IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään siivotaan.Keskiviikko 06.07.2022 05:15

Meillä peruuntui eilenä jalkapallopelit. No se ei onneksi haitannut niin lähdin sitten lenkille. Tein sitten eilenä pari lenkkiä aamulla ja iltapäivällä.
Aijon tänään siivota ja pitäisi pestä lakanat. Onneksi on nyt innostusta siivota niin saa kämpän kuntoon. Muutenkin olo tällä hetkellä on todella hyvä. Ei ole yhtään ahdistanut tai masentanut. Olin viikonloppuna silloin todella väsynyt enkä ollut oma iloinen itseni. Nyt kaikki on hyvin taas ja nautin siitä. Tänään mä näen illalla yhtä mun kaveria ei olla nähty kunnolla melkein viikkoon. Menen sen luokse kylään tuossa illalla.
katson missä vaiheessa menen lenkille tänään ehkä tuossa päivällä. Niin tulee liikuntaa tälle päivälle ja pääsee tuulettamaan ajatuksia. Kohta otan aamulääkkeet onneksi kahvi herätti mut tänä aamuna. Musta kahvi on päivän paras juoma ja mulle riittää yksi kuppi. Juon päivän aikana enemmän vihreää teetä mihin laitan hunajaa sekaan. Mukavaa kun on paljon viileämpää. Aloin jo kyllästymään tuohon helteeseen. Nyt olisi ihanaa jos sataisi kunnolla vettä niin ilma raikastuisi. Loppuviikosta sataa vissiin vettä en ole ihan varma. Katsoin eilenä loppuillan netflixiä ja menin ajoissa nukkumaan. Tänä aamuna heräsin jo puoli viideltä. Onneksi nukun todella hyvin joka yö ja kun ottaa leponexit illalla niin ne samalla rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke. Hyvä puoli tuossa leponex lääkkeessä. Mun pitää varmaan kohta hakea sitä lisää uskon että ensi viikolle vielä riittää se lääke.
Masennuslääkettä on kokonainen paketti samoin rauhoittavia. Onneksi en ole joutunut syömään rauhoittavia vähään aikaan hyvin olen pärjännyt ilman niitä. Niitä on kuitenkin hyvä olla jos iskee todella huono olo. Ettei mikään muu keino auta kun se rauhoittava. Nyt alan siivota keittiötä ja hyvät musat soimaan taustalle. Tästä tulee mukava päivä varmasti.

Nyt vaan säästämään rahaa.Tiistai 05.07.2022 05:41

Viikko on alkanut hyvin. Nyt on paljon pirteämpi olo kun ei tarvitse syödä antibioottikuuria. Se lääke pisti todellakin väsyttämään. Olen taas oma iloinen itseni ja nautin tästä hyvästä olosta. Selvisin verikokeista paitsi että mä olin ihan hikinen kun kävelin sinne terveyskeskukseen. Se hoitaja sanoi mulle siellä kun oli ottamassa multa verikoetta että: "Sä olet ihan hikinen." Yllätyin sen kommentista ja vastasin että: "Kyllä, koska kävelin tänne terveyskeskukseen." Kun olin käynyt verikokeissa niin menin kauppaan. Ostin teetä ja jätskiä. Söin puffet jäätelön mikä on mun lemppari. Tänään on jalkapallopelit pitkästä aikaan iltapäivällä. On ollut niin kuuma ettei olla nyt pelattu jalkapalloa. Nyt on onneksi pikkasen viileämpää niin on mukavampi pelata. Hyvällä fiiliksellä olen menossa pelamaan. On varmasti hauskaa. Siinä tulee hyvin liikuntaa taas kun pääsee juoksemaan kentällä. Kohta otan aamulääkkeet ja siivoan keittiön.
En eilenä päässyt pesemään pyykkiä koska pesukone oli koko ajan varattu. Toivon että nyt pääsee pesemään koska mulla on aika kiva pyykkivuori. Vien pyykit hetken päästä. On koko ajan pakko vaihtaa vaatetta kun hikoilee. Aina kun menee ulos ja tulee sisälle niin kamala hiki. Onneksi ilmat alkaa nyt viiletä.
Pikkasen helpottaa sitten oloa. Aamulenkille olen menossa taas. Menen tuonne pururadalle olin siellä eilenäkin lenkillä. Eilenä tuli asumistuki niin sain siirrettyä 60 euroa säästötilille. Alan nyt säästämään taas. Päätin myös sen etten shoppaile nyt koska mä en tarvitse mitään.
Mulla on kaappi täynnä vaatteita niin hyvin pärjään niillä loppuvuoden.
Sukkia ja alushousuja saan vaan ostaa ei mitään muuta. Päätin myös sen etten osta nyt enää kesävaatteita. Niitäkin mulla on aika paljon.
Nyt kaikki ylimääräinen raha säästötilille. Alan myös sen takia säästämään jos vaikka mennään kavereiden kanssa laivalle loppuvuodesta. Ollaan jo vähän suunniteltu sitä reissua. Olisi kivaa päästä taas laivalle pitkästä aikaan. Toivotaan että päästään tänä vuonna.

Jaksoin eilenä käydä lenkillä.Maanantai 04.07.2022 05:39

Viikonloppu vietetty ja uusi viikko taas alkaa. Olen menossa verikokeisiin päivällä puoli yhdeltä on aika. Menen kävellen niin siinä tulee tehtyä lenkki samalla. Onneksi on hyvä sää tällä hetkellä niin mukavaa kävellä sinne terveyskeskukseen. Heräsin tänä aamuna jo viideltä ja aamukahvin join äsken. Kävin tosiaan eilenä siellä tokmannilla ostamassa sitä kulta katriina kahvia. Sai pari pakettia sitä nyt kahvi ei ole ihan heti loppumassa. En eilenä jaksanutkaan pestä pyykkiä niin tänään uusi yritys. Pesen nuo pyykit ennen kun olen menossa verikokeisiin. Hyvin on koko aamu aikaa pestä. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on tällä hetkellä niin ei tarvitse hakea mitään. Hyvä että sain syötyä sen antibioottikuurin ja olen parantunut. Toivon etten taas vähään aikaan joudu syömään antibioottikuuria. Pakko sanoa että huono puoli siinä lääkkeessä oli se että pisti todella väsyttämään. Kävin eilenä kunnon lenkillä pitkästä aikaan. Kun mulla oli tuo antibioottikuuri niin en yhtään oikeen jaksanut liikkua. Nyt taas jaksaa ja innolla aloitan lenkkeilyn.
Katsoin koko eilisen illan ensitreffit alttarilla australiaa. Muutaman jakson sain katsottua sitä hyvä ohjelma. Siinä on paljon draamaa mistä mä tykkään. Siinä tapahtuu koko ajan jotain. Odotan innolla salkkareita mitkä alkaa sitten elokuussa. Sekä odotan uutta tempparit kautta ja big brotheria mitkä tulee syksyllä. Sitten on paljon katsottavaa aivan mahtavaa. Nyt jaan lääkkeet dosettiin ja alan kuunnella jotain hyvää musiiikkia. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä uskon että tulee mukava päivä. Otan kohta aamulääkkeet. Masennuslääke ei ole ihan heti loppumassa sitä on vielä pariksi kuukaudeksi.
Oli mukavaa nähdä paras kaveri pitkästä aikaan. Juotiin teetä, syötiin keksejä ja juteltiin niitä näitä. Suunniteltiin että tässä kuussa menisin sen luokse yökylään ja vietettäisiin iltaa. Innolla odotan sitä olin viimeksi parhaan kaverin luona yötä keväällä kun sain sen koronan.
Tänään menee vikat antibiootit ja sitten olen taas terve. Onneksi tuo lääke auttoi tuohon virtsatientulehdukseen. Toivon etten saa tuota taas vähään aikaan. Alan nyt syömään joka päivä noita karpalokapseileita niin ne varmasti suojaavat taas tulehdukselta. Tänään pitää käydä tokmannilla kulta katriina kahvi on tarjouksessa. Aina kun tulee noita kahvitarjouksia niin käyn heti ostamassa. Tänään ajattelin pestä pyykkiä koska on koko päivä aikaa mulla ei ole mihinkään kiire. Aika rento päivä ajattelin käydä lenkillä tänään. Olin eilenä aamulenkillä ja silloin oli jo aika lämmin.
Huomenna pitää mennä verikokeisiin puoli yhdeltä aika. Saa taas hakea leponexia kun on käynyt verikokeissa. Sain jo uuden verikoe ajan ja se on 2 päivä elokuuta samaan kellon aikaan. Olo ja fiilis on ihan ok tällä hetkellä. Eilenä vähän ahdisti mutta sitten kun aloin ajattelemaan hyviä juttuja niin olo helpottui ja keskittyi vaan siihen hetkeen ja päivään. Elän aina hetken ja päivän kerrallaan koska elämässä voi tapahtua ihan mitä tahansa. Hyviä juttuja sekä huonoja. Kohta otan nuo aamulääkkeet ja antibiootin. Aloin katsomaan mtv palvelusta yhtä sarjaa mihin olen jäänyt ihan koukkuun. Sen niminen kuin "Flack" Sitä on tullut pari kautta. Eilenä katsoin sitä muutaman jakson olen toisella kaudella siinä. Toivon että siitä tulee jossain vaiheessa uusia kausia.
Ihme ja kumma en katsonut eilenä netflixiä mutta tänään ajattelin taas katsoa. Varmaan jatkan sitä good doctor sarjaa. Onneksi syksyllä tulee sitten taas paljon ohjelmia ja sarjoja niin ei ole tulossa tylsää. Voi vaan katsoa sitten niitä.

Eilenä tuli itku pitkästä aikaan.Lauantai 02.07.2022 06:00

Näin eilenä poikaystävän. Oltiin hetki liikuntapuistossa ja käytiin lidlissä kaupassa. Mä ostin mehukivennäisvettä ja hujanapähkinöitä. Teki niitä kovasti mieli. Nukuin eilenä parin tunnin päikkärit mikä teki ihan hyvää niin sai vähän levättyä. Nuo antibiootit pistää kyllä väsyttämään mutta ihan oikeasti ovat auttaneet tähän tulehdukseen. Enää tämä ja huominen päivä pitää syödä vielä antibioottia. Olen menossa tänään parhaan kaverin luokse kylään. Ei olla nyt nähty taas muutamaan viikkoon. Soitin sille eilenä että haluaako se nähdä. Olen menossa sen luokse tuossa iltapäivällä. Ulkona on näköjään satanut vettä mikä on aika jees! Ilma on varmasti raikastunut. Kyllä vesisade tekee hyvää näiden helteiden jälkeen.
Eilenä mulla tuli itku koska olin todella väsynyt. No itkeminen helpotti mun oloa. En ole itkenyt pitkään aikaan. Tulee aina sen jälkeen kevyempi olo. Katsoin eilenä muutaman tunnin netflixiä. Good doctor sarjaa. Se on niin koukuttava. Hyvä sairaala sarja niin kuin syke. Mä odotan että tulee uusia syke jaksoja tuonne ruutuun koska olen katsonut kaikki tähän mennessä. Olo on ollut muuten hyvä. Ei ole ahdistanut pahasti. Onneksi syön lääkkeitä mitkä lievittävät ahdistusta niin kuin masennuslääke. Se on aina hyvä ottaa aamulla. Olen syönyt masennuslääkkeitä 14 vuotiaasta asti. On ollut erilaisia masennuslääkkeitä vuosien ajan. Nyt mulla on sopiva lääke mitä olen syönyt monta vuotta. Mulla menee sitä 10mg.
Koitan tänään käydä vähän lenkillä niin tulee vähän jotain liikuntaa. Nyt tuolla ulkona on hyvä kävellä kun ei ole niin kuuma. En ole nyt kauheasti liikkunut tämän antbiootin takia. Nyt otan kohta antibiootin ja masennuslääkkeen. Syön taas puuroa koska sitä antibioottia ei voi ottaa oikeen tyhjään vatsaan.
Antibiootit ovat alkaneet vaikuttamaan enää ei kirvele.
Olen juonut todella paljon vettä ja se on vaan hyvä juoda kun on muutenkin kuuma. Pakko sanoa että nuo antibiootit on pistänyt väsyttämään. En ole mennyt lenkille koska on niin kuuma ja lääkekuuri päällä. Eikä se tee kropalle hyvää että lähtee helteellä lenkille jos on kipeä. Kävin eilenä huvikseen tokmannilla ja mä löysin sieltä kivat shortsit mitkä maksoi vaan 10 euroa. Ne oli alennuksessa löysin kokoa M. Sitten ostin mehukivennäisvettä yhden pullon minkä mä join sitten heti. Maku oli sitruuna se on yksi mun lempi juoma mitä tulee juotua kesällä. Olo on hyvä tällä hetkellä onneksi mua ei ole alkanut yhtään ahdistaa nyt kun olen kipeä. On vaan väsynyt olo mutta mielummin se kun ahdistus. Tänään aijon nukkua pitkät päikkärit
sekä jatkan netflixin katsomista. Olen jäänyt koukkuun siihen Good doctor sarjaan se on vaan niin mielenkiintoinen. Olen kerennyt katsomaan sitä 5 jaksoa ekaa kautta. Sitä on kolme kautta netflixissä. Toivon että siitä sarjasta tulee lisää kausia. Luin että uusi temptation island suomi kausi tulee syksyllä. Nyt siinä on vähän vanhempia pariskuntia. Pakko katsoa koska mä olen tempparit fani. Se on varmasti erilainen kausi kun aiemmat kaudet. Ihanaa kun ei ole mikään kiire. Voi vaan olla nyt aijon levätä ja parantua niin olen sitten taas hyvässä kunnossa. Kohta voisi ottaa antbiootin. Pitää vaan syödä ennen sitä koska sitä ei saa ottaa tyhjään vatsaan. Syön puuroa aamupalaksi.
Otan samalla aamulääkkeet. Aamukahvit juotu ja ajattelin kuunnella hyvää musiikkia niin tää päivä lähtee mukavasti käyntiin. Tästä tulee hyvä päivä koska on perjantai!

Antibioottikuuri. :(Torstai 30.06.2022 06:02

Nyt se sitten tuli. Virtsatientulehdus. Oireet alkoivat viime sunnuntaina eilenä tein pissatestin ja mulle määrättiin viiden päivän antibioottikuuri.
Kolme antibioottia päivässä viiden päivän ajan. Mulla ei ole ollut tuota tulehdusta moneen vuoteen. Tietysti sen piti heti tulla juhannuksen jälkeen. No kyllä mä selviän nyt pitää vaan juoda paljon vettä.
Varmaan nuo antibiootit pistävät väsyttämään mutta se ei haittaa koska en ole lähdössä mihinkään tänä viikonloppuna olen kotona. Saa nyt kunnolla levättyä. Ne antibiootit maksoivat vaan vähän yli viisi euroa. Onneksi sen verran eikä enemmän. Kun olin käynyt apteekissa niin kävin samalla kaupassa. Ostin jäätelöä, sipsiä ja pepsi max lime limua. Vähän piristystä kun olen nyt kipeä. Tänään pitäisi siivota. Alan kohta sitä tekemään ja pesemään pyykkiä. Onneksi on koko aamu aikaa siivota sitten loppupäivän voi ottaa rennosti. Ajattelin tänään käydä lenkillä. Eilenä ei pystynyt kun oli niin kuuma. Voisi käydä kävelemässä noin puolentunnin lenkin. Olo on muuten ok eilenä alkoi vähän ahdistaa kun kävin apteekissa hakemassa ne antibiootit. Mutta sitten rauhotuin ja ahdistus hävisi. Koitin vaan sillä hetkellä ajatella positiivisesti. Se auttoi heti. Otan nyt aamulääkkeet ja alan siivota. Kohta pitää ottaa myös antibiootti. Mulle sanottiin etten saa ottaa sitä tyhjään vatsaan pitää syödä jotain ennen sitä. No mä syön vaikka puuroa. Se on hyvä aamupala.

On kuuma!Keskiviikko 29.06.2022 05:14

Kuumuus vaan jatkuu ja jatkuu. No kyllä tähän tottuu ja onneksi on suihku mihin voi mennä sitten kun on kuuma. Kylmä suihku on paras
tulee hetkeksi viileämpi olo. Hyvin nukuin viime yönä ja heräsin hetki sitten. Aamukahvit juotu ja nyt olen ihan hereillä. Olo tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä ei ole alkanut pahasti ahdistamaan tai ollut masentavaa oloa. Pakko taas nauttia tästä hyvästä olosta kun pystyy. Kävin apteekissa eilenä niin nyt on taas kaikkia lääkkeitä hetkeksi. Tajusin juuri etten ole syönyt rauhoittavia ainakaan pariin kuukauteen mikä on loistava juttu!
Todella harvoin syön nyt niitä. Harhojakaan ei ole ollut pitkään aikaan.
Ollut siis parempi kausi. Pystynyt hyvin elämään tämän sairauden kanssa.
Tänään ajattelin katsoa netflixiä ja käydä lenkillä. Eilenä en jaksanut lähteä lenkille koska oli niin kuuma. Tänään uusi yritys. Nyt pitää juoda paljon nestettä ettei tule huonoa oloa. Vettä siis ja voisi kyllä jossain vaiheessa ostaa vaikka limua. Pepsiä max lime limua tekee mieli en ole juonut sitä pitkään aikaan. Se on yksi mun lempi limu. Ihme ja kumma en katsonut eilenä yhtään jaksoa tuota ensitreffit alttarilla australiaa. Tänään voisi jatkaa sen katsomista. Olen katsonut sitä 11 jaksoa ja jaksoja on 36.
Vielä on paljon katsottavaa. Odotan myös että tulee tuonne ruutuun uusia syke sarjan jaksoja. Se on ollut todella hyvä sarja olen tykännyt. Jäänyt siihenkin ihan koukkuun. Paras kaverikin katsoo syke sarjaa. Kohta otan aamulääkkeet ja alan tiskamaan. Pitäisi siivota mutta nyt en jaksa. Huomenna on hyvin aikaa. Alan sitten heti aamusta siivoamaan niin on varmasti paljon viileämpää. Pyykkiä pesen myös huomenna vaatteet ja lakanat. Uskon että tästä tulee mukava päivä. Ihanaa kun ei ole mikään kiire.

Nyt alan taas säästämään.Tiistai 28.06.2022 05:42

Tiistai päivä. Heräsin tuossa puoli viideltä taas Aamukahvit join äsken.
Olo tuntuu tällä hetkellä aika väsyneeltä. No en yhtään ihmettele oli vauhdikas juhannus. Ei ole vielä alkanut onneksi ahdistamaan ja se on vaan hyvä. Elän hetken ja päivän kerrallaan. En mieti edes huomista.
Tänään käyn apteekissa hakemassa nuo leponexit ja karpalokapselit
Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Eilinen päivä meni katsellessa netflixiä, kävin lenkillä nukuin päikkärit..rento maanantai. Loppuillan katsoin ensitreffit alttarilla australiaa. Mä olen jäänyt siihen ohjelmaan ihan koukkuun. Voisin vaan katsoa sitä koko ajan. Sain eilenä pestyä pyykit. Pesukone oli onneksi vapaana. Pesen seuraavan kerran pyykkiä sitten ylihuomenna. Ulkona on todella lämmin. Nyt kun olen menossa ulos niin mun on pakko laittaa aurinkorasvaa etten pala. Kun rahaa tulee ensi viikolla niin ostan lisää aurinkorasvaa niin ei pääse loppumaan.
Odotan jo kovasti salkkareita. Enää vähän yli kuukausi niin jatkuu taas. Jäi aika jännään kohtaan. En olisi uskonut että Camilla herää koomasta ja on taas mukana salkkareissa. Jännäksi menee. Noel varmaan kuoli? Uskon näin. Syksyllä alkaa big brother. Sitä odotan innolla niin on katsottavaa. Syksyllä mä alan taas käymään salilla pari kertaa viikossa niin tulee tekemistä. Ajattelin nyt kesän pitää taukoa salista. Aijon nyt kesällä vaan lenkkeillä ja se on ollut hyvä liikunta. Paino on pysynyt hyvänä ja mä olen laihtunut pari kiloa. Lenkkeily tekee ihmeitä
Suosittelen. Ei maksa mitään kävelee vaan. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Voisin kohta tarkistaa myös mun rahatilanteen. Rahaa tulee taas ensi viikolla. Aijon laittaa taas osan säästötilille. Nyt kun desucon on vietetty niin nyt alkaa säästäminen. Päätin että en aijo nyt yhtään shoppailla. Pidän varmaan parin kuukauden tauon shoppailusta.
Desuconiin meni aivan liikaa rahaa mutta löysin kaikkea kivaa.

Oli kuuma mutta hyvä juhannus!Maanantai 27.06.2022 05:03

Oli todella kiva juhannus. kuuma oli mutta ei se mua haitannut nautin ihan täysillä. Otin vähän aurinkoa tuossa lauantaina iltapäivällä. Parisen tuntia jaksoin olla ulkona sitten riitti. Join samalla siideriä kun otin aurinkoa sekä kuuntelin hyvää musiikkia. Oli mukavaa viettää juhannusta poikaystävän kanssa. Mä olen kaikki juhannukset aina ollut poikaystävän luona. Join juhannusksena omenaviiniä ja siideriä. Ai että se viini maistui hyvältä taas kun sitä ei ollut juonut hetkeen. Kylmänä se on hyvää.
Join manskikkalime siideriä ja kuivaa omena siideriä. Ne on mun lempi siiderit mitä juon aina kesällä. Saunottiin ja valvottiin viikonloppuna niin kuin aina. Sitten seuraavana päivänä oli mukavaa nukkua pitkään. Ei tarvinnut herätä kun kello soi. Syötiin makkaraa ja salaatteja juhannuksena oli todella hyvää. Ei onneksi tullut huonoa oloa kun oli syönyt ja juonut hyvin. Uusi viikko alkaa. Heräsin jo neljältä en saanut enää unta koska on niin kuuma. Aamukahvit olen juonut ja nyt olen ihan hereillä. Pitäisi tänään tehdä kauppalappu ja käydä kaupassa. En ole suunnitellut yhtään että mitä söisin. No tässä on nyt aamu aikaa miettiä. Mun pitää tällä viikolla hakea lisää leponexia ja karpalokapseleita sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Verikokeet mulla on viikon päästä maanantaina puoli yhdeltä. Nopeasti tää aika menee koska tuntuu että olisin äsken jo ollut verikokeissa. Kohta kesäkuu on mennyt ja alkaa heinäkuu. Pakko sanoa että on ollut todella kiva kesä tähän asti. Aijon nauttia täysillä loppukesästä. Olo on ollut ok. Ei ole ahdistanut tai masentanut olen ollut aika iloinen ja positiivinen. Nuo olotilat pitää olla koska on kesä. Toivon että tää olotila jatkuu vielä.
Toki varaudun siihen jos alkaa yllättäen ahdistaa. Se ahdistus tulee aina siinä vaiheessa jos mulla on kova vauhti päällä niin sitten mä väsähdän.
Nyt otan aamulääkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Pyykkiä pitää pestä myös tänään. Onneksi on tänään aikaa pestä. Mulla on kiva pyykkivuori!