IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on hyvä olo!Tiistai 13.07.2021 07:08

En ihan jaksanut herätä kuuden aikaan. Heräsin vasta varttia yli. No ei se mitään olen herännyt ja aamukahvit on juotu. Kävin eilenä apteekissa ja kaupassa. Nyt on taas karpalokapseleita ja ruokaa. Tein eilenä kinkkukastiketta ja pastaa. Siitä tuli hyvää. Yksi mun lempi ruoka. Tänään mä teen tonnikalakiusausta. Helppo ruoka laittaa vaan uuniin. Viikko on alkanut ihan mukavasti. Ei ole ahdistanut mikä on hyvä. Hetki ja päivä taas kerrallaan mennään. Pesen tänään pyykkiä eilenä en jaksanut. Onneksi tänään on aikaa pestä. Saa vaatteet ja pyyhkeet pestyä.
Tänään aijon taas lenkkeillä. Kävin eilenä päivällä lenkillä. Oli kuuma mutta jaksoin kävellä. Olen alkanut tottua tähän kuumuteen. Pitää liikkua niin kunto pysyy hyvänä. Odotan jo innolla salkkareita. Enää muutama viikko niin jatkuu taas. Niin ja odotan myös että big brother alkaa. Sitten on taas syksyllä katsottavaa. Tulee joka arki päivä salkkarit ja bb joka päivä. Katson kaikki bb jaksot tuolta ruudusta. Voi katsoa ihan koska vaan sieltä. Olen alkanut katsoa ruudusta Teen mom ohjelmaa. Olen jäänyt siihen ihan koukkuun. No ainakin on katsottavaa. Siinä on paljon draamaa mistä mä tykkään. Katsottavaa on monta kautta. Mulla ei ole enää netflixiä. Pitää katsoa jos taas otan sen jossain vaiheessa taas. Sillä ei ole mikään kiire. No mä säästän ainakin 11 euroa kuukaudessa kun ei ole enää sitä. Ei tarvitse maksaa. Pitäisi mennä käymään tokmannilla. Käyn ostamassa sitruunamehukivennäisvettä ja suihkusaippuaa. Nyt pitää juoda paljon kun on niin kuuma. Kohta otan aamulääkkeen ja syön aamupalaa.
Puuroa syön joka aamu. Paras aamupala. Keittää vaan sen mikrossa ja on valmista. Siitä tulikin mieleen että puuroa pitää ostaa lisää. Alkaa loppumaan. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Nautin tästä hyvästä olosta mikä on nyt. Ei ole huolia tai murheita. Kaikki on hyvin.
Nyt vaan pitää nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Ennen kun paskaa tulee taas niskaan ja mikään ei ole hyvin.
Oli rentouttava viikonloppu. Pääsi taas kunnolla viettämään aikaa poikaystävän kanssa. Meillä oli todella mukavaa. Oltiin aika paljon poikaystävän uima altaalla. Siellä oli mukava olla kun oli niin kuuma. Kyllä virkisti. Tehtiin viikonloppuna hyvää ruokaa, otin aurinkoa pihalla..en onneksi palanut kun laitoin aurinkorasvaa. Ostin sitä lisää kun käytiin torstaina kaupoilla. Mutta arki alkaa taas pyörimään. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin taas kahvilla. Jaksoin jo herätä taas kuudelta. Menin eilenä ajoissa nukkumaan. Viikonloppuna tuli taas aika paljon valvottua ja nukuttua pitkään. Aina kun olen poikaystävän luona niin en koskaan katso kelloa. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on paitsi mun pitää mennä apteekkiin hakemaan karpalokapselit. Käyn tänään hakemassa ne. Samalla kun menen kauppaan. Kauppalappu pitää taas tehdä. Pitää käydä kaupassa ostamassa taas ruokaa. En ole vielä suunnitellut että mitä ruokaa teen. Alan kohta suunnitella. Olo on ihan hyvä tällä hetkellä. On vaan niin kuuma. Koko heinäkuu on hellettä. Mä niin jo kaipaan vesisateita. Tulisivat taas jo. Nyt on hyvä että ei ahdista tällä hetkellä. Tai masenna. Olen niin nauttinut kesästä. Kesä on mennyt yllättävän hyvin. Mikä on vaan hyvä. En ole syönyt rauhoittavia kauheasti kesän aikana. Harhojakaan ei ole ollut. Onneksi mulla on hyvät lääkkeet mitä syön. Aamulääke lievittää hyvin ahdistusta ja iltalääke rauhoittaa ja saan hyvin nukuttua. Samalla se iltalääke auttaa psykoosiin. Eli harhoihin.
Toivon että on tulossa mukava viikko. Aijon taas liikkua joka päivä eli käydä lenkillä. Menen illalla taas lenkille. Paino pysyy hyvänä kun liikkuu. Sekä syö terveellisesti. Paino on todella hyvä tällä hetkellä. Pääasia on että olen normaalipainoinen. Aijon pitää mun kunnosta huolta. Odotan jo kovasti että pääsee salille. Sitten kun se aukeaa niin menen sinne. Alan taas käymään pari kertaa viikossa.
Tänään pitää pestä pyykkiä. Sitä on kertynyt hyvä määrä. Onneksi tänään on aikaa pestä. Mutta hyvällä fiiliksellä aloitan uuden viikon.
Nyt taas jaksaa.

Hammaslääkäriin tässä kuussa.Torstai 08.07.2021 06:39

Ihanaa kun ulkona sataa nyt vettä. Vähän vaihtelua tähän säähän. Nyt on ollut niin kuuma. Helteet jatkuu taas varmaan ensi viikolla. Näin luin säätä. Olen lähdössä tänään poikaystävän luokse. Tulen sunnuntaina takaisin. Muutaman päivän olen siellä. Mukavaa taas päästä viettämään poikaystävän kanssa aikaa. Olen melkein pakannut kaikki. Jatkan pakkailua kun saan blogin kirjoitettua. Siivosin jo eilenä ja sain pestyä pyykit. Roskat pitää viedä roskikseen ennen lähtöä vielä. Onneksi mulla oli eilinen aamu aikaa siivota. Nyt otan tämän aamun rennosti ja odotan että poikaystävä tulee hakemaan. Tuossa aamupäivällä. Käydään kaupassa ostamassa taas ruokaa ja juotavaa. Ehkä laitetaan tänään sauna tai sitten huomenna. Mukavaa päästä taas saunomaan. Pääsee kunnon puusaunaan. Aijon vaan sitten nauttia. Olo on onneksi tällä hetkellä hyvä.
Olen nyt ollut iloisella tuulella mikä on vaan hyvä. Olen ollut oma itseni. Ihan hyvä että ei ole ollut ahdistusta tai harhoja. Viikko on sujunut hyvin.
Seuraavan kerran kun menen taas apteekkiin niin mun pitää hakea leponexia. Lääkkeet riittävät vielä ensi viikolle. Saa taas haettua sitä lääkettä kun olen käynyt nyt verikokeissa. Mulla on hammaslääkäri tässä kuussa. 22 päivä. Aamulla muistaakseni. Pitää vielä tarkistaa se aika. Ne katsoo nyt tällä kertaa missä kunnossa mun hampaat on. Onko tullut reikiä. Onneksi mä en pelkää hammaslääkäriä. Olen tottunut. Hyvin se käynti menee. Menen taas pyörällä sinne. Saa vaan sitten nähdä millainen lasku tulee sen käynnin jälkeen. Onneksi pystyn maksamaan sen. Sitten ei taas hetkeen tarvitse mennä hammaslääkäriin. Mutta nyt jatkan pakkailua. Sekä alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Nyt aijon ihan täysillä nauttia tulevasta viikonlopusta.

David urheiluvaatteet oli alennuksessa. :)Keskiviikko 07.07.2021 06:27

Huomenna olen menossa poikaystävän luokse loppuviikoksi. Poikaystävällä on nyt loma niin vietetään nyt laatuaikaa toistemme kanssa. Ihanaa. Nyt vaan nautitaan tästä kesästä! Hyvä fiilis on päällä.
Olen alkanut jo toipumaan koronarokotteesta. Enää ei onneksi väsytä. Mutta nyt on hyvä mieli kun otti sen toisen rokotteen. On hyvä suoja koronalta. Mulla oli eilenä vähän tylsää niin menin tokmannille vähän shoppailemaan. Siellä oli taas David urheiluvaatteet alennuksessa. Löysin kivan urheilutopin ja legginsit. Meni vaan alle 15 euroa. Kannatti ostaa.
Mä rakastan David urheiluvaatteita. Ostan niitä aina välillä. Hyvä että niitä myydään tokmannilla. Niin voi sieltä aina sitten ostaa. Nyt en osta enää mitään muita vaatteita tässä kesän aikana. Sitten kun syksy alkaa niin alan shoppailla syysvaatteita. Eli huppareita ja housuja. Mä aijon syksyllä mennä sinne New yorkeriin shoppailemaan. Sekä cubukselle. Mä en ole varmaan nyt pariin vuoteen edes käynyt cubuksella kun on ollut tämä korona. Ei ole päässyt. No tänä syksynä todellakin menen sinne. Ajattelin ostaa farkut syksyllä. Ne olisi hyvät syyshousut. En ole aikoihin pitänyt farkkuja. Mä olen vaan pitänyt legginsejä. Legginsit tuntuu hyvältä päällä.
Ei purista mistään. Huomasin kun olin tokmannilla niin siellä myytiin jo aika kivoja huppareita. Mutta odotan jos vaikka syksyllä tulee tokmannille enemmän myyntiin syysvaatteita. Jos sinne tulee David merkkisiä huppareita taas. Haluan myös päästä taas kärkkäiselle shoppailemaan. Pitää sanoa poikaystävälle että mentäisiiin taas sinne jossain vaiheessa. Käytiin silloin pari kuukautta sitten. Löysin silloin ne kivat kesähousut mitkä vaan maksoi alle 5 euroa.
Siellä kärkkäisellä on myös yksi koruliike. Siellä myydään kivoja koruja.
Voisi taas joskus ostaa korvikset sieltä. Niin paljon kaikkea taas mitä haluaa shoppailla. Tänään on tullut kelalta rahaa niin maksan kohta vuokran. Saa sen pois alta. Mun pitää jo tänään siivota kämppä kuntoon ennen kun lähden poikaystävän luokse. Onneksi on tänään aikaa siivota. Lähden huomenna tuossa aamupäivällä.
En ole vielä alkanut pakkailemaan. Teen sen tuossa myöhemmin. Vaikka illalla. Tänään teen ruoaksi lohikeittoa. Yksi mun lempi ruoka.
Teen sitä aika usein. Se on vaan niin hyvää. Siinä on hyvä ruoka tälle päivälle. Pitää tehdä kauppalappu mitä ostaa huomenna kaupasta kun mennään poikaystävän kanssa. Mutta nyt otan aamulääkkeet ja alan siivoilemaan pikkuhiljaa. Pyykit pitää viedä jossain vaiheessa. Koitan jo tänään saada pestyä ne. Niin huomenna ei tarvitse. Mutta. huomista odotan innolla!

Onneksi mulla on hyvät lääkkeet.Tiistai 06.07.2021 07:14

Nyt on taas käyty verikokeissa. Pääsin etuajassa sinne mikä ei haitannut yhtään. Nyt kun siellä on käyty niin saa taas haettua leponexit.
Käyn niitä hakemassa sitten kun alkaa loppumaan. Olo on edelleen väsynyt. Mutta kai tämä tästä. Kyllä mä piristyn sitten jossain vaiheessa taas. Tuo väsymys johtuu varmaan siitä rokotteesta vielä. Jaksoin nousta ajoissa ylös. Kuudelta. Aamukahvit on juotu taas. Tein eilenä mifukastiketta ja pastaa. Tuli aika hyvää. Nopea ruoka. Siinä meni vaan noin 10 minuuttia. Huomenna mä teen lohikeiton. Lohikeitto on yksi mun lempi keitoista. Se on terveellistä. Koitan syödä kalaa aina kerran viikossa. Olin eilenä lenkillä illalla. Onneksi mä jaksan lenkkeillä vaikka on näin kuuma. Mä olen oikeastaan tottunut jo tähän kuumuuteen.
Nyt on ollut hyvä että ei ole ahdistanut. tai ollut masennusta. Hyvä olo ollut edelleen. Mistä olen vaan nauttinut. Mutta se huono olo tulee jossain vaiheessa taas. Ennemmin tai myöhemmin. Nyt en mieti sitä. Keskityn vaan nyt tähän hyvään oloon. Onneksi aamulääke ja iltalääke rauhoittavat paljon mun oloa päivän aikana. Ne on hyviä lääkkeitä ahdistukseen.
Aamulääke lievittää ahdistusta. Samalla se on masennuslääke.
Mulla menee masennuslääkettä aamulla 10mg ja illalla leponexia 200mg.
On ollut hyvä lääke määrä jo monen vuoden ajan eikä annoksia ole tarvinnut nostaa. Voin sanoa kun on hyvä lääkitys päällä niin pystyy jotenkin elämään tätä elämää. Välillä on hyviä päiviä sekä huonoja.
Niistä huonoista päivistä kyllä sitten aina jotenkin selviää.
Elämä ei aina ole helppoa. Välillä sitä paskaa tulee niskaan. Ihan yllättäen. Onneksi olen tottunut. Mutta kohta alan syömään aamupalaa. puuroa. Paras aamupala. Keitän sen puuron aina mikrossa. Nopeaa ja hyvää. Menee vaan pari minuuttia ja on valmista. Pitää kohta ostaa lisää puuroa koska alkaa loppumaan. Onneksi puuro on halpaa.
Hyvin pystyy ostamaan sitä aina. Huomenna maksan laskuja pois.
Rahaa tulee huomenna niin saa vuokran maksettua. Maksan sen heti aamusta kun olen koneella.

Verikokeet päivällä.Maanantai 05.07.2021 06:52

Uusi viikko alkaa. Mukavasti ja rennosti meni viikonloppu. Nyt taas jaksaa.
Tänään on jonkin verran ohjelmaa. Pitää käydä kaupassa, on verikokeet päivällä, nähdä kaveria, mennä illalla lenkille..ei ole tulossa tylsää maanantai päivää. Lääkkeet pitää taas jakaa dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on paitsi mun pitää käydä apteekista ostamassa lisää karpalokapseleita.
Ne alkaa taas loppumaan. Tällä viikolla tulee taas rahaa. Ihan hyvä niin saan vuokran maksettua pois. Maksan sen ylihuomenna. Kun rahat tulee.
Olo alkaa jo olla paljon parempi koronarokotteen jälkeen. Enää ei väsytä kauheasti. Eilenä mä jaksoin mennä iltapäivällä lenkille ja kävin kuntoportailla. Teki ihan hyvää. Tänään taas lenkkeilyä illalla. Tänään tulee taas Emmerdale illalla. Pakko katsoa. Se on kiva kun sitä tulee pari jaksoa. On katsottavaa. Saa nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu tällä viikolla. Innolla odotan myös salkkareita mitkä jatkuu elokuussa.
Ai niin meinasin unohtaa että big brother tulee syksyllä. Innolla odotan sitäkin. Saa nähdä millaisia asukkaita sinne taloon sitten menee.
Ja että millaisia viikkotehtäviä niillä sitten on. Sitten se tulee taas joka päivä. On katsottavaa. Katson ne kaikki jaksot sitten ruudusta. Voin koska tahansa katsoa ne jaksot sieltä. Mä olen viime aikona katsonut ruudusta vaikka mitä. Siellä on paljon katsottavaa mikä ei ihan heti lopu kesken. Mulla ei ole enää netflixiä. Katsoo jos mä hommaan sen sitten taas jossain vaiheessa. Mutta nyt ei tällä hetkellä. Sillä ei ole mikään kiire. Mutta sitten jos mä hankin sen jossain vaiheessa taas niin sinne on tullut varmasti taas uusia sarjoja, leffoja ja kausia.
Tänään teen ruoaksi mifukastiketta ja pastaa. Siinä on hyvä ruoka. Nopea ja helppo. Teen sen iltapäivällä. Sitten kun sen on syönyt niin jaksaa lähteä lenkille. Tiedän jo minkä lenkin aijon tehdä tänään.
Mutta nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeen.
Aamu lähtenyt taas kahvilla käyntiin. Onneksi saa kofeiinia joka aamu.

Vielä väsynyt olo.Sunnuntai 04.07.2021 07:10

Eilenä oli vähän väsynyt olo sen koronarokotteen jälkeen. Mutta kyllä tää olo tästä alkaa helpottamaan varmasti. Olen varmaan jo ensi viikolla paljon pirteämpi. Muita sivuoireita ei ole onneksi tullut sen rokotteen jälkeen. Mikä on vaan hyvä juttu. Mulle tuli ekasta rokotteesta paljon enemmän sivuoireita kun tästä toisesta. Kaikki sanoivat että toisesta tulee pahemmat sivuoireet. Mutta on hyvä fiilis kun on nyt saanut koronarokotukset. Varmasti suojaa nyt hyvin koronalta. Eikä ne rokotukset maksaneet mulle mitään. Oli ilmaiset. Mikä on vaan positiivinen juttu. Käsi on vielä vähän kipeä mutta kyllä sekin siitä paranee. Ekasta rokotteesta mulle tuli käsi enemmän kipeäksi kun taas toisesta rokotteesta. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon vielä ottaa tämän päivän rennosti ennen kun uusi viikko alkaa. Huomenna mun pitää mennä taas verikokeisiin. Puoli yhdeltä on aika. Menen taas pyörällä terveyskeskukseen. Onneksi huomenna on hyvä sää pyöräillä. Pitää mennä piikille että saa taas haettua sen jälkeen leponexit. Nyt mulla on leponexia sen verran että ei tarvitse ihan heti hakea. Masennuslääkettä on myös paljon jäljellä. Haen sitten loppukesästä taas masennuslääkkeet.
Aamukahvit on juotu taas. Kävin eilenä lidlissä pyörällä niin ostin taas lisää kahvia. Tumma paahto kahvia mikä on tosi hyvää. Maksaa vaan alle 3 euroa yksi kahvi paketti. Ostan nykyään lidlistä aina kahvit kun on halvempaa. Ennen mä ostin kulta katriinaa mutta en enää koska se kahvi on kallistunut. Mutta jos kulta katriina kahvi on tarjouksessa niin silloin ostan sitä. Aijon iltapäivällä lähteä lenkille. Menen taas pururadalle. Se on hyvä lenkki tälle päivälle. Siellä on ne kuntoportaat niin menen niitäkin muutaman kerran ylös alas. Huomenna pitää pestä taas pyykkiä ja käydä kaupassa. Saa ruokaa ostettua. Mietin pitäisikö tehdä huomenna mifukastiketta ja makaronia? Mä tykkään mifusta.
Teen sitä silloin jos mä kyllästyn kanaan tai jauhelihaan.
Joo ostan mifua huomenna. Nyt alan tiskaamaan. Sekä kuuntelemaan musiikkia. Hyvä fiilis tänään päälle. Nautin tästä päivästä.

Nyt on saatu toinen rokote. :)Lauantai 03.07.2021 07:13

No niin. Nyt olen saanut toisen koronarokotteen. Sain sen nimistä rokotetta kuin moderna. Pitäisi olla hyvä. Käsi on vähän kipeä mutta muita sivuoireita ei ole onneksi tullut. Paitsi ehkä vähän väsyttää. Mutta se johtuu siitä rokotteesta. Se rokote kyllä väsytti mut eilenä koska menin jo puoli kahdeksan nukkumaan. Nukahdin heti kun menin sänkyyn. Tänään mä heräsin vasta puoli seitsemän. Jaksoin nousta ajoissa ylös.
Kun olin käynyt ottamassa sen rokotteen niin menin sen jälkeen käymään kaupassa. Ostin jäätelöä, teetä ja mehukivennäisvettä. Olen kohta syönyt litran jäätelöä. Maistuu kun on näin kuuma. Olo on edelleen hyvä. Ei ahdista onneksi. Kiva kun viikonloppu alkoi taas. Aijon vaan olla ja nauttia. Menen tänään taas lenkille. En mennyt eilenä lenkille kun sain sen rokotteen. Lepäsin eilisen päivän. Aamulenkille menen ja sitten vielä iltapäivällä lenkille. Täytyy pitää kunto hyvänä. Sekä paino pysyy hyvänä kun liikkuu. Kohta aamulääke taas pitää ottaa. Nyt mulla on taas kaikkia lääkkeitä niin ei tarvitse mennä hetkeen apteekkiin. On leponexit ja masennuslääkkeet. Huomasin että en ole syönyt rauhoittavia moneen viikkoon. Mikä on vaan hyvä juttu. Olen pärjännyt hyvin ilman niitä.
Se on vaan hyvä että syön niitä harvoin eikä jatkuvasti. Otan sen rauhoittavan siinä tilanteessa jos mikään muu keino ei auta ahdistukseen ja harhoihin. Tai että jos en saa unta niin otan sen iltalääkkeiden kanssa.
Mutta nyt on ollut taas hyvä kausi mulla ja olen nauttinut siitä ihan täysillä. Hetki ja päivä kerrallaan. Odotan jo innolla ensi viikkoa niin pääsee taas poikaystävän luokse muutamaksi päiväksi.
Poikaystävällä on nyt kuukauden loma. On nauttinut siitä ja se on hyvä.
Mun kaikilla kavereilla alkoi myös lomat. Mutta nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Tästä on tulossa varmasti mukava päivä.
Nautin kesästä! Onneksi on kylmää coca colaa niin juon sitä. Coca cola kuuluu kesään.

Saan toisen koronarokotteen.Perjantai 02.07.2021 06:57

Tänään saan toisen koronarokotteen. Mun pitää mennä kello kymmenen sinne paikkaan missä se sitten laitetaan mulle. Mun toinen kaveri tulee myös sinne ja sekin saa sen. Sitten on hyvä kun on toistaiseksi otettu kaikki koronarokotukset. Suojaa varmasti hyvin koronalta. Saa vaan sitten nähdä tuleeko niitä sivuoireita. Toivon että ei. Olo on tällä hetkellä ok.
Aamu taas lähtenyt käyntiin kahvilla. Käyn tänään lidlissä ostamassa lisää kahvia niin on sitten taas. Kahvi ei saa loppua. Olin eilenä lenkillä pururadalla ja kävin kuntoportailla. Teki todella hyvää. Oli pakko päästä taas purkamaan paineita. Vähän jännitystä pois. Uni tuli hyvin eilenä illalla niin sain nukuttua hyvin taas viime yön. Nyt olen ihan pirteä taas ja valmiina uuteen päivään. Ihanaa kun on perjantai. Viikonloppu alkaa.
Aijon ottaa viikonloppuna ihan rennosti. Aijon tottakai lenkkeillä ja mennä ehkä sinne liikuntapuistoon. Niin tulee jotain liikuntaa viikonloppuna.
Etten nyt ihan jää sinne sohvapohjalle. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet.
Ettei unohdu. Se on ihan hyvä että syön sitä masennuslääkettä joka aamu. Helpottaa aika paljon mun elämää. Se lääke lievittää hyvin mulla sitä masennusta ja ahdistusta. Olen syönyt masennuslääkettä 14 vuotiaasta asti. Silloin mä sairastuin masennukseen. Todella nuorena.
Mutta nyt mulla on elämässä kaikki asiat aika hyvin. Olen onnellinen.
Pystyn hyvin elämään tämän sairauden kanssa. Välillä on paskoja päiviä. Mutta niistä kyllä sitten selviää. Onneksi mä olen oppinut elämään hetken ja päivän kerrallaan. Sekä mä teen paljon mindfulness harjoituksia mitkä myös auttaa mun elämässä paljon. Kävin muutama vuosi sitten sen kurssin. Kannatti käydä eikä se maksanut mitään.
Sain eilenä siivottua. Sekä pyykit pestyä. Nyt on taas siistiä. Kävin eilenä tokmannilla. Piti ostaa hammastahnaa ja hoitoaine hiuksiin.
Nyt ei ole ihan heti loppumassa. Se on kätevää kun tokmanni on ihan tuossa vieressä. Kävelymatkan päässä. Sieltä saa ostettua kaikki mitä tarvitsee. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Se on menossa tänä viikonloppuna mökkeilemään. Voi että olisi kiva kyllä itsekin päästä jonnekkin mökille missä on järvi ihan vieressä. Aina voi haaveilla.
Koitan mennä uimaan tänä kesänä. Se on mun tavoite.
Kun menen taas käymään mun vanhempien luona viikonloppuna joskus tänä kesänä niin menen uimaan. Siellä on paljon järviä missä uida.

Tänään taas siivotaan.Torstai 01.07.2021 06:57

Eilenä oli niin kuuma päivä etten vielä jaksanut siivota. No alan heti siivota kun saan blogin kirjoitettua. Mulla on koko aamu aikaa nyt siivota.
Pyykkiä pitää myös pestä samalla. Olo on ollut vähän jotenkin väsynyt.
Mutta muuten ei ole ollut mitään ahdistusta. Tai masennusta mikä on vaan hyvä. No aijon taas levätä viikonlopun niin jaksaa sitten ensi viikon.
Huomenna saan sen toisen koronarokotteen. Heti aamusta. Sitten on hyvä fiilis kun se on otettu. Sitten on aika hyvä suoja koronalta. Onneksi kuulun riskiryhmään niin saan sen rokotteen paljon nopeammin. Tuntuu oudolta kun ei tule salkkareita. No onneksi Emmerdale sarja tulee joka arki ilta niin on katsottavaa. Varmaan taas viikonloppuna jatkan jersey shore ohjelman katsomista ruudusta. Pidän katsomismaratoonin taas. Eli katson monta jaksoa putkeen. Viikonloppuna aijon tottakai lenkkeillä. Aamulenkit pitää tehdä viikonloppuna. Menen ehkä sinne liikuntapuistoon. Katsoo vaan millainen fiilis on silloin. Jaksaako sinne mennä. Jos on kamalan kuuma niin sitten vielä harkitsen. Paras kaveri soitti mulle eilenä. Sillä alkoi kesäloma. Juteltiin niitä näitä. Oli kiva jutella parhaan kaverin kanssa. Katsotaan koska me sitten taas näemme. Ehkä ensi viikolla.
Voisi sitten taas mennä kylään. Onneksi aamukahvi taas herätti mut. Juon aina ison kupin mustaa kahvia. Sillä mun aamut lähtee hyvin käyntiin.
Aamu ei lähde käyntiin ellei saa kahvia. Eikä kahvi saa koskaan olla loppu.
Mutta nyt jaksaa siivota kun on saanut kofeiinia. Aamupalan syön myöhemmin. Saa nähdä sataako vettä tänään. Vai onko taas kuuma päivä. Se olisi ihan kiva jos sataisi vettä niin ilma olisi raikkaampi.
Sekä olisi ihanan viileää. No saa nähdä. Mutta nyt alan siivota.
Pyykit vien hetken päästä koneeseen. Saa nyt kaiken tehtyä tässä aamulla niin myöhemmin voi ottaa rennosti.