IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Näen pitkästä aikaan poikaystävän. :)Perjantai 17.09.2021 06:48

Ihanaa viikonloppu alkaa! Tätä olen odottanut taas koko viikon. Jotain hyvää ja positiivista. Olen tosiaan menossa poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. En ole ollut nyt pitkään aikaan ollut poikaystävän luona. On ollut ikävä sitä. Nyt päästään taas viettämään aikaa toistemme kanssa. Aijon ottaa sähköpotkulaudan mukaan jos ajellaan sillä viikonloppuna. Eilenä mä latasin sen akun täyteen ja ajelin sillä eilenä. Tänään ajelen sillä taas. Kiva kulkupeli. Olen melkein pakannut kaikki kamat viikonloppua varten. Jatkan pakkailua kun saan blogin kirjoitettua. Otan mukaan taas mun kannettavan ja tabletin.
Olo tuntuu vielä väsyneeltä. Ei onneksi ahdista. Mikä on vaan hyvä.
Uskon että viikonloppu menee mukavasti ja rennosti. Tuskin alkaa pahasti ahdistamaan. Otan silti rauhoittavan varmuuden vuoksi mukaan jos iskee tosi paha ahdistus. Hyvä olla mukana. Hyvin sain taas nukuttua viime yönä. Heräsin tänään tuossa kuuden jälkeen. Aamukahvit join äsken. Siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa taas kohta lisää. Käyn hakemassa kahvit taas lidlistä koska siellä kahvi on halpaa. Ostaisin kulta katriinaa mutta se kahvi on nykyään kamalan kallista. Ostan sitä sitten vasta kun se on tarjouksessa se kahvi. Eli jos saa vaikka 3 niitä 8 eurolla.
Heti kun tulee se tarjous niin käyn hakemassa. Tänään me käydään poikaystävän kanssa subwayssa. Poikaystävä lupasi tarjota subit. En ole pitkään aikaan käynyt subwayssa. Kiva taas mennä. En ole vielä päättänyt minkä subileivän aijon ottaa. Niin monta vaihtoehtoa.
Kaikki ne leivät ovat hyviä. No mulla on koko päivä aikaa miettä minkä sitten otan. Siinä on mun päivällinen tänään. Mulla on vaatekriisi. Mitä puen päälle?? Sitten kun lähden illalla. No mulla on aikaa miettiä.
En vielä tiedä minkä mun laukuista otan nyt käyttöön.
Sitäkin pitää miettiä. Mä omistan aika monta laukkua tällä hetkellä.
En ole aikoihin ostanut uutta laukkua koska mä omistan monta ja ne kaikki ovat hyvässä kunnossa. En tarvitse nyt uusia.
Mutta nyt jatkuu pakkaaminen ja pitää alkaa tiskaamaan. Alan samalla kuunnella hyvää musiikkia mistä tulee viikonloppu fiilis päälle.
Nyt nautitaan kun alkaa viikonloppu! Ai niin Posse tulee tänään. Se pitää katsoa!

Väsynyt olo edelleen.Torstai 16.09.2021 06:57

Viikko on ollut aika rankka. On ollut koko ajan väsynyt olo enkä tiedä mistä tää johtuu. No nyt aijon seurata mun vointia mihin suuntaan tämä menee. Hetki ja päivä kerrallaan. Mutta jos tää mun olo vaan jatkuu ja jatkuu niin menen lääkäriin. Hyvää tällä viikolla on se että olen menossa poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Pääsee vaihtamaan maisemaa hetkeksi mikä tekee varmasti mulle hyvää. Lähden vasta huomenna illalla. Poikaystävä hakee mut kun pääsee töistä. Käydään kaupassa taas hakemassa ruokaa viikonlopuksi. Siivosin jo eilenä. Tänään pitää hoitaa enää pyykit. Hyvin on aikaa pestä pyykkiä tänään. Menen illalla taas lenkille. Auringon pitäisi varmaan paistaa niin on kiva lenkkeillä.
Olin salilla eilenä. Menin koska siinä sai taas vähän liikuntaa ja ajatuksia muualle. Tein tällä kertaa kevyillä painoilla. En hirveän isoilla jaksanut tehdä ja ehkä hyvä niin. Katsoo sitten jos ensi viikolla on taas energiaa tehdä isoilla painoilla. Olen onneksi nukkunut joka yön hyvin. Nukkumisessa ei ole ollut mitään ongelmaa mikä on hyvä. Iltalääkkeet kun ottaa aina illalla niin ne rauhoittaa ja saa nukuttua hyvin. Se on samalla unilääke. Nyt kun olen katsonut big brotheria niin siellä alkaa jo olla romanssia. Pekka ja Katja ovat lähentyneet ja Lasse sekä Minna mutta Minnalla ja Lassella on nyt jotain ongelmia. Pitää seurata niitä miten niiden suhde etenee. Big brotherissa taas tapahtuu kaikenlaista.
Paljon draamaa taas. Katson tänään eilisen bb jakson. Mun lempi asukkaat tällä hetkellä ovat Anssi, Aki ja Pekka. Otan aamulääkkeet nyt ja hetken päästä vien pyykit. Onneksi aamukahvi herätti mut taas.
Huomista päivää odotan innolla.

Todella väsynyt olo.Tiistai 14.09.2021 06:48

Alku viikko on nyt tuntunut rankalta. En ole yhtään oma itseni. Mulla on koko ajan jotenkin voimaton olo. Väsyttää koko ajan. Tätä on oikeastaan jatkunut jo viimeiset pari viikkoa. Jos tää vaan jatkuu ja jatkuu niin menen lääkäriin selvittämään että mikä mulla on. Nukuin onneksi hyvin viime yönä ja jaksoin herätä jo kuudelta. Mua ei onneksi ahdista tai masenna. Mikä on vaan hyvä. Olisi vielä paskempi olo jos mulla olisi vielä nuo väsymyksen päälle. Jaksoin mennä salille eilenä illalla vaikka väsytti.
Tein kevyillä painoilla. Kävin eilenä apteekissa hakemassa karpalokapselit.
Nyt niitä on taas. Ei ole ihan heti loppumassa. Riittävät tämän kuun loppuun. 20 kapselia maksoi vaan 11 euroa. Kohta tulee taas kelalta rahaa niin saa maksettua loput laskut pois. Pitää maksaa vielä tässä kuussa netti ja puhelin. Mulla jää vielä kivasti rahaa tilille laskujen jälkeen niin pärjää taas loppukuun. Olen menossa ehkä poikaystävän luokse jos olen hyvässä kunnossa. Jos mulla on loppuviikosta vielä huonompi olo niin jään kotiin. Mutta nyt on vasta tiistai. Voi tapahtua ihan mitä vaan.
Koitan taas vaan elää hetken ja päivän kerrallaan. En aijo edes miettiä huomista päivää vielä. Tänään pitää katsoa eilinen bb jakso. Haluan nähdä millainen viikkotehtävä niillä on tällä viikolla. Saa nähdä kuka lähtee seuraavaksi bb talosta. Mä olen alkanut tykkäämään kovasti Akista.
Se on vaan niin jotenkin mielenkiintoinen. Parempi kun taas Pekka.
Alkuun Pekka oli mun suosikki mutta ei enää. Anssi on myös mun suosikki. Naisista suosikki on Laura R. Muista naisista en tykkää.
Miehet on parempia bb:ssä. Onneksi big brother tuo iloa mun elämään.
Jotain positiivista päivän aikana. Nyt pitää seurata mihin tää mun olotila menee. Se voi parantua tai pahentua.

Hyvä että Pippa lähti bb talosta.Maanantai 13.09.2021 06:42

Nyt syksy on tosiaan alkanut. Ulkona on jo pimeää ja vettä sataa. Hyvästi aurinkoiset päivät. Katsoo millainen ilma on tuossa hetken päästä koska ajattelin mennä aamulenkille. No mä otan sateenvarjon mukaan varmuuden vuoksi niin en kastu. Eilenä mulla oli jotenkin voimaton olo koko päivän. Kävin kävelemässä pienen lenkin että sai vähän raitista ilmaa. Mikä sitten vähän piristi. Menin jo eilenä nukkumaan vähän ennen kahdeksaa. Nukahdin heti kun menin sänkyyn ja nyt olen taas nukkunut hyvin viime yön. Heräsin vähän ennen kuutta. Pippa lähti bb talosta. Ihan hyvä koska se ihminen ei kauheasti kiinnostanut. Se on hyvä että Anssi, Pekka ja Aki jäivät vielä taloon. Saa nähdä millainen viikkotehtävä niillä on tällä viikolla. Katsoin paljon mulla on lääkkeitä tällä hetkellä niin leponexia on vielä sen verran että ei tarvitse tällä viikolla hakea. Mun pitää vaan tällä viikolla hakea ne karpalokapselit. Kaikkia muita lääkkeitä on vielä. Pitää jossain kohtaa katsoa eilinen selviytyjät jakso. Ai niin en ole vielä katsonut masket singer suomi jaksoa vielä. Katson sen tänään kun on aikaa. Tänään olen menossa taas illalla salille treenaamaan. Tekee vaan hyvää. Salkkarit taas alkaa tällä viikolla ja innolla haluan nähdä mitä kaikkea siinä tapahtuu. Varmasti taas paljon draamaa. Tänään pitää taas pestä pyykkiä. Alan tässä heti aamusta pesemään kun on aikaa. Uskon että pesukone on varmasti vapaa. Otan tänään käyttöön tuon mun uuden hupparin. Se on nyt mun lempivaate. Pakko sanoa että kun shoppailee, niin se tuo ainakin mulle iloa elämään kun löytää jotain kivaa ja nauttii siitä. Sekä siitä tulee hyvä fiilis että on rahaa niin voi shoppailla välillä.
Haluan jossain kohtaa taas päästä kärkkäiselle shoppailemaan.
Pitää sanoa poikaystävälle että nyt mennään käymään kärkkäisellä.
Nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin ja pitää taas tiskata.
Aamu taas lähtenyt hyvin kahvilla käyntiin. Onneksi kofeiini herättää.
Kahvia mulla on onneksi vielä kolme pakettia jäljellä.

Vesikatko.Sunnuntai 12.09.2021 06:42

Eilenä täällä oli melkein koko päivän vesikatko. Aamusta iltaan. No onneksi se kesti vaan sen päivän eikä useita päiviä. Sitten kun alkoi vettä tulla niin se oli ihan ruskeaa. Piti valuttaa sitä hetki että se puhdistui.
No onneksi tänä aamuna sai keitettyä aamukahvit. Fiilis tällä hetkellä on hyvä. Olen saanut taas aika hyvin olla ja levättyä. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa sen taas. Ensi viikon viikonloppuna olen menossa taas poikaystävän luokse. Odotan innolla. Ei olla nyt nähty vähään aikaan. Tänään yksi asukkaista lähtee bb talosta.
Mä toivon että Pippa lähtee. Haluan että Pekka, Aki ja Anssi jäävät vielä taloon koska ne on mun suosikkeja. Katson taas tänään eilisen bb jakson.
En koskaan jaksa valvoa niin katson kaikki bb jaksot ruudusta. Ei onneksi maksa mitään kun katsoo ne sieltä. Sain katsottua eilenä Tanhupallon oma ohjelman. Aivan mahtava! Siitä vaan tuli jotenkin iloinen mieli kun sitä katsoi. Innolla odotan kun tulee taas ensi viikolla. Pakko sanoa että hyvää viihdettä. Olin eilenä aamulla aamulenkillä niin tuli melkein käveltyä 4 kilsaa. Siinä oli hyvä lenkki lauantai päivälle. Loppupäivän otin vaan rennosti. Olen menossa tänään taas lenkille ellei sada vettä. Huomenna sitten taas salille treenaamaan. Pitää katsoa joutuuko ensi viikolla hakea taas leponexia. Huomenna kun jaan taas viikonlääkkeet dosettiin niin siitä näkee joutuuko hakemaan. Karpalokapseleita mä ainakin joudun hakemaan ensi viikolla. Mä olen niin rakastunut tuohon mun uuteen adidas huppariin. Seuraavan kerran kun menen taas stadium liikkeeseen shoppailemaan niin ostan sieltä Puma hupparin. Niitäkin oli siellä ja meinasin eka ostaa sen, mutta huomasin sitten sen adidas hupparin. Mikä vei sitten voiton koska se oli pinkki. Pinkki on mun lempi väri. Ajattelin tänään käydä tokmannilla.
Käyn ostamassa varmaan suklaata koska sitä mun tekee mieli.
En ole vielä herkutellut tänä viikonloppuna. Aijon nauttia tästä sunnuntai päivästä. Ihanaa kun ei ole kiire. Kohta otan aamulääkkeet.
Olen tyytyväinen siihen että syön masennuslääkettä joka aamu.
Koska se lievittää hyvin ahdistusta aamulla. Yleensä mua ei koskaan ahdista aamulla. Mua ahdistaa enemmän päivällä. Iltaisin ei ahdista koska otan silloin iltalääkkeet mitkä sitten rauhoittaa.
Leponex on hyvä lääke iltaisin.

Oli kiva shoppailureissu. :)Lauantai 11.09.2021 06:49

Eilenä oli todella kiva päivä. Pääsi shoppailemaan stadium liikkeessä.
Mä löysin kivan pinkin adidas hupparin. Maksoi 30 euroa. Sitten mä löysin kivat pinkit nonation kengät mitkä vaan maksoi 20 euroa. Niiden oikea hinta olisi ollut 45 euroa. Otan ne kengät vasta käyttöön ensi vuonna kun kevät alkaa. Pakko sanoa että tuntuvat ihanan kevyeltä jalassa. Mulla meni sitten vaan 50 euroa. Pakko sanoa että oli kivaa taas shoppailla. Mun kaverit löysi vaikka mitä myös sieltä. Kiva oli shoppailla porukassa.
Piristi kyllä paljon mieltä. Nyt taas en shoppaile mitään hetkeen.
Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aamulenkille olen menossa taas. Aijon ottaa ihan rennosti tämän päivän. Pitää katsoa eilinen bb jakso. Olen siinä ihan mukana. Eilenä mä sain katsottua loput bb jaksot mitä oli tullut. Olin eilenä lenkillä illalla. Aivan ihana ilma. Ihanan lämmin ja aurinko paistoi. Piti nauttia siitä lenkistä koska kohta tulee kylmä ja vesisateet. Ei kohta enää tule aurinkoisia päiviä. Mä heräsin taas tänään puoli kuusi. Olen aamuvirkku. Tykkään herätä joka aamu aikaisin koska mulla ei ole aamulla mikään kiire. Kirjoitan blogia joka aamu. Aamukahvi ja blogi niin niillä mun aamut lähtee aina käyntiin. Olo tällä hetkellä on ok.
Ei onneksi ahdista yhtään. Tänään alkaa se Tanhupallon oma ohjelma. Pakko katsoa ja on varmasti hauska. Saa nähdä monta jaksoa sitä sitten tulee. Salkkareissa taas tapahtuu vaikka mitä. Innolla odotan ensi viikon jaksoja. Ai niin mä en ole vielä kerennyt katsoa viimeistä selviytyjät suomi jaksoa. Mä katson sen tänään kun on hyvin aikaa. On siinä taas mukana. Posse pitää myös katsoa tänään. En eilenä jaksanut katsoa sitä koska menin nukkumaan aikaisin. Huomenna selviää kuka lähtee bb talosta. Mä olen ihan varma että Anssi ja Pekka jäävät vielä taloon. Pippa saisi lähteä talosta. En ole kauheasti kiinnostunut siitä asukkaasta. Akikin saisi jäädä vielä taloon. On kiinnostavampi kun Pippa.
Perjantai. Viikko on taas mennyt niin nopeasti. Ihan kiva kun alkaa taas viikonloppu. En ole nyt lähdössä mihinkään olen täällä. Eilenä mulla oli todella väsynyt olo. En tiedä että mistä se johtui. Ei onneksi silleen pahasti ahdistanut. Uskon että tänään olen enemmän pirteämpi.
Ajelin eilenä sähköpotkulaudalla. Ajattelin nyt viikonloppuna ajella sillä vielä lisää. Se pitää vaan laittaa lataukseen niin saa akun siitä täyteen.
Tänään olen menossa kaveriporukan kanssa shoppailemaan Stadium liikkeeseen. Ihanaa päästä pitkästä aikaan johonkin vaateliikkeeseen shoppailemaan. Katson jos löydän jotain kivaa sieltä. Salille uusia treenivaatteita. Pitää samalla katsoa jos löydän jonkun juomapullon salille. Sain eilenä siivottua. Pyykkiä pesen vasta tänään koska eilenä oli aika vauhdikas päivä. En eilenä kerennyt pesemään. Tänään pitää katsoa big brother jaksot. Ai niin tänä viikonloppuna alkaa se Tanhupallon oma ohjelma. Pakko alkaa katsomaan sitä koska olen Tanhupallo fani. Varmasti hauska. Posse tulee taas tänään ja se on pakko katsoa. Hyvää viihdettä.
Viikon viimeinen salkkari jakso tulee tänään ja saa nähdä mitä siinäkin tapahtuu. Jää varmasti taas mielenkiintoiseen kohtaan.
Kohta pitää ottaa aamulääkkeet. Mun pitää käydä taas apteekissa hakemassa noita karpalokapseleita taas. Alkaa taas kohta loppumaan.
Varmaan pitää ensi viikolla hakea leponexia. Nyt mä saan taas haettua sitä koska olen käynyt verikokeissa. Seuraavat verikokeet ovat tämän kuun lopulla. Tänään aijon illalla mennä lenkille jos on hyvä sää.
Pakko päästä liikkumaan ja nauttimaan raikkaasta ilmasta.
Liikunta tekee vaan hyvää. Mulle se tekee. Liikunta lievittää mulla aika hyvin masennusta ja ahdistusta. Suosittelen liikkumaan
Kunto ja paino pysyy samalla hyvänä. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja perjantai fiilis päälle. Tästä tää viikonloppu alkaa.

Pekka on mun lempi bb asukas.Torstai 09.09.2021 06:28

Jaksoin herätä jo puoli kuusi. Pääsin sängystä ylös ja nyt on aamukahvit juotu. Kävin eilenä lidlissä niin ostin muutaman paketin taas kahvia.
Kahvi ei ole ihan heti loppumassa. Eilenä oli mukava päivä. Olin taas salilla illalla niin oli kunnon treenit. Hiki tuli ja hyvä olo sen jälkeen.
Eilenä illalla olin niin väsynyt että menin jo ennen kahdeksaa nukkumaan.
Nukahdin heti. Jaksoin katsoa salkkarit vielä kun tulin salilta. Olo tällä hetkellä on hyvä. Viikko on mennyt hyvin. Huomenna on taas perjantai.
Huomenna ajattelin käydä kaupassa ostamassa vähän herkkuja. Mun tekee mieli kovasti suklaata. Sitä pitää ostaa ja ehkä sen kanssa vielä sipsiä. En mieti yhtään kaloreita kun syön niitä. Viikonloppuisin mä aina herkuttelen. En koskaan herkuttele viikolla mikä on hyvä. Mä selviän hyvin arkipäivinä tavallisella ruoalla. Sekä juon vaan vettä, kahvia ja teetä. Mun paino on tällä hetkellä hyvä. Olen normaalipainoinen.
Yhdessä vaiheessa mun elämää olin ylipainoinen. Kun aloin syömään lääkkeitä niin mun paino nousi. Mutta sain sen tiputettua onneksi normaaliin. Siinä oli kova työ. Mutta olen tyytyväinen että mä onnistuin.
Nyt mun paino on pysynyt hyvänä nämä viimeiset pari vuotta. Eikä mua haittaa jos mulla tippuu pari kiloa vielä pois. Tänään taas aijon lenkkeillä. Nyt kun viikonloppu alkaa niin aijon silloin ulkoilla paljon. Jos on hyvä sää niin voisin mennä taas tuonne liikuntapuistoon. Mä olin siellä viime perjantaina aamulla. Oli kiva ilma. Aurinko paistoi.
Tänään pitää taas katsoa big brotheria. Katson sen jakson kun tulee hyvä hetki. Pakko nähdä miten ne asukkaat pärjää siellä talossa.
Sekä miten niiden viikkotehtävä sujuu. Pakko sanoa että se Pekka on mun lempi asukas. Se on niin jotenkin iloinen ja positiivinen. Tykkään!
Lempi asukas naisista on Laura R. Muista naisista mä en oikeen tykkää.
Kaikki ne miehet on siellä parempia. Fanitan mielummin niitä.
Toinen mun lempi asukas on Anssi. Saa nähdä kuka lähtee tällä viikolla talosta. Selviää sunnuntaina. Nyt alan siivota. Saa kämpän kuntoon niin viikonloppuna voi ottaa rennosti. Pyykkiä pitää pestä myös tänään.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä.
Keskiviikko. Mä jaksoin herätä vasta kuuden jälkeen. Mun piti jo herätä puoli kuudelta mutta ei onnistunut. No nyt olen hereillä. Aamukahvit on juotu. Mun pitää tänään käydä lildlissä hakemassa lisää kahvia. Muutama paketti niin on sitä sitten taas. Saa keitettyä aamukahvit. Olo on tällä hetkellä aika hyvä. Mua ei ole yhtään ahdistanut, masentanut tai ollut harhoja. Onneksi mulla on hyvä lääkitys niin pystyy elämään jotenkin tätä elämää. Välillä on vaikeaa, mutta siitä aina sitten vaan jotenkin selviää.
Sekä elää hetken ja päivän kerrallaan. Nyt kun olen katsonut big brotheria, niin mun suosikki asukkaat tällä hetkellä ovat: Juhani, Ville, Lasse, Laura R, Pekka, Anssi, Taavi..Kaikki miehet on mun suosikkeja kun taas naiset. Katson tänään sen eilisen bb jakson nyt tässä aamulla kun on hyvin aikaa. Ensin mä taas käyn aamulenkillä. Menen taas pururadalle lenkille. Illalla on taas salitreenit. Kivaa mennä taas salille tänään. Olen innoissani. Se on nyt vaan hyvä että on innostunut käymään salilla. Kroppa pysyy kunnossa. Sekä siinä saa samalla purkaa paineita. Jos ärsyttää tai vituttaa. Ajattelin jo tänään siivoilla. Niin huomenna ei sitten ole taas niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pitää pestä taas huomenna. Lakanat ja pyyhkeet. Sekä salilla käytetyt vaatteet pitää pestä.
Sain eilenä maksettua vuokran. Loput laskut maksan vasta loppukuusta.
Tilille jäi vielä kiva summa rahaa. Millä pärjää hyvin loppukuun.
Kun menee taas poikaystävän luokse niin on rahaa juomiin ja ruokaan.
Ensi viikolla olen menossa poikaystävän luokse taas. Odotan innolla.
Pakko sanoa että mulla on ikävä sitä. No kyllä tää aika menee nopeasti niin näemme taas. Mutta nyt otan aamulääkkeet. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Mä rakastan tätä olotilaa mikä mulla on nyt eli iloinen ja positiivinen! Olen oma itseni. Tästä tulee hyvä päivä.

Mielenkiintoisia bb asukkaita!Tiistai 07.09.2021 06:49

Eilenä oli ihan kiva päivä. Oli hyvät salitreenit. Hiki tuli pintaan ja hyvä olo. Huomenna sitten taas salille illalla. Ensi viikolla mulla alkaa se sählyryhmä kerran viikossa tiistaisin. Todella kivaa koska tykkään pelata sählyä ja mä olen aina hyökkääjä. Meillä on hyvä porukka pelaamassa niin tulen kaikken kanssa toimeen. Paras kaverikin tulee siihen ryhmään myös. Päästään molemmat pelaamaan. Tulee hyvät pelit. Olo tällä hetkellä on ok. Viikko alkanut taas yllättävän hyvin. On mulla paljon parempi olo mitä viime viikolla. Nyt on enemmän energiaa eikä väsytä yhtään. Katsoin sen ekan big brother jakson. Pakko sanoa että taloon meni aika mielenkiintoisia asukkaita. Mä niin haluan nähdä miten en tulee toimeen keskenään. Sekä kovasti haluan sen nähdä jos joillekkin asukkaille tulee romanssi siellä. Siinä voi tapahtua ihan mitä vaan. Hyvää viihdettä!
Vielä mulla ei ole suosikki asukasta siinä. Pitää vielä vähän seurata niitä.
Tänään taas menen aamulenkille. Olin eilenäkin aamulenkillä. Pakko sanoa että se herättää mut kokonaan. Päivä lähtee silleen myös hyvin käyntiin. Ulkona alkaa jo olla kylmä niin pitää pukea lämmintä päälle.
Sitten kun kävelee niin lämpenee siinä. Käyn joka aamu pururadalla lenkillä. Se on mun aamulenkki. Saa kävellä luonnossa mikä rauhoittaa mun mieltä. Kohta maksan vuokran pois. Kun saan blogin kirjoitettua niin maksan sen. Sitten vähän näkee paljon tilille jää rahaa. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ja ensi viikolla pitää käydä apteekissa hakemassa leponexia ja karpalokapseleita. Verikokeet mulla on tämän kuun lopulla.
Sain sen ajan eilenä. Olen taas ensi viikon viikonloppuna menossa poikaystävän luokse. Nyt tämän viikonlopun olen täällä. Saa taas levättyä. Todella kiva taas nähdä poikaystävää ensi viikolla. Päästään viettämään aikaa toistemme kanssa. Varmasti ajellaan sähköpotkulaudalla vielä. Toivon että on silloin hyvä sää. Otan nyt aamulääkkeen ja alan tiskaamaan. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä!