IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi mulla on hyvät lääkkeet.Tiistai 06.07.2021 07:14

Nyt on taas käyty verikokeissa. Pääsin etuajassa sinne mikä ei haitannut yhtään. Nyt kun siellä on käyty niin saa taas haettua leponexit.
Käyn niitä hakemassa sitten kun alkaa loppumaan. Olo on edelleen väsynyt. Mutta kai tämä tästä. Kyllä mä piristyn sitten jossain vaiheessa taas. Tuo väsymys johtuu varmaan siitä rokotteesta vielä. Jaksoin nousta ajoissa ylös. Kuudelta. Aamukahvit on juotu taas. Tein eilenä mifukastiketta ja pastaa. Tuli aika hyvää. Nopea ruoka. Siinä meni vaan noin 10 minuuttia. Huomenna mä teen lohikeiton. Lohikeitto on yksi mun lempi keitoista. Se on terveellistä. Koitan syödä kalaa aina kerran viikossa. Olin eilenä lenkillä illalla. Onneksi mä jaksan lenkkeillä vaikka on näin kuuma. Mä olen oikeastaan tottunut jo tähän kuumuuteen.
Nyt on ollut hyvä että ei ole ahdistanut. tai ollut masennusta. Hyvä olo ollut edelleen. Mistä olen vaan nauttinut. Mutta se huono olo tulee jossain vaiheessa taas. Ennemmin tai myöhemmin. Nyt en mieti sitä. Keskityn vaan nyt tähän hyvään oloon. Onneksi aamulääke ja iltalääke rauhoittavat paljon mun oloa päivän aikana. Ne on hyviä lääkkeitä ahdistukseen.
Aamulääke lievittää ahdistusta. Samalla se on masennuslääke.
Mulla menee masennuslääkettä aamulla 10mg ja illalla leponexia 200mg.
On ollut hyvä lääke määrä jo monen vuoden ajan eikä annoksia ole tarvinnut nostaa. Voin sanoa kun on hyvä lääkitys päällä niin pystyy jotenkin elämään tätä elämää. Välillä on hyviä päiviä sekä huonoja.
Niistä huonoista päivistä kyllä sitten aina jotenkin selviää.
Elämä ei aina ole helppoa. Välillä sitä paskaa tulee niskaan. Ihan yllättäen. Onneksi olen tottunut. Mutta kohta alan syömään aamupalaa. puuroa. Paras aamupala. Keitän sen puuron aina mikrossa. Nopeaa ja hyvää. Menee vaan pari minuuttia ja on valmista. Pitää kohta ostaa lisää puuroa koska alkaa loppumaan. Onneksi puuro on halpaa.
Hyvin pystyy ostamaan sitä aina. Huomenna maksan laskuja pois.
Rahaa tulee huomenna niin saa vuokran maksettua. Maksan sen heti aamusta kun olen koneella.

Verikokeet päivällä.Maanantai 05.07.2021 06:52

Uusi viikko alkaa. Mukavasti ja rennosti meni viikonloppu. Nyt taas jaksaa.
Tänään on jonkin verran ohjelmaa. Pitää käydä kaupassa, on verikokeet päivällä, nähdä kaveria, mennä illalla lenkille..ei ole tulossa tylsää maanantai päivää. Lääkkeet pitää taas jakaa dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on paitsi mun pitää käydä apteekista ostamassa lisää karpalokapseleita.
Ne alkaa taas loppumaan. Tällä viikolla tulee taas rahaa. Ihan hyvä niin saan vuokran maksettua pois. Maksan sen ylihuomenna. Kun rahat tulee.
Olo alkaa jo olla paljon parempi koronarokotteen jälkeen. Enää ei väsytä kauheasti. Eilenä mä jaksoin mennä iltapäivällä lenkille ja kävin kuntoportailla. Teki ihan hyvää. Tänään taas lenkkeilyä illalla. Tänään tulee taas Emmerdale illalla. Pakko katsoa. Se on kiva kun sitä tulee pari jaksoa. On katsottavaa. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu tällä viikolla. Innolla odotan myös salkkareita mitkä jatkuu elokuussa.
Ai niin meinasin unohtaa että big brother tulee syksyllä. Innolla odotan sitäkin. Saa nähdä millaisia asukkaita sinne taloon sitten menee.
Ja että millaisia viikkotehtäviä niillä sitten on. Sitten se tulee taas joka päivä. On katsottavaa. Katson ne kaikki jaksot sitten ruudusta. Voin koska tahansa katsoa ne jaksot sieltä. Mä olen viime aikona katsonut ruudusta vaikka mitä. Siellä on paljon katsottavaa mikä ei ihan heti lopu kesken. Mulla ei ole enää netflixiä. Katsoo jos mä hommaan sen sitten taas jossain vaiheessa. Mutta nyt ei tällä hetkellä. Sillä ei ole mikään kiire. Mutta sitten jos mä hankin sen jossain vaiheessa taas niin sinne on tullut varmasti taas uusia sarjoja, leffoja ja kausia.
Tänään teen ruoaksi mifukastiketta ja pastaa. Siinä on hyvä ruoka. Nopea ja helppo. Teen sen iltapäivällä. Sitten kun sen on syönyt niin jaksaa lähteä lenkille. Tiedän jo minkä lenkin aijon tehdä tänään.
Mutta nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeen.
Aamu lähtenyt taas kahvilla käyntiin. Onneksi saa kofeiinia joka aamu.

Vielä väsynyt olo.Sunnuntai 04.07.2021 07:10

Eilenä oli vähän väsynyt olo sen koronarokotteen jälkeen. Mutta kyllä tää olo tästä alkaa helpottamaan varmasti. Olen varmaan jo ensi viikolla paljon pirteämpi. Muita sivuoireita ei ole onneksi tullut sen rokotteen jälkeen. Mikä on vaan hyvä juttu. Mulle tuli ekasta rokotteesta paljon enemmän sivuoireita kun tästä toisesta. Kaikki sanoivat että toisesta tulee pahemmat sivuoireet. Mutta on hyvä fiilis kun on nyt saanut koronarokotukset. Varmasti suojaa nyt hyvin koronalta. Eikä ne rokotukset maksaneet mulle mitään. Oli ilmaiset. Mikä on vaan positiivinen juttu. Käsi on vielä vähän kipeä mutta kyllä sekin siitä paranee. Ekasta rokotteesta mulle tuli käsi enemmän kipeäksi kun taas toisesta rokotteesta. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon vielä ottaa tämän päivän rennosti ennen kun uusi viikko alkaa. Huomenna mun pitää mennä taas verikokeisiin. Puoli yhdeltä on aika. Menen taas pyörällä terveyskeskukseen. Onneksi huomenna on hyvä sää pyöräillä. Pitää mennä piikille että saa taas haettua sen jälkeen leponexit. Nyt mulla on leponexia sen verran että ei tarvitse ihan heti hakea. Masennuslääkettä on myös paljon jäljellä. Haen sitten loppukesästä taas masennuslääkkeet.
Aamukahvit on juotu taas. Kävin eilenä lidlissä pyörällä niin ostin taas lisää kahvia. Tumma paahto kahvia mikä on tosi hyvää. Maksaa vaan alle 3 euroa yksi kahvi paketti. Ostan nykyään lidlistä aina kahvit kun on halvempaa. Ennen mä ostin kulta katriinaa mutta en enää koska se kahvi on kallistunut. Mutta jos kulta katriina kahvi on tarjouksessa niin silloin ostan sitä. Aijon iltapäivällä lähteä lenkille. Menen taas pururadalle. Se on hyvä lenkki tälle päivälle. Siellä on ne kuntoportaat niin menen niitäkin muutaman kerran ylös alas. Huomenna pitää pestä taas pyykkiä ja käydä kaupassa. Saa ruokaa ostettua. Mietin pitäisikö tehdä huomenna mifukastiketta ja makaronia? Mä tykkään mifusta.
Teen sitä silloin jos mä kyllästyn kanaan tai jauhelihaan.
Joo ostan mifua huomenna. Nyt alan tiskaamaan. Sekä kuuntelemaan musiikkia. Hyvä fiilis tänään päälle. Nautin tästä päivästä.

Nyt on saatu toinen rokote. :)Lauantai 03.07.2021 07:13

No niin. Nyt olen saanut toisen koronarokotteen. Sain sen nimistä rokotetta kuin moderna. Pitäisi olla hyvä. Käsi on vähän kipeä mutta muita sivuoireita ei ole onneksi tullut. Paitsi ehkä vähän väsyttää. Mutta se johtuu siitä rokotteesta. Se rokote kyllä väsytti mut eilenä koska menin jo puoli kahdeksan nukkumaan. Nukahdin heti kun menin sänkyyn. Tänään mä heräsin vasta puoli seitsemän. Jaksoin nousta ajoissa ylös.
Kun olin käynyt ottamassa sen rokotteen niin menin sen jälkeen käymään kaupassa. Ostin jäätelöä, teetä ja mehukivennäisvettä. Olen kohta syönyt litran jäätelöä. Maistuu kun on näin kuuma. Olo on edelleen hyvä. Ei ahdista onneksi. Kiva kun viikonloppu alkoi taas. Aijon vaan olla ja nauttia. Menen tänään taas lenkille. En mennyt eilenä lenkille kun sain sen rokotteen. Lepäsin eilisen päivän. Aamulenkille menen ja sitten vielä iltapäivällä lenkille. Täytyy pitää kunto hyvänä. Sekä paino pysyy hyvänä kun liikkuu. Kohta aamulääke taas pitää ottaa. Nyt mulla on taas kaikkia lääkkeitä niin ei tarvitse mennä hetkeen apteekkiin. On leponexit ja masennuslääkkeet. Huomasin että en ole syönyt rauhoittavia moneen viikkoon. Mikä on vaan hyvä juttu. Olen pärjännyt hyvin ilman niitä.
Se on vaan hyvä että syön niitä harvoin eikä jatkuvasti. Otan sen rauhoittavan siinä tilanteessa jos mikään muu keino ei auta ahdistukseen ja harhoihin. Tai että jos en saa unta niin otan sen iltalääkkeiden kanssa.
Mutta nyt on ollut taas hyvä kausi mulla ja olen nauttinut siitä ihan täysillä. Hetki ja päivä kerrallaan. Odotan jo innolla ensi viikkoa niin pääsee taas poikaystävän luokse muutamaksi päiväksi.
Poikaystävällä on nyt kuukauden loma. On nauttinut siitä ja se on hyvä.
Mun kaikilla kavereilla alkoi myös lomat. Mutta nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Tästä on tulossa varmasti mukava päivä.
Nautin kesästä! Onneksi on kylmää coca colaa niin juon sitä. Coca cola kuuluu kesään.

Saan toisen koronarokotteen.Perjantai 02.07.2021 06:57

Tänään saan toisen koronarokotteen. Mun pitää mennä kello kymmenen sinne paikkaan missä se sitten laitetaan mulle. Mun toinen kaveri tulee myös sinne ja sekin saa sen. Sitten on hyvä kun on toistaiseksi otettu kaikki koronarokotukset. Suojaa varmasti hyvin koronalta. Saa vaan sitten nähdä tuleeko niitä sivuoireita. Toivon että ei. Olo on tällä hetkellä ok.
Aamu taas lähtenyt käyntiin kahvilla. Käyn tänään lidlissä ostamassa lisää kahvia niin on sitten taas. Kahvi ei saa loppua. Olin eilenä lenkillä pururadalla ja kävin kuntoportailla. Teki todella hyvää. Oli pakko päästä taas purkamaan paineita. Vähän jännitystä pois. Uni tuli hyvin eilenä illalla niin sain nukuttua hyvin taas viime yön. Nyt olen ihan pirteä taas ja valmiina uuteen päivään. Ihanaa kun on perjantai. Viikonloppu alkaa.
Aijon ottaa viikonloppuna ihan rennosti. Aijon tottakai lenkkeillä ja mennä ehkä sinne liikuntapuistoon. Niin tulee jotain liikuntaa viikonloppuna.
Etten nyt ihan jää sinne sohvapohjalle. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet.
Ettei unohdu. Se on ihan hyvä että syön sitä masennuslääkettä joka aamu. Helpottaa aika paljon mun elämää. Se lääke lievittää hyvin mulla sitä masennusta ja ahdistusta. Olen syönyt masennuslääkettä 14 vuotiaasta asti. Silloin mä sairastuin masennukseen. Todella nuorena.
Mutta nyt mulla on elämässä kaikki asiat aika hyvin. Olen onnellinen.
Pystyn hyvin elämään tämän sairauden kanssa. Välillä on paskoja päiviä. Mutta niistä kyllä sitten selviää. Onneksi mä olen oppinut elämään hetken ja päivän kerrallaan. Sekä mä teen paljon mindfulness harjoituksia mitkä myös auttaa mun elämässä paljon. Kävin muutama vuosi sitten sen kurssin. Kannatti käydä eikä se maksanut mitään.
Sain eilenä siivottua. Sekä pyykit pestyä. Nyt on taas siistiä. Kävin eilenä tokmannilla. Piti ostaa hammastahnaa ja hoitoaine hiuksiin.
Nyt ei ole ihan heti loppumassa. Se on kätevää kun tokmanni on ihan tuossa vieressä. Kävelymatkan päässä. Sieltä saa ostettua kaikki mitä tarvitsee. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Se on menossa tänä viikonloppuna mökkeilemään. Voi että olisi kiva kyllä itsekin päästä jonnekkin mökille missä on järvi ihan vieressä. Aina voi haaveilla.
Koitan mennä uimaan tänä kesänä. Se on mun tavoite.
Kun menen taas käymään mun vanhempien luona viikonloppuna joskus tänä kesänä niin menen uimaan. Siellä on paljon järviä missä uida.

Tänään taas siivotaan.Torstai 01.07.2021 06:57

Eilenä oli niin kuuma päivä etten vielä jaksanut siivota. No alan heti siivota kun saan blogin kirjoitettua. Mulla on koko aamu aikaa nyt siivota.
Pyykkiä pitää myös pestä samalla. Olo on ollut vähän jotenkin väsynyt.
Mutta muuten ei ole ollut mitään ahdistusta. Tai masennusta mikä on vaan hyvä. No aijon taas levätä viikonlopun niin jaksaa sitten ensi viikon.
Huomenna saan sen toisen koronarokotteen. Heti aamusta. Sitten on hyvä fiilis kun se on otettu. Sitten on aika hyvä suoja koronalta. Onneksi kuulun riskiryhmään niin saan sen rokotteen paljon nopeammin. Tuntuu oudolta kun ei tule salkkareita. No onneksi Emmerdale sarja tulee joka arki ilta niin on katsottavaa. Varmaan taas viikonloppuna jatkan jersey shore ohjelman katsomista ruudusta. Pidän katsomismaratoonin taas. Eli katson monta jaksoa putkeen. Viikonloppuna aijon tottakai lenkkeillä. Aamulenkit pitää tehdä viikonloppuna. Menen ehkä sinne liikuntapuistoon. Katsoo vaan millainen fiilis on silloin. Jaksaako sinne mennä. Jos on kamalan kuuma niin sitten vielä harkitsen. Paras kaveri soitti mulle eilenä. Sillä alkoi kesäloma. Juteltiin niitä näitä. Oli kiva jutella parhaan kaverin kanssa. Katsotaan koska me sitten taas näemme. Ehkä ensi viikolla.
Voisi sitten taas mennä kylään. Onneksi aamukahvi taas herätti mut. Juon aina ison kupin mustaa kahvia. Sillä mun aamut lähtee hyvin käyntiin.
Aamu ei lähde käyntiin ellei saa kahvia. Eikä kahvi saa koskaan olla loppu.
Mutta nyt jaksaa siivota kun on saanut kofeiinia. Aamupalan syön myöhemmin. Saa nähdä sataako vettä tänään. Vai onko taas kuuma päivä. Se olisi ihan kiva jos sataisi vettä niin ilma olisi raikkaampi.
Sekä olisi ihanan viileää. No saa nähdä. Mutta nyt alan siivota.
Pyykit vien hetken päästä koneeseen. Saa nyt kaiken tehtyä tässä aamulla niin myöhemmin voi ottaa rennosti.

Odotan innolla salkkareiden uusia jaksoja.Keskiviikko 30.06.2021 07:08

Keskiviikko. Viikon puoliväli. Nopeasti taas menee tämä viikko. On ollut kyllä hyvä olo tähän asti. Mistä olen nauttinut. Ajattelin jo tänään alkaa siivoilla niin huomenna ei sitten taas ole kauheasti siivottavaa.
Onneksi ei tarvitse siivota kauhealla kiireellä. Saa rauhassa siivota kaikki.
Pyykkiä pesen taas huomenna. Pitää pestä lakanat ja pyyhkeet. On sitten taas puhtaita. Vika salkkarit jakso jäi mielenkiintoiseen kohtaan. Odotan jo innolla uusia jaksoja. Mitkä alkaa elokuussa. Kuukauden tauko niin jatkuu taas. Kohta alkaa heinäkuu. Pakko kyllä sanoa että kesäkuu meni todella nopeasti. Kohta kesä on vietetty. Se on aina harmi että kesä menee aina äkkiä. Talvi taas tuntuu siltä että ei lopu koskaan. Mutta on ollut tähän asti todella mukava kesä. On saanut viettää sitä kavereiden kanssa. Ihan parasta. Ylihuomenna saan sen toisen koronarokotteen.
Vähän jännittää se mutta hyvin se menee. Se ei edes onneksi satu kun ne pistää piikillä. Mä saan sen heti perjantai aamuna sen rokotteen.
Mun pitää mennä yhteen paikkaan missä ne laittaa sen. Menen sinne taas pyörällä niin pääsee sinne sitten nopeasti ja takaisin. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Nyt olen täysin pirteä koska join aamukahvin äsken.
Jaksaa hyvin aloittamaan tämän päivän. Tänään aijon taas lenkkeillä paljon. Menen aamulenkille ja sitten vielä illalla lenkille. Tulee taas noin tunti käveltyä. Mikä tekee vaan hyvää. Pitää katsoa jos viikonloppuna menisi taas liikuntapuistoon treenaamaan. Jos ei vaan ole kamalan kuuma. Menen jos on sopiva ilma. En taas ole käynyt siellä vähään aikaan. Saa nyt nähdä pääseekö syksyllä sinne kuntosalille. Menen sinne heti vaan kun pääsee. Rahaa tulee taas tämän viikon perjantaina ja ensi viikolla. Maksan vuokran sitten ensi viikolla. Loput laskut taas myöhemmin mitä tulee. En ole lähdössä tänä viikonloppuna mihinkään. Olen täällä kotona. Ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse.
Se on hyvä että poikaystävällä alkoi nyt kesäloma. Saa levättyä.
Nyt alan siivota keittiötä. Myöhemmin alan imuroida. Saa siivoukset aloitettua.
Tänään aamulla oli vaikeuksia nousta ylös. Heräsin viimein sitten varttia yli kuusi. Aamukahvit on juotu taas. Nyt kahvi onneksi herätti mut.
Olo on ollut edelleen aika hyvä ja olen nauttinut siitä. Ihanaa kun ei ahdista, masenna tai että ei ole ollut harhoja. Olen taas hyvin pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Skitsofrenia ei ole mikään helppo sairaus. Välillä saattaa tulla niin huono niin luulee että koko maailma taas romahtaa. Sitten kun siitä sitten selviää niin huomaa että kaikki on hyvin taas. Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä. Syön varmaan loppuelämän lääkkeitä. Mikä ei haittaa yhtään. Olen jo hyväksynyt sen asian aikoja sitten. Lääkkeet kuuluu mun elämään. Syön masennuslääkettä ja psyykelääkettä. Sekä rauhoittavia. Olin eilenä aamulenkillä ja sitten menin vielä illalla lenkille. Pakko oli liikkua. Tänään taas menen aamulenkille.
Tänään tulee vika salkkarit jakso niin sitten se jää tauolle. Pakko katsoa mitä siinä tapahtuu tänään. Dramaattinen jakso varmasti. Joku kuolee siinä. Nyt tulee pari emmerdale jaksoa joka arki ilta. Aika kiva niin on katsottavaa illalla. Siinä myös tapahtuu vaikka mitä. Paljon draamaa siinäkin. Kohta pitää ottaa aamulääke ettei unohdu. Masennuslääke menee mulla joka aamu. Se on hyvä lääke koska se lievittää ahdistusta samalla. Aamut eivät ole koskaan mulle vaikeita. Mä olen aamuvirkku.
Pakko aina herätä kuuden aikaa aamulla. Tykkään näistä aamuista koska mun ei tarvitse lähteä mihinkään. Saa juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Mulla on ne verikokeet vasta viikon päästä. Mä olen ollut ihan päivistä sekaisin. Luulin että ne olisi ollut eilenä. No onneksi huomasin asian ajoissa. Maanantaina viikon päästä päivällä.
Saan sen toisen koronarokotteen tämän viikon perjantaina.
Sitten on otettu kaikki koronarokotteet. Toivon että ei tule pahoja sivuoireita. Mutta sen näkee sitten miten mun kroppa reagoi siihen rokotteeseen. Se on kumminkin hyvä ottaa se rokote.
On sitten jonkinlainen suoja koronalta. Onneksi se rokote on ilmainen.
Kuulun riskiryhmään niin saan sen.

Oli todella mukava juhannus. :)Maanantai 28.06.2021 05:23

Oli mukava juhannus. Pääsi kunnolla nauttimaan ja rentoutumaan poikaystävän luona. Syötiin hyvää grilliruokaa, otettiin pihalla aurinkoa, poikaystävä oli hommanut puhallettavan ison uimaaltaan pihalle. Siinä oli kiva olla. Tuntui ihanan viileältä se vesi kun oli siinä. Kiva kun poikaystävä oli hommanut sen altaan. Mutta arki taas alkaa. Juhannus on vietetty.
Pakko sanoa että juhannus meni mun mielestä äkkiä. Vuoden päästä sitten taas uudestaan. Mä heräsin jo tänään neljän jälkeen. Mä en enää saanut unta niin päätin nyt nousta ylös. Join aamukahvit äsken.
Arki alkaa taas. Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki, pyykipesua ja tänään pitää mennä taas verikokeisiin. Menen taas pyörällä sinne niin menee nopeasti se matka sinne ja takaisin. Ai niin ja näen kaveria tänään myöhemmin. Tylsää päivää ei ole tulossa tänään. Viikonlääkkeet pitää taas jakaa dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on. Ei tarvitse hakea mitään.
Olo on ihan ok mutta vähän väsynyt. No kyllä tää tästä. Piristyn kyllä sitten taas jossain vaiheessa. Tänään ja huomenna tulee vikat salkkarit jaksot ennen kun jää tauolle. Pakko katsoa. Jää taas niin jännään kohtaan. Mutta onneksi on vaan kuukauden tauolle. Jatkuu elokuussa taas. Poikaystävällä alkoi kesäloma. Näemme nyt useasti. Mikä on todella kivaa. Mä niin nautin poikaystävän seurasta juhannuksena. Voi sitä reimun määrää kun taas nähtiin pitkästä aikaan. Tuli eilenä taas ikävä kun tulin takaisin. Meillä menee todella hyvin ja olen siitä todella iloinen ja onnellinen! Meidän parisuhde toimii. Ollaan oltu yhdessä jo 11 vuotta. Pakko sanoa että pitkä aika. Hyviä vuosia ovat olleet.
Onneksi tänään paistaa aurinko eikä sada vettä. Ei kastu kun menee pyörällä sinne terveyskeskukseen. Pitää muistaa ottaa maski mukaan.
Siitä tulikin mieleen että keitän taas maskit kattilassa tänään niin saa taas käyttöön. Mutta tästä on tulossa ihan ok päivä. Ihanaa kun ei ole kauhea kiire. Saan kaiken tehtyä rauhassa tänään. Innolla menen aamulenkille taas. Niin tulee liikuntaa. Menen pururadalle lenkille.
Se on hyvä aamulenkki. Illalla menen uudestaan lenkille.
Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Mistä tulee hyvä fiilis päälle.
Saa nähdä millainen viikko tästä on tulossa. Toivon että ei ala ahdistamaan tai masentamaan. Nuo olotilat voi tulla taas ihan puun takaa. Mutta nyt en mieti niitä. Keskityn tähän hetkeen ja päivään.

Jee, huomenna juhannus! :)Torstai 24.06.2021 06:27

Ihanaa, huomenna on juhannus! Tänään mä lähden juhannuksen viettoon poikaystävän luokse. Tulen sunnuntaina takaisin kotiin. Olen muutaman päivän poikaystävän luona. Meille tulee varmasti mukava juhannus. Nyt mä aijon vaan nauttia ihan täysillä. Kesästä, lämmöstä, poikaystävän seurasta..kaikesta kivasta mitä nyt tulee. Sain eilenä siivottua. Nyt kämppä on taas siisti. Siivosin jo heti eilenä aamulla kun sain blogin kirjoitettua. Alan kohta pakkailemaan kun saan blogin kirjoitettua. Musta vähän tuntuu että pakkaan taas tottakai ihan liikaa vaatetta mukaan.
No ainakin on sitten vaihtivaatetta jos hikoilee. Mielummin liikaa vaatteita kun taas liian vähän. Aamukahvit on taas juotu. Onneksi kofeiini herättää. Tänään menen sinne apteekkiin vihdoin ja viimein. Saa leponexit haettua ja karpalokapselit.
Olisin eilenä illalla mennyt apteekkiin mutta iski myrsky ja ukkonen.
Nyt näyttää taas siltä että on tulossa lämmin päivä. Huomennakin pitäisi paistaa aurinko. Olo on ollut edelleen hyvä. Nyt olen siitä nauttinut että ei ole ahdistanut yhtään. Mukavaa olla hyvässä kunnossa juhannuksena.
Onneksi ei ole ollut myöskään masennusta tai harhoja. Mutta. Ne sitten iskee taas jossain vaiheessa. En aijo yhtään nyt miettiä niitä.
Pitää kohta tehdä kauppalappu mitä ostaa kaupasta. On paljon ostettavaa. Ruokaa ja juomia. Ostetaan poikaystävän kanssa ruoat taas puoliksi. Se on aina toiminut että puoliksi ostetaan aina kaikki. Niin toisen ei tarvitse maksaa kaikkea. Poikaystävä oli hankkinut pienen uimaaltaan. Voin siellä sitten lillua kuumana päivänä. Aijon ottaa bikinit mukaan varmuuden vuoksi. Otan myös mukaan mun kannettavan ja tabletin. Mun viihdekeskus. Ihanaa pääsee juhannuksena saunaan.
En ole varmaan nyt saunonut yli kuukauteen. Kivaa päästä taas. Saunon sitten kunnolla ja nautin. Juhannuksena pitää ehdottomasti päästä aina saunaan. Se kuuluu juhannukseen. Pitää muistaa ottaa aurinkorasva mukaan. Onneksi mulla sitä on vielä paljon jäljellä.
Hyvin riittää vielä. Otan sen mukaan jos ollaan ulkona. Niin mun iho ei pala. Mutta nyt alan pakkailemaan kamoja. Pitää myös tiskata kohta niin ei jää tiskiä kun lähden. Nyt kunnon juhannus musat soimaan ja nauttimaan!