverin kanssa iltalenkillä.
Oli kiva ilma ulkona. Me käydään maanantai iltaisin aina lenkillä. Siitä on tullut meille nyt tapa kun ei päästä vieläkään salille. Musta vähän tuntuu ettei me koko keväänä päästä sinne. Mutta onneksi voi lenkkeillä. Ei maksa mitään. Sain pyykit pestyä eilenä. Pesen sitten ylihuomenna taas. Lakanat pitää sitten pestä. Sekä mulla on siivouspäivä torstaina. Saa kämpän taas kuntoon ennen viikonloppua.
Olen silloin viikonloppuna menossa poikaystävän luokse. Pakko sanoa että on ollut sitä ikävä. Ihanaa kun me nyt taas näemme. Päästään viettämään laatuaikaa. Toistemme kanssa. Mikäs sen parempaa.
Vietetään mun synttäreitä. Paljon viiniä ja kakkua. Tänään mä katson ruudusta sen eilisen poliisit jakson. Hyvin on aikaa katsoa se tänään.
Ai niin ja tuonne mtv katsomoon on tullut uusi sarja mitä alan seuraamaan. Sen niminen kuin "Home and away" Kymmenen jaksoa on tullut sitä. Aijon sitä sitten katsoa kun tulee hyvä hetki. Uskon että siinä on sitten taas paljon draamaa. Tänään mä teen ruoaksi kanakeittoa.
Helppo ja nopea ruoka tälle päivälle. Käyn aamulenkillä ja sitten alan tehdä sitä keittoa. Yksi mun lempi ruoka. Tykkään todella paljon kanasta. Aina kun tulee käytyä vaikka subwayssa niin tulee usein otettua joku kanasubi. Käydään sitten poikaystävän kanssa perjantaina joko hakemassa subit tai sitten kebabia ja pizzaa.
Kebabia mun tekee kyllä mieli. No katsotaan perjantaina.
Rahaa tulee taas tällä viikolla niin pystyy ostamaan juomat ja ruoat viikonlopuksi. Varmaan saunotaan viikonloppuna. Ihanaa päästä taas saunaan. poikaystävällä on kunnon puusauna. Saa hyvät löylyt siellä. Apteekissa mä käyn sitten torstaina. Saa haettua lääkkeet.
Sitten niitä on taas. Ostan taas myöhemmin lisää noita karpalokapseleita. Syön niitä joka päivä. Kannattaa syödä niin mulle ei tule mitään tulehduksia. Olen pari vuotta nyt syönyt niitä.
Onneksi ne ei ole kamalan kalliita niin hyvin pystyy ostamaan niitä.

Helmikuu.Maanantai 01.02.2021 06:50

Helmikuu on alkanut. Pakko sanoa että tammikuu meni todella nopeasti.
Uskon että tämäkin kuukausi menee äkkiä. Ihanaa kun kevät alkaa pikkuhiljaa lähestyä. Sekä kesä! Olo on tällä hetkellä hyvä. Kannatti levätä viime viikonloppu. Tämän viikon viikonloppuna olen menossa taas poikaystävän luokse. Sitten me vietetään mun synttäreitä! Paljon daimkakkua ja viiniä. Heräsin jo tänään kuuden jälkeen. Nyt taas jaksoi herätä siihen aikaan. Aamukahvit on juotu. Nyt olen ihan hereillä.
Tänään taas lenkkeilyä. Niin kuin joka päivä. Aamulenkille olen menossa taas. Sekä sitten taas illalla. Pakko sanoa että paino on vaan tippunut kun lenkkeilee. Mulla on ainakin hyvin tippunut. Suosittelen lenkkeilyä kaikille. Ei maksa mitään. Menee vaan ulos ja kävelee.
Siinä se! Tällä viikolla olen menossa apteekkiin. Pitää hakea taas lääkkeitä. Leponexia ja masennuslääkettä. Onneksi tällä viikolla tulee taas rahaa niin pystyy maksamaan ne lääkkeet. Nyt on ollut todella hyvä että viikonloppuna en joutunut onneksi syömään rauhoittavia.
Nyt taas uskon että alkaa taas hyvä kausi mikä kestää varmasti pitkään. Elää hetken ja päivän kerrallaan. Tänään tulee salkkarit. Pakko katsoa. Ihanaa kun salkkarit ei jää vielä tauolle. Tulee vielä monta kuukautta. Paras sarja pakko sanoa. Hyvää viihdettä. Ai niin tänään tulee taas poliisit. Sitä mä katson myös. Hyvä ohjelma. Olen vissiin nähnyt kaikki kaudet siitä. Parhaan kaverin kanssa katsottiin sitä yhdessä. Mä katson ne jaksot aina tuolta ruudusta.
Voi katsoa ihan koska vaan. Tänään mä koitan saada pestyä pyykkiä. Eilenä mä en jaksanut pestä. No onneksi tänään on hyvin aikaa. Alan pesemään heti aamusta. Eli kohta.
Pesen pyykkiä aina pari kertaa viikossa. Maanantaina ja torstaina.
Ne on hyvät päivät aina pestä. Ai niin pitää tehdä kauppalappu mitä ruokaa teen tällä viikolla. Menen tänään kauppaan.
Teen sen kohta niin on sitten valmiina. Menen tuossa päivällä kauppaan. Onneksi silloin ei ole kamala kiire. Voi rauhassa tehdä ostokset. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia.
Mä kuuntelen joka aamu musiikkia. Semmoista mistä tulee hyvä fiilis.

Olo alkaa olla taas hyvä.Sunnuntai 31.01.2021 08:19

Sunnuntai aamu. Heräsin vasta tuossa puoli kahdekasan. Mun piti herätä kuudelta mutta en jaksanut nousta vielä ylös. Olo tällä hetkellä on aika hyvä. Alan olla taas oma itseni. Uskon että ensi viikko menee taas hyvin. Lääkkeitä pitää hakea ensi viikolla. Masennuslääkettä ja leponexia. Alkaa molemmat lääkkeet olla loppu. Rahaa tulee taas kelalta ensi viikolla. Hyvä niin saa taas kaikki laskut maksettua ja näkee paljon rahaa saa taas siirrettyä säästötilille. Huomasin viikonloppuna etten syönyt yhtään rauhoittavaa lääkettä. Mikä on vaan hyvä juttu. Uskon että nyt alkaa taas hyvä kausi. Nautin taas hyvästä olosta niin kauan kun vaan pystyy. Putous jakso oli eilenä hauska. Sai taas nauraa. Katsoin sen kaverin kanssa. Oli muutenkin kiva ilta.
Ensi viikolla sitten taas paljon lenkkeilyä kun salille ei vieläkään pääse. Tänään menen taas aamulenkille ja iltapäivällä lenkille. Olen huomannut että mä kävelen päivän aikana tunnin verran. Ne lenkit on puolentunnin lenkkejä. Kun käy pari kertaa päivässä lenkillä niin siitä tulee tunti yhteensä kävelyä. Mikä on vaan hyvä. Onneksi mä liikun. Se auttaa paljon ahdistukseen ja masennukseen. Mielummin ulkona kävely kun taas rauhoittava pilleri. Huomenna tulee taas salkkarit. Saa nähdä mitä siinä sitten taas tapahtuu. En ole vieläkään ehtinyt katsoa noita voice of finland jaksoja. Yritän tänään katsoa pari jaksoa. Kun mulla on nyt hyvin aikaa tänään. Ei mihinkään kiire. Tänään on ihanan rento päivä.
Nautin tästä sunnuntai päivästä. Voisi pestä pyykkiä myös.
Uskon että pesukone on vapaa tänään. Voisi alkaa pesemään aamulenkin jälkeen. Muistin juuri että ensi kuussa alkaa uusi kausi selviytyjät suomi. Sitä alan todellakin katsomaan. Paras kaverikin alkaa katsomaan sitä. Hyvä että se tulee ja se temppareiden uusi kausi. Tulee taas jotain katsottavaa nyt keväällä.
Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu. Sekä alan taas tiskaamaan. Keittiö pitää samalla siivota.

Onneksi tänään tulee putous. :)Lauantai 30.01.2021 06:48

Heräsin taas tänään kuudelta. Olen nyt joka aamu herännyt siihen aikaan. Heti kun kello soi niin mä nousen sängystä ylös. Olo on tällä hetkellä ok. Mutta edelleen on semmoinen väsynyt fiilis päällä. Harhoja tai ahdistusta ei ole ollut onneksi. Eilinen päivä meni onneksi ihan hyvin.
Nyt mä vaan lepään. Ensi viikon viikonloppuna sitten taas poikaystävän luokse. Uskon että silloin olen taas paremmassa kunnossa ja oma itseni. Kun on tämä sairaus niin siitä tulee aina välillä näitä olotiloja. Silloin pitää vaan pysähtyä. Onneksi nyt ei ole ollut harhoja. Sekä että ei ole joutunut syömään rauhoittavia. Mä teen silleen että jos mikään muu ei auta niin sitten mä otan sen rauhoittavan. Mutta aika hyvin olen selvinnyt ilman niitä mikä on vaan hyvä asia. Olen sen keinon löytänyt jos alkaa ahdistaa niin mä lähen ulos ulkoilemaan. Saa raitista ilmaa.
Mikä sitten helpottaa oloa. Olin eilenä taas pari kertaa lenkillä. Aamulla ja illalla. Tänään taas menen aamulenkille ja sitten vielä iltapäivällä lenkille. Aijon liikkua paljon tänään. Mikä vaan tekee hyvää. Varmaan sitten ensi viikon viikonloppuna me vietetään mun synttäreitä poikaystävän kanssa. Pitää ostaa se Daimkakku. Sitten juomaksi viiniä ja siideriä. Poikaystävä lupasi ostaa mulle lahjaksi sen viinipullon. Sanoin että se on ihan ok lahja. Haluan juoda sitä omenaviiniä. Se on mun lempi viini. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee. Hyvin sillä onneksi menee. Mikä on vaan hyvä niin ei tarvitse olla huolissaan siitä. Tänään tulee taas putous ja mä katson sen taas mun yhden kaverin kanssa.
Kivempi katsoa kaverin kanssa kun taas yksin. Saadaan taas kunnon naurut. Kun nauraa paljon niin se kyllä piristää paljon mieltä.
Olen tämän huomannut. Mä nauran aika paljon. Mikä on vaan hyvä. Huumoria pitää aina olla. Joka ikinen päivä. Suunniteltiin kaverin kanssa että mennään joku viikonloppu ulos syömään.
Varmaan mennään tuonne kotipizzaan koska siellä ei olla käyty aikoihin. Mä en ole varmaan käynyt siellä vuoteen ja se on ihan tuolla keskustassa. Sinne me mennään sitten joskus.
Nyt alan tiskaamaan ja kuunnella jotain musiikkia. Uskon että tämä päivä menee hyvin. Ilman ahdistusta.

Lepäilen tämän viikonlopun.Perjantai 29.01.2021 07:23

En ole nyt lähdössä viikonloppuna mihinkään. Vointi on aika huono. Olen väsynyt ja on ollut ahdistusta. Nyt mä vaan taas lepään tämän viikonlopun niin uskon että ensi viikolla olen paljon paremmassa kunnossa. Nyt on vaan semmoinen olo ettei jaksa. Sanoin tästä poikaystävälle niin se ymmärsi tämän mun tilanteen. Poikaystävä tuntee mut hyvin. Se aina tietää ja huomaa jos mulla ei ole kaikki hyvin. Sovittiin että näemme viikon päästä. Menen sitten taas poikaystävän luokse.
Mutta hyvä puoli on tässä se etten ole syönyt yhtään rauhoittavaa lääkettä. Uskon että selviän hyvin viikonlopun ilman niitä. Aijon ulkoilla viikonloppuna paljon niin se tekee hyvää mielelle ja kropalle.
Välillä sitä paskaa tulee vaan niskaan,Mutta sitten huomaa että hei mä selviän. Elämä ei aina ole helppoa. Olen sen oppinut. Kävin eilenä kaupassa. Nyt on taas paljon kahvia ja hunajaa. Ostin myös vähän sipsiä ja limua. Ajattelin vähän herkutella viikonloppuna.
Nyt on tosi kiva kun ei ole mihinkään kiire. Voi taas vaan olla. Ainakin tämä aamu on lähtenyt taas hyvin käyntiin. Kiitos aamukahvin.
Kohta vaihtuu kuukausi. Tää tammikuu on mennyt nopeasti. Kevät alkaa lähestyä ja mä odotan sitä innolla. Tulee enemmän valoa ja lämpöä. Siitä saa sitten paljon energiaa elämään. Tänään pitää taas katsoa salkkarit. Jos se Nellan lapsi syntyisi tässä jaksossa.
Saa nähdä. Nyt salkkareilta on tullut musiikkivideo tuonne youtubeen. Pakko sanoa että on todella hyvä. Soitin sitä eilenä melkein koko päivän ja aijon tänään kuunnella sitä taas. Suosittelen mennä katsomaan se video. Itse tykkäsin.
Olen salkkarit fani. Olen nähnyt kaikki salkkarijaksot.
Se on hyvä että se sarja jatkuu vielä toistaiseksi. Loppua ei vielä näy. Mun pitää muistaa katsoa ne voice of finland jaksot. Mulla on yksi jakso katsomatta. Aijon tänään katsoa sen jakson.
Tänään taas tulee uusi jakso ja sen mä katson sitten tuossa viikoloppuna kun tulee hyvä hetki. Mä katson ne kaikki jaksot tuolta ruudusta. Sieltä voi aina koska vaan katsoa ne.
Pakko kyllä sanoa että ne laulaa aika hyviä biisejä ne laulajat.
Sen takia mä tykkään katsoa sitä ohjelmaa. Niin ja myös kun siellä on Maija Vilkkumaa. Yksi mun lempi artisti. Kuuntelen aika paljon sen musiikkia. Mutta. Uskon että tästä tulee parempi päivä kun eilisestä. Nyt vaan paljon lepoa. Kaikki kyllä taas järjestyy.

Tempparit alkaa ensi kuussa.Torstai 28.01.2021 07:09

Olo tällä hetkellä on aika huono. Eilenä oli taas todella ahdistava päivä.
Se kaikki tuli taas ihan yllättäen. Mulla tuli taas kaikki harhat. Mutta mä selvisin niistä. Pärjäsin ilman rauhoittavaa. Kun otin iltalääkkeet niin nekin onneksi helpotti oloa. Sain onneksi nukuttua. Iltalääkkeissä on se hyvä puoli että rauhoittaa. Leponex lääke on todella vahva psyykelääke. Mulla menee sitä iltaisin 200mg. Alkuun mulla meni sitä 150mg. Sitä sitten nostettiin yhdessä vaiheessa. On sopiva määrä tuota lääkettä. Auttaa aika paljon. Toivon että tämä päivä on paljon parempi kun taas eilinen. Nyt otan ihan rennosti enkä stressaa nyt mistään.
Mulla ei ole nyt mitään hätää. Hetki ja päivä kerrallaan. Niin kaikki taas järjestyy. Ensi kuussa alkaa uusi kausi temptation island kausi. Pakko katsoa. Hyvää viihdettä. Siinä taas näkee kenen parisuhde kestää ja kenen ei. Paljon draamaa taas tiedossa. Pakko sanoa että olen tempparit fani. Olen katsonut melkein kaikki kaudet. Pari ekaa kautta en ole nähnyt. Mutta siitä eteenpäin. Paras kaverikin seuraa temppareita. Sitten me aina puhutaan niistä että mitä kaikkea siinä tapahtuu. Ihan kiva kun se ohjelma vaan jatkuu ja jatkuu. Tulee uusia kausia siitä. Odotan myös että tulee tänä vuonna big brother. Viime bb kausi oli todella hyvä. Oikea henkilö voitti sen. Hyvä Joel!
salkkareissa taas tapahtuu. Nella synnyttää tässä jaksossa mikä tulee tänään. Pakko katsoa mitä tapahtuu. Tuli aika yllättäen että se synnyttää jo nyt. Sillä oli nopea raskaus! Tänään olen menossa kauppaan. Pitää ostaa kahvia, hunajaa, ja teetä.
Hunaja alkaa olla loppu. Laitan sitä aina teen sekaan. Limua voisi myös ostaa. Viikonlopuksi. En nyt tällä kertaa aijo juoda alkoholia. Mun ei tee edes nyt mieli. Ihan hyvä pitää taas taukoa juomisesta.
Tekee hyvää mielelle ja kropalle. Kun ei juo. Sekä siinä säästää aika kivasti rahaa. Jotain positiivista. Olen jo Melkein siivonnut kämpän.
Pitää vielä mopata lattiat ja pestä pyykkiä. Sekä siivota vessa.
Sitten kämppä on taas kunnossa. Teen ruoaksi tänään munakkaan.
Se on helppo ja nopea ruoka tälle päivälle. Mutta nyt musiikkia soimaan ja jatkaa siivoilua. Kivempi siivota kun hyvä musiikki soi taustalla.

Olen laihtunut 400 grammaa. :)Keskiviikko 27.01.2021 07:20

Keskiviikko. Viikon puoliväli. Nopeasti tää aika menee. Kohta alkaa helmikuu. Tää tammikuu on mennyt todella nopeasti. Mutta pakko sanoa että on ollut ihan hyvä kuukausi. Ei ole niin kauheasti silleen ahdistanut tai ollut harjoja. Nyt mulla on edelleen ok olo nyt. Aamulla tuntui vaikealta nousta ylös mutta nyt olen ihan hereillä. Valmiina uuteen päivään. Tänään ei tapahdu mitään ihmeellistä. Teen ruokaa, menen kaverin luokse kylään ja illalla lenkille. Rento päivä tänään.
Joo ei pääse salille vieläkään. Tuskin koko keväänä pääsee. No ei se mitään. Mä vaan lenkkeilen. Se on nyt hyvä liikunta. Ei maksa mitään.
Onneksi täällä missä mä asun on paljon erilaisia lenkkireittejä. Voi aina vaihdella niitä. Ei tarvitse mennä samaa lenkkiä. Mutta mä olen laihtunut kun olen vaan kävellyt. Nyt mä olin laihtunut 400 grammaa.
Sekä nyt mä olen normaalipainoinen. Aijon siitä pitää kiinni. En halua enää koskaa lihoa. Onneksi mä olen aika hyvin päässyt eroon sokerista. Sokeria tulee sitten aina otettua viikonloppuna kun herkuttelee. Joko suklaasta, siideristä tai limusta. Mutta se onneksi vaikuta yhtään mun painoon. Mä syön viikolla ihan normaalia ruokaa.
Sekä juon vaan vettä, mustaa kahvia ja vihreää teetä. Ne on mun juomat viikolla. En lisää niihin yhtään sokeria. Tänään taas lenkkiä aamulla. Sitten kun tulen lenkiltä niin alan tekemään jauhelihakeittoa.
Se on mun tämän päivän ruoka. Huomenna mä teen munakkaan.
Sekä syön pakkasesta kinkkukiusausta. Nyt on käyty taas sydänfilmissä. Onneksi se ei satu yhtään. Sekä menee nopeasti.
Siinä pitää vaan olla rentona kun ne ottaa sen.
Pitää aina hengittää syvään. Mutta. Nyt alan vähän siivoilla keittiötä ja kuunnella vähän jotain musiikkia. Tästä tulee hyvä päivä. Aijon olla koko päivän positiivinen ja iloinen. Mulla on paljon hyviä asioita elämässä.

Sain kaverilta kivan lahjan. :)Tiistai 26.01.2021 07:08

Synttärit ovat ohitse. Mutta oli ihan kiva maanantai. Vietin mun synttäreitä eilen kaverin kanssa. Sain siltä kivan lahjan. muumilasi missä on niiskuneidin kuva. Sekä geisha suklaata. Kiva lahja. Se muumilasi on niin hieno etten varmaan pysty juomaan siitä. Söin eilenä jopa kakkua. Tein kakun. Perinteinen mansikkakakku. Paljon mansikka hilloa ja kermavaahtoa. Paras kakku oli kyllä pitkään aikaan. Sain paljon onnitteluita eilen. Melkein kaikki mun tuntemat ihmiset onnittelivat. Saa nähdä mitä saan sitten parhaalta kaverilta lahjaksi. Tai poikaystävältä. Tänään mulla on sydänfilmi. Vähän ennen yhtä. Sinne pitää sitten mennä. Se otetaan mulla aina välillä mikä on ihan hyvä.
Kaupassa pitää myös käydä tänään. Huomenna teen ruoaksi jauhelihakeittoa. Mulla on jauhelihaa pakkasessa ja keittojuureksia.
Perunat pitää vaan ostaa niin sitten on keittoainekset. Eilenä salkkareilla oli myös synttärit. Jee. samana päivänä kun mun synttärit. Salkkareissa taas riittää paljon draamaa. Harmi kun Seppo lähti. Olisi saanut vielä olla siinä. Ehkä se tulee sitten jossain vaiheessa taas takaisin.
Fiilis on ollut hyvä edelleen. Ei ahdista onneksi. Olin eilenä lenkillä. Aamulla ja illalla. Tuli tehtyä yhteensä tunnin lenkki eilenä.
Tänään taas aamulenkille ja mä saan siitä toisen lenkin kun kävelen tänään tuonne terveyskeskukseen. Paljon askelia mikä on vaan hyvä.
Hyötyliikuntaa. Heräsin tuossa puoli seitsemän. Jaksoin nousta.
Onneksi musta on tullut aamuvirkku. Mä tykkään kovasti näistä aamuista että herää ajoissa. Alkaa keittämään aamukahvia ja kirjoittaa blogi. Sillä mun aamut lähtee aina käyntiin.
Ihanaa kun ei ole mihinkään kiire. Sain pestyä pyykit eilenä.
Pesin vaatteet ja mun pyyhkeet. Nyt on taas puhtaita pyyhkeitä.
Pesen seuraavan kerran taas pyykkiä ylihuomenna. Lakanat pitää sitten pestä. Onneksi tuo pyykkitupa on mun kämpän alapuolella.
Rappuset menee vaan alas. Meidän talossa on todella hyvä pesukone. Mikä kyllä tuo iloa ainakin mun elämään.
Pystyy aina silloin pestä pyykkiä kun se on vapaa. Ei ole mitään vuoroja. Tänä viikonloppuna varmaan sitten juhlitaan poikaystävän kanssa mun synttäreitä. Pakko saada sitten viiniä. Omenaviiniä ajattelin ostaa. Sitten mun toinen synttärikakku on Daimkakku.
Olen aina halunnut ostaa sen. Nyt mulla on hyvä syy ostaa se.
Syödään sitä sitten poikaystävän kanssa.
Se kakku muistaakseen maksoi jotain 5 euroa? No sen näkee sitten kaupassa mitä sen maksaa. Ostan sen silti.