IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ollut ihanan rento viikonloppu. :)Sunnuntai 26.09.2021 07:08

Viikonloppu kohta vietetty. On ollut mukava viikonloppu. Saanut taas hyvin levättyä. Jaksaa sitten aloittaa huomenna uuden viikon. Hyvällä fiiliksellä. Eilenä sain katsottua perjantain posse jakson. Oli todella mielenkiintoinen ja hauska. Innolla odotan seuraavaa posse jaksoa.
Mulla on vielä katsomatta yksi selviytyjät jakso. Katson sen tänään niin olen siinäkin sitten mukana. Ai niin ja tänään tulee taas selviytyjät.
Onneksi ne kaikki jaksot pystyy katsomaan ruudusta koska vaan.
Mulla on katsomatta pari bb jaksoa. Mä en edes vielä tiedä että ketkä ovat tällä viikolla häätöäänestyksessä. No tänään mä saan tietää kun katson ne jaksot. Olo on edelleen hyvä. Ei ole onneksi yhtään väsyttänyt tai ahdistanut. Uskon että ensi viikosta tulee hyvä viikko. Nyt vaan iloinen mieli ja positiivinen asenne päälle. Nyt kun olen ollut itekseni koko viikonlopun niin ensi viikolla on kiva taas nähdä kaikki kaverit. Sekä muita ihmisiä. Pitää muuten laittaa parhaalle kaverille viestiä että nähdäänkö ensi viikolla. Ei olla taas nähty vähään aikaan. Ensi viikon viikonloppuna olen menossa poikaystävän luokse. Innolla odotan taas että näemme. On taas jotain mitä odottaa. Huomenna mulla on verikokeet. Puoli yhdeltä.
Pitää mennä taas piikille että saa haettua leponexit. Nyt mun ei tarvitse ihan heti hakea leponexia koska hain sitä tällä viikolla. Riittävät pariksi viikoksi ne lääkkeet. Masennuslääkettä on vielä pariksi kuukaudeksi.
Haen sitten masennuslääkettä seuraavan kerran tämän vuoden lopulla.
Eli varmaan siinä joulukuussa. Tänään aijon taas ulkoilla paljon eli aamulenkille ja sitten vielä iltapäivällä menen tekemään toisen lenkin.
Eilenä tein tuon saman. Huomenna sitten taas salille. Innolla menen sinne taas. Tulee hyvät treenit ja hyvä olo. Innolla haluan nähdä mitä kaikkea tapahtuu ensi viikon salkkareissa. Sekä big brotherissa.
Kivaa kun tulee katsottavaa joka päivä. Tästä on tulossa ihanan rento päivä taas. Ei ole kiire. Aamukahvi taas herätti. Mä juon kahvin aina mustana. Tykkään mustasta kahvista. Sitä menee aamulla iso kuppi.
Mulle riittää päivän aikana hyvin se yksi kuppi kahvia.
Juon enemmän vihreää teetä päivän aikana. Terveellistä.

Nyt on paljon irtokarkkeja.Lauantai 25.09.2021 07:31

Eilenä oli mukava päivä. Kävin kaupassa ja apteekissa. Nyt on taas leponex lääkettä. Kaupasta mä ostin tasan 700 grammaa irtokarkkeja. Maksoi vähän yli 5 euroa ne irtokarkit. Ostin myös sipsiä. Tänään herkuttelu taas jatkuu. Jatkan niiden syömistä. En meinannut saada illalla unta. Nukahdin onneksi lopulta ja tänään mä heräsin puoli seitsemän. Kävin eilenä illalla lenkillä. Oli kiva ilma. Tänään aijon myös lenkkeillä. Aamulenkille ja menen ehkä iltapäivällä toista kertaa lenkille.
Aijon liikkua paljon tänään. Nyt pitää nauttia syksystä ennen kun pimenee ja tulee vesisateet. Sitten ollaan vaan sisätiloissa. Onneksi mä käyn salilla nyt pari kertaa viikossa. Jos ei pääse lenkille niin pääsee salille.
Olo ja fiilis tällä hetkellä on hyvä. Nyt on ollut ihan parasta kun ei ole ahdistanut. Ollut normaali olo. Iloinen ja positiivinen. Olen oma itseni.
Nyt on taas kaikkia lääkkeitä. Leponexit riittävät taas pariksi viikoksi.
Mulla menee leponexia iltaisin sen 200mg. On ollut hyvä määrä vuosien ajan. Alkuun mä söin sitä 150mg. Sitten sen nostettiin 200mg.
Pakko sanoa että hyvä lääke. Auttaa mua aika paljon elämässä. Kun mulla on tämä sairaus. Hetki ja päivä kerrallaan mä elän tätä elämää. Mä en voi tietää että mitä huomenna tapahtuu koska voi tapahtua ihan mitä vaan. Elän hetkessä. Ostin pari pakettia myös teetä kun ostin ne irtokarkit. Nyt tee ei ihan heti pääse loppumaan. Tänään mä jatkan selviytyjät suomen katsomista. Olen pari jaksoa jäljessä. Posse pitää myös katsoa tänään. Nyt olen salkkareissa taas mukana kun katsoin eilenä viikon loput salkkarit jaksot. Siinä taas tapahtuu vaikka mitä.
Jännäksi menee. Odotan innolla ensi viikon jaksoja. En ole pitkään aikaan katsonut jersey shorea. Ne kaikki jaksot on tuolla ruudussa.
Sitä voisi taas katsoa eteenpäin. Mulla ei katsominen lopu kesken koska mulla on vielä monta kautta Teen mom ohjelmaa. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Mutta Tästä tulee hyvä päivä. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Mistä tulee hyvä fiilis päälle.

Jasmiina on ärsyttävä bb asukas.Perjantai 24.09.2021 06:40

Jipii, se on taas perjantai! Viikon paras päivä. Koko viikko on mennyt tähän asti todella hyvin. Olen nauttinut tästä hyvästä olosta. Ei ole ollut yhtään huonoa oloa tai väsymystä. Heräsin jo tänään kuuden jälkeen. Aamukahvit on juotu. Kävin eilenä lidlissä hakemassa muutaman paketin kahvia, niin se mun lempi kahvin hinta oli noussut 40 sentillä. Olin että ok mutta ei se mitään koska mulla on onneksi rahaa ostaa aina kahvia.
Sain maksettua eilenä kaikki laskut. Tilille jäi taas sen verran rahaa että pärjää hyvin loppukuun. Sekä mulla on rahaa kun olen ensi viikolla menossa poikaystävän luokse. Pystyy ostamaan ruoat ja juomat.
Tänään menen sinne apteekkiin. Hakemaan leponexit. Käyn taas samalla kaupassa. Mun tekee mieli kauheasti irtokarkkeja ja sipsiä. Aijon niitä ostaa viikonlopuksi. Herkuttelen taas. Olen huomannut että vaikka syön mitä tahansa, niin mun paino ei nouse onneksi yhtään. Mikä on vaan positiivinen juttu. Olin eilenä illalla lenkillä. Kiva ilma oli. Menen tänäänkin lenkille. Huomaa että ilmat ovat alkaneet kunnolla viiletä. No onneksi kun puen lämpöisesti päälle ja kävelen kovaa niin ei tule onneksi kylmä.
Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Nyt sitten voi vaan viikonloppuna ottaa ihan rennosti. Aijon olla itekseni koko viikonlopun. Ensi viikolla sitten taas näen muita ihmisiä ja kavereita. Se tekee ihan hyvää olla välillä yksin. Olen huomannut tämän. Viihdyn ihan hyvin itseni kanssa.
Mikä on positiivinen asia. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee. Sillä oli kaikki hyvin. Hyvä niin ei tarvitse olla huolissaan siitä. Pitää kysyä siltä jos näemme taas ensi viikolla. Ei olla nyt nähty taas muutamaan viikkoon. Viimeksi nähtiin kun olin sen luona yötä. Tänään pitää taas katsoa eilinen bb jakso. Saa nähdä kuka lähtee talosta tällä viikolla. Mä toivon että se on Jasmiina. En yhtään tykkää siitä asukkaasta. Se vaan valittaa koko ajan ja kiroilee. Nillä on ollut aika hyvä viikkotehtävä tällä viikolla. Ovat olleet melkein koko viikon ulkona. Nyt perjantai musat soimaan ja nauttimaan viikonlopusta.
Ihanaa kun ei ole kiire. Tästä tulee hyvä päivä.
Hyvät treenit oli taas eilenä salilla. Hiki tuli pintaan ja hyvä olo. Kroppa pysyy hyvässä kunnossa. Käyn salilla aina maanantai iltaisin ja keskiviikko iltana. Eli pari kertaa viikossa. Mikä on vaan hyvä juttu. Muina päivinä mä lenkkeilen. Tänään menen taas illalla lenkille. Pitäisi olla hyvä ilma. Eilenä oli ihanan aurinkoinen päivä. Piristi paljon mun mieltä se aurinko.
Eilenä oli muutenkin hyvä päivä. Olo tuntui hyvältä koko päivän. Olen taas oma itseni. Ei ahdista, väsytä tai masenna. Nyt pitää taas nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Tänään pitää käydä kaupassa ja apteekissa. Pitää hakea leponexit. Niin on sitten sitä lääkettä taas. Sitten mulla on taas kaikkia lääkkeitä. Ei tarvitse hetkeen hakea mitään.
Tänään pitää siivota. Siivouspäivä. Pyykkiä pitää pestä myös eli lakanat sekä vaatteet. Alan siivota kun saan blogin kirjoitettua. Mulla on onneksi koko aamu aikaa siivota. Sekä pestä pyykit. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ettei unohdu. Masennuslääke. Olen syönyt masennuslääkeitä 14 vuotiaasta asti. Sain silloin ensimmäisen masennuslääkkeen. Olin todella masentunut silloin niin mulle määrättiin se. Siitä se lääkkeiden syöminen lähti. Nyt tosiaan syön masennuslääkettä ja psyykelääkettä. Lääkkeet kuuluvat mun elämään ja olen hyväksynyt sen. Pakko sanoa että niistä on iso apu. Pystyy jotenkin elämään tätä elämää. Harhoja tulee aina välillä. Silloin jos on todella pahat harhat ja ahdistus siihen päälle niin siinä vaiheessa mä otan sen rauhoittavan. Nyt en ole syönyt vähään aikaan rauhoittavia.
Mikä on vaan hyvä eikä harhoja ole ollut nyt hetkeen. Nyt on taas parempi kausi. Nyt on hyvä että mulla ei ole enää sitä väsymystä mikä mulla oli viime viikolla. Pelkäsin että se oli jotain vakavaa. Onneksi meni ohi. En ole tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Aijon vaan olla ja ottaa rennosti. Käydä lenkillä, katsella sarjoja ja ohjelmia, nukkua, herkutella..ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse. Odotan innolla että näemme taas. Uskon että ensi viikko menee nopeasti. Mutta nyt alan siivota. Laitan jotain hyvää musiikkia taustalle niin on kivempi siivota. Sitten on kivaa kun on taas siisti kämppä.

Haluan päästä shoppailemaan.Keskiviikko 22.09.2021 06:52

Viikko on mennyt taas nopeasti. Hyvin on viikko tähän asti mennyt.
Olo on ollut hyvä. Ei ole yhtään väsyttänyt tai ahdistanut. Olen taas oma itseni. Positiivinen ja iloinen. Nautin ihan täysillä tästä hyvästä olosta.
Heräsin tuossa kuuden jälkeen ja join aamukahvit. Pitää huomenna varmaan mennä käymään siellä lidlissä. Hakemassa lisää kahvia. Rahaa on tullut taas kelalta tänään niin saan maksettua loput laskut. Maksan ne tässä heti kun saan blogin kirjoitettua. Sitten niitä ei tarvitse enää miettiä.
Tänään olen menossa taas illalla salille treenaamaan. Olen innoissani.
Nyt taas jaksaa treenata täysillä. Ajattelin mennä ensi kuussa tokmannille vähän shoppailemaan David urheiluvaatteita. Saa nähdä onko sinne tullut myös myyntiin David huppareita. Jos on tullut niin ostan varmaan semmoisen. Pitää myös tehdä shoppailureissu tuonne kärkkäiselle.
Pitää ehdottaa poikaystävälle että mennään sinne yhdessä joku kerta.
Mulla on nyt joku shoppailu himo päällä. Tekee vaan mieli ostaa jotain kivaa itselle. Haluaisin kovasti ostaa jonkun uuden laukun, mutta mä omistan tällä hetkellä varmaan 20 laukkua. En nyt ihan heti tarvitse ostaa uutta. No ehkä sitten varmaan ensi vuonna ostan uuden. Sillä ei ole mikään kiire. Olen vähän salkkareissa jäljessä. Yksi jakso on katsomatta.
Se on se eilinen jakso. Kerkiän sen katsoa tänään. Big brotherissa olen ihan mukana. Mä olen siitä niin iloinen että Sami ei lähtenyt talosta sekä Taavi. Ne on mun lempi asukkaita. Toivon että ovat vielä pitkään talossa. Hyvä että se Minna lähti koska se vaan valitti koko ajan.
Nyt mä toivon että Jasmiina lähtee seuraavaksi talosta. Se kiroilee koko ajan. Enkä muutenkaan tykkää siitä. Saa nähdä ketkä sitten joutuvat tällä viikolla häätöäänestykseen. Kaikenlaista big brotherissa tapahtuu.
Jännäksi menee.

Olo alkaa olla hyvä!Tiistai 21.09.2021 07:19

Eilenä oli hyvä päivä. Olo tuntui hyvältä ja mä nautin siitä. Viikko alkanut hyvin. Olin eilenä illalla salilla niin oli hyvät treenit. Jaksoin tehdä sarjoja.
Isoilla painoilla. Olen huomenna menossa taas salille illalla. Se on vaan hyvä että olen innostunut treenaamaan. Tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle. Paino ja kunto pysyy koko ajan hyvänä. Tänään taas tottakai aamulenkille. Niin kuin joka arki aamu. Siinäkin päivä lähtee hyvin käyntiin kun saa raitista ilmaa. Pitää nyt pukea lämmintä päälle koska tuolla ulkona on aika kylmä jo. Olin eilenä illalla niin väsynyt etten jaksanut katsoa salkkareita. Menin jo puoli kahdeksalta nukkumaan. Ei se mitään katson tänään sen eilisen jakson. Mtv palvelusta.
Pitää muuten katsoa ne selviytyjät suomi jaksot. Mulla on pari mitä en ole vielä katsonut. Onneksi mä en tiedä että ketkä ovat tippuneet sieltä.
Toivon että Helmeri on vielä mukana siinä. Se on mun suosikki. Toivon että se voittaa. Mulla on verikokeet taas viikon päästä maanantaina.
Pitää mennä leponex lääkityksen takia. No onneksi olen tottunut piikkeihin. Mun pitää tällä viikolla hakea leponexia. Käyn loppuviikosta apteekissa. Niin on sitten taas sitä lääkettä. Nyt on hyvä että ei ahdista.
Sekä mä olen paljon pirteämpi mitä viime viikolla. Ihanaa kun alkaa olla taas normaali olo. Sekä ei enää väsytä kauheasti. Mä olen miettinyt että mistä se viime viikon väsymys oikein johtui? No nyt se on ohitse ja mä selvisisin siitä. Pelkäsin että joutuu mennä lääkäriin sen väsymyksen takia. Otan nyt aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Sain eilenä pestyä pyykit. Pesen pyykkiä sitten taas ylihuomenna.
Lakanat ja pyyhkeet pitää silloin pestä. Sekä vaatteita. Siivoan myös ylihuomenna. Tästä tulee hyvä päivä. Kiitos taas aamukahvin mikä herätti.

Leponexia pitää hakea tällä viikolla.Maanantai 20.09.2021 07:13

Oli mukava viikonloppu poikaystävän luona. Pääsi vähän vaihtamaan maisemaa ja rentoutumaan. Käytiin eilenä lenkillä niin käveltiin melkein 5 kilsan lenkki. Poikaystävä on alkanut lenkkeilemään mikä on vaan hyvä juttu. Voidaan aina lenkkeillä yhdessä. Siellä missä poikaystävä asuu niin on paljon erilaisia lenkkireittejä. En juonut yhtään alkoholia viikonloppuna.
Pidän juomisesta taas vähän taukoa koska olen ollut viime aikoina ollut vähän väsynyt eikä alkoholi kauheasti auta siihen. Jos olisin juonut niin mulla olisi entistä paskempi olo. Join viikonloppuna vaan teetä ja limua.
Ei onneksi ahdistanut yhtään poikaystävän luona. Ihan hyvä koska mä unohdin rauhoittavat kotiin. Uusi viikko taas alkaa. Tänään mulla on ohjelmassa: aamulenkki, pyykipesua sekä illalla olen menossa taas salille treenaamaan. Teen kunnon treenit niin tekee vaan hyvää. Nyt isoilla painoilla. Viime viikolla kun olin väsynyt niin tein kevyillä painoilla.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Mun pitää hakea lisää leponexia. Käyn tällä viikolla hakemassa. Minna lähti bb talosta. Ei tule ikävä! En kauheasti tykännyt siitä asukkaasta. Hyvä että Taavi ja Sami jäivät vielä taloon.
Saa nähdä millainen viikkotehtävä niillä taas alkaa. Innolla haluan nähdä.
Onneksi aamukahvi herätti mut. Siitä tulikin mieleen että pitää käydä lidlissä tällä viikolla hakemassa kahvia. Muutama paketti niin on sitten taas. Niin ja teetä pitää ostaa myös. Rahaa tulee taas tällä viikolla niin saa maksettua loput laskut. Onneksi laskujen jälkeen jää vielä rahaa
niin pärjää loppukuun. Olo on tällä hetkellä ok. Nautin siitä. Ei onneksi ahdista. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Onneksi mä syön masennuslääkettä joka aamu. Auttaa paljon se lääke. Lievittää ahdistusta ja masennusta. En todellakaan aijo lopettaa sen lääkkeen syömistä. Se lääke kuuluu mun elämään. Samoin kuin leponex.

Näen pitkästä aikaan poikaystävän. :)Perjantai 17.09.2021 06:48

Ihanaa viikonloppu alkaa! Tätä olen odottanut taas koko viikon. Jotain hyvää ja positiivista. Olen tosiaan menossa poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. En ole ollut nyt pitkään aikaan ollut poikaystävän luona. On ollut ikävä sitä. Nyt päästään taas viettämään aikaa toistemme kanssa. Aijon ottaa sähköpotkulaudan mukaan jos ajellaan sillä viikonloppuna. Eilenä mä latasin sen akun täyteen ja ajelin sillä eilenä. Tänään ajelen sillä taas. Kiva kulkupeli. Olen melkein pakannut kaikki kamat viikonloppua varten. Jatkan pakkailua kun saan blogin kirjoitettua. Otan mukaan taas mun kannettavan ja tabletin.
Olo tuntuu vielä väsyneeltä. Ei onneksi ahdista. Mikä on vaan hyvä.
Uskon että viikonloppu menee mukavasti ja rennosti. Tuskin alkaa pahasti ahdistamaan. Otan silti rauhoittavan varmuuden vuoksi mukaan jos iskee tosi paha ahdistus. Hyvä olla mukana. Hyvin sain taas nukuttua viime yönä. Heräsin tänään tuossa kuuden jälkeen. Aamukahvit join äsken. Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa taas kohta lisää. Käyn hakemassa kahvit taas lidlistä koska siellä kahvi on halpaa. Ostaisin kulta katriinaa mutta se kahvi on nykyään kamalan kallista. Ostan sitä sitten vasta kun se on tarjouksessa se kahvi. Eli jos saa vaikka 3 niitä 8 eurolla.
Heti kun tulee se tarjous niin käyn hakemassa. Tänään me käydään poikaystävän kanssa subwayssa. Poikaystävä lupasi tarjota subit. En ole pitkään aikaan käynyt subwayssa. Kiva taas mennä. En ole vielä päättänyt minkä subileivän aijon ottaa. Niin monta vaihtoehtoa.
Kaikki ne leivät ovat hyviä. No mulla on koko päivä aikaa miettä minkä sitten otan. Siinä on mun päivällinen tänään. Mulla on vaatekriisi. Mitä puen päälle?? Sitten kun lähden illalla. No mulla on aikaa miettiä.
En vielä tiedä minkä mun laukuista otan nyt käyttöön.
Sitäkin pitää miettiä. Mä omistan aika monta laukkua tällä hetkellä.
En ole aikoihin ostanut uutta laukkua koska mä omistan monta ja ne kaikki ovat hyvässä kunnossa. En tarvitse nyt uusia.
Mutta nyt jatkuu pakkaaminen ja pitää alkaa tiskaamaan. Alan samalla kuunnella hyvää musiikkia mistä tulee viikonloppu fiilis päälle.
Nyt nautitaan kun alkaa viikonloppu! Ai niin Posse tulee tänään. Se pitää katsoa!

Väsynyt olo edelleen.Torstai 16.09.2021 06:57

Viikko on ollut aika rankka. On ollut koko ajan väsynyt olo enkä tiedä mistä tää johtuu. No nyt aijon seurata mun vointia mihin suuntaan tämä menee. Hetki ja päivä kerrallaan. Mutta jos tää mun olo vaan jatkuu ja jatkuu niin menen lääkäriin. Hyvää tällä viikolla on se että olen menossa poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Pääsee vaihtamaan maisemaa hetkeksi mikä tekee varmasti mulle hyvää. Lähden vasta huomenna illalla. Poikaystävä hakee mut kun pääsee töistä. Käydään kaupassa taas hakemassa ruokaa viikonlopuksi. Siivosin jo eilenä. Tänään pitää hoitaa enää pyykit. Hyvin on aikaa pestä pyykkiä tänään. Menen illalla taas lenkille. Auringon pitäisi varmaan paistaa niin on kiva lenkkeillä.
Olin salilla eilenä. Menin koska siinä sai taas vähän liikuntaa ja ajatuksia muualle. Tein tällä kertaa kevyillä painoilla. En hirveän isoilla jaksanut tehdä ja ehkä hyvä niin. Katsoo sitten jos ensi viikolla on taas energiaa tehdä isoilla painoilla. Olen onneksi nukkunut joka yön hyvin. Nukkumisessa ei ole ollut mitään ongelmaa mikä on hyvä. Iltalääkkeet kun ottaa aina illalla niin ne rauhoittaa ja saa nukuttua hyvin. Se on samalla unilääke. Nyt kun olen katsonut big brotheria niin siellä alkaa jo olla romanssia. Pekka ja Katja ovat lähentyneet ja Lasse sekä Minna mutta Minnalla ja Lassella on nyt jotain ongelmia. Pitää seurata niitä miten niiden suhde etenee. Big brotherissa taas tapahtuu kaikenlaista.
Paljon draamaa taas. Katson tänään eilisen bb jakson. Mun lempi asukkaat tällä hetkellä ovat Anssi, Aki ja Pekka. Otan aamulääkkeet nyt ja hetken päästä vien pyykit. Onneksi aamukahvi herätti mut taas.
Huomista päivää odotan innolla.

Todella väsynyt olo.Tiistai 14.09.2021 06:48

Alku viikko on nyt tuntunut rankalta. En ole yhtään oma itseni. Mulla on koko ajan jotenkin voimaton olo. Väsyttää koko ajan. Tätä on oikeastaan jatkunut jo viimeiset pari viikkoa. Jos tää vaan jatkuu ja jatkuu niin menen lääkäriin selvittämään että mikä mulla on. Nukuin onneksi hyvin viime yönä ja jaksoin herätä jo kuudelta. Mua ei onneksi ahdista tai masenna. Mikä on vaan hyvä. Olisi vielä paskempi olo jos mulla olisi vielä nuo väsymyksen päälle. Jaksoin mennä salille eilenä illalla vaikka väsytti.
Tein kevyillä painoilla. Kävin eilenä apteekissa hakemassa karpalokapselit.
Nyt niitä on taas. Ei ole ihan heti loppumassa. Riittävät tämän kuun loppuun. 20 kapselia maksoi vaan 11 euroa. Kohta tulee taas kelalta rahaa niin saa maksettua loput laskut pois. Pitää maksaa vielä tässä kuussa netti ja puhelin. Mulla jää vielä kivasti rahaa tilille laskujen jälkeen niin pärjää taas loppukuun. Olen menossa ehkä poikaystävän luokse jos olen hyvässä kunnossa. Jos mulla on loppuviikosta vielä huonompi olo niin jään kotiin. Mutta nyt on vasta tiistai. Voi tapahtua ihan mitä vaan.
Koitan taas vaan elää hetken ja päivän kerrallaan. En aijo edes miettiä huomista päivää vielä. Tänään pitää katsoa eilinen bb jakso. Haluan nähdä millainen viikkotehtävä niillä on tällä viikolla. Saa nähdä kuka lähtee seuraavaksi bb talosta. Mä olen alkanut tykkäämään kovasti Akista.
Se on vaan niin jotenkin mielenkiintoinen. Parempi kun taas Pekka.
Alkuun Pekka oli mun suosikki mutta ei enää. Anssi on myös mun suosikki. Naisista suosikki on Laura R. Muista naisista en tykkää.
Miehet on parempia bb:ssä. Onneksi big brother tuo iloa mun elämään.
Jotain positiivista päivän aikana. Nyt pitää seurata mihin tää mun olotila menee. Se voi parantua tai pahentua.