IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

loma meni hyvin :)Maanantai 22.06.2015 07:27

nyt jaksan taas kirjoittaa blogia. eilenä olin niin väsynyt että meinasin nukkua koko päivän. en jaksanut olla koneella. mutta nyt taas jaksaa ja tää aamu on lähtenyt hyvin käyntiin :) olen nyt paljon pirteämpi mitä eilenä. viikonloppuna tuli syötyä 2 suklaa levyä ja sipsi pussi.
eli pitää alkaa nyt taas hulluna lenkkeilemään tällä viikolla. aijon mennä tänään lenkille. joko päivällä tai illalla. en vielä tiedä.
katsoin putkeen tabletilla tuon californication seitsemännen kauden
viikonloppuna. oli hyvä kausi. odotan että kahdeksas kausi tulee. sitten aloitin katsomaan girls sarjan kolmatta kautta. ajattelin senkin katsoa uudelleen. tänään olisi ohjelmassa myös ompelu ryhmä. iltapäivällä.
tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. ja uskon että en joudu ihan vielä hakemaan lääkkeitä. saa nähdä miten tämä viikko sitten menee. musta vähän tuntuu että huonosti mutta katsotaan.
tuskin joudun ottamaan mitää rauhottavia. tai no. ei sitä koskaan tiedä. toivon ettei joudu ottamaan. itkemisellä saan aina pahan olon purettua pois. itkeminen helpottaa tosi paljon mun oloa.
en ole taas itkenyt vähään aikaan. mutta. kyllä se vielä sieltä tulee.
en ihmettele yhtään. kuitenkin yritän olla positiivinen.
mutta jos tulee huono olo ja ei jaksa niin sitten ei jaksa.
sitten kun siitä on taas selvitty niin elämä on taas ihanaa.
oli kyllä mukava viikonloppu poikaystävän luona <3 poikaystävä tykkäsi kovasti siitä koulutyttö puvusta. itsekin olin tyytyväinen.
ensi kuussa sitten tilaukseen uusi asu. kohta taas vaihtuu kuu niin pystyy ostamaan kun rahat taas tulee.
pitää alkaa katsomaan ja miettimään mikä se olisi tällä kertaa.
pitää vähän kysellä poikaystävältä että mistä se tykkäisi. sille varmaan kelpaa kaikki. en ihmettele yhtään.
saa nähdä koska pääsisi taas kuntosalille. aijon jatkaa sitä syksyllä taas. niin on jotain ohjelmaa. onneksi voi sentään kuntosalin sijaan lenkkeillä. tulee edes jotain liikuntaa. nyt en aijo taas herkutella viikkoon. viikonloppuna tuli syötyä ihan kaikkea ja liikaa. poikaystävä tyrkytti mulle toista suklaa levyä ja mä söin sitten senkin :D on se mun poikaystävä taas ihana. koittaa lihottaa mut. no ei nyt sentään. mä vaan rakastan suklaata tosi paljon.
se on yksi mun pahe ja toinen mun pahe on siideri tai lonkero.
niistä en koskaan luovu <3 en luovu etenkään rekorderlig mansikkalime siideristä. se on parasta siideriä mutta kallista. toinen juoma mistä pidän kovasti on karpalo lonkero. ajattelin niitä juoda sitten kaverin pippaloissa. nams.
kohta voisi juoda taas vihreää teetä. join vaan yhden tee kupillisen viikonloppuna. tänään mulla menee varmaan sitten taas kolme kuppia vihreää teetä. en yhtään ihmettele.
pitää kohta taas käydä pankin sivuilla katsomassa raha tilanne. huomenna tai tänään pitiäisi tulla se vähän yli sata euroa.
saa maksettua pari laskua taas. sitten on tämän kuun kaikki laskut maksettu. tänään tai huomenna ajattelin pestä sitä pyykkiä. mulla on kiva pyykki vuori. toivottavasti kone on vaan vapaa.
ajattelin käydä varmaan kaupassa tänään. toivottavasti ei sada vaan vettä. en omista vieläkään mitään sateen varjoa. pitäisi edelleen hankkia. ajattelin nyt tämän viikonlopun olla täällä. olen ollut nyt aika monta viikonloppua putkeen lomilla. mun kaveritkin on täällä viikonlopun ja poikaystävä tulee varmasti käymään. pitää katsoa jos vaikka taas hakisi koti pizzasta pizzat.
ja kävisi kaverin kanssa lenkillä viikonloppuna. illat sitten vietän parhaan kaverin luona. ihan kiva viikonloppu tiedossa.
vaikka olen nyt täällä. jaksaa sitten mennä lomille taas ensi viikolla.
aijon ottaa nyt vaan rennosti tämän viikon. käyn ryhmissä ja vietän aikaa kavereiden kanssa :) ihan mukava viikko tiedossa ellei mulle tule noita huonoja oloja. toivotaan ettei tulisi.
no onneksi mulla on noi rauhottavat ja jos tulee huono olo niin ohjaajien kanssa voi aina jutella. koitan nyt käydä paljon lenkillä niin mun pää ja ajatukset saa sitten raitista ilmaa.

hyvin on mennyt juhannus.Lauantai 20.06.2015 13:02

juhannus on mennyt hyvin. ei ole onneksi krapulaa. eilenä join johonkin kahteentoista asti ja menin nukkumaan. tuli kyllä kamala närästys mutta nukahdin onneksi. nyt vasta heräsin. vähän väsyttää mutta muuten on hyvä olo. eilenä sain katsottua girls sarjan neljännen kauden loppuun. katsoin sen tabletilla. ja sitten aloitin katsomaan californication seitemännen kauden. ajattelin kohta katsoa sitä. animeakin tuli katsottua eilenä.
nyt on vasta lauantai. tuntuu ihan sunnuntailta. huomenna on vasta sunnuntai. ihanaa kun lomaa on vielä jäljellä.
mukavaa on ollut. tänään otan taas normaalisti lääkkeet taas. voisi kohta ottaa aamulääke. hiukan myöhässä.
sitten olo on taas tasaantunut huomenna kun lääkkeet on ottanut taas tänään. ensi viikolla tulee taas rahaa. saa maksettua loput laskut.
ensi viikko menee varmaan ihan mukavasti. on ohjlemaa taas jonkin verran ja vietän kavereiden kanssa aikaa. huomenna näen parasta kaveria taas. menen sen luokse illalla.
katsotaan varmaan taas vain elämää.
lemmen viemää jäi jännään kohtaan. pitää katsoa taas maanantaina. maanantaina menen taas lenkille illalla. kuntosali on varmaan edelleen kiinni. no aina voi mennä lenkille.
pitää varmaan käydä myös kaupassa maanantaina.
pyykkiäkin pitää pestä. pesen tuossa tiistaina.
aamulla. kone on vapaa silloin varmaan. saa nähdä millaiset olo tilat tulee mulle taas kun alkaa viikon päästä noi ihanat naisten vaivat.
varmaan taas että pinna kiristyy, mielikuvitus laukkaa, itkettää, vituttaa.. kaikki noi ihanat olo tilat mitkä tulee.
mutta kyllä mä selviän. syön paljon suklaata ja jätskiä.
ne lohduttaa mua sitten. vitut kaloreista. niitä en mieti silloin kun syön. pitää sitten ensi viikolla paljon lenkkeillä.
olen varmaan sitten ensi viikon viikonlopun tuolla missä asun.
olen ollut nyt taas jo muutaman viikonlopun putkeen lomilla. ajattelin pitää nyt taukoa ja levätä. mun kaveritkin on silloin maisemissa ja poikaystävä tulee taas käymään sitten.
ainakin näkee kavereita. odotan innolla sen kaverin pippaloita mitkä tulee. sitten taas juodaan ja pidetään hauskaa.
en vielä tiedä että mitä puen päälle sinne. pitää vielä vähän miettiä.
riippuu myös siitä millainen ilma on.
toivottavasti aurinkoinen. saa nähdä koska alkaa noi helteet. ei ole vielä oikeen ollut. mutta. kesää on vielä paljon jäljellä :)
ensi kuussa sitten kavereiden kanssa shoppailemaan. joku viikonloppu. pitää alkaa jo suunnitella sitä.
vähän kysellä koska ollaan kaikki kolme yhtä aikaa paikalla viikonloppuna. onneksi tulee taas rahaa ensi kuussa niin pystyy maksamaan noi bussimatkat. ja sitten noi ruoat mitä sitten syödään siellä shoppailu reissulla. ja sekin että pystyy ostamaan siideriä ja lonkeroa ensi kuussa taas. hyvin riittää rahat noihin kaikkiin.
ja shoppailuun. pitää myös muistaa maksaa kaikki laskut taas.
aijon ostaa uudet kengät, laukun, varmaan housut, koruja..
kaikkea kivaa. ihanaa päästä sitten kunnolla shoppailemaan. koko päivä aikaa eikä ole mikään kiire. sovittiin että käydään kavereiden kanssa kaikki liikkeet läpi. mennään kahville arnoldsiin ja heseen syömään. tulee mukava shoppailu päivä.
toivottavasti silloin paistaa aurinko eikä sada vettä. mutta sen näkee sitten.

animee :3Perjantai 19.06.2015 11:52

täällä sitä nyt ollaan. poikaystävän luona :) heräsin tuossa puoli tuntia sitten. alkaa olla nälkä. voisi kohta syödä jotain. ostin kana kolmio voileivän niin sen voisi vaikka nyt syödä. ostin juhannus juomatkin. siideriä ja lonkeroa. rekorderlig mansikka limeä ja karpalo lonkeroa.
nams. juon ne tänään illalla :) aika sateinen juhannus keli. no sitten ollaan sisällä. eilenä laeikin taas mun tabletilla. katselin girls sarjaa ja californication sarjaa. lemmen viemää katsoin myös eilenä. ja tänään pitää myös katsoa. fiilis on hyvä tällä hetkellä. kiva kun on vähän pitempi loma. paras kaveri lähtee myös tänään lomille. eilenä tekstailtiin vähän. ja varmaan taas tänään. ostin ranch sipsejä. mutustelen niitä jossain vaiheessa. ajattelin katsoa animea taas tänään nichijouta ajattelin nyt katsoa. olen saanut sen kohta katsottua. hyvä anime :) ore monogatari jakso pitää myös katsoa tänään. eilenä en katsonut. en muistanut.
sain eilenä maksettua muutaman laskun. vielä olisi pari laskua vielä maksamatta. onneksi tässä kuussa tulee mulle vielä se vähän yli sata euroa niin saan sen yhden laskun maksettua.
mutta. kohta vaihtuu taas kuu ja tulee lisää rahaa. jippii.
ostan taas ensi kuussa seuraavan seksiasun. nyt olen ostanut jo kolme niitä. rahaa on mennyt niihin jo sata euroa.
kohta mulla on kokoelma niitä. ja niitä voi aina välillä vaihdella.
ei olla vielä poikaystävän kanssa harrastettu seksiä. varmaan tänään. näkee sen mun asun. varmasti tykkää kovasti.
ja olen myös itsekin tyytyväinen ;)
kaverin pippalot on tosiaan. heinäkuun alussa vasta. neljäs päivä lauantaina. sinne on vielä pari viikkoa aikaa. aijon juoda silloinkin.
nyt kun juon tänään niin juon sitten seuraavan kerran niissä pippaloissa. pari viikkoa tauoka siinä välissä. saa nähdä millainen ilma on silloin. ollaanko sisällä vai ulkona.
sen näkee sitten. psykologi mulla on sitten taas yhdeksäs päivä heinäkuuta. sinne on vielä aikaa. on tää kesä menny aika nopeasti. on ollut paljon kaikkea. mutta hyvä kesä on ollut tähän asti :)
ja varmasti tulee vielä mukavia hetkiä.
nyt pitää vaan nauttia kun pystyy. odotan jo innolla seuraavaa desuconia. mikä on sitten vasta ensi vuoden alussa. pääsee ostamaan kaikkea anime krääsää. ja muutenkin siellä on mukavaa :) katson varmaan tänään myös nisekoi animea. toista kautta.
se eka kausi oli hyvä. kiva kun siitä on tullut myös toinen kausi.
mun pitäisi myös katsoa uudestaan toi K-ON! leffa. se on mulla koneella. ja ne animet voisi joskus katsoa taas. mä rakastan K-ON! animea. paras :) ja hellsing on yksi mun lemppareista.
katson varmaan tolla mun tabletilla noita animeita. tai no mikei vaikka tällä koneellakin. nyt kun tää on päällä. katson nyt ore monogatari jakson kun olen kirjoittanut tämän blogin.
ja kohta aijon myös syödä jotain.

aikaisemmin lomille :)Torstai 18.06.2015 08:07

lähden jo tänään lomille. :) juhannuksen viettoon. menen poikaystävän luokse. poikaystävä hakee mut tuossa päivällä. pitää nyt vähän siivota tätä kämppää ennen kun lähtee. pitää mopata ja tiskata.
ja pakata vielä. hyvillä mielin menen lomille. aijon ottaa mukaan sen uuden koulutyttö asun niin testataan sitä poikaystävän kanssa.
seksistä tulee varmasti hauskaa. eilenä meillä oli paja tunnilla ulko pelejä. pelattiin parhaan kaverin kanssa mölkkyä. paras kaveri voitti.
mä olin toinen. oli kiva pelata. pestiin eilenä ohjaajan kanssa nää mun kämpän ikkunat. piti pestä koska ne kuului myös juhannus siivouksiin.
olen tehnyt kaikki. nyt ei tarvi taas ainakaan vuoteen pestä ikkunoita.
en leikkinyt kauheasti eilenä tabletilla. leikin sillä viikonloppuna.
käydään poikaystävän kanssa kaupassa tänään. mä aijon ostaa suklaata ja sipsiä. tekee mieli taas ranch sipsejä. en ole pitkään aikaan syönyt sipsiä. nyt voisi taas syödä. pitää ostaa hasselpähkinä suklaata.
juomaksi ajattelin vaan juoda limua ja kivennäisvettä. ei huvita juoda mitään alkoholia. kaveri oli laittanut facebookkiin niistä pippaloista että ne olisi tuossa heinäkuun alussa. siirtyisi viikolla eteen päin. kyllä se mulle käy. kumminkin ne pippalot on tulossa.
toivottavasti on hyvä ilma niin ollaan varmaan sitten ulkona.
repesin eilenä kun avasin sen paketin missä oli se koulutyttö asu sen mukana tuli myös mustat silmä lasit ja mini kravaatti :D ajattelin että jätän ne pois siitä asusta :D
ne lasit ei sopinu mulle yhtään. kerroin poikaystävällekkin niistä niin sekin nauroi. otin kuvan itsestäni se asu päällä ja lähetin sen poikaystävälle. tykkäsi kovasti. hyvä juttu. asu ei ollut turha ostos ;)
kävin eilenä seppälässä. siellä oli alennus myynnit. 50 %. löysin kivan paidan mikä maksoi 12 euroa.
oli ihan kivan näköinen. joo. mun ei pitänyt ostaa mitään tässä kuussa niin ostin silti. hyvä minä. no ei voi mitään. välillä tulee heräte ostoksia. pitää kohta kaivaa vaate kaappia ja katsoa mitä pukisi päälle. vaate kriisi iski jälleen. en tiedä tuleeko poikaystävä hakemaan mut autolla tai moottoripyörällä. no sen näkee sitten.
ulkona on aika sateinen ilma. ai niin kun käydään kaupassa niin pitää ostaa puuroa. alkaa kohta loppumaan. tai sitten voisi tehdä niin että käyn tässä aamulla hakemassa sitä tokmannilta. pitää katsoa. aamupala on taas kohta. ja pitää ottaa aamulääkkeet.
ensi viikolla pitää varmaan taas hakea lääkkeitä.
verikokeet on taas ensi kuun alussa. pitää mennä sinnekkin.
sinne on vielä aikaa. otan lomille mukaan taas mun kannettavan ja tabletin. on sitten vähän viihdettä. jos ei jaksa olla koneella niin leikkii tabletin kanssa. ihan hyvä että otin tuon tabletin mitä dna tarjosi mulle. ei ollut turha. ajattelin viikonloppuna katsoa sillä girls sarjaa. neljäs kausi menossa. pari jaksoa olen katsonut.
voisi katsoa myös californication sarjaa. sekin on hyvä.
ja pelaan sillä tabletilla angry birdsiä. tykkään siitä pelistä. se sama peli oli myös mun puhelimella joskus.
animea pitää katsoa myös viikonloppuna. aloitin katsomaan viimeksi nisekoi animen toista kautta. yhden jakson olen katsonut.
vielä on paljon jäljellä sitä. jee. tänään tulee ore monogatari animen uusin jakso. pitää katsoa :) se on aivan ihana anime.
oon jääny koukkuun siihen. vielä tulee siitäkin monta jaksoa. yay^^
palaan lomilta sitten sunnuntaina. paras kaveri lähtee huomenna vasta lomille. nähtiin vielä eilenä. luvattiin tekstailla taas.
hmm..vai pitäisikö juoda? nyt tuli paha :D jos kaverin pippalot on vasta ensi kuun alussa. niin voisin juoda koska siihen tulee sitten taas pari viikkoa taukoa ennen kun ne pippalot on. no pitää vähän vielä miettiä. koska siitä olen varma että tietekin lomalla mun tekee sittenkin mieli lonkeroa tai siideriä. teen vaikka niin että ostan varmuuden vuoksi. jos en juo niin juotan ne poikaystävälle. mutta uskon että juon ne sitten. argh. vaikeaa taas.
en osaa taas päättää. mutta. nyt alan vaikka siivoamaan ja pakkaamaan. saa kämpän taas järjestykseen.
pitää mopata lattiat. ja tiskata. ja varmaan vien myös roskat.
mutta yay. tänään jo lomille. :) tuntuu ihan siltä että olisi perjantai.
pääsee viettämään poikaystävän kanssa laatu aikaa <3
muutama päivä sitten nähtiin ja nyt nähdään taas :) <3
ihanaa.

uusi tabletti toimii :)Keskiviikko 17.06.2015 08:03

nyt mulla on käytössä uusi tabletti minkä sain dna:lta. poikaystävä kävi eilenä mun luona ja asensi sen. oon jääny siihen ihan koukkuun. eilenä leikin sillä jotain neljä tuntia. poikaystävä laittoi semmoisen ohjelman millä pystyy katsomaan leffoja ja sarjoja. eilenä katsoin californication sarjaa ja girls sarjaa. sillä tabletilla on ihan kiva katsoa videoita. pystyn lukemaan mangaakin sillä. ja katsomaan animea :) ajattelin että katson jonkun leffan sillä tänään. ja katson varmaan taas girls sarjaa. eilenä oli ihan mukava päivä. poikaystävä kävi ja oli paja eilenä. kaveri tuli taas mun luokse katsomaan lemmen viemää.
näytin sitä tablettia kaverille. sekin haluaa semmoisen.
tänään mun pitää käydä kylillä asioilla. pitää käydä kaupassa. ajattelin mennä lenkille taas illalla. ruoan jälkeen.
heitän sen puolen tunnin lenkin taas. muuten olo ja fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. ja ruokakin on maistunut.
ai niin pitää sitä kahvia ostaa lisää. nyt se loppui kun join äsken kahvia. ostan kulta katriinaa. teetä pitää myös juoda tänään. olen menossa lomille viimeistään perjantaina. varmaan poikaystävän luokse.
en aijo juoda juhannuksena. pidän vähän taukoa.
kyllä mä selviän limulla ja kivennäisvedellä.
innostuin pari päivää sitten taas tilaamaan uuden seksiasun. se on tällä kertaa koulu tyttö puku. tuli postiin eilenä ja haen sen tänään.
mun ei pitänyt ostaa sitä mutta innostuin taas. onneksi sain säästöistä pari sataa euroa tilille niin pystyn maksamaan sen.
hinnaksi tuli 54 euroa. puku oli 42 euroa plus toimitus kulut.
kohta mulla on kauhea kokoelma noita seksiasuja. mutta niitä on kyllä kiva ostella. ja poikaystävä on myös tyytyväinen.
seksi on parempaa. ja kivaa. ja niitä asuja voi sitten vähän väliä vaihdella. ja käyttää monta kertaa uudestaan.
tänään on taas paja tunti. en tiedä että mitä me tehdään. sen näkee sitten. toivottavasti jotain mukavaa. en jaksanut eilenä pestä pyykkiä. ei huvittanut. katsoo jos vaikka huomenna pesisi viimeistään. ja pitäisi taas maksaa muutama lasku. ei yhtään huvita mutta täytyy. onneksi salkkareiden tilalle tuli toi emmerdale sarja. tulee edes jotain katsottavaa illalla. luulin että sekin sarja olisi jäänyt kesä tauolle.mutta ei onneksi. lemmen viemää onneksi tulee. ja uusi päivä sarjan vanhat jaksot. animea pitäisi katsoa. ehkä tänään voisi vähän katsoa. aamupala on taas kohta. alkaa olla nälkä. voisi juoda myös teetä. alan jo tänään siivoamaan tätä kämppää niin huomiselle ei tule kauheasti siivottavaa. ajattelin tehdä semmoisen lenkin että käyn tokmannin kautta hakemassa kivennäisvettä. tekee mieli nyt juoda sitä. pitää käydä hakemassa.
aijon hankkia uuden bluray soittimen. toi edellinen dvd soitin tekee kuolemaa. ostan blurayn niin pystyy katsomaan niitä ja dvd:tä. gigantista voisi löytyä joku hyvä. eikä ole varmaan kauhean kalliita. pystyisin ostamaan kun mulla on rahaa. no jossain vaiheessa. pitää sanoa ohjaajille että voitaisiin käydä ostamassa se tai sitten käyn poikaystävän kanssa. se mun uusi tabletti on huawei merkkinen ja valkoisen värinen. se on kätevä ja voi ottaa mukaan jos menee jonnekkin :) pitäisi hankkia jokin teline sille. tokmannilla voisi olla jotain. pitää käydä katsomassa. toi laturi on hyvä tossa tabletissa.
helppo laittaa latautumaan. ja akku kestää aika pitkään.
tuli eilenä testattua sitä monta tuntia. ja olen aivan innoissani :)
todella kiva. kiitos dna ;D jos ei jaksa olla koko aikaa tietokoneella niin voi leikkiä tolla tabletilla. pakko katsoa girls sarjaa. neljäs kausi menossa. olen katsonut nyt pari jaksoa. vielä on monta jaksoa jäljellä. haluaisin hankkia tuon netflixin. pystyisi katsomaan sarjoja ja leffoja. pitää vielä miettiä. että hankinko sen. eka kuukausi olisi ilmainen kokeilla.

tiistai :)Tiistai 16.06.2015 07:47

tiistai. meillä on jo tänään paja tunti. kahdelta. poikaystävä on tulossa tänään käymään. keretään nähdä ennen kun menen sinne pajalle.
eilenä kävin kaupassa, apteekissa ja pyörähdin myös seppälässä. en ostanut mitään sieltä. sain hillittyä itseni. siellä oli ale myynnit. 50 % alennusta. en mennyt kuntosalille. se on nyt vissiin kesän kiinni. menin sitten vaan lenkille. heitin 45 minuutin lenkin. teki tosi hyvää. mulla oli vesipullo mukana. mun dvd soitin tekee kuolemaa. pitää ostaa vaikka joku bluray soitin. missä pystyy myös katsomaan dvd:tä.
parhaalla kaverilla on se bluray soitin. hankki jokin aikaa sitten.
eikä ne ole onneksi kamalan kalliita.
nyt sain mun säästöistä käyttö tilille pari sataa euroa. pärjää hyvin tämän kuun. nyt on raha asiat taas hyvin. kesällä menee enemmän sitä rahaa. kuin talvella taas. muuten mulla on hyvä olo tällä hetkellä :)
animea pitäisi taas katsoa. pesen varmaan myös pyykkiä tänään.
ja voisi juoda taas kohta teetä. äsken join kahvia.
mun pitää maksaa taas pari laskua. puhelin ja yksi toinen lasku. saa ne pois alta. nyt saan kelalta joka kuukausi melkein tonnin rahaa.
eilenä tuli postissa kirje sieltä paljon saan kelalta joka kuukausi.
onneksi raha asiat on kunnossa. ei niitä tarvi murehtia.
ja se on hyvä että pystyy sillä rahalla maksaa laskuja ja jää jonkin verran käyttö rahaa. ai niin pitää käydä tänään kaupassa. kahvi alkaa loppumaan. pitää ostaa lisää. kulta katriina kahvia. se on paras kahvi. eielnä söin taas hyvin ruokaa. mahan täyteen. ja tänäänkin maistuu ruoka. pitää nyt vaan syödä hyvin niin paino ei tipu kauheasti. torstaina pitää käydä kaupassa. koska juhannuksena kaupat on kiinni. ostan kaiken sitten torstaina. niin selviän viikonlopun. en vielä tiedä menenkö kotiin vai poikaystävän luokse. mutta kyllä se selviää. onhan tässä pari päivää aikaa miettiä.
mutta jos mun maha alkaa temppuilemaan niin olen sitten täällä.
en mene tänään lenkille. huomenna menen sitten taas illalla. kävelen ainakin sen puolituntia. ripeää tahtia kävelen.
tunnin päästä on aamupala. syön taas ruisleipää.
onneksi nyt vähään aikaan ei tarvi hakea lisää lääkkeitä. pärjään nyt hyvin jonkin aikaa. olen päättänyt etten aijo juoda juhannuksena. pidän taas pari viikkoa taukoa. juon nyt vaan limua ja kivennäisvettä. niillä kyllä selviän.
olen nyt tottunut siihen uuteen puhelimeen. ihan hyvä puhelin.
kestää varmasti pitkään. ja uusi liittymä tulee tuossa heinäkuun alussa voimaan. eikä maksa paljoa onneksi. aika halpa liittymä.
tänään näen toista kaveria. se tulee taas illalla mun luokse kylään katsomaan lemmen viemää. jutellaan samalla niitä näitä. ei olla nähty taas moneen päivään. kiva taas nähdä.
ihan mukava päivä tänään tiedossa :) on ohjelmaa ja tääkin päivä menee varmasti äkkiä. kun on paljon tekemistä.
kiva nähdä tänään poikaystävää. se on tulossa moottoripyörällä mun luokse. olen varmaan tämän aamun koneella. en nyt keksi muutakaan tekemistä. rento aamu tänään. voi vaan olla. ja pestä tietysti pyykkiä. jos kone on vapaa vaan.
mulla on vaate kriisi taas iskenyt. en tiedä mitä pistän päälle tänään. pitää mennä kaivamaan vaate kaappia kohta. laitan varmaan vaan farkut ja joku paita. no pitää katsoa.
laukun tiedän minkä otan käyttöön tänään.
huomenna ajattelin siivota koko mun kämpän. ajattelin viedä matot huomenna ulos tuulettumaan. imuroida ja mopata kunnolla.
sitten on taas hetken siistiä. eli vaan viikon.
pitää myös tiskata taas. ja vähän siivota tätä keittiön pöytää koska tää on aika täynnä tavaraa.

uusi viikko :)Maanantai 15.06.2015 07:36

uusi viikko alkaa taas ja juhannus lähestyy :) juhannuksena vissiin sataa vettä :( mutta. ei se mitään. tulee varmasti kiva juhannus :) aijon varmaan silloinkin juoda. oli todella mukava viikonloppu poikaystävän luona<3 oli taas ihana nähdä sitä. sillä alkoi nyt parin viikon loma :) näemme sitten varmasti vähän enemmän.
menen varmaan taas sen luokse juhannuksena.
tänään pitää käydä kaupassa. toivottavasti ei ala satamaan vettä. en omista ehjää sateenvarjoa. se pitäisi hankkia. tokmannilla myydään. voisi käydä sieltä ostamassa se. se on ihan tuossa vieressä.
en ole vaan jaksanut ostaa vielä sitä.
alan tottua pikku hiljaa tähän uuteen puhelimeen :) aluksi se tuntui oudolta mutta nyt on alkanut sen käyttö sujumaan. osaan laittaa teksiviestejä ja soittaa. ai niin saan dna:lta tabletin :) se on tullut postiin. pitäisi hakea se. ja asentaa. ajattelin ottaa sen koska sillä pystyy katsomaan videoita ja lukemaan mangaa helposti.
ja helppo ottaa mukaan. vaatii vähän totuttelua kun mulla ei ole koskaan ollut tablettia. mutta. kyllä mä opin sitä käyttämään :)
ja mä vaan maksan siitä neljä euroa kuussa. ai niin ja mun puhelin liittymä vaihtuu heinäkuun alussa uuteen. halvempaan mitä se oli viimeksi. nyt on kiva kun on uusi puhelin ja siihen tulee se liittymä :)
menen varmaan tänään illalla kuntosalille. taidan mennä. en ole ollut siellä vähään aikaan taas. tulee hyvä olo sitten sen jälkeen.
pitää tänään katsoa lemmen viemää uusinta tänään. en nähnyt perjantaina sitä ihan kokonaan. tänään en varmaan näe sitä illalla jos olen salilla. huomenna tulee sitten aamulla se uusinta :)
outoa kun ei tule nyt salkkareita illalla. pitää sitten katsoa sen sijaan jotain muuta. olin eilenä parhaan kaverin luona illalla. katsottiin vain elämää ohjelmaa. syksyllä sitä pitää ehdottomasti katsoa kun siitä tulee uusi kausi. siellä on Maija Vilkkumaa ja Anssi Kela. tykkään niistä laulajista kovasti. ajattelin tänään katsoa taas animea. nyt aloin katsomaan Nisekoi animen toista kautta. ekan jakson vasta katsonut. se on hyvä anime :) ja katson varmaan myös tuota Nihchijouta. tänään pitää taas aamulla jakaa lääkkeet dosettiin.
nyt mulla on taas lääkkeitä tarpeeksi niin ei heti lopu.
en eilenä muistanut ottaa aamulääkkettä mutta ei se ole maailmanloppu. eikä vaarallista. tänään otan taas aamulääkkeen normaalisti. muutenkin on ihan hyvä olo tällä hetkellä. ihan hyvä että join silloin lauantai iltana vaan pari siideriä.
ehkä teen silleen jatkossakin että juon pari vaan. tai enemmän jos tekee mieli. tänään mulla on taas ompelu ryhmä. teen sitä kaulahuivia. saa nähdä saanko sen valmiiksi ennen talvea.
tänään voisi käydä katselemassa taas seppälässä. kulutan aikaa siellä mutta en osta mitään. haluaisin taas kovasti uusia alusvaatteita. ostan sitten vaikka niitä kun tulee syksy. ensi kuussa haluan ne uudet kengät ja laukun.
mietin että pitäisikö pestä pyykkiä tänään? voisi nyt pestä noi vaatteet mitä käytin tuossa viikonloppuna.
sitten huomenna ei tarvitse pestä. jos pesukone on vapaa tänään aamulla. aamupala on tuossa tunnin päästä. pakko syödä ruisleipää. en syönyt viikonloppuna sitä ollenkaan.
no tulee taas ainakin lenkki heitettyä kun käy kaupassa :)
teetä mun ei tarvi ostaa koska sitä on riittävästi.
ei heti lopu kesken. tänään tulee varmaan juotua aika monta kuppia teetä. en ihmettele yhtään. äsken join ison kupin mustaa kahvia että olisi hereillä. nyt olen onneksi hereillä. tää aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. pitää kohta taas tiskata. ja siivota vähän keittiötä.
on sitten vähän siistiä. viime yön nukuin vähän levottomasti. heräilin vähän väliä ja nukahdin uudestaan. en tiedä oikeen että mistä johtui.
no sen näkee sitten miten nukun seuraavan yön. ehkä vähän paremmin. eilenä nukahdin jo tuossa ennen yhdeksää.
tänään uskon että ruoka maistuu taas. viime perjantaina ei oikeen maistunut. koitan nyt taas syödä. niin jaksaa taas.
teen taas niin että syön vatsan täyteen. alkaa olla taas nälkä. no kohta on onneksi aamupala.

uusi puhelin :)Sunnuntai 14.06.2015 12:56

se olisi sunnuntai. loma kohta ohitse. mutta on ollut mukava viikonloppu. :) nukuin taas pitkään. heräsin vasta äsken ja söin kana hampurilaisen. oli hyvää. eilenä tuli illalla vähän juotua. join pari siideriä. maistui kyllä todella hyvältä. etenkin se rekorderlig mansikka lime siideri. se on mun lempi siideri. poikaystävä tykkäsi siitä asusta ;)
seksi oli kivaa. ja ihanaa. huomenna alkaa sitten taas arki ja uusi viikko. huomenna menen lenkille ja ehkä kuntosalille illalla. katsoo fiiliksen mukaan. huomenna on myös toi ompelu ryhmä.
teen sitä kaulahuivia. saa nähdä koska saan sen valmiiksi.
tänään näen parasta kaveria. menen illalla taas sen luokse. viettämään aikaa. ai niin sain poikaystävän vanhan puhelimen. sony puhelimen. nyt se on mun käytössä. laitettiin kaikki tiedot,numerot ja ohjelmat mitä käytän siinä puhelimessa. se on mustan värinen ja siinä on punaiset nahka kuoret. alan pikku hiljaa tottumaan siihen puhelimeen.
ihan hyvä puhelin. ei ole huonoa oloa tänään. vaikka join eilenä.
pari sidukkaa riitti. juon sitten vähän enemmän kaverin pippaloissa.
odotan innolla niitä :) ensi viikolla en aijo shoppailla yhtään mitään. tai ollenkaan tässä kuussa. ensi kuussa sitten shoppailen.
aijon nyt säästää mahdollisen paljon rahaa. ja katson mihin sitä rahaa menee tässä kuussa. tässä kuussa olen shoppaillut ihan tarpeeksi. ensi kuussa tyttöjen kanssa shoppailemaan :)
joku viikonloppu. haluan ostaa uudet housut taas. sekä kengät ja laukun :) kaikkea mahdollista taas ;D käydään varmaan sitten kahvilla ja mennään syömään heseen. en ole pitkään aikaan käynyt hesessä syömässä. ensi kuussa sitten :) aijon varmaan syödä sitten jonkun kerros aterian niin jaksaa shoppailla.
kohta on juhannus. en tiedä vielä menenkö kotiin vai poikaystävän luokse. se selviää sitten loppu viikosta. enkä tiedä vielä aijonko juoda. ehkä, ehkä en. pitää katsoa.
aijon varmaan sitten mennä jo torstaina lomille. silloin saa jo lähteä tuolta. vähän aikaisemmin. mikä on kiva juttu :)
otan kannettavan mukaan taas. on sitten jotain tekemistä. voi katsoa vaikka animea. eilenä katsoin pari jaksoa animea. ajattelin ensi viikolla taas katsoa. mulla on monta sarjaa kesken tällä hetkellä. on ainakin katsottavaa. odotan innolla desucon frostbitea.
mennään taas kaverin kanssa sinne ensi vuonna ^^ kaveri tilaa liput. ja mä maksan sille sitten takaisin. en vielä tiedä miten aijon pukeutua sinne. pitää vähän miettiä. mutta rahaa pitää ottaa paljon mukaan niin voi ostaa sieltä kaikkea anime krääsää.
ja ottaa paljon kuvia taas noista asuista ja sitten itsestä kuvia. aww..en malta odottaa! ainakin on jotain mitä odottaa ^^
mennään kaverin kanssa sinne lauantaina ja sunnuntaina. kahtena päivänä. pitää sitten matkustaa bussilla edes takaisin. mutta. ei se mua haittaa. pää asia on että on mukavaa :)
mennään varmaan taas amarilloon syömään kaverin kanssa. oltiin viimeksi silloin syömässä kun oli desucon. hyvät ruoat.
ja maha tuli täyteen. jaksoi sitten liikkua siellä.
pitää varmaan ottaa reppu sinne mukaan niin saa kaikki ostokset mahtumaan sinne. viimeksi mulla meni se sata euroa mikä mulla oli. :D tulisipa jo uusi animelehti. odotan taas sitä. ja sitä odotan että alkaa taas noi uudet animesarjat pyörimään. toi ore monogatari anime on kyllä paras ^^ vielä tulee siitä monta jaksoa.
pitäisi myös katsoa tuota hibike! animea. sitä olen katsonut vaan jotain pari jaksoa. siitä on tullut ainakin kymmenen jaksoa jo. voisi tehdä silleen että kun kaikki jaksot on tullut niin katsoo sen putkeen sitten. ajattelin katsoa uudestaan noi hellsing ovat. pitää taas katsoa alucardia. on se vaan ihana <3 mun lempi anime hahmo se on vaan niin hot <3 sillä on taivaallinen ääni. olen fanittanut hellsing animea jo kymmenen vuotta. näin sen ekan kerran 15 vuotiaana. ja rakastuin heti siihen sarjaan. mulla on kaikki ne mangat.
laitoin muuten alucardin kuvan tohon mun uuteen puhelimeen taustakuvaksi :D nyt on hieno puhelin ^^ sitten laitoin chobits alku tunnarin soitto ääneksi. se anime pitäisi uudestaan katsoa :)
se on tosi hyvä. pitäisi myös katsoa monta muutakin animea uudestaan ^^´ mutta. eka katson noi mitkä mulla on kesken.

ihanaa nukkua pitkään :)Lauantai 13.06.2015 12:53

ihanaa kun voi nukkua pitkään. heräsin vasta. poikaystävä yritti herätellä mua mutta en herännyt.
käytiin eilenä kaupassa. ostin ruokaa ja vähän siiderä mitä juon tänään illalla. ostin päärynä siideriä ja rekorderligiä. nams. mun maha ei ole enää onneksi kipeä. paljon parempi.
eilenä olin melekin koko päivän koneella. poikaystävä haki mut autolla. laitoin päälle sen punaisen mekon minkä ostin heasta. rakastan sitä mekkoa. eilenä kastoin vähän animea. muutamaa sarjaa katsoin.
muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä.
mukavaa olla poikaystävän luona. tänään ajattelin taas valvoa.
ja nukkua varmaan taas huomenna pitkään.
ei olla vielä harrastettu poikaystävän kanssa seksiä. mutta tänään varmaan. pääsee näkemään sen mun asun minkä ostin. olen itsekin innoissani. tulee hauskaa. eilenä sain taas laskuja. alkoi vituttaa koska niitä tulee taas koko ajan. mutta. ne pitää vaan maksaa.
otin mun säästöistä pari sataa euroa. pärjää tämän kuun loppuun asti.
tässä kuussa menee vielä jonkin verran rahaa. ensi kuussa menee ehkä vähemmän tai enemmän. mutta. sen näkee sitten.
en nyt mieti näitä raha asoita vaan nautin kesästä.
jos menee rahaa niin menee. näin se on.
olen taas syönyt paljon lakuja ja suklaata. nyt on vähän ähky olo kun on syönyt. pitää syödä ruokaa jossain vaiheessa. kaverin pippalot on parin viikon päästä. kiva mennä sinne. aijon silloin todellakin juoda. vedän kännit kavereiden kanssa. ajattelin ostaa vaan neljä juomaa. viimeksi join viisi ja yksi oli liikaa.
valvotaan koko yö. ja aamulla herätään krapulassa. paitsi mulla ei ole ikinä ollut krapulaa. on vaan väsyttänyt.
mutta hauskaa tulee varmasti. kiva taas nähdä sitä kaveria pitkästä aikaan. alle viikon päästä on juhannus. en vielä tiedä juonko silloin. sen näkee sitten tai en juo ollenkaan. teen varmaan niin että juon nyt vähän tänään, pidän pari viikkoa taukoa ja juon sitten siellä kaverin pippaloissa. taidan tehdä niin. etten nyt ihan joka viikonloppu juo. on välillä hyvä pitää taukoja. jos silloin on hyvä ilma niin ajattelin laittaa päälle tämän punaisen mekon. ja sen kanssa vaikka nahkatakki. ja mustat sukkahousut. pitää myös meikata ja laittaa korvikset. laukkua en vielä tiedä minkä otan. mutta kyllä sekin selviää. onhan tässä vielä pari viikkoa aikaa miettiä. ostin kaupasta kana hampurilaisen. en tiedä syönkö sen tänään vai vasta huomenna. sitten mulla on mikro ateria.
syön jomman kumman tänään. alkaa olla taas nälkä.
animea voisi katsoa tänään kun on aikaa. huomasin että mulla on juomatta toi päärynä limu minkä ostin eilenä. sen voisi kohta juoda.
on lämmin niin kaipaa juotavaa. eilenä kävin tokmannilla. ostin sieltä mun suklaat ja lakut. kaikki on melkein syöty. poikaystävä on syönyt melkein puolet niistä. no ainakaan ei mene hukkaan.
nyt voi herkutella kun on viikonloppu :) en mieti mitään kaloreita. ensi viikolla sitten lenkkeilen ja käyn salilla.
saa nää kaikki viikonlopun kalorit kulutettua pois.
ensi viikon maanantaina menen lenkille ja illalla vielä salille.
saa nähdä millainen ensi viikko on. kuulin että sataisi vaan vettä. mutta sen näkee sitten. toivottavasti ei.
aurinko saisi paistaa.

lomille :)Perjantai 12.06.2015 08:55

se olisi perjantai :) olen menossa poikaystävän luokse.
maha on vähän parempi. kiva lähteä lomille. poikaystävä tulee hakemaan mut varmaan moottoripyörällä.
aijon ehkä juoda viikonloppuna. pitää vähän vielä miettiä.
eilenä oli siivouspäivä. sain tehtyä vähän juhannus siivouksia. sulatin pakastimen, pesin jääkaapin, imuroin hellan ja jääkaapin takaa..enää olisi ikkunoiden pesu ja matot pitää viedä ulos.
teen ne ensi viikolla. ennen juhannusta. eilenä meillä oli toimintatunti. pelattiin mölkkyä. paras kaveri voitti. kävin eilenä myös kaupassa.
ja kirjastossa. ja katsonut vähän sinkku elämää.
muuten olo on ollut ihan hyvä. ei ole enään niin kireä olo.
animea en ole nyt katsonut. voisi vaikka viikonloppuna katsoa vaikka.
kun on aikaa. pitää käydä tänään suihkussa. en käynyt eilenä.
pitää myös pakata. pitää ottaa se seksiasu mukaan. poikaystävä saa yllättyä ;) varmasti tykkää. käydään varmaan taas kaupassa.
pitää ostaa ruokaa. ja mä haluan kivennäisvettä. ja syön sitten ruokaa kun on nälkä. nyt on vähän semmoinen olo että ruoka ei oikeen maistu.
syön vähän. mutta en kamalasti. ei jotenkin nyt pysty.
voi olla että haluan olla taas nälässä. välillä on näin.
nyt ei ole naisten ryhmää. se on kesä tauolla. jatkuu sitten taas syksyllä. ajattelin tänään käydä tokmannilla. ruoan jälkeen. kun on aikaa. poikaystävä hakee mut sitten illalla kun pääsee töistä. poikaystävällä alkaa nyt parin viikon loma. menee sitten taas heinäkuun alussa töihin. nyt me nähdään varmaan vähän enemmän kun sillä on loma. suunniteltiin että käydään moottoripyörällä jossakin. tehtäisiin reissu. saa nähdä minne mennään.
pitää laittaa kämppä kuntoon ennen kun lähtee. pitää tiskata taas.
mulla on kiva kahvi kuppi vuori taas.
saa nähdä paljon menee rahaa nyt viikonloppuna. varmaan jonkin verran kun käydään kaupassa. kyllä mä varmaan juon. pari siideriä.
päärynä siideriä on pakko saada. juon sitten huomenna illalla.
pitää muistaa ettei ota iltalääkkeitä. tai aamu lääkkeitä kun juo.
saa sitten nähdä millainen olo on sitten sunnuntaina. ei varmaan hyvä mutta ei voi mitään. mun oma vika sitten jos tulee huono olo.
en varmaan nyt syö suklaata. ei oikeen maistu.
ehkä syön sitä sitten myöhemmin. jos maistuu.
en varmaan pysty syömään aamupalaa. sanon ohjaajille että nyt ei oikeen maistu. kyllä ne varmaan ymmärtää.
koitan sitten syödä vähän ruokaa kun on ruoka aika.
kiva taas tää syömishäiriö. mutta. ei voi mitään. nyt on vaikeaa mutta kyllä tää syöminen alkaa sitten jossain vaiheessa sujumaan.
jos haluan olla taas nälässä niin olen nälässä. mulla ei ole nyt ollut vähään aikaan tätä että haluan olla nälässä.
koitan juoda vähän teetä vaikka tässä aamulla. ostin eilenä kaupasta vihreää mandariini teetä. se on tosi hyvää. ajattelin juoda sitä. nyt on taas teetä eikä lopu heti kesken.
ulkona on aika sateinen ilma. saa nähdä sataako illalla. jos sataa niin poikaystävä hakee mut varmaan sitten autolla. mutta. sen näkee illalla. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä pistän päälle. ajattelin mennä ehkä tänään pajalle taas kuluttamaan aikaa. ja sen jälkeen käyn tokmannilla. ai niin. uusin ore monogatari jakso pitää katsoa tänään. en muistanut katsoa sitä eilenä.
eilenä tuli se jakso. salkkarit jäi taas tosi jännään kohtaan. yllätyin että lari oli sen iljan isä. ja että akilla on tytär. nyt sitten odotellaan syksyä että salkkarit jatkuu. näyttääköhän ne sitten kesän aikana noita vanhoja jaksoja? voisi niitä vaikka taas katsoa.
onneksi lemmen viemää ei ole millään kesä tauolla. tulee joka päivä.
ai niin pitää katsoa viikonloppuna telkasta american idolia. en muistanut viimeksi katsoa. unohdin. onneksi poikaystävällä on tv niin pystyy katsomaan noita ohjelmia. makaan aina sen sängyllä ja katson telkkaa. poikaystävällä on iso sänky. isompi kun mulla.
mutta no. olen ihan tyytyväinen tohon mun sänkyyn. se on 120 cm leveä. hyvin mahtuu nukkumaan. se mun sänky maksoi jotain 500 euroo kun silloin ostin sen. kallis mutta hyvä sänky.
kestää monta vuotta.