IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu alkaa. Olen menossa vanhempien luokse viikonlopuksi. En ole pitkään aikaan käynyt niiden luona. Nyt on taas mukavaa mennä. Näkee taas kaikki. Olen lähdössä vasta iltapäivällä. Olen melkein pakannut kaikki. Jatkan pakkaamista kun saan blogin kirjoitettua. Fiilis on loistava tällä hetkellä. Viikko on mennyt todella hyvin ja mä olen vaan nauttinut tästä hyvästä olosta. Toivon että ensi viikosta tulee myös hyvä viikko.
Mutta sen näkee sitten. Nyt aijon keskittyä viikonloppuun. Sain eilenä siivottua, pestyä pyykit ja laskut maksettua. Kävin illalla parhaan kaverin luona. Juteltiin niitä näitä. Oli kiva nähdä sitä. Sovittiin että nähtäisiin useammin taas. Aina kun kun tulee hyvä hetki. Kävin eilenä tokmannilla pyörimässä. Sinne oli tullut uusia David urheiluvaatteita mutta päätin että nyt en osta. Odotan kun syksy tulee niin tokmannille tulee silloin noita david huppareita. Ostan sitten semmoisen hupparin syksyksi. Nyt kun syksy alkaa lähetyä niin shoppailen syysvaatteita. En enää osta kesävaatteita. Haluan ostaa uudet farkut nyt syksyllä. Tai jotkut toiset housut. Mä tarvitsen uusia housuja. Mulla on tällä hetkellä vaan legginsejä mitä olen pitänyt kesällä päällä. Kun ilmat alkaa kylmetä niin pitää olla housut mitkä lämmittää. Mietin pitäisikö syksyllä ostaa joku kiva syystakki? En ole aikoihin shoppaillut uutta takkia. Ostan jos löydän jonkun kivan mikä ei ole kamalan kallis. Värillä ei ole väliä. Pääasia että se lämmittää. Mä heräsin jo tänään ennen kuutta. Join äsken aamukahvit. Nyt olen ihan hereillä. Ei onneksi väsytä yhtään. Kohta pitää ottaa aamulääke. Nyt mulla on taas kaikkia lääkkeitä. Riittävät hyvin tämän kuun loppuun. Verikokeet mulla on taas 2 päivä elokuuta. Pitää mennä piikille. Että saa taas haettua leponexit.
Pitää siivota keittiö vielä ennen lähtöä ja viedä roskat. Otan mun bikinit mukaan jos vaikka uskallan mennä viikonloppuna uimaan.
Jos vesi on vaan lämmintä niin ehkä menen. Saa nähdä. Mutta nyt jatkan pakkailua ja alan kuunnella jotain hyvää musaa mistä tulee viikonloppu fiilis päälle. Tulee varmasti mukava ja rentouttava viikonloppu!

Selvisin hammaslääkäristä.Torstai 22.07.2021 07:04

Hammaslääkärissä meni ihan hyvin. Löytyi vaan yksi reikä mitä ei vielä paikattu. Se paikataan vasta lokakuun alussa. Sinne on vielä yli pari kuukautta. Luulin että se paikataan ihan heti. Mua ei yhtään jännittänyt. Olin rentona koko ajan. Niin ei tuntunut pahalta. Olin onneksi tutulla hammaslääkärillä. Pakko sanoa että se on paras hammaslääkäri kenen luona olen koskaan käynyt. Pääsen myös ensi kerralla sen luokse taas kun hammas paikataan. Saa nyt nähdä millainen lasku tulee eilisestä käynnistä. Onneksi mä pystyn maksamaan sen. Kävin eilenä apteekissa.
Nyt on taas leponexia. Ei lopu ihan heti. Nyt mulla on taas kaikkia lääkkeitä. Ensi kuun alussa mun pitää sitten taas hakea karpalokapseleita.
Olo on edelleen hyvä. Viikko on mennyt yllättävän hyvin. Huomenna olen menossa viikonlopuksi vanhempien luokse. En ole nähnyt mun vanhempia pitkään aikaan. Kiva taas nähdä ne. Sekä niiden Helmi koira. Mikä on pari vuotias. Tänään on jonkin verran ohjelmaa. Alan kohta siivoilla sekä pesemään pyykkiä. Sitten pitää tehdä ruoka, käydä lenkillä, maksaa laskuja, menen käymään illalla parhaalla kaverilla kylässä..ei ole tänään tulossa tylsää päivää. Aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin. Sain nukuttua viime yönä hyvin. Olen nauttinut siitä kun on ihanan viileää.
Ensi viikolla taas lämpenee. Tulee helteet. Kaipaan taas vesisadetta. No se kyllä tulee sitten jossain vaiheessa. Odotan jo innolla iltaa että näkee parhaan kaverin. On ollut ikävä sitä! Paras kaverikin sain tällä viikolla toisen koronarokotteen. Mikä on hyvä. Nyt mun kaikilla kavereilla on suoja koronalta. Mitä mä luin että nyt alkaa neljäs korona aalto.
No ei se mitään. Tulee jos tulee. Mulla on suoja. Ei enää mene kauaa niin salkkarit taas alkaa. Elokuu lähestyy. Saa nähdä mitä kaikkea tapahtuu salkkareissa syksyllä. Innolla haluan nähdä.
Niin ja edelleen odotan että big brother alkaa. Hyvää viihdettä taas syksyllä. Katsottavaa tulee joka päivä. Mutta nyt alan siivota.
Saa tässä aamulla kaiken tehtyä. Sitten kun olen siivonnut niin alan tekemään ruokaa. Ruoan jälkeen lähden varmaan sitten lenkille.

Hammaslääkäriin.Keskiviikko 21.07.2021 06:07

Eilenä mua väsytti ihan koko päivän. Mutta ei onneksi ahdistanut. Selvisin eilisestä päivästä. Uskon että tänään mä olen paljon pirteämpi. Välillä tulee semmoisia päiviä ettei aina jaksa. Tänään mulla on hammaslääkäri kello 10. Pitää sinne mennä. Katsovat missä kunnossa mun hampaat on.
Saa nähdä onko reikiä. Jos on niin ne paikataan. Lasku tulee sitten perässä. Tänään olen menossa apteekkiin hakemaan lisää leponexia. On sitten taas kaikkia lääkkeitä. Riittävät hyvin loppukuulle. Elokuun alussa mulla on taas verikokeet. Pitää sinne mennä. Että saa taas leponexia.
Tein eilenä sittenkin mifupastavuokaa. Siitä tuli todella hyvää. Pakko sanoa että on yksi mun lempi ruoka. Löysin sen ohjeen netistä. Aika helppo ja nopea. Piti vaan olla 20 minuuttia uunissa. Laitoin loput siitä taas pakkaseen. Soiteltiin eilenä parhaan kaverin kanssa niin näemme huomenna. Menen sen luokse kylään. Ei olla nyt nähty moneen viikkoon.
Tässä on ollut kaikenlaista ettei olla keretty näkemään. Mutta ihanaa nähdä paras kaveri huomenna. Lupasin ostaa keksejä niin syödään niitä samalla kun höpötellään ja juodaan teetä. Huomenna pitää taas siivota. Sekä pestä pyykkiä mitä on kertynyt aika kivasti. No onneksi mulla on huomenna aikaa hoitaa kaikki. Loput laskut maksan myös huomenna.
Kun tulee taas rahaa kelalta. Rahaa jää taas laskujen jälkeen sen verran että hyvin pärjää loppukuun. Aamu on taas lähtenyt hyvin käyntiin kahvilla. Uskon että tänään on tulossa mukava päivä. Varmasti parempi kun taas eilinen päivä. Eilenä satoi vettä. Oli pakko olla hetki ulkona vesisateessa. Tuntui niin raikkaalta! Sekä ihanan viileältä.
Nautin siitä hetkestä. Ensi viikolla taas lämpenee. Ei tullut yllätyksenä.
Tämä viileys kesti vaan sen hetken. Mutta syksyllä sataa ihan varmasti taas vettä. Pitää kaivaa sateenvarjo esiin.

Huomenna hammaslääkäriin.Tiistai 20.07.2021 06:52

Selvisin maanantai päivästä. Tuntui koko ajan siltä että nyt se ahdistus iskee, Mutta ei onneksi tullut. Kävin eilenä kaupassa. Nyt on ruokaa. Teen jauhelihakeiton tänään. Siinä on hyvä ruoka tälle päivälle. Menen taas aamulenkille. Nyt kun on näin hyvä ilma. Eikä ole niin kamalan kuuma. Ihan hyvä että nää ilmat ovat alkaneet viiletä. Ei haittaa yhtään. Koska kuumuutta kesti ainakin sen melkein pari kuukautta. Mutta helteet alkaa vissiin sitten taas viikonloppuna. Jippii. Tänään pitää pestä pyykkiä. En eilenä vielä pessyt. Pitää katsoa koska olen menossa käymään siellä apteekissa. Tällä viikolla pitää mennä että saa taas haettua leponexit.
Huomenna mulla on hammaslääkäri kymmeneltä. Ne tarkistaa mun hampaat missä kunnossa ne ovat. Onneksi mä pääsen tutulle hammaslääkärille joka on hoitanut mun hampaita ennenkin. Niin ei silleen jännitä kauheasti eikä mulla ole onneksi hammaslääkärikammoa.
Jos mulla on reikiä niin ne paikataan. Sitten hampaat ovat taas kunnossa.
Menen taas pyörällä sinne niin pääsee nopeasti sinne ja takaisin.
Onneksi huomenna on hyvä ilma pyöräillä. Aurinko paistaa eikä sada vettä. Tällä viikolla mun pitää maksaa loput laskut. Rahaa tulee taas ylihuomenna niin maksan sitten. On hyvä fiilis kun on saanut loput laskut maksettua. Niitä ei tarvitse enää miettiä. Syksyllä teen sitten shoppailureissun. Menen shoppailemaan syysvaatteita. Pakko päästä cubus liikkeeseen. Se on yksi mun lempi vaateliike. Pitää ostaa ainakin uusia housuja. Sekä huppareita haluan myös ostaa.
Sitten on kiva kun on uusia vaatteita. Shoppailu piristää aina mun mieltä. Onneksi on rahaa ostaa uusia vaatteita aina välillä.
Semmoisia vaatteita mitä tarvitsee. En enää osta mitään turhia juttuja.
Shoppailen sitten taas uusia kesävaatteita ensi vuonna.
Tänä kesänä en osta enempää kesävaatteita. Niitä on mulla ihan tarpeeksi. Hyvin pärjää loppukesän. Kohta alan syömään aamupalaa.
Vien pyykit hetken päästä. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.
Aamukahvi onneksi herätti.

Toivon että ahdistus ei nyt iske.Maanantai 19.07.2021 06:58

Viikonloppu vietetty ja uusi viikko alkaa. Ihan kiva että arki alkaa taas. Tulee taas tekemistä. Sain aika hyvin levättyä tuossa viikonloppuna. Nyt taas hyvällä fiiliksellä aloitan taas tämän viikon. Tänään mulla on ohjelmassa kaupassa käynti. Pitää ostaa ruokaa. Pyykkiä pitää pestä tänään..menen lenkille taas illalla. Pururadalle. Siinä on mun lenkki tälle päivälle. Mä kävin eilenä illalla myös lenkillä. Ukkonen tuli iltapäivällä niin en silloin päässyt lenkille. Illalla oli taas hyvä sää. Pitää jakaa taas viikonlääkkeet dosettiin. Pitää leponexia hakea tällä viikolla niin on sitä lääkettä taas. Kaikkia muita lääkkeitä mulla on vielä jäljellä. Onneksi aamukahvi herättää mut joka aamu. Juon tällä hetkellä kulta katriina kahvia. Se on yksi mun lempi kahvi. Ostan sitä aina silloin jos on tarjouksessa. Yleensä mä juon aina lidlin tumma paahto kahvia mikä on halpaa. kahvi ei koskaan saa olla loppu. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Ei onneksi ahdista ainakaan vielä. Toivon että ahdistus ei nyt iske. Mutta jos se tulee niin mä kyllä sitten taas selviän siitä. Se vaan kestää sen hetken ja kaikki on taas hyvin. Rauhoittavia on jos tulee todella huono olo. Ne sitten helpottaa oloa. Onneksi aamuisin mua ei ahdista. Aamut ovat aina hyviä. Sekin auttaa oloa aamulla kun ottaa sen masennuslääkkeen. Se rauhoittaa samalla. Iltalääkkeissä on taas se hyvä puoli että nekin rauhoittavat ja ovat samalla hyvä unilääke.
Saa nukuttua joka yö hyvin. Sekä ne auttavat siinä ettei tule psykoosia.
Eli harhoja. Harhoja mulla ei ole ollut pitkään aikaan taas mikä on hyvä juttu. Pystynyt hyvin taas elämään tämän sairauden kanssa.
Välillä on hyviä päiviä välillä huonoja. Nyt on hyviä päiviä onneksi.
Heinäkuu on mennyt mun mielestä todella nopeasti. Kohta alkaa elokuu. Mutta on ollut mukava kesä. Olen nauttinut siitä.
Pitää vaan nauttia loppuun asti ennen kun syksy tulee.
Mutta nyt jaan viikonlääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeen. Kauppaan menen sitten tosiaan tässä aamulla niin saa ruokaa haettua.
Menen taas pyörällä.

Kohta alkaa uusi viikko.Sunnuntai 18.07.2021 07:14

Viikonloppu on sujunut todella hyvin. Olen vaan ollut itseni kanssa. Mikä on tehnyt ihan hyvää. Se tekee välillä hyvää olla yksin. Olen käynyt kaupoilla, lenkillä, katsonut ruudusta ohjelmia..kaikkea mukavaa tekemistä. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Toivon että menee hyvin. Mutta se voi olla että se huono olo saattaa iskeä puun takaa taas. Tällä hetkellä mun olo on onneksi ok. Nyt koitan taas vaan ajatella mukavia asioita. Mulla ei ole mitään hätää. Jos tulee sitten todella paha ahdistus tai harhat niin mulla on niitä rauhoittavia. Mitkä sitten auttavat.
Pitää ensi viikolla käydä hakemassa taas leponexia. On sitten taas kaikkia lääkkeitä. Vielä ei tarvitse hakea masennuslääkettä lisää. Sitä on vielä jäljellä. Kävin eilenä lidlissä. Nyt on taas kahvia. Ostin mehukivennäisvettä samalla. Nyt pitää vaan juoda paljon kun on kuuma. Juon sen mehukivennäisveden tänään. Se on jääkaapissa kylmässä. Ihanan kylmää kun juo sen. Menen taas lenkille tuossa iltapäivällä.
Onneksi mä jaksan lenkkeillä tuossa kuumuudessa. Täytyy pitää hyvä kunto yllä. Tekee vaan kropalle hyvää kun liikkuu. Pitää muuten alkaa suunnitella mitä söisi ensi viikolla. Suunnitelen tänään ne ruoat niin menen sitten huomenna kauppaan. Kauppalappu pitää tehdä. Sen mä tiedän että ensi viikolla mä teen ainakin sen jauhelihakeiton. Mulla on jauhelihaa pakkasessa. Perunat pitää ostaa siihen. Voisi tehdä myös jonkun uuniruoan. Puuroa pitää muuten ostaa lisää. Alkaa kohta loppumaan. Olen nyt katsonut ruudusta teen momia. Mä olen niin jäänyt siihen ohjelmaan koukkuun. Varmaan taas tänään jatkuu sen katsominen. Saa ajan hyvin kulumaan kun katsoo sitä.
Vielä on monta kautta jäljellä. katsominen ei ihan heti lopu kesken.
Pitää soittaa muuten parhaalle kaverille ja kysellä että koska nähtäisiin taas. Ei olla nyt nähty moneen viikkoon. Voisi ensi viikolla mennä taas kylään. Olisi ihan kiva taas nähdä. Ollaan soiteltu aika paljon mikä on ihan hyvä. Tietää että toisella on kaikki hyvin. Nyt alan tiskaamaan.
Sekä vähän siivota keittiötä. Aijon nauttia vielä tästä päivästä.
Ihanaa kun ei ole kiire. Voi vaan olla. Hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa sitten uuden viikon.

Oli pakko ostaa jäätelöä.Lauantai 17.07.2021 06:55

Eilenä oli mukava päivä. Oli ihan parasta kun ei ollut kiire mihinkään. Kävin kaupoilla ostamassa vähän herkkuja. Sipsiä ja jäätelöä. Tänään taas jatkuu niiden syöminen. Ostin litran suklaajäätelöä. Maksoi vaan 3 euroa.
Nyt on hyvä syödä jäätelöä kun on näin kuuma. Heräsin taas tuossa kuuden jälkeen. Aamukahvit join äsken. Hyvin nukuin viime yön. Mulla oli makuuhuoneen ikkuna auki yön yli niin tuli viileää ilmaa huoneeseen.
Mulla on koko ajan nämä mun ikkunat auki. Pakko olla kun on näin kuuma. Hyvä olo edelleen jatkuu. Mikä on vaan hyvä. Toivon että ensi viikko sujuu taas mukavasti mutta sitä ei voi tietää. Sekin voi olla että se ahdistus ja masennus saattavat iskeä ihan yllättäen. Sitten koko viikko on pilalla. Mutta nyt keskityn viikonloppuun. Nautin viikonlopusta.
Tänään taas lenkkeilyä iltapäivällä. Menen varmaan tänään tuonne pururadalle. Siinä on taas hyvä päivän lenkki. Eilenä mä menin toisen lenkin. Jaksoin hyvin kävellä vaikka oli todella kuuma. Onneksi mä jaksan lenkkeillä. Kuumuus ei väsytä minua koska mä olen alkanut tottua tähän kuumuuteen. Aina kun menen ulos niin mun pitää laittaa aina sitä aurinkorasvaa. Mulla on menee tänä kesänä kolmas aurinkorasva.
Mun on pakko laittaa etten pala. Ai niin ja mä ostin eilenä sitä sitruunamehukivennäisvettä. Viimeinen pullo oli taas sitä jäljellä kaupassa. Mulla oli tuuria että sain sen viimeisen. En ole vielä juonut sitä. Juon sen varmaan tänään. Se on jääkaapissa kylmässä. Ai niin ja mulla on coca colaa myös jääkaapissa. Sitäkin aijon juoda.
Kohta otan aamulääkkeet. Ettei unohdu. Mutta uskon että tästä on tulossa mukava päivä. Varmaan tänään taas katson ruudusta ohjelmia. Eilenä mä en katsonut sieltä mitään. No tänään on hyvin aikaa katsoa.
Ei tule tylsää. Saa ajan hyvin kulumaan. Pian alkaa taas salkkarit. Odotan innolla. Saa sitten nähdä mitä kaikkea siinä sitten tapahtuu syksyllä. Paljon draamaa. Odotan jo big brotheria. Se on sitten hyvä että syksyllä on sitten paljon katsottavaa. Aina illalla tulee ohjelmat. Sekä voi katsoa ruudusta.

Laitan mekon päälle.Perjantai 16.07.2021 07:16

Jee! perjantai. Nopeasti taas tää viikko on mennyt. Mulla on ollut todella hyvä olo koko viikon. Ei ole ahdistanut, masentanut tai ollut harhoja. Nyt on taas hyvä kausi menossa. Olen iloinen siitä. Pystynyt elää taas tätä elämää jotenkin. Nyt kämppä on taas siisti ja sain pestyä loput pyykit. Nyt viikonloppuna voi ottaa ihan rennosti. Aijon vaan olla itseni kanssa. En näe kavereita nyt viikonloppuna. Näen niitä sitten taas ensi viikolla.
Heräsin vasta puoli seitsemän. En jaksanut heti kuudelta herätä. Aamukahvit on juotu. En päässyt eilen illalla lenkille koska tuli ukkonen. Tänään uusi yritys. Illalla pitäisi paistaa aurinko ja olla hyvä ilma.
Käyn sitten kävelemässä pitkän lenkin. Juon hyvin taas vettä niin jaksaa kävellä. Menen varmaan tänään käymään siellä lidlissä. Käyn kahvit ostamassa. Mietin pitäisikö ostaa sipsiä? Vähän kyllä tekee mieli. taidan ostaa. Niin ja limua voisi myös. On sitten juotavaa kun katson viikonloppuna sarjoja ja ohjelmia. Musta tuntuu että hommaan sen netflixin taas jossain vaiheessa taas. Ehkä tuossa syksyllä. Pitää vielä miettiä. Nyt en hommaa sitä takaisin koska mä olen ruudusta löytänyt todella paljon katsottavaa mikä ei ihan heti lopu kesken. Monta tuntia ja kautta. Aijon viikonloppuna katsoa jersey shorea ja teen momia.
Animea ajattelin myös katsoa taas pitkästä aikaan. Jos nyt siitäkin innostuisi pitkän tauon jälkeen. Ajattelin tänään laittaa mekon taas päälle. Mulla oli eilenäkin mekko päällä. Sinisen värinen minkä ostin silloin vuosi sitten tokmannilta. Ei ollut kallis mekko. 10 euroa.
Tuntuu ihanan kevyeltä päällä. Ei purista mistään. Tykkään todella paljon kaikenlaisista mekoista. Harvoin tulee ostettua. Päätin että en enää tänä kesänä osta yhtään mekkoa. Vuoden päästä sitten taas.
Kun tulee taas kesä. Mutta nyt perjantai musat soimaan ja alkamaan nauttimaan viikonlopusta. Nyt on hyvä fiilis päällä.

Aijon viettää rennon viikonlopun.Torstai 15.07.2021 07:07

Sain eilenä pestyä pyykit ja sain melkein kaikki siivottua. Tänään siivoilen loppuun. Jatkan taas siivouksia kun saan blogin kirjoitettua. Sitten on mukavaa kun kämppä on siisti. Olen alkanut pesemään nyt pyykkiä keskiviikkoisin. Ennen pesin torstaina. Mutta huomasin että keskiviikko on myös hyvä päivä pestä pyykkiä. On edelleen aika kuuma. Mä toivon kovasti että ilmat alkaisi viiletä edes vähän. Mutta onneksi voi aina mennä kylmään suihkuun. Aina kun tulen lenkiltä illalla niin menen samantien suihkuun. Pakko sanoa että kylmä suihku virkistää aika kivasti. Suosittelen kun on näin kuuma. Olo on edelleen ollut hyvä. Ihanaa kohta alkaa viikonloppu. Aijon olla itseni kanssa koko viikonlopun. En aijo nähdä nyt ketään. Se tekee ihan hyvää olla välillä yksin. Sitten kun on saanut olla ja levätä niin on kaikkia kiva taas nähdä ensi viikolla. Aijon viikonloppuna katsoa ruudusta ohjelmia, käydä lenkillä, vähän herkutella..nukkua. Kaikkea kivaa rentoa tekemistä. Parasta on se että mulla ei ole viikonloppuna mikään kiire. Aijon taas viikonloppuna suunnitella taas ruokia mitä teen ensi viikolla. jauhelihakeiton mä aijon tehdä. Mulla on pakkasessa jauhelihaa niin siitä voi tehdä keiton.
Sitten varmaan joku uuniruoka olisi yksi vaihtoehto. Mä koitan syödä aina terveellistä ruokaa. Mihin kuuluu aina joku salaatti. Voin sanoa että kaikki mitä mä syön niin vaikuttaa mun painoon. Mun paino on pysynyt normaalina. Olen jättänyt kaiken sokerin pois. Viikonloppuisin mä herkuttelen. Sipsillä tai suklaalla. Viikossa pitää olla yksi herkuttelu päivä. Menen varmaan tänään käymään lildissä. Pitää käydä ostamassa taas vähän kahvia. Sitten katsoo jos jotain muuta ostaa sieltä.
Menen taas pyörällä. Pääsee sinne nopeasti taas. Onneksi on pyörä niin sillä pääsee kaikkialle. Mulla on seuraavan kerran taas verikokeet elokuun 2 päivä. Mun on kerran kuussa käytävä verikokeissa leponex lääkkeen takia. Jos ei käy verikokeissa niin silloin ei saa leponex lääkettä. Ovat todella tarkkoja siitä. Mun pitää ensi viikolla taas mennä apteekkiin hakemaan leponexia. On sitä sitten taas. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Aamu lähtenyt mukavasti käyntiin. Kahvilla.
Nyt jatkuvat siivoukset.

En käytä meikkiä.Keskiviikko 14.07.2021 07:22

Keskiviikko. Alkuviikko on mennyt taas nopeasti. Kohta se viikonloppu sieltä tulee. Mulla ei ole mitään ihmeellistä viikonloppuna. Aijon vaan olla ja levätä niin jaksaa sitten taas. Katson ruudusta sarjoja ja ohjelmia. Niitä on paljon siellä niin katsottava ei lopu ihan heti kesken. Aijon lenkkeillä viikonloppuna Niin tulee sitten liikuntaa. Olen varmaan ensi viikolla menossa vanhempien luokse viettämään viikonloppua. En ole pitkään aikaan ollut vanhempien luona. Ihan mukavaa mennä sinne taas pitkästä aikaan. Olo on tällä hetkellä edelleen hyvä. Viikko alkanut hyvin. Luulen että tämä koko viikko sujuu ihan mukavasti. Parasta on se kun ei ole mikään kiire. Saa rauhassa tehdä kaikki asiat. Tänään mun pitää tehdä ruokaa ja saada pyykit pestyä. En eilenä pystynyt pesemään pyykkiä koska pesukone oli koko ajan varattu. Tänään uusi yritys. Pitää alkaa siivoilla myös. Aloitan tänään jo siivoukset niin huomenna ei sitten taas ole niin kauheasti siivottavaa. Saa kämpän kuntoon. Kävin eilenä tokmannilla. Nyt on Dove suihkusaippuaa. Mikä tuoksuu hyvältä.
Aloin taas käyttämään dovea koska en ole vuosiin käyttänyt sitä.
Katselin tokmannilla samalla noita kynsilakkoja. Pitää ostaa niitä taas jossain vaiheessa. Mun pitää lakata kynnet taas. Tänään voisi vaikka lakata. Punaisen väriseksi. Nyt mulla on violetin väriset kynnet.
Mulla on pakko olla aina lakatut kynnet. Kivemman näköiset. Mä en meikkaa ollenkaan mutta kynnet pitää olla lakattuina. Mä en tarvitse meikkiä koska mulla on erittäin hyvä iho. Olen muutenkin kaunis.
Ei tarvitse mitään meikkiä. Sitä paitsi meikit ovat kalliita.
En halua tuhlata rahoja niihin. Mä meikkasin joskus ylä asteella.
Sen jälkeen mä lopetin meikkaamisen. Ihan hyvä niin.
Olen menossa taas aamulenkille ja sitten vielä illalla menen lenkille.
Pakko liikkua. Tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle.
Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ja alan syömään puuroa. Join äsken aamukahvit Mikä onneksi herätti. Pitää varmaan leponexia hakea sitten ensi viikolla taas. Masennuslääkettä on vielä paljon jäljellä.
Se ei ole ihan heti loppumassa. Nyt on ollut todella hyvä etten ole syönyt rauhoittavia. Onneksi mä syön aika harvoin niitä. Syön niitä siinä vaiheessa jos mikään muu ei auta. Eli jos tulee todella paha ahdistus tai pahat harhat. Mutta nyt keskityn hyviin asioihin.
Nauttia vaan siitä että on hyvä olo.